Pneurevue.cz » Fórum » Jak Vám pomáhají v prodeji různé marketingové akce organizované dovozci a výrobci (např. poukázky na PHM, dárky apod.)?

Jak Vám pomáhají v prodeji různé marketingové akce organizované dovozci a výrobci (např. poukázky na PHM, dárky apod.)?

 

pondělí, 29. listopadu 2010

Otázka ze dne 29.11.2010

 
 
 
 
tenista
tenista Dneska si myslí každý, kdo má doma přezouvačku a přečetl si něco v časopise o pneumatikách, že o nich ví všechno a je v oboru jednička. .............no fuj.
středa, 15. prosince 2010
 
Anonym
Anonym memachruj. .... .břídile........jdi si raději přečíst knížky o ekonomice a naučit se počítat
středa, 15. prosince 2010
 
servisman
servisman No vidíš, je to tu pro chytré lidi, tak nevím, co tu děláš. Jinak práce mám dostatek, resp. moji zaměstnanci.
středa, 15. prosince 2010
 
servisman
servisman to anonym: Jistě souhlasím. Netvrdím, že trh zamrzne a už vůbec ne, že se něco změní. Tvrdím pouze to, že s internetem přišly do pneubranže těžké časy. Ne kvůli internetu samotnému, jistě je to dobrý distribuční kanál, ale vše se musí dělat s rozumem. No a to se bohužel nedělá. Jinak net sem tahám pouze jako reakci na příspěvek, který ukazuje, že již i Chára jde touto cestou. Nedivím se, jejich situace je zoufalá a co si uvařili, to si také sní. :)
středa, 15. prosince 2010
 
Anubis
Anubis Milý pneuservismane, toto forum je pouze pro inteligentní lidi, takže jdi raději na dílnu, když tomu nerozumíš, zapni topení a zkoušej to na zakazníky, aby si měl aspoň na rohlíky a na nájem. Balíky sem neposlal a nevim po tvojí drzosti zda je vůbec odešlu. Pěkný den ti také přeji.
středa, 15. prosince 2010
 
Anonym
Anonym to servisman: moc práce asi nemáš, když máš čas to tady tak horlivě sledovat :D
středa, 15. prosince 2010
 
servisman
servisman Milý Anubisáku, toto je veřejné fórum, kde se může svobodně vyjádřit každý s přístupem na net. Bohužel pro tebe. Takže si nech svoje rady a porady třeba na jiné fórum. Možná že jinde ti to někdo "sežere". Já nikoliv. Už si poslal baliky? Pěkný den.
středa, 15. prosince 2010
 
Anubis
Anubis servismane už nic nepiš, děláš nám pneuservisákům všem ostudu. Díky ti !
středa, 15. prosince 2010
 
tenista
tenista jednou je míček na jedné straně jindy na druhé. Trh se vyvíjí a jak se pneuservisy přizpůsobili vývoji nového trhu a to trhu internetového prodeje tak se internetové obchody přizpůsobují potřebám a vývoji na trhu.
středa, 15. prosince 2010
 
Anonym
Anonym servismene- přečti si pár knížek o vývoji trhu a pak pochopíš, že trh není místo, kde všechno zamrzne ze dne na den a skončí, ale místo, kde se neustále něco vyvíjí a mění jako je tomu i na trhu s pneumatikami a touto komoditou. Pochybuji, že se v dohledné době cokoliv změní týkající se internetového obchodu v české republice- pokud myslíš, že ano jsi asi utopista.
středa, 15. prosince 2010
 
Anonym
Anonym Stoklasa není od Cháry (už není ani od Částky), ale podle všeho to jedou spolu, alespon co je uvedeno na tom webu. Centrální sklad s kapacitou 200 000 pneumatik se nachází v Praze 5, V případě, že dojde k poškození pneumatiky a budete uplatňovat nároky podle této služby je nutné pneumatiku doručit na adresu Sklad, Chára sport a.s., Jeremiášova 947, 15500 Praha 5, Seznam servisních míst: Praha 5,Chára sport a.s., Jeremiášova 870, Po-Pá 8-17 ATD.
středa, 15. prosince 2010
 
servisman
servisman To podle tebe chytré využití netu způsobilo totální zničení trhu s pneumatikami. Navíc u nás v daleko větší míře, než kdekoliv jinde. Takže jestli je podle někoho chytré prodávat sadu pneu se ziskem pár desítek korun přes net, tak to svědčí spíš o tom, že daný jedinec příliš inteligence nepobral. Pak je tu ještě jenda možnost, jak udělat tento druh prodeje ziskovým - neplatit dodavatelům za zboží, samozřejěm i tak to lze dělat. Hezký den, koumáku. ;)
středa, 15. prosince 2010
 
Anonym
Anonym Nejsem neťák ani pneuservis. Jen se sem občas chodím pobavit, jak tady pneuservisy neustále brečí jak jim net všechno kazí atd. Přitom ti co jsou aspoň trochu chytrý a umí přemejšlet, dokážou netu využít. Nejlepší je jak se každý téma diskuze stočí k boji mezi pneuservisákama a netem. :D
středa, 15. prosince 2010
 
servisman
servisman A jeje, zase je tu nějaký neťák, co ve svých snech prodává tisíce pneumatik za sezonu. No realita však bývá taková, že borec na podpoře doma načerno z obýváku udá deset gum za sezonu a cítí se, jako velký perspektivní biznysmen. :D
středa, 15. prosince 2010
 
Poo
Poo Stoklasa není od Cháry
středa, 15. prosince 2010
 
Anonym
Anonym holt člověk jde za tím, co mu vynáší a vy pneuservisáci jste asi moc perspektivní nebyli :D
středa, 15. prosince 2010
 
Max
Max Tak to je sprosťárna najvětšího kalibru.Mě prodává dráž než koncovému zakaznikovi.
středa, 15. prosince 2010
 
servisman
servisman Tak to vidíte lidi, Chá(t)ra vyměnil spolupráci se servisáky za e-shop orientující se na koncového spotřebitele. To je úroveň. Takže proto nechce dodávat gumy servisům, šetří si je na e-shop. Vodu ať pije ten, kdo u toho retarda něco koupí.
středa, 15. prosince 2010
 
další shop
další shop www.pneu-dnes.cz = Chára
středa, 15. prosince 2010
 
Anonym
Anonym Ono je mrtvo i v servise, stojí to za houby. Pomalu dělám uzávěrku roku a letos to stálo za houby. Kousek odemne si konkurence otevžela pneuservis a mámo 30 procent méně zákazníků naž předtím. Rozjeli to během března s vybavením od ferdusu. Jsem dost naštvaný.
úterý, 14. prosince 2010
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz