Pneurevue.cz » Fórum » Jak se podle Vašeho odhadu změnily velkoobchodní ceny na zimní předzásobení oproti loňsku?

Jak se podle Vašeho odhadu změnily velkoobchodní ceny na zimní předzásobení oproti loňsku?

 

pátek, 29. července 2011

Otázka ze dne 29.7.2011

 

Můžete uvést konkrétní příklady, jaká byla cena loni a letos?

 
 
 
beze jména H
beze jména H ale aspon se podepisuju po celou dobu návštěv tohoto fora pro anonyma
pátek, 5. srpna 2011
 
beze jména H
beze jména H Jak jsem již uvedl v daném oboru pouze pracuji a webové stránky nevlastním a tak je nemůžu uvést. Navíc na tomto webu a foru zastupuju pouze svou osobu a své názory, byt jsou někdy někomu proti srsti, ale v žádném případě se nehodlám snížit k formě urážek. To že někoho občas nezrovna vybíravým způsobem popíchnu asi patří k mé povaze. Pokud jsem se tě dotkl Bořku tak se omlouvám, ale jak jsem již psal ne vždy se s tvými názory ztotožnuji a věř nebo ne i já mám k daným tématům co říct, byt ne vždy je to správný názor, ale od toho toto forum asi je.
pátek, 5. srpna 2011
 
Anonym
Anonym Stránky bez jména H-nemáš?? Tak to jsi pořádny boroček a blbeček.Závistivec hloupý jsi jen.
pátek, 5. srpna 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Hroudo, dnešní klasické jednání některých prodejců. Ještě že jsi neposlal nějakou zálohu. Je to velký nešvar- nesmyslné ceny
pátek, 5. srpna 2011
 
Kikos-Ostrava
Kikos-Ostrava Beze jména-H Souhlasit s ním nemusíš,ale že nevybíravě proti němu a nejenom němu útočíš je nemístné a špatné.A ať nezavře další servis bylo od tebe neskutečně hloupé a nezlob se vypadá to jak hrozně zavistivé.To co dělá pro servisy je náhodou podle mne velmi pozitivní a čerpají z toho další servisy.Já také a znám ho osobně, že je to super chlap.Napiš své stránky a bude to třeba ještě lepší.Zatím se chováš jak malé děcko a puberťák a sleduji to delší dobu.
pátek, 5. srpna 2011
 
petr d
petr d md line - velci podvodníci..
pátek, 5. srpna 2011
 
Hrouda UL
Hrouda UL Jeden příklad za vše 315/80R22,5 XDE2+ Michelin se slevou na netu 52% (Objednal jsem a nikdy nic nepřišlo to jsem čekal proč to dělají?????) Adresu neuvedu protože to tu čte kde kdo i mí dodavatelé, ale na přání zašlu kopii objednávky emailem. já dostanu od Michelinu 32% na nákladní.
pátek, 5. srpna 2011
 
beze jména H
beze jména H pánové je mi líto, ale internetové stránky bohužel nevlastním s tím, že v oboru pracuji už také delší dobu a věřte nebo ne své názory k tomu také mám a nemusím je prosazovat hloupými urážkami, k čemuž občas na tomto foru vede........to ještě, že má někdo jiný názor a vidí věci jinak než Vy a ve Vaších očích je správně........žijete v demokracii............Bořku co se týká tvých příspěvku rád si je přečtu, ale ne vždy s tebou můžu souhlasit, což se také nebojím dát najevo a když na mě někdo slovně zaútočí věř, že špatných slov také dlouho nehledám.
pátek, 5. srpna 2011
 
beze jména H
beze jména H ale notak to Vás nenaučili slušného chování?
pátek, 5. srpna 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Tak aspoň se rozjela konečně diskuze, i když některé bohužel jsou silně provokativní. Pojďme chlapi do toho.
pátek, 5. srpna 2011
 
Ferda
Ferda Taky by mne zajímaly stránky toho ubožáka! Zas.. interneťák.
pátek, 5. srpna 2011
 
Bořek Třinec
Bořek Třinec Beze jména H- nikdy jsem neříkal, že nenakupuji na internetu. To by jsi ty lhal. Kupuji i například u KK PNEU, GPD a dalších, ale podstatou je, že se můžu každému podívat do očí, což se o tobě asi dá těžko říct a napsat. Několikrát jsi tad y velmi nevybiravě zautočil na pneuservisy a na mne především. To jak píšeš mne jen utvrzuje, že jsi velký primitiv a možná i nasrřčený. F-M jsem zavřel se známých důvodů pronájmu a hrozit, že ať nezavřu další pneuservis je hodně ubohé chlapče. Třinec jsem koupil, nikomu nedlužím a neustále se rozvíjí, takže buď třeba naštvaný a postav se na hlavu. Najdi odvahu a nebuď zbabělec, napiš své www.stránky, nebo aspoň zavolej a najdi odvahu. Zatím tady jen provokuješ, rypeš, skoro vše co pneuservisy dělají proti internetu je u tebe nahouby. Připadáš mi jak zavistivec, který si chce něco dokazovat a nemá na to. Skončil jsem tímto s tebou a vynech mne také s diskuze. Zapojuj se laskavě jen do čeho máš. Bořek.
pátek, 5. srpna 2011
 
Ferda
Ferda Beze jména-h ty jsi zasraný prudič a provokatér.Ubožáku.
pátek, 5. srpna 2011
 
dílna
dílna Pneu z netu přezouvám za stejné ceny jako pneu nakoupené u mne a jsem spokojen. Zákazníci to o mne ví a jejich počet roste. Sám číny neprodávám, když si je někdo doveze, tak mu je přezuji, je to jeho rozhodnutí. Číny si vozí hlavně majitelé velkých pneu, kde je cena velmi vysoká. Kupodivu mám skušenosti, že k zimní číně se už lidi nevrátí, ale k letní číně se vrací. Dílna
pátek, 5. srpna 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Radku rád ji přenechám někomu jinému, můj efekt je podstatný a jsem v pohodě tomu věř.
pátek, 5. srpna 2011
 
beze jména H
beze jména H Bořku nikoho nenapadej a jdi něco raději dělat, aby jsi nemusel ozavřít další pneuservis. Navíc kážeš vodu a piješ víno.........tvrdíš, že internet nepodporuješ a z některých ověřených zdrojů vím, že dokupuješ pneumatiky kde jen se dá a to klidně i na internetu v sezoně a u prodejců, u kterých uvádíš, že u nich nebereš, tak si tu klidně dál lži do vlastní kapsi a všem, kteří chtějí poslouchat tvé ne vždy objektivní názory. Nemusím byt sproták, abych dokázal říct svůj názor.
pátek, 5. srpna 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Radku, teď jsem to nepochopil. Proč bych zákaznika neudělal s defektem, nepřevážil pneu a pokud tam něco najdu tak mu nic nevnucuji. Vysvětlím, pořeším a on se rozhodne. Já jen nepřezouvám zatím dovezené nové ČÍNSKÉ pneu. Nemíním řešit za pár dní reklamace na třepání, stahování apod. Starší jeté nepodléhají takové jednoznačné záruce, to je snad pochopitelné a pro mne bez jakýkoliv problému.
pátek, 5. srpna 2011
 
Radek
Radek Nemyslím že by to mělo nějaký efekt. Jen děláš co je pro tebe výhodnější a tím dáš práci nikomu jinému.
pátek, 5. srpna 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec petr d- klasický přístup rozumného pneuservisáka. Ať si zaplatí, nebo kvůli plné kapaciťě jede jinam. Tak to má být a najíždí na to čím dál více pneuservisů i v mém okolí, což přináší požadovaný efekt vůči internetu.
pátek, 5. srpna 2011
 
Radek
Radek Kumho, Hankook ano. Roadstone, Lassa apod už nemusíme. S Goodride podobná zkušenost jako Bořek. Pokud seš tak zásadovej neměl bys to brát ani na dílnu. Neber to jako rýpání. Chápu že mu to chceš ukázat, vysvětlit a vnutit mu něco jiného.
pátek, 5. srpna 2011
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz