Pneurevue.cz » Fórum » Co všechno byste chtěli mít na nových internetových stránkách www.pneurevue.cz od ledna 2012?

Co všechno byste chtěli mít na nových internetových stránkách www.pneurevue.cz od ledna 2012?

 

čtvrtek, 8. prosince 2011

Otázka ze dne 8.12.2011

 
 
 
 
Autodílna
Autodílna Díky Bořku, ozvu se. Autodílna.
pondělí, 2. ledna 2012
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Autodílno mám pro tento výrobek celkem pozitivní výsledky.Pokud chceš vědět zavoléj a rád se s tebou o tom pobavím.
pondělí, 2. ledna 2012
 
Michal
Michal Nemalujte ty čerty tak strašně na zeď, to skoro vypadá, že by se neprodal ani ventilek a všichni víme, že to tak nebude. Lidé budou šetřivější, to je fakt, tak se místé michelinů budou obouvat Klebery a místo Dunlopů Fuldy a Savy. Tohle už se ale projevilo i v letošní zimě, kdy jsme na volvo XC90 často montovali místo Nokianů 235/60 R18 Polaris 4x4. Takové šetření mi ale vůbec nevadí, za rok tady to auto bude znova, že jsou sjete a nastane mé oblíbené: "Já jsem Vám to tehdy říkal":-) Ale vážně, servisáci držte se. Nepouštějte se do zbytečných investic a co vyloženě nepotřebujete nekupujte. Stroje ještě chvilku vydrží a co bude v dalším roce se uvidí. Já osobně jsem si pořádně projel, co vlastně mí stálí firemní zákazníci dělají za podnikatelskou činnost a mám tam jednu stavební firmu, tam u té jediné očekávám velké problémy, ale ostatní vykonávají činnosti, kterým se krize zase tak zásadně nedotkne, protože jíst musíme všichni, auta se taky budou vozit ze zahraničí, rozbíjet okna se budou dál a vodovodní potrubí bude praskat taky dál a tankovat se taky musí. Bude to slabší, ale taková šílenost to nebude. Je jen třeba být opatrný, já jsem taky raději investice odložil. Však to nějak dopadne a nepodléhejte depresi. Letní už se prodávají a já za prosinec prodal tak 60 ks, což na prosinec nepamatuju, nebylo to hlavně vůbec kvůli daním (to byly jen dvě sady) a paradoxně zatím ze 100% micheliny. Tak uvidíme. Hlavu vzhůru a hodně štěstí v novém roce!
neděle, 1. ledna 2012
 
Hrouda UL
Hrouda UL Odporné,ale reálné a to už zanedlouho. Zdar všichni v novém roce a začneme zase na novo ať se daří. :D
neděle, 1. ledna 2012
 
servis jižní morava
servis jižní morava Vážení kolegové přeji Vám z Moravy na samém počátku Nového roku především zdaví,jak tělesné tak i duševní a trochu toho štěstí, vše ostatní si lze prý koupit. Včera,31.prosince, když jsem v příjemně hřejivém slunci vyhraboval listí z trávníku, musel jsem si přiznat, že nebýt u nás uzákonění zimních pneumatik, asi by ten končící rok příliš radosti neskýtal. Předpověd na celý leden se nese v pokračování podobného počasí. Pokud se vyplní a zima dál bude připomínat středomoří, krátký únor již uteče jako voda a lidé deptáni ponurými ekonomickými vyhlídkami budou alespoň vyhlížet hřejivé paprsky slunce a v druhé polovině března(zákon nezákon) půjdou zimy z auta. Pro mnoho lidí představovala povinnost jen další znásilňování občana a jeho vlastní rozum. Do toho budeme krmeni jobovkami ze světa a drsná domácí realita navrch. Jaro proto očekávám mírně podprůměrné, ale podzim, kdy lze v celé Evropě očekávat sociální nepokoje bude i pro servis zlý. Zaprvé mnoho řidičů bude vybaveno pneumatikou z r.2011 a mnozí při pohledu do peněženky si je prostě nebudou moci dovolit. Taktéž jsem zaznamenal další kolo úspor ve firmách u fir.vozů. Jsou odprodávány lidem jich využívající. To by jste viděli, jak ten, co vyžadoval dříve na služební auto pouze Michelinu, najednou mu plně stačí Barumka a to je pneuservis v porovnání s autoservisem chudý příbuzný. Na služebáku si nechal i preventivně vyměnit co mu řekli, však firma to zaplatí, to se změní. Mám firmu co sem jezdí, měli 16 osobáků (majitelé 3, ale také jejich manželky a děti) a obvyňovali jeden druhého, kderá rodina více utrácí, a tak o pololetí si všichni z rodin auta odkoupili a firmě zůstaly zase 3. Jen za 1/2 roku firma dle jednoho z nich na phm a opravách ušetřila 600.000!!! Když se touto cestou pustí více firem a zbylí využijí moderní satelitní sledování svých služebáků, kde se striktně oddělí práce a soukromka, zase nám i všem kolem ubyde práce. No a potom se jen zachvěje Euro (včetně koruny) a srovná se postupně k USD 1:1. Benzín bude za 43-45 o plynu ani nemluvě a nedej bože aby pokračoval suchý rok (zatím to tak vypadá). Kéž bych se mýlil.
neděle, 1. ledna 2012
 
Autodílna
Autodílna Pokud to není Bořku tajné, tak bych Tě poprosil o nějaké zkušenosti s Ruskou značkou pneuservisního vybavení, kterou testuješ. Děkuji Autodílna
pátek, 30. prosince 2011
 
Bořek Třinec
Bořek Třinec Co napsat na závěr letošního roku? Určitě bych chtěl za sebe především poděkovat celé redakci pneurevue za letošní pro mne jednoznačně pozitivní přístup k výběru témat a článků jak v časopise tak na těchto stránkách. Větší a rozšířený celkový záběr, videa, apod jsou podle mne obrovským přínosem pro všechny, kteří svou práci chtějí a dělají zodpovědně, poctivě s láskou k oboru, který má své osobité kouzlo. Jde vidět, že některé náměty článků byly také čerpány z naši diskuze a to je jednoznačným pozitivem nejenom na zachování, ale především pro další rozvoj a budoucnost našeho odborného časopisu. Ještě jednou Vám všem v redakci chci Já osobně říct velké díky, za to vše co pro nás děláte. Rok to byl dost náročný, ale u Mne osobně nebyl vůbec špatný. Investice do reklamy, strojů a vybavení firmy se vyplatily a vidím hodně pozitivní ohlasy zákazníku, což mne nesmírně těší. Započal jsem pomalu stavbu nového skladu a jsem rád, že jsem kompletně stihl postavit hrubou stavbu a podařilo se to uzavřít tak aby to do jara vše pořádně sedlo a mohlo se pokračovat s dalšími pracemi na bezpodmínečně nutné potřebě pro další rozvoj mých servisních služeb. Prodej pneu v letošním roce nebyl vůbec špatný. Léto standardní a zimní sezona byla jedna z nejlepších v historii mého servisu. Škoda, že jen v listopadu nenapadlo trochu sněhu, mohlo to být ještě podstatně lepší. Prosinec je zase naopak nadstandardní a je to pozitivní zjištění. Hlavní výhodou letošní zimy, především října byla ziskovost pneu, která přesáhla snad všechny očekávání mnoha pneuservisů a to je moc dobře. Všichni kteří si dobře naskladnili a s kterými jsem osobně hovořil mi to jen a jen potvrdili a byli nesmírně rádi. Co popřát ještě na závěr? Snad jen ať všichni kteří to s našim oborem myslí opravdu vážně a berou ho zodpovědně, tak ať se nevzdávají svých myšlenek, snů a cílů. Závistivci, pomlouvači, neumělci a ubožáci oboru ať klidně zkrachují. Bude to určitě pro obor nesporný přínos a že je jich hodně si tady nemusíme psát. Je to někdy hodně vidět. Přeji opravdovým pneuservisákům ten rok 2012 co nejlepší, ať se Vám splní co si jen přejete. Bude to rok velmi těžký a hodně náročný. Sám jsem hodně přesvědčen, že to pro mnohé bude zkouška života a smrti. Otázka přežití není a nebude jen suchá fráze, ale bude skutečností. Záleží však i někdy na Nás, jak to vše bude. Každý je vlastně i částečně strůjcem svého štěstí. Ještě jednou přeji všem opravdovým pneuservisákům jen to nejlepší v roce 2012 a rád přivítám kdykoliv na svém servise lidi kteří to myslí upřímně. Bořivoj Filipec www.pneucentrumprofi.cz
pátek, 30. prosince 2011
 
Hrouda UL
Hrouda UL Tohele je určitý druh války, tak jako dříve válčily generálové a padaly hlavy lidí na bitevním poli, tak teď válčí politici EU a padají a budou padat hlavy nevinných lidí.Jenom je to bez krve.ZATIM bez krve.
čtvrtek, 29. prosince 2011
 
Michal
Michal Osobně si myslím, že celá inštituce Evropské unie s celou podělanou Eurozonou a eurem vůbec je největší kravina, kterou mohl kdo v historii od válečného období vymyslet. Nejlepší by bylo, kdyby se to vrátilo všechno, jak to dřív bylo, každá země svoji měnu, zrušit celej pitomej schengen, zavřít hranice a začít to celé stavět znova, tady už není co zachraňovat. Bylo jasné, že tohle nemůže nikdy fungovat, že se to celé sesype. Mě jen těší, že jsem hlasoval NE, pro vstup do unie a vidím, že jsem dělal dobře, i když je mi to prd platný.
čtvrtek, 29. prosince 2011
 
PF 2012
PF 2012 Až se zhroutí euro, zavře Británie hranice Rozsáhlý britský bezpečnostní plán pro případ zhroucení eura počítá s uzavřením hranic ostrovního království před ostatními euroobčany. Tvrdí to alespoň britský deník The Sun.
čtvrtek, 29. prosince 2011
 
Michal
Michal U mě byl moc dobrý, nejlepší za poslední dva roky. Hlavně co se týče letních gum. Zimní byly vyšší, ty se ale prodávali samy. Jaro snad bude taky aspoň trochu slušný jako to letošní. Já jsem v tom optimista:-)
čtvrtek, 29. prosince 2011
 
Anonym
Anonym Tak a je tu skoro konec roku a nikdo nepíše jaký byl u Vás?U mne byl docela dobrý,zima vydařená a snad i to jaro nějak výjde.Hezkého silvestra přeji.
středa, 28. prosince 2011
 
PF 2012
PF 2012 ŘECKÁ NOČNÍ MŮRA 2012 - podle HNByznys: Řecká vláda zahajuje jednání s evropskými institucemi o vystoupení z eurozóny. V zemi propuká panika. Lidé i firmy hromadně vybírají svá eura z bankovních účtů a převádějí je do zahraniční. O "novou drachmu" s pochybnou hodnotou není zájem. Řecký finanční systém kolabuje. Dominovým efektem se do problémů dostávají i zahraniční banky, které drží řecké dluhopisy. Propuká nové kolo finanční krize. Škody dosahují stovek miliard eur a Evropa se potápí do mohutné recese.
středa, 28. prosince 2011
 
Anonym
Anonym Závist je ukázkou slabosti neschopných.
středa, 28. prosince 2011
 
Kikos
Kikos Ale taky do servisu investuje a to jde na něm pořádně vidět a je to hlavní,že je nepro.....Je frajer oproti jiným chudákům.
úterý, 27. prosince 2011
 
pneuservis Kocourek
pneuservis Kocourek Nevím oč vám všem jde, prostě ty peníze odklonil a hned tolik povyku. Každý nemá tu hrdost jako pan Livečka přiznat že si vyplácí 3,5 mil.ročně.
úterý, 27. prosince 2011
 
Kikos
Kikos A mimoto jde vidět,že to dělá dobře.Zajeď si za nim a déj řeč.Možná pochopíš,že dobře ví co dělá a nemusí krást.Já mu tedy nezavidím,ale je u mne borec.Ty jsi asi jen tabulkový závistivec a tak trochu primitiv.
úterý, 27. prosince 2011
 
Kikos
Kikos Hoši hoši vy jste amatéři.Hned si myslíte, že to vše jde načerno.Vy se musíte hodně učit a závistivce nemám rád.
úterý, 27. prosince 2011
 
Petr
Petr A to je to, co drží menší pneuservisy nad vodou že???
úterý, 27. prosince 2011
 
kuliferda
kuliferda Mimoto vše není na s.r.o. , něco se dá udělat i bez papíru :-)
úterý, 27. prosince 2011
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz