Pneurevue.cz » Fórum » Jaké máte vztahy s dodavateli pneumatik - výrobci, importéry, velkoobchody?

Jaké máte vztahy s dodavateli pneumatik - výrobci, importéry, velkoobchody?

 

úterý, 8. března 2011

Otázka ze dne 8.3.2011

 

Popište své zkušenosti. Komu věříte a proč?

 
 
 
Hrouda UL
Hrouda UL To je řešení, ale asi to neprojde.
čtvrtek, 24. března 2011
 
Anonym
Anonym Jediné řešení ze strany výrobce ja dávat všem stejný nákup
čtvrtek, 24. března 2011
 
Hrouda UL
Hrouda UL To je ale hrůza. !!!!! Ale já musím říci že nepřezouvat internet je cesta do pekel. Ten zákazník si to nenechá pro sebe a bude si ještě vymejšlet a pošpiní vaší firmu.Spokojenej zákazník to řekne jenom jednomu že je spokojenej, ale NESPOKOJENEJ to řekne deseti.
čtvrtek, 24. března 2011
 
Nepřezouvat internet
Nepřezouvat internet http://www.kdekoupitpneu.cz/
čtvrtek, 24. března 2011
 
Hrouda UL
Hrouda UL Poo. to je špatně prodáte něco z nákladních? Beru od jiné firmy než od michelinu a při posledním nákupu jsem dostal 35% . Můj zákazník si sám dokáže běžně nakoupit za 32% a proto nemohu pracovat se 30% Je to v KELU a Hotovo.
čtvrtek, 24. března 2011
 
Poo
Poo Hroudo to máš ještě dobrý, my máme na nákl. 28%
čtvrtek, 24. března 2011
 
Hrouda UL
Hrouda UL Michale pouze 30% to je k pláči.Na nákladní!!!!
čtvrtek, 24. března 2011
 
Michal
Michal Moris - no to máš pravdu, ale nemůžeš zase říct, že jen na internetu lidem prodají špatně. Ty gumy dostáváme všichni stejně kvalitní, Ty, já, NPčko a jiný internety. Tam je to spíš o přístupu k zákazníkům, co mu nabídnou a jak k němu přistupují a jestli mu chtějí prodat kvalitní a vhodnou pneu na jeho auto nebo chtějí jen prodat a to není jen o internetu ale mezi námi všemi. Všude se najdou špatní a dobří. Stejně tak jako je boj s větrnými mlýny to, že to výrobci prodávají internetistům nebo koncovým zákazníkům. Všichni chtějí prodávat a je jedno jak, internet je pro ně další prodejní kanál a tak ho prostě využívají, protože potřebují zkrátka prodávat. Hořekovat, že je to špatný už v naší zemi probíhá x let a nic se nezměnilo. Vezmi si třeba kolik ty prodáš gum? Působíš ale jen tam, kde máš provozovnu, takže k Tobě jezdí jen nějaká část zákazníků z okolí. Ale internet působí plošně a tím pádem mají větší možnosti prodeje, ty prodáš třeba 1000 za sezonu a oni 10000, například. A jen pro nějaké přesvědčení jim to výrobci prodávat nepřestanou vždyť by přišli o prachy. Bojkotem všech stran si nepomůžeš. Vždycky se najde někdo, kdo jim to obuje nebo prodá.
středa, 23. března 2011
 
Michal
Michal Hrouda UL - prosím Tě a kolik Ti nabídnou rabat?
středa, 23. března 2011
 
Kikos-Ostrava
Kikos-Ostrava HROUDO MĚL JSI MÍSTO-Předzásobte a my to pak dáme na internet za stejné ceny NAPSAT-dáme a dodáme NA INTERNET ZA LEPŠÍ CENY!!!Jsou to podvodníci a zmetci!
středa, 23. března 2011
 
Hrouda UL
Hrouda UL To Moris - Máš naprostou pravdu. Naposledy mě u nás zastihl pán z Michelinu a garantoval prý super podmínky a já mu na to podal důkaz o tom že se dá pořídit lepe jinudy a bez nutnosti množstev oberu tak řekl že prý ho to zaráží a musí se poradit s vedením jak je to možné a odešel. A to neplatí jen pro Michelin. Je to Barum a Bridgeston atd. všichni nás očurávaj !!!!! Předzásobte a my to pak dáme na internet za stejné ceny.
středa, 23. března 2011
 
Moris
Moris Ale to nedělá jenom Barum v tom jsou i jiní. Je to taková krátkozraká politika. A ti co to dělají tak vidíme ted po několika letech v jakých jsou dluzích. Stále je dost zákazníků ,kteří vsadí raději na odborný servis a nechají si doporučit kvalitní pneumatiky a na konci jsou daleko více spokojeni než když se nechají stáhnout nějakou lacinou reklamou. Zákazník který mně bude chodit přezkušovat z cen pneumatik a bude a řešit pár korun na kole a ptát se jestli mu k tomu udělám servis zdarma na takový tady čeká internet a garážisti.
středa, 23. března 2011
 
Kulihrasek
Kulihrasek Barum ma svuj www.123pneu.cz takze potrebuje zasobovat hlavne tam. Plus Tomket - vecna symbioza. Takze na nase dodavatele pak kasle. Proto za mne Barum neee.
středa, 23. března 2011
 
Anonym
Anonym jak říkám............
středa, 23. března 2011
 
Hrouda UL
Hrouda UL Barum nás zavezla už někdy v únoru a na 90% a to zatím nikdo neudělal. Pneu od GPD značky které barum neumí berem tam, tak stále nic a pravděpodobně je dostanem až v květnu.Tím se ale nemění to že barum není zrovna ferová k servisům pořád se stává že koncov.zákazník nakupuje od barumky napřímo levněji a servis pak je za sloděje.
středa, 23. března 2011
 
Anonym
Anonym jak říkám barum conti je banda ču...ů.Serou na servisy a zaváží interneťáka.Já má pneu z předobjednávky už v listopadu obj.a dodání zbytku cca 250ks až někdy v květnu )))
úterý, 22. března 2011
 
Michal
Michal Zkušenost. Barum nesklamal jako každý rok a jak jsem právě zjistil, np je vzorně zavezeno, na rozdíl od nás. Děkuji,odcházím.
úterý, 22. března 2011
 
Moris
Moris já myslím, že se bude již pravidelně opakovat styl zimi 2010, že chyběly v sezone pneumatiky a kdo se nepředzásobí bude mít smůlu a konečně zmizí ti krátkodobý chvilkově nadšení prodejci co akorát ničili ceny.Navíc osobně nezapomenu absolutní neloajálnost a lži našich přímých dodavatelů, kteří jim k tomu dopomohli.já tu dobu před námi vidím jako pozitivum pro všechny co umějí počítat a kdo si rozmazlil zákazníky nesmyslnejma cena ten at si s nima do budoucna vydrží. Každopádně to bude asi ještě zajmavý a já se těšim, protože na každou svini se vaří voda.
neděle, 20. března 2011
 
Cink
Cink Já říkám, že pneumatik pneumatik bude nadbytek a to proto: -------------------------------------------------------------------------------- Libye navíc není jediným místem, ke kterému by se měly upírat oči řidičů nervózních ze současných cen pohonných hmot. "Blízký východ a severní Afrika jsou jako sud s prachem, u kterého pomalu hoří zápalná šňůra. Útoky na Libyi a nepokoje v Bahrajnu, které způsobují napětí mezi Íránem a Saúdskou Arábií, mohou snadno vést k explozi," říká šéf australské firmy Commodity Broking Services Jonathan Barratt. "Rozhodující bude, jak to dopadne mezi Íránem a Saúdskou Arábií. Zatím se krotí, ale jestli po sobě začnou střílet, ceny by se se rychle mohly dostat na rekordní úrovně," dodává. Napětí, které se šíří regionem a po lednové revoluce přeskočilo z Tuniska do dalších zemí jako je Egypt, Jemen, Bahrajn nebo Libye, zvedlo ceny ropy od začátku roku o dvacet procent. V únoru se za barel (150 litrů) platilo 120 dolarů, což bylo nejvíc od poloviny roku 2008. Tehdy se v jednu chvíli cena ropy dostala až těsně ke 150 dolarům.
neděle, 20. března 2011
 
Petrlas
Petrlas A to prosím místo zálohy píšeš na papír jen slovo jistina a to stačí,nebo jak?
neděle, 20. března 2011
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz