Pneurevue.cz » Fórum » Domníváte se, že Matador udělal dobře, když prodal 51 % pneu divize Continentalu?

Domníváte se, že Matador udělal dobře, když prodal 51 % pneu divize Continentalu?

 

středa, 11. dubna 2007

Otázka ze dne 11.4.2007

 
 
 
 
Karel
Karel Ty asi nevíš co je to Patriot.Jsi hloupý!
úterý, 22. května 2007
 
Stanley
Stanley To Satus: Tak trochu nechápu, co to je "poctivá česká guma" a co s tím má společného tvoje národnost?
úterý, 22. května 2007
 
Satus
Satus Fuj,je protože jsem Čech a mám prodávat poctivou gumu a ne jen nějakou náhražku.
úterý, 22. května 2007
 
stanley
stanley Nechápu, proč by měla být barumka vyrobená v Indonésii fuj. Tady všichni jenom nadávají, hází špínu a šíří xenofobii. Nikdo to nemá lehké, takže gumaři v tom nejsou sami. Díky za občasné pozitivní příspěvky, nebo i ty negativní, ale slušné.
pondělí, 21. května 2007
 
Satus
Satus Barum-to je znčka se kterou už nikdy nic nechci mít.Ted tu zrovna mám Barumku vyrobenou v INDONESII.To je děs!FUJ!
pondělí, 21. května 2007
 
užovka
užovka to Poo: podívejte se, Barum je jeden z vůbec největších podrazáků, jaký si lze vůbec představit. Jejich obchodní politika nemá žádná pravidla a co se týká slev pro obchodníky, tak to se řeší stylem, že za stejnou cenu nakoupí jak koncový zákazník, tak pneuservis. Spolupráce s nimi je pouze házení perel sviním. Daleko lepší je Barum neprodávat. Dá sice práci odradit zákazníka od koupě barumky, ale za tu radost mi to stojí! :o)
čtvrtek, 17. května 2007
 
užovka
užovka Milý Bucku, já jsem neřekl, že je zoufalec ten, kdo prodává zboží (pneu nevyjímaje) na internetu. Za zoufalce považuju ty, kteří nakoupí pneu u dealera a na netu je prodávají s přirážkou cca 50 Kč a dopravou zdarma. Zkrátka banda blbů se snaží rozvíjet něco, co samo o sobě nemůže fungovat. To je vše.
čtvrtek, 17. května 2007
 
Poo
Poo Je tu někdo z frendšízantů Barumu?? Docela by mě zajímalo jak jste spokojeni a jestli se nesetkáváte s tím že by vám třeba regionální prodejny Barumu podráželi ceny? Já se s tím tedy občas setkám, že kocový zákazník, byť firma dostane slevu jen o dvě procenta nižší než já.Díky D.CH.
středa, 16. května 2007
 
Nikos
Nikos Bucku,ty jsi natvrdlý jak buk.To není živení,ale podrážení.Prodávej párky v rohlíku a neser se do toho čemu nerozumíš!!!
středa, 16. května 2007
 
Buck
Buck Ty jo, a co je zoufalého na tom, že se chce někdo uživit, byť prodejem pneu přes internet.
středa, 16. května 2007
 
užovka
užovka Ano souhlasím. Pneumatiky je to nejhorší s čím dnes lze obchodovat. Bohužel se našlo příliš mnoho zoufalců, kteří se snaží tímto způsobem živit prostřednictvím internetu. To se jentak nezmění. Co se týká pneu Matador, tak horší pneu snad vyrobit nelze. Spojení s conti jim může jen pomoci.
úterý, 15. května 2007
 
pavel
pavel K předchozímu příspěvku - to je pravda. AM Pneu Ostrava a jejich bezvadný přístup k obch. partnerům může jít příkladem ostatním. Navíc Lassa i Avon jsou dobré gumy a u zákazníků už oblíbené.
pondělí, 14. května 2007
 
Bořek
Bořek Pro mě je nejlepší jednoznačně společnost AM PNEU z Ostravy.Všem doporučuji.
sobota, 12. května 2007
 
profik
profik A koho považujete za najlepšieho dodávateľa/veľkoobchodníka prípadne importéra pneumatík u Vás.
čtvrtek, 10. května 2007
 
VM
VM Bývalá Obnova Brno, dnes Matator ČR
středa, 9. května 2007
 
profik
profik Kto vlastne zabezpecuje velkoobchod s Matadorom v ČR? Zjavne majú lepšie ceny ako v SR, uvažujem realizovať prednákup Matador za hranicami.
středa, 9. května 2007
 
Nikos
Nikos Ano máš pravdu,neodebírají staré pneu,pořád se jen vykroucejí a pak podrážejí ceny pro servisy.Já tedy Matador nemusím!
pátek, 27. dubna 2007
 
gumovejpes
gumovejpes skusil bych jim posilat ty ojete pneu ktere taky musi nekdo likvidovat a meli by plny panelaky ojetych pneu a to na jejich naklady to by najednou meli jine ceny
pátek, 27. dubna 2007
 
Lalis
Lalis Ano prodej nových aut je dnes dělán za minimální zisk,ale je tam velká jistota servisních prací po dobu záruky automobilu.A tam se dá získat potřebné peníze na rozvoj fa.Ale pneuservis bez prodeje nových gum nemá šanci přežít.Z práce nikdo nikdy nezbohatnul a ani nemá šanci na rozšíření činnosti.Co se týče Matadoru,je můj názor takový,že jsou to velmi nepodařené pneumatiky co se týče kvality i obchodní politiky pro pneuservisy.Tuto značku nepreferuji stéjně jako Barumku,která udělala mnoho chyb před pár lety na malých pneuservisech a dneska otravují a prosí at jim odebíráme ty jejich šroty.Němci vědí co dělají,ale Matadoru to opravdu moc nepomůže.
pátek, 27. dubna 2007
 
profik
profik Na Matadore mi vadi len jeden fakt a to, ze do zahranicia predavaju za exportne ceny a tie sa individualnym reinportom /zas len ten internet/ dostavaju z Ciech a Polska v ovela nizsich cenach ako ich zozeniete na Slovensku. Ano, pneumatika je az druha najhorsia komodita. Naozaj vyhravaju auta, ponuka zahranicnych predajcov novych aut je niekedy az o 20% nizsia ako v SR a CR, nezavidim :(
středa, 25. dubna 2007
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz