Pneurevue.cz » Fórum » Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

 

pondělí, 2. ledna 2012

Otázka ze dne 2.1.2012

 
 
 
 
FAKE
FAKE Michal: co se týká favoritů, tak jsme vzali o 30% víc než loňský rok, nicméně podle mých informací má být pneumatik dostatek i v tomto rozměru. V tomhle rozměru v tom ale neleží žádné velké prachy, takže pokud to zbyde, tak to nebude žádná tragédie. Co se týká minulého týdne, tak ani na jednom z našich servisů žádná změna. Prodává se velice málo nových pneumatik a už jsem smířený s tím, že nám toho i přes všechny dojednané vratky stejně dost zůstane na skladě.
sobota, 16. června 2012
 
Michal
Michal Chlapi tohle byl nebývale dobrý týden. Lidé začali kupovat na dovolené. Jak je to u Vás? Jde to?
sobota, 16. června 2012
 
Hrouda
Hrouda Dobře jsme se najedli.
sobota, 16. června 2012
 
BIB
BIB Byli jste už někdo na michelin tour 2012 ohledně štítkování? Je ta akce k něčemu dobrá a užitečná?
pátek, 15. června 2012
 
Anonym
Anonym Michale favoritů bude dost....
pátek, 15. června 2012
 
Anonym
Anonym Potřebujete úvěr? Hledáte půjčku?, Potřebujete úvěr jakéhokoliv druhu? Zde je dobrý úvěr společnost s dobrými investičními kvalit. Kontaktujte nás pro půjčku Johnwacoloancompany@yahoo.com Jsme připraveni sloužit vám lépe. Jsme na vaší zvon mohou volat. Poskytování úvěrů je naší nejvyšší prioritou. KONTAKTY NA CREDIT, jakmile je to možné. * Jméno: Pan John Waco. * E-mail: Johnwacoloancompany@yahoo.com * Web: Johnwacoloanplc.do.am
pátek, 15. června 2012
 
Anonym
Anonym Jirka - mně zimáky zatím nezajímají, obchoďáci importérů prosí a prosí abych odebral část do konce června, že jinak nebudou mít pěknou výplatu a já na to hoši v žádném případě. Letních gum mám plný sklad, některé jsem od importérů nakoupil v předoobjednávce naprosto nevýhodně a teď jsou neprodejné. Co hoši zaseli to sklízí. A to jsem jim neřekl, že jaro v žádném případě naskladňovat nebudu. Tak nevím jak to s importérama dopadne ? Jednou ročně objednávka na zimu ty aparáty asi neuživý nebo jo uvidíme .
čtvrtek, 14. června 2012
 
Michal
Michal Víte co by mě zajímalo, jak to bude v zimě vypadat s takovou 165/70 R13?:-):-) Jestli se bude opakovat situace jako dva roky zpátky, že servisy si řeknou, že ten rozměr už mizí, tak ho nebudou brát nebo ho naopak vezmou více? Co myslíte? Já jsem v objednávkách ke všemu pár desítek kusu přidal, ale co se tak ptám firem, kteří ode mě kupují gumy jako z řad servisů, tak zase nikdo nepočítá, že by si je vzal na svůj sklad:-):-)
středa, 13. června 2012
 
Anonym
Anonym zdravim kolegovia, chcel som sa zaregistrovat do diskusie, ale v registracii su len ceske kraje, chyba tam slovenska republika :( tak si zatial svoje postrehy nechavam pre seba. profik
středa, 13. června 2012
 
Michal
Michal Jirko, tyhle cesty jsou nevyzpitatelné. Řeknu Ti jeden příklad ze své zkušenosti. Přezouvám auta jedné malé lokální leasingovce. Systém funguje tak že ta leasingovka spolupracuje s výrobci a ten jim dodává pneu a my to přezouváme. Funguje to tak, že mi člověk, který to má v té leasingovce na starosti zavolá, že budou potřebovat přezout auta, abych si udělal místo a že během týdne přijede kamion od výrobce a složí mi tady gumy. Třeba letos na jaře to zajišťoval goodyear, přijel tedy kamion a vyházel z toho barumky, Micheliny, continentaly, dokonce i Yokohamy tam byly. Nedivím se tedy, že GPD, jakožto pomalu vianor, dohazuje kšefty do premia. Podle mě z toho mají procenta pak na samotné goodyeary. Já už se v tomhle kšeftu nedivím ničemu. Dneska už je to všechno tak strašně provázaný, že se nelze divit ničemu.
úterý, 12. června 2012
 
Anonym
Anonym Jirka - Bořku nechci ti nijak kazit dojem z GPD, ale tato firma má nemalý podíl na tom kde tento obchod je. Nebudu tady psát nic konkrétního, ale je tomu tak. Možná jednu věc si neodpustím a odpověz si sám. Jak je možné, že GPD neboli zástupce vianoru, dnes úzce spolupracuje a dohazuje pneuservisy do sítě premio.
úterý, 12. června 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec---Ano beru to jen jako zimní nabídku a možná i novou spolupráci. V současnosti nemám nikterak nadstandartní ceny u GPD oproti mnoha dalším servisům. Respektuji to, protože jim nedělám žádný nadstandart v nákupu. Zimní nabídka pro mne byla ale příjemným překvapením. Solidní naskladňovací ceny, doskladnění, fakturace a další potřebné věci ke kvalitní činnosti pneuservisu. Chci snad ještě napsat, že nejsem člověk který se třepe na rozdíl +- 1% na naskladnění. Jde i o jiné aspekty spolupráce. A tady jsem byl spokojen stéjně jako s AM PNEU. Na co mi bude 1% navíc, které mi nic v zimním období nepřinese, když mi někdo chce přikazovat, podepisovat blábolové smlouvy, navyšovat pravidelně nesmyslná čísla, povyšovat se, stresovat nutnými odběry, apod. Dnes je jiná doba a po tom co vidím jak dělají někteří výhradní se ujišťuji že jsem měl a mám pravdu.Ještě se chci omluvit Tonášovi, že jsem mu zapoměl odpovědět na jeho otázku ze středy 30. května 2012. Ano byl to zástupce KK.
úterý, 12. června 2012
 
Anonym
Anonym Pokud jsem dobře četl,dostal nabídku na letošní zimu.Nikde nebylo napsáno že teď má skvělé ceny u GPD.Byla tam jasná zima.Mohli přijít s něčím co zaujmulo i Bořka a to už něco pak asi bylo.Přesvědčit ho není jednoduché,ten se jen tak lacino nenechá.Fandím jemu a podobným.
pondělí, 11. června 2012
 
Michal
Michal Tak je to třeba o tom, že Bořek tam má jiné jméno, než my všichni ostatní. To je přesně to, o čem jsem psal níže. Já jsem se schválně přihlásil na GPD a upozorňuji, že je mám opravdu jen jako doplňovačku a za poslední rok a půl jsem tam odebral 2 ks pneumatik. Koukal jsem na podmínky a zase tak špatné stejně nejsou. Jasně, tím, že tam neberu nic, tak nemůžu žádné čekat, ale právě i na to, špatné vůbec nejsou. Jsem sice u každé gumy tak o 5-10% níž, než u svého dodavatele, ale pořád jsem výš, než třeba u Cháry, kde toho vezmu podstatně víc, protože je tady blízko. Stejně tak jako třeba Bořek bude mít u GPD zcela jiné podmínky než já. Je to přesně o tom, co jsem psal. Základem je kvalitní dodavatelsko-odběratelský vztah. Bez toho to nejde..
pondělí, 11. června 2012
 
Anonym
Anonym Hroudo souhlasím... viděl jsem nákupní ceny které nabízí pro internety. Byly o 5% nižší než moje. Odebírám od nich skoro 10 let , vše platím na dobírku a timhle mě tak nasr... Divim jak je bořek tak vychvaluje. Každej druhej interneťák odebírá od nich nebo Tirexu.
pondělí, 11. června 2012
 
Michal
Michal je to samozřejmě můj příspěvěk, já se zapoměl přihlásit..
pondělí, 11. června 2012
 
Anonym
Anonym Hroudo, to samozřejmě, já jsem se špatně vyjádřil. Myslel jsem neustále nevyhledávat, kdo bude mít třeba právě ty goodyeary o 5 kč levnější, ale brát ty goodyeary třeba jen právě od jednoho dodavatele, který je kvalitní. To máš naprostou pravdu. Já mám třeba kliku, že beru od Barumu po Yokohamu vše od jednoho dodavatele, protože má právě bezkonkurenční podmínky na všechny značky. Ale to je pouze vyjímka a já mám kliku, že v podstatě jako jediný tuto výhodu mám.
pondělí, 11. června 2012
 
Hrouda
Hrouda V tom mít jednoho dodavatele s tebou nemohu souhlasit Michale. Ten umí to a ten zase tohle a v době kdy 90% zákazníků jde po ceně musí být dodavatelů více. U dodavatele na Goodyear seženeš dobře pro sebe i zákazníka jenom něco a v Conti zase něco jiného a třeba zase u GPD jsou bezkonkurečně rychlí na dodání pokud to zrovna hoří. Ale jinak máš pravdu není čas na EXPERIMENTY. Pro Bořka jenom žertuju abys to špatně nepochpil. :D
pondělí, 11. června 2012
 
Michal
Michal Je tomu naprosto tak. Důležité je mít firmou nezatíženou dluhama, nepouštět se do nějakých velkých investic, o kterých není člověk přesvědčený, že se vrátí. Na experimenty není zrovna vhodná doba. Ale bezpodmínečně a to bude pro nadcházející sezony jednoznačně nejdůležitější, je kvalitní dodavatel, který naslouchá, ne se tupě hnát za nejnižší cenou. To je to, co tady už rok a půl razím, že bez vynikajícího dodavatele to nepůjde. Já beru pouze od jedné firmy pneu od A do Z a právě vynikající platební morálka a lidský přístup i z mé strany mi domopohl k tak nadstandartním podmínkám, které bych nezískal od importera, i kdybych objedal od jedné značky jednorázově 20 tisíc kol, ale hlavně mi to přineslo i nadstandartní přístup dodavatele vůči mě. Všechno je to o komunikaci, domluvě a empatii. Já to preferuji ke svým zákazníkům zcela stejně a musím říct, že je to příštup, který se vyplatí a vrátí se.
pondělí, 11. června 2012
 
Hrouda
Hrouda Zdravím Bořku asi musíš mít nějaké nadpřirozené schopnosti :D :D já s GPD dělám už řadu let a vždy platím včas a většinou hotově ( nemusím hotově ale tak je to lepší) a přesto jako neregistrovaný nakoupím třeba u K a K lépe než u GPD . Tím nechci nikoho napadat,ale není to uplně v pořádku, možná že nedělám tak velké obchody jak potřebují a nebo je to někde jinde snad na to někdy příjdu :D kde je problém. Na letošní zimu se těším to bude zase nářez !!!!!! nervozní zákazníci a fofr až napadne první sníh.
neděle, 10. června 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz