Pneurevue.cz » Fórum » Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

 

pondělí, 2. ledna 2012

Otázka ze dne 2.1.2012

 
 
 
 
Anonym
Anonym Navrhuji místo FORUM prejmenovat na Hádaní a urážení
čtvrtek, 21. června 2012
 
Anonym
Anonym To víš Bořku,ty velké kola jsi nevzal od něho a tak se naváží Urbik náš malý internetový boroček.Ať zdechne jako prašivý pes.Zkurv.. co se jen dalo a teď kňourá jak postřelené prase!Jak se u nás říká CYP s ním!!!Zduř.
čtvrtek, 21. června 2012
 
Anonym
Anonym Já znám jednoho magora Urbana,co to pere na internet kde se jen dá.Teď má prázdné servisy,natřískané sklady až po střechu,plno nezaplacených gum a je v prdeli.Na toho by to pasovalo,že mu Prochin sežral kšeft,tak je na nervy.JOJO.Další potrat který musí být zahuben.Jinak FAKE byl jsem jak jsi mi poradil u kámoše psychiatra.Iq mám vysoký nadprůměr,jsem normální a zdráv.Protože piju výjimečně nejsem ani na rozdíl od tebe alkáč.Doporučil mi Ať tě taky za nim pošlu,že to co píšeš je blábol za blábolem a že z toho počítače jsi už totálně vygumovaný,že ti ty tabulky,čísla a výsledky vlezli na mozek.Prý je to nebezpečné,tak tam rychle zajdi.Dík a Zduř
čtvrtek, 21. června 2012
 
Anonym
Anonym Luboš Praha:Není pan Urban ten Urban pneu-certifikované místo Michelinu se 7 servisy??
čtvrtek, 21. června 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--P.Urban,to že napíšu svůj názor na jednotlivé firmy ať už pozitivní nebo negativní neznamená že jsem někomu zavázán, nebo že někomu lezu do zadku. Právě naopak. Budu rád když se mi představíš a klidně mi zavolej. Rád se s tebou sejdu a rozebereme to osobně. Jestli máš aspoň odvahu a ne jen takhle myslím suše a naštvaně psát. A jinak nevím kdo je v prdeli, ale podle vašeho tonu sleduji že máš velký problém Ty osobně.Procházka ani Points to není. AM Pneu je pro mne řadu let perfektní partner. GPD letos po mnoha letech nabídlo na zimu pro mne osobně velmi slušné podmínky a Points je v současnosti ta síť která má správný tah na branku a je podle mne to nejlepší co náš trh pneu pro servisy momentálně nabízí a má. Pokud se vedení nezkazí má nastartovanou dobrou budoucnost. Spolupracuji se všemi roky a nevím kde bych měl jako podle tebe lézt. Nezávidím narozdíl od tebe nikomu. A je zde patrné, že ti points,nebo Procházka leze hodně na nervy. Čím to? Sleduji roky trh pneu velmi intenzivně, jezdím po pneuservisech v ČR a sleduji, komunikuji, žiji vším kolem naši práce. Co děláš Ty? Sedíš na servise a koukáš do prázdných dveří, nebo nemáš komu balit gumy stahovací paskou? Mrzí mě pak, že díky nějaké frustraci napadáš a nemáš třeba ani šajnu o co tady jde. Již jsem si celkem zvykl i na výhružné maily, dopisy, telefony apod, a tak tady na portále to beru jako normální věc. Vidím aspoň, že to co dělám má smysl, myšlenku a jasný cíl. Tak jak najdeš odvahu zavolej mi na 608 868 868 a Já tě rád osobně navštívím. Najdi odvahu. Jinak mne osobně vynech ze své klávesnice.Bořek.
čtvrtek, 21. června 2012
 
Anonym
Anonym Urban.Jinak Procházka versusPointS.Takhle v prdeli ještě nebyli-jediná záchrana.
čtvrtek, 21. června 2012
 
Anonym
Anonym Urban.Vážený pane Staviteli,posledně to bylo GPD,před tím AM Pneu,dneska PoinS.Že už někde konečně nejseš.
čtvrtek, 21. června 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec---Jirko, promiň ale pleteš se. Je to nesmírně zásadní počin v historii pneu v ČR. Již několik let sleduji činnosti všech sítí, jejich smlouvy, nabídky, pobídky, apod. Všechny jsem měl osobně v ruce a všechny jsem aspoň viděl. Ať to byly návrhy smluv pro mne, nebo pro kolegy kteří tam už vstoupili. Je toho bezpočet a akorát mne mrzí že tu o svých problémech nepíšou. Když však přijedu, nebo si voláme to jsou jak u vytržení co je vše štve a trápi. Points se postupem času dostal absolutně nejdál a nikomu nic nepřikazuje a nenařizuje jakékoliv odběry. Začátky nebyly jednoduché, ale píli a umem i třeba Františka se to posunulo někde kde to je k dnešnímu dni. Mnozí si to ještě neuvědomují, ale toto je podle mne historický okamžik. Je zde svobodná vůle s netlačením ne servisy na nutnosti a povinnosti jako mají ostatní sítě, kde bych Já osobně nikdy nevstoupil ani kdyby mi dávali cokoliv. Jirko kdyby sis přečetl dobře stanovy Points tak by jsi zjístil, že Frantovi Mošovi nepošlou nic, takže to nerozdělí on ale valná hromada a tam je to už o něčem jiném. Není dobré obviňovat člověka, když tomu nemáš důkazy. Ano podíl bude mít třeba p. Procházka největší a při obratu např 500 mil. kč je to velký balík co dostane points. Ať má klidně skoro celý Procházka ten bonus, vždyť ho taky udělá třeba z 90% on sám. A co si pak s penězi udělá a komu co dá je jenom jeho věc. Nezávidím nic, tohle jsou poctivě vydělané peníze, žádný tunel, podraz, špína. Hlavně však v sítí nikdo nesmí zapomenout, co získají ti ostatní partneři v síti. Je to jednoznačně lepší nákupy, perfektní logistika, fakturace, spolupráce na jiné vyšší úrovni atd. Povím ti jeden z mnoha příkladu za posledních 14dní. Teď zrovna sháním nějaké 21 pneumatiky. V celé ČR jsem je sehnal o 2000,-, slovy dva tisíce kč dráž než když mi je kolega nabídnul v EIOSU. Sleva u nás byla přes 50%, přesto se nechytala ani vzdáleně nabídce z Německa. kde je problém? Ještě pořád nenažranost některých výhradních a tohle poznal i třeba p. Procházka a pochopil kde je možnost přitlačit na pilu třeba i ty některé české darmožrouty. Když neuhnou, půjde o dům dál. A když už jít dolu nemohou z jakýchkoliv důvodů tak prostě nebudou a skončí. Evropa je jak na dlani pánové. Toto je nová cesta a tady bude taky nastolen pořádek jako jinde v evropě. Každý bude mít to svoje. Internet, výhradní i pneuservis. Kdo bude a nebude ukáže čas. Trh se čistí a to je dobře. Můj názor. Bořek Filipec. http://www.pneucentrumprofi.cz/
středa, 20. června 2012
 
Anonym
Anonym Jirka - bohužel Bořku to že Procházka přejde pod points není nic zásadního. Dál bude brát většinu pneu z čech. Centrála points pak vytáhne od výrobců pneu sumu peněz, která se odvozuje od nakoupených pneu v ČR přes points a pošle ji panu Mošovi. No a kam a kolik toho pošle pan Moša Procházkovi to už ví jen oni dva.
středa, 20. června 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Podle mých věrohodných informací p.Procházka je už členem PointS. Co to znamená brzy pochopí i takové dubová dřeva jako jsou někteří výhradní panabozi. V tom dochází k bodu zlomu a příští rok na jaře to bude pro ně znatelné. Karty se obracejí směrem k servisům a P. Procházka je toho velkým příkladem. A bude jich brzy více, kteří misky vah přehoupnou třeba ne natrvalo ale určitě na delší dobu na stranu pneuservisu. A to je dobře.
středa, 20. června 2012
 
Anonym
Anonym Já ty kokoty letos poslal do prdele a už s nima nechci mít nikdy nic společného.Možná ,právě pro toto chování uvažují někteří velcí hráči viz Procházka do vstupu do Point-S.Už jen ta komunikace s centrálou ve Francii zmůže ledacos.
středa, 20. června 2012
 
Anonym
Anonym Pánové celo databazi kterou Michelin tvoří před dva roky dostal před touto sezonou k dispozici Euromaster. Takze kdo jim jedete na ty jejich podvodny poukazky tak je to jao byj ste nejblizsimu Euromastru hlasili kdo a co u Vas nakoupil. Je to nehorazny podvod. Jeste se muze registrovat kdo koupil Barum a Goodyear a za 5 let neprodate nic. Panove zapojte mozky, drete jak blbci a temhle delate jen poskoky. V memcku jdou pres net 4 procenta a tady uz 15 procent a timhle Michelinackym zpusobem to jen poroste. A jen proto ze podpora neni orientovana na servis. Musite byt nejem dobri pracanti, ale i hodne tvrdi a nesmlouvavi obchodnici. At se dari
středa, 20. června 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec---Michale v tomhle případě se absolutně nebojím. Je jiná doba a o dobré platící zákazniky kteří berou takové množství gum je obrovský zájem. Tady Mišáci zaspali a pohořeli. Vím o dalších dobrých servisech kteří se začínají starat o nové dodavatele, včetně mne. Mohu všechny rozumné pneuservisáky ujistit, že miska vah se přetáčí směrem k pneuservisům. Výhradní nejsou dnes už tak silní v kramflecích a jejich obavy se naplní s blízkou budoucností.
středa, 20. června 2012
 
Michal
Michal Bořku frajeřina to je, o tom žádná, ale zase aby se to neotočilo proti..
středa, 20. června 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec---Zrušit objednávku na více jak 1000 kol je skutečně frajeřina. Fandím takovým a už vím o dalších kteří se vytočili na jejich akci palivo. Tady Michelin hodně přestřelil. Takhle amatersky se chovat je až neskutečné. Komu není rady tomu není pomoci.
středa, 20. června 2012
 
Michal
Michal Chlapi, zase buďte opatrní. Já Vás nechci nějak odrazovat od nadšení a revoluce, ale zase ten michelin je na tu zimu téměř nejvýhodnější ze všech značek, vzdávat se ho tak nemusí být úplně dobrá volba i když gum bude dost, tak zima není léto.
středa, 20. června 2012
 
Anonym
Anonym Dnesni ranní mail po vcerejsi kominukaci s OZ Michelinu: Dekuji za informaci Vse je tedy pri starem a mne jste jenom obelhal recma jak bude vse jinak . Na poukazky date reklamu, banery podporu v radiu atd. atd a takove jako jsem je co nechcem podporovat prodej pres net a vytvareni databazí vosustite jednim plakatem a a par balickama. CHCI VAS POZADAT O ZRUSENI CELE ZIMNI OBJEDNAVKY!!! a dal si poslouchejte Vasi centralu v Madarsku, ja osobne kdyz tam jedu tak tam radsi ani netankuju a ted se podle nich budu ridit. Kdyz je musite poslouchat Vy, tak ja to delat nebudu . Dekuji
středa, 20. června 2012
 
Anonym
Anonym Dnesni ranní mail po vcerejsi kominukaci s OZ Michelinu
středa, 20. června 2012
 
Anonym
Anonym Ferdyne ke cvokaři určitě a pak ještě za Nešporem jedině ten ti pomůže s tím chlastem ale zimu snad ještě stihneš a když ne tak stejně o nic nepříjdeš jelikož zima bude o ničem. Sorry za OT.
středa, 20. června 2012
 
FAKE
FAKE SKUTECNYFERDA: ty by sis měl vážně zajít ke cvokaři.
úterý, 19. června 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz