Pneurevue.cz » Fórum » Jak Vám pomáhají v prodeji různé marketingové akce organizované dovozci a výrobci (např. poukázky na PHM, dárky apod.)?

Jak Vám pomáhají v prodeji různé marketingové akce organizované dovozci a výrobci (např. poukázky na PHM, dárky apod.)?

 

pondělí, 29. listopadu 2010

Otázka ze dne 29.11.2010

 
 
 
 
Anonym
Anonym Asi mají všichni moc práce,nebo kupují dárky.. Je tady mrtvo
úterý, 14. prosince 2010
 
s-mann
s-mann Právě jsem se vrátil z nákupů a jsem mile překvapen. Při čekání na manželku jsem důpladně prozkoumal parkoviště před centrem a zjistil toto. Pžezuto na zimu má cca 90%. OK, ale vzorek na hranici 4mm tak 30-40% a to jsme na samém začátku zimi. Myslým, že by nebyla od věci reportáž v hlavních zprávách, že např. na D1 kontrolovala policie nejen MS ale i výšku dezénu. Jsem si jist, že bychom zažily ještě jeden rušný rýden. Když je my upozrňujeme na 4mm, myslí si, že jim chci vnutit nové gumy a slyším ty kecy, že dobrý pilot zalétá i na křídlech od vrat, že 4kolka si stím poradí, že nejsme ve Finsku, že u nás je sníh na silnici max.hodinu atd. EU zavádí např. dostd diskutabilní glučnost, ale bez povšinmutí nechá 1,6mm na zimu, což je jako nosit za pasem ojištěnou pistoli. Na podzim jsem na mého pickupa šoupnul loňské gumy s 5,5-6.0 mm. Dalo se stím i nyní slušně jezdit. Se zajímovosti jsem si tam tento týden šoupnul nové a je to rozdíl na sněhu jako blázen, až se sám divím. Jen se syp snížku, bude stačit týden co týden 10 cm.
sobota, 11. prosince 2010
 
Anonym
Anonym Já myslím,že je to v tom přístroji,kolik může propusit .Některé drahé měřiče mají plnění až 1200 L/min.Proto mě zaráží ta cena 7000+ DPH.Já každý rok kupuji min 2 měřiče Eurodainu,nebo od Shneidra a ty stojí něco kolem 1500 +dph a po sezoně je odchylka +- 2 desetiny BAR ,což je až moc.Když vemu v uvahu huštění na 2,0 a ono tam je 2,2 ,nebo 1,8 .Má to mít i samokalibraci. Do pistolí se mi samozřejmě dedostává žádná voda,ani přimazávání.A kalibrace těch ručních měřiču je stejně drahá,jako nový a nejde seřídit,jen ti dají protokol o odchylce.A navíc musíš stát jako prkno a foukat kolo .Jsem si zpočítal ty prostoje v sezonu a hrůza.Za 1 hod to je kolem 10min.pokud přezouvám a nadofukuji.počítáno při 30s na kolo.
pátek, 10. prosince 2010
 
Moris
Moris Bych řekl, že to je závislí na tom kolik do toho pustíš jinej průtok to bude mít jestli tam máš v trubách 6 nebo 12bar
pátek, 10. prosince 2010
 
Anonym
Anonym to vím taky,mě šlo o ten průtok vzduchu jestli je to dostačující těch 400L /min
pátek, 10. prosince 2010
 
Anonym
Anonym zavolej si do Rema-tip top tam ti to poví přesně
pátek, 10. prosince 2010
 
Anonym
Anonym nějak to tu umřelo
pátek, 10. prosince 2010
 
Anonym
Anonym Kolegové v novém Pneureuve je inzerce od Rema tiptop na hustící automat za dost dobrou cenu.Máte s ním nějakou zkušenost?Jedná se mi hlavně o dobu trvání huštění pneu.Nedělám nákladní pneu jen osobní,van,suw.Průchodnost je 400 L/min.Bohužel se mi nepodařilo zjistit jakou má průchodnost klasický hustič např Eurodainu-Michelin.Běžná cena je 15000,- akce 6000,-Děkuji všem za reakce.
pátek, 10. prosince 2010
 
Anonym
Anonym HOGAN: Přece jsem neřekl, že neberu od velkých velkoobchodů. Pokud, ale doplňuji tak se podívám, jestli to seženu jinde levněji a pokud ano, tak to tam vemu. Toť vše.
středa, 8. prosince 2010
 
Anonym
Anonym Já beru vše na přímo,ale v Ihle a Emce Klatovy se mi podařilo sehnat pneu na Smarta 135/70R15 a 175/55R15 samozřejmě v zimním provedení a taky výprodejovou pneu 225/50R17 RFT Bridgestone
středa, 8. prosince 2010
 
HOGAN
HOGAN Pro bezejmeného - možná kdybys nebyl tak přelétavý a bral vše nebo většinu od jednoho dodavatele tak by ses dostal i u něj na stejné ceny jako Ti dává třeba ten Tvuj Pešíček.Tedy dává - když se dovoláš,nebo když ještě něco má.Já osobně mám radši jednoho až dva silného dodavatele za kterým třeba stojí slušně velký sklad a ne nějaká zvětšená garáž jako za výše jmenovaným.
středa, 8. prosince 2010
 
Anonym
Anonym Je pravda, že KK má solidní sklad, ale ty ceny! I se svou slavnou slevou pro pneuservisy je dražší než Pešíček, akcní pneu nebo Pneunet. Nebudu vám nic nalhávat. Lehce se předzásobím a pak dokupuji podle cen. Včdy vemu tam, kde mi zboží nabídnou nejlevněji. Pokud je to internetový prodejce tak vemu tam. Měli by se nad sebou zamyslet dodavatelé jaké ceny nám nabízí a ne mi nad sebou, kde bereme. Je logické, že vemu tam, kde mi dají nejlevněji.
středa, 8. prosince 2010
 
HOGAN
HOGAN A jsme zase u toho jen se nadává a brečí.Tak proč od těch K a K berete.Proč je pořád podporujete.A pozor netýká se to jen K a K.Já jsem kvuli tomuhle skončil se svým dodavatelem už to fakt nešlo.Teď beru už víc jak rok tam kde vím že tohle nedělají a žádný maloobchod nemají.
středa, 8. prosince 2010
 
Anonym
Anonym KK šli s dobou a možná dnes tuší, že to dnes není spása. Ceny jsou dnes prakticky jedny a rozhoduje pouze objem. Na rozdíl od drtivé většiny éček mají (měli) slušný sortiment skladem. Jen se podívejte, co dělá s cenami ten magor z jižních čech? To je teda guru gumařů!!! (tlemí se fotce a prorokuje, kam se posune gumařina). Proti němu a podobným jsou ještě Karasi jedničky. S čistým svědomím se mohou přejmenovat na nejdražšípneu.cz nebo Nejdražší-pneu.cz a dopravné účtovat třeba 500 Kč/ks.
středa, 8. prosince 2010
 
Anonym
Anonym Nežadoním,ale zapomněl jsi možná, že KKpneu dělalo kdysi jen do pneuservisů a právě ty jim pomohly kde jsou dnes a proto říkám-je škoda že na ně svým způsobem zapomněli a nezvyhodňují je více.To si myslím.
středa, 8. prosince 2010
 
Moris
Moris Co to je??? e-shop nenechává více procent pro servis...To budeš tady žadonit e-shopy o procenta... Pokud si zákazník myslí, že je to jen o ceně tak tě vydělat stejně nenechá. Servis nejni o ceně, ale přece o servisu. Neříkám, že cena nejni úplně podstatná,ale podstatný je ,že ty kola jsou na skladě pro zákazníka ,že nemusí čekat....stroje jsou aspoň v 90% stavu a ta práce taky nějak vypadá....pokud si zákazník myslí ,že servis to může dělat za internetový ceny a přezouvat za 400.- tak nejni asi doma.... A srovávat ceny s e shopem je cesta do prdele..... e-shopy jsou pouze o ceně....a je mi jich líto nakupovat zboží a nic z toho nemít.... jo to je holt internetovej těžce výnosnej business
úterý, 7. prosince 2010
 
Anonym
Anonym Ano, KK prodává tisíce gum a je hodně dobrý prodejce.Škoda,že servisům nenechávíce%.
úterý, 7. prosince 2010
 
Poo
Poo No asi spíše desetitisíce
úterý, 7. prosince 2010
 
Anonym
Anonym No tisíce??? podobné hovado znám taky --Akční pneu .taky nerozlišuje
úterý, 7. prosince 2010
 
Poo
Poo Točí tisíce kol a je mu to jedno...
úterý, 7. prosince 2010
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz