Pneurevue.cz » Fórum » Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

 

pondělí, 2. ledna 2012

Otázka ze dne 2.1.2012

 
 
 
 
Anonym
Anonym BIB - tak procházka trumfnul GPD s jejich pivem v plechu, za nákup pneu rozdává vynikající francouzské víno :-) to jsou fakt tak v pr**li?
úterý, 5. června 2012
 
Michal
Michal Vidím to na Goodridy a bude všechny kolemjdoucí přesvědčovat, že jsou dobré v testech a dají se použít celoročně:-)
úterý, 5. června 2012
 
Anonym
Anonym By mě zajímalo,co chce ten podvodník z Tomketu vystavovat v Essenu?? Sbírku luxusních vozů a motorek,nebo dluhy....
úterý, 5. června 2012
 
Michal
Michal To si nemyslím, Strach to dlouhé roky tahal sám z německa, Tirex jakbysmet a ostatní VO jako Procházka, Chára, atd. to brali klasicky VO. U těch nákladních to bylo trochu jinak, ale osobní myslím fungují běžně jako klasické VO.
pondělí, 4. června 2012
 
Moris
Moris Jirka dali to asi sedmi různým velkoobchodníkům po republice teda co se týká nákladních pneu, jestli do toho hodili i osobní to nevím.
pondělí, 4. června 2012
 
Michal
Michal Fakt je, že tam mají hodnotu jen ty zásoby, jinak je to o ničem..
pondělí, 4. června 2012
 
Anonym
Anonym podle finančních uzávěrek pneuservis pešíček s.r.o. má ten podnik hodnotu kolem 3 milionů.Po letošním jaru nedostane ani 2 a pokud nebude mít hotovost na nákup, tak to může jít rychle z kopce. Nechcete ho někdo poupit? Trhu by to pomohlo...
pondělí, 4. června 2012
 
Michal
Michal Tirexu ne, ty to sem tlačili přes cizinu.
pondělí, 4. června 2012
 
Anonym
Anonym Jirka: a komu to dala Pirellka?? Strach,Tirex??
pondělí, 4. června 2012
 
Moris
Moris Poměrně dlouho se tady mluví o konci výhradního zastoupení já to vidím trochu jinak výhradní mají za sebou obrovskej kapital a pokud se podívám na asi dva největší Michelin a Bridgestone tak expandujou i na jiný kontinenty než je Evropa, a taková Jižní/Severní Amerika nebo Asie jsou o proti evropě daleko větší trhy. Navíc v česku kde je ten trh i o proti jiným evropským státům ještě o mnoho menší a v zemi kde je normální neplatit bych velkoobchodní sklad mít nechtěl. První kdo tady půjde budou velkoobchody, i já chápu to co dělá michelin že si každej menší pneuservis napojí na přímo. Ono je určitě lepší mít 50 menších než jednoho. Už jenom z pohledu plateb je tohle daleko bezpečnější a nemusí si dělat hlavu s nějakýma extra slevama. A pokud se zabrousíme do historie tak kdo měl přístup k něčemu za extra cenu tak to tady dal hned i na koncový zákazníky viz. goodyear excelence. Ono skutečně ta krize bude i pro něco dobrá že to očistí trh. Pokud si vzpomenu jak se velkoobchody chlubí v časopise halama s obrovskou kapacitou, tak bych na jejich místě nechtěl bejt ani za nic. Velkoobchod v čechách je věc která podle mně musí zcela padnout bud to vytlačí sítě nebo výhradní a zbytek si podá krize. Prodávat pneumatiky bez záruky na zaplacení faktury třeba na předobjednávku i s několika měsíční splatností ve státě kterej žije z toho že někomu těžce dluží a kde s neplatiči a podvodníky nikdo nemá zájem něco dělat a navíc s max. 5% marží (když hodně dobře) to prostě vyjít nemůže. A jak už jsem psal podle mojeho názoru vyhradní nezmizí možná někteří to předají pár konkrétním velkoobchodům jako to udělala pirelli ale to se taky moc neosvěčilo.
pondělí, 4. června 2012
 
Anonym
Anonym Některé interneťáky by mělo být povoleno postavit ke zdi a ostatní je můžou střílet.Ještě letošní zima a kravaťáci s interneťáky se vyzabijejí skoro sami.Pak to roztočíme.
neděle, 3. června 2012
 
Michal
Michal Jirko, tak to je síla. No, je fakt, že bych nechtěl být jeho dodavatelem, protože teď bych hodně skřípal zubama, protože už bych se s penězma za gumy mohl rozloučit, protože to nedá...pneuservis mu nevydělá ani na třetinu toho, co mu tam zůstalo. Divím se hlavně Pirelli, že do toho šli znova, už v zimě jim dlužil a šli do toho znova, tak asi jsou jim odebrané kusy milejší, než peníze. ten Zimmer frei mu to nevytrhne, trh s realitama je na bodě mrazu a hotelnictví je snad ještě ve větší kaši než stavebnictví, kdyby to chtěl prodat, tak by to na tom prodělal, no ale když je nouze...
sobota, 2. června 2012
 
Anonym
Anonym Jirka - ještě k tématu, můžete se podívat na ares jak pan Pešíček čerpá nemálo peněz z pracovních úřadů :-))))
sobota, 2. června 2012
 
Anonym
Anonym Jirka - Michale souhlasím s tebou a věř, že tahle těžká doba je lék na nemoce jakou jsou Pešíček a spol. Všechno špatný je pro něco dobrý a jak je vidět tak je chlapec trošku ve srabu a s ním jeho dodavatelé :-))))
sobota, 2. června 2012
 
Anonym
Anonym No psal,že to chce prodat,aby měl balík na nákup pneu ve velkém a vzhledem k tomu,že má plné sklady léta,zima na krku,faktury ke splatnosti tak nevím nevím )))
sobota, 2. června 2012
 
Radek
Radek A proč? On ho snad prodává?
pátek, 1. června 2012
 
Anonym
Anonym Pešíček je vprvní řadě TROTL a pokud se mu nepodaží prodat tu šalupu -hotel ,tak se vrátí jako drožkař
pátek, 1. června 2012
 
Anonym
Anonym :-))) tak to si na to kápnul Michale, myslim, že mnoho dodavatelů u něho asi dost pohoří... . Byl sem se tam tento týden podívat a odešel jsem tak nasr... Prodávat zimní Nokian se slevou 52% do ulice, z toho mi bylo opravdu zle. to sem myslel že tomu Baterkovi z nokianu hned zavolám ať si ty jejich slavný gumy z indonesie odvezou. Jinak doufám, že si to někdy spočte a začne pneumatiky konečně prodávat , ne pouze přesouvat...
pátek, 1. června 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz