Pneurevue.cz » Fórum » Co si myslí pneuservisáci o dnešní stávce?

Co si myslí pneuservisáci o dnešní stávce?

 

čtvrtek, 16. června 2011

Otázka ze dne 16.6.2011

 
 
 
 
ventilek
ventilek předpokládám pro zimu akutní nedostatek pneu v segmentu C.Navíc se množí omluvné dopisy,že zboží nebude dodáno včas a možná vůbec.Tak to je mazec.Mě bylo zrušeno cca 200 ks v "C"A nevím kde ty pneu sehnat.
sobota, 18. června 2011
 
Radek
Radek servis jižní morava - si to asi přehnal s vínem
pátek, 17. června 2011
 
autoservis s
autoservis s Vážení soudruzi, stávkovat určitě ne. Když umíte počítat tak akorát do 5ti, tak těžko víte, že když vydáte sedum a dostanete čtyři, kam vede ta cesta. Je třeba přemýšlet a počítat, kdo ten dnešní výlet a nákupy v Praze zaplatí.
čtvrtek, 16. června 2011
 
servis jižní morava
servis jižní morava Pouze malý dovětek. K nepříčetnosti mě dováděla slova svazáka Tolji, že lidé dnes chtějí po vládě zajistit hlavně klid na práci. Soudruh Něčas se asi rozpomněl na sjezdy SSM a slova Milouše Jakeše - v r.2011 dost silná káva. A na konec - strašení Řeckem. On a jeho soukmenovci rozkradli co se rozkrást dalo a straší nás Řeckem,Portugalskem. Copak si myslí, že jsme takoví tupci. Je evidentní, že tyto státy krachují v důsledku naprosto chybného politického rozhodnutí přijetí eura. Nic víc a nic míň. V našem případě je na vině krádež století, jež se nazývala velká a kupónová privatizace, následně umocněna korupcí latinsko-amerických rozměrů. Bez komentáře nechávám výrok nejlepšího ministra financí, že jako jediná nám tato vláda vlastně sníží daně!!!!
čtvrtek, 16. června 2011
 
servis jižní morava
servis jižní morava Co se stávky týče, podtrhuji vše co bylo níže řečeno. Ano, je chybou, jak stávka byla PR vedena a organizována. Ti pánové na to jednoduše nemají (zkušenosti z Řecka a Francie by byly vítány). Vystupování a odbornost vlády je opravdu tragická, na druhou stranu volby nic neřeší, jelikož nadržená CSSDKSCM není o nic lepší. Také se bohužel ukázalo, že zastavená doprava v Praze je vlasně příjemné překvapení pro pražany a nepříjemné pro zbytek národa. V plné nahotě se ukázalo, že v Praze si většina na práci pouze hraje (za peníze, o kterých se ostatním ani nezdá) a nejít do práce nemá pro ekonomiku Prahy a ČR žádný dopad. Měl jsem ten pocit delší čas, ale dnes se to ukázalo v plné nahotě. Nemohu si pomoci, ale Praha mi připomíná ono slavné Britské ministerstvo kolonií, které mělo nejvíce zaměstnaců v době, kdy Británie přišla i o poslední kolonii. Budu již pouze podporovat občanskou neposlušnost a celorepublikovou generální stávku proti korupci,politikaření a financování politických stran, proti neodvolatelnosti poslanců, prti soudní,úřednické a policejní zvůli, za změnu volebního zákona, za institut referenda. S
čtvrtek, 16. června 2011
 
Bill
Bill Na stávku mají právo. Ale měli deklarovat, že to je stávka proti korupci a rozkrádání, ne proti reformám. Tím by si získali většinu národa, i těch dobře situaovaných. Bohužel co do komunikace se odbory chovají jako sloni v porcelánu. Ukázalo se, že ekonomické důvody pro stávku v této zemi (ještě) nejsou. Na druhé straně se možná bude krást o kapánek méně, protože se ukazuje, že by národ mohl jednou vzít odplatu do svých rukou.
čtvrtek, 16. června 2011
 
Michal
Michal Já se stávkou souhlasím. Víte, já z každé strany slyším, že podnikatelé a soukromníci i soukromé firmy stávku nepodporují. Na druhou stranu je třeba říct, že to, že lidé nebudou mít peníze ovlivní i nás. Je jasné, že jakmile nebudou mít lidé na všech stupních ekonomiky, počínaje..nevím, jak přesně to napsat... "obyčejnými" lidmi peníze na základní životní potřeby, tak se nebudou točit peníze a tím na to samozřejmě doplatí jak velké firmy, tak podnikatelé a tím samozřejmě i my, protože lidé budou kupovat jen to, co pro ně bude nutné. Já už letos měl několik případů, kdy si lidé prostě nekoupily nové pneu jen proto, že na ně neměli. Mám jednu zákaznici s malými dětmi, samoživitelka s fabii, které říkám, že má sjeté pneu. Paní mi odpověděla, že by si nové ráda koupila, že to ví, ale že nemá ani na ty nejlevnější, protože děti byly v zimě hodně na střídačku nemocné a byla s nima doma. A takových lidí je spousta, točí to na zimních, protože zdánlivě ušetří za jednu sadu pneu a za přezutí na jaře a přiznejme si, že tam prostě přicházíme o docela velké peníze. A to není jen v našem oboru, ale i jinde. Na druhou stranu je třeba říct, že reforma je potřeba, ale ne s touto vládou, kde její členové kradou, kde mohou a na druhou stranu brečí, že nemají peníze. Bohužel si nejsem jistý, zda to vyřeší nové volby. Tady by se prostě muselo změnit od základu úplně vše. Vždyť chyby začaly už před 20 lety, když se houfně prodávali státní podniky, zrušil se zbrojní průmysl atd. atd. Je mi smutno, když kolikrát jedu kolem různých výrobních továren, které dřív vyráběly a dnes je to rozpadlé a k pláči. Tam je střašně ztracených peněz pro stát, pro nás, pro zaměstnance, pro všechny. Ale to se rozkrádalo, tunelovalo. Řekl bych, že reformy jsou potřeba, ale ne s těmhla lidma, kteří jsou u moci už 20 let. A slyšet, že všude v evropě je to normální už začínám být hodně alergický. Ano, je to v evropě normální, ale je taky si třeba říct, že je tam jiná životní úroveň než u nás, jiné platy, jiné nájmy a jiná mentalita. A od toho je třeba začít a ne jen slepě brát lidem peníze.
čtvrtek, 16. června 2011
 
Michal
Michal Omlouvám se za zdvojený příspěvek všem, vím, že to sem nepatří, jen jsem reagoval na minulou diskuzi, ale už tam mi tam nelze psát. Tak se moc omlouvám!
čtvrtek, 16. června 2011
 
Michal
Michal Poo - já vím, je to můj dlouholetý zákazník, tak jsem mu chtěl udělat nějakou dobrou cenu (navíc to byly poslední 4 ks, které jsem měl, tak jsem byl i rád, že jsou pryč), ale naštval mě, jak on, tak pešíček, protože to je opravdu extrém. Prvně jsem si myslel, že to trošku přehnal se skladovými zásobami a jelikož se zrovna moc neprodává, tak to teď vyprodává, aby mu to nezůstalo. Ale už tři dny si hlídám, jak se mu u toho mění skladové zásoby a těch 125 ks, tam svítí už od pondělí bez hnutí...prdím na něj.
čtvrtek, 16. června 2011
 
Michal
Michal Poo - já vím, je to můj dlouholetý zákazník, tak jsem mu chtěl udělat nějakou dobrou cenu (navíc to byly poslední 4 ks, které jsem měl, tak jsem byl i rád, že jsou pryč), ale naštval mě, jak on, tak pešíček, protože to je opravdu extrém. Prvně jsem si myslel, že to trošku přehnal se skladovými zásobami a jelikož se zrovna moc neprodává, tak to teď vyprodává, aby mu to nezůstalo. Ale už tři dny si hlídám, jak se mu u toho mění skladové zásoby a těch 125 ks, tam svítí už od pondělí bez hnutí...prdím na něj.
čtvrtek, 16. června 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Co napsat o stávce? Chápu, respektuji ji, beru ji že v dnešní společnosti je vysoké napětí a je třeba ukázat že nejsou lidi spokojeni. Hodně věcí mi také vadí jak v podnikání, tak v sociální síti, kde je to dost špatné. Na druhou stranu chápu ale také naprosto dnešní vládní kroky. Kdyby to šlo takhle dál tak to může dopadnout jako třeba včera v Řecku. To je na pokraji totálního položení a co se tam děje je pro mne děsivé. Vždyť i ti policisté kteří brání majetek, lidi apod. mají své rodiny a ty jsou svázany třeba taky těmi škrty a teď na ně někteří hází dlažbu, hořlaviny apod. Pro mne něco strašného a nepředstavitelného. EU pro mne je věc s kterou jsem se nikdy neztotožnil a myslím že stéjně jednou padne. U nás se zanedbalo hodně, rozkradlo ještě více a teď bohužel stát neví kudy kam a jak já říkám KOZA DOJÍ KREV. Situace není dobrá a ani podle mne dlouho nebude s tím se musíme bohužel smířit. Snad to nepřeroste v nepřiměřené zásahy jak od politiků, tak lidí kteří půjdou do ulic. Myslím, že to bude teď častější než kdy jindy.
čtvrtek, 16. června 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Hroudo, je jedno jestli dojde nebo né u tebe k dohodě s prodejcem vybavení. Jde o to, aby jsme si navzájem pomohli a poradili. Nejsme přímá konkurence, jsme pneuservisáci tělem a duší a tyto stránky slouží k široké pneuservisní diskuzi. A poslat ti tam solidní fa je pro mne to nejmenší a čest.
čtvrtek, 16. června 2011
 
Hrouda UL
Hrouda UL Stávka moc tomu nerozumím. Protože mám svoje starosti tak nejsem uplně v obraze, ale pokud jde o peníze tak pokud nějde nejsou tak ani po stávce nebudou a taková stávka stojí také dost peněz pokud se nepletu.A zdruhé strany pokud chci stávkou něco dokázat tak to musí bejt rána a né dopředu upozornit a učast 100%.Jinak to míjí cíl a jen to zatěžuje nás ostatní.
čtvrtek, 16. června 2011
 
Hrouda UL
Hrouda UL Bořku děkuju.S pánem jsem už mluvil a máme domluvenou shůzku. Snad dojde k nějaké dohodě. Rád bych někdy byl užitečnej i já tobě.Pokud bude příležitost určitě oplatím tvou ochotu.
čtvrtek, 16. června 2011
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz