Pneurevue.cz » Fórum » Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

 

pondělí, 2. ledna 2012

Otázka ze dne 2.1.2012

 
 
 
 
webmaster
webmaster Diakritika v nicku je většinou zakázána. Pokud ji povolíme budou vznikat přezdívky jako Bořek-Trinec nebo Bořek-Třínec. Zatím máme stále v řešení. Já osobně si myslím, že diakritika v nicku nemá co dělat :)
čtvrtek, 31. května 2012
 
FAKE
FAKE aha, no bohužel v drtivé většině diskuzí je diakritika v nicku zakázána, tak možná to vyřeší se zdejším webmasterem
čtvrtek, 31. května 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec --webmaster řeší můj problém v přihlašení. Zatím se neozval. Mě osobně se stačí zatím podepsat.
čtvrtek, 31. května 2012
 
Radek
Radek P. Bořek měl problém že se nemůže zaregistrovat s diakritikou.
čtvrtek, 31. května 2012
 
FAKE
FAKE Doktor: Myslím si přesně to samé, ať si každý zvolí jak "průhledně" chce vystupovat, nicméně pro kontinuitu diskuze je určitě lepší vystupovat v zaregistrované podobě byť pod smyšleným nickem a emailem jako třeba já. Málo kdo se tu na rovinu představí jako například Bořek a nemyslím si ani, že se tu s tím až tolik počítá, ale po registrované diskuzi zde volal snad každý. Už jen z toho důvodu mě zaráží, že se ještě nezaregistroval například Bořek, nebo „servis jižní Morava“ (byť se v každém příspěvku podepíšou).......
čtvrtek, 31. května 2012
 
Doktor
Doktor Pořád lepší než ty!!! Nemusíš vědět o koho jde jen se nějak pojmenovat ať má diskuze hlavu a patu!! Ale jinou odpověď jsem v této diskuzi ani nečekal :-)
čtvrtek, 31. května 2012
 
Anonym
Anonym Nechapes??? Tak jestli registraci myslis vyplnit jeden mail co zalozim treba na seznamu za minutu a pojmenuju se treba DALSIFERDA tak to dekuji, to urcite budou vsichni vedet o koho jde. Opravdu uroven, ale co vlastne jako cela nase branze:-(((
středa, 30. května 2012
 
Doktor
Doktor Tak proč se nezaregistrujete, nechápu?? Každý volal po registrované diskuzi a když už tu ta možnost je nikdo ji nevyužije!!!........
středa, 30. května 2012
 
Anonym
Anonym Zkus MZB tam beru X5 X6 Q7 a dalsi jo nevim proc bych se podepisoval kdyz taky nevim kdo jsi, do pytle ja myslel ze tady bude lepsi uroven :-((((
středa, 30. května 2012
 
Anonym
Anonym kolego to vím mám pneuservis,ale na X6 to dělá málokdo.Alcar nic,Rial nic,Benet nic,Emka a spostu dalších nic...Problematiku středové díry znám ,chtěl jsem jen radu Tonáš
středa, 30. května 2012
 
Anonym
Anonym pneuservisu
středa, 30. května 2012
 
Anonym
Anonym Kde se dají koupit AL disky na X6?? 20" děkuji Tonáš
středa, 30. května 2012
 
Anonym
Anonym Tonáš: Bořku od jakého velkoobchodu byl?? U mě někdo z KK Dík
středa, 30. května 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Tak jsem byl včera poprvé v historii poctěn obchodním zástupcem s nejmenovaného obrovského velkoobchodu pneu. Nevěřil jsem svým očím. Původně jsem si řekl-to zase bude o ničem- a ono éjhle. Mělo to myšlenku, nápad, smysl. V diskuzi se probralo od historie až po současnost situace na trhu pneu u nás i v zahraničí. Sám jsem si říkal, když už přijede tenhle obchodník za mnou tak se asi dějí věci nevídané a neslýchané. To nebude jenom tak. A myslím že jsem měl pravdu.Na jedne straně jsem rád, že mne utvrdil co tady pár dní píši že mám 100% pravdu, na druhé straně však nepotěšil, že je to možná ještě horší. Situace na trhu se vyhrocuje. Sklady letních pneu jsou opravdu hodně plné, nákladní sektor totálně propadl i pod 50% běžného prodeje. Nabídky se jim řítí ze všech stran ať už od malých dodavatelů, přes některé internetové prodejce, přes výhradní až po obrovské zahraniční velkoobchody a všichni mají snahu ještě aspoň něco prodat. Letošní zimu oproti minulé v zisku s pneu sám označil za možnou tragedií. Gum bude dostatek, někdy až nadbytek kromě pár maličkostí a protože se rozhoří obrovský boj na internetu v rozdílech pár korun nebude sezona nikterak zajímavá. Samozřejmě jsme se dostali k otázkám prodeje pro pneuservisy a minimální rozlišování cenového rozdílu od lidí z ulice. Tady jsem se trošku navezl a i když mi na to velmi solidně odpovídal přesto jsem mu vysvětlil politiku která tady nastala a která neměla přijít s příchodem internetu pneu do ulice. Řekl jsem mu, že se pak nemůže divit když se kvalitní pneuservisy spojují, spolupracují a nakupují třeba v zahraničí, což taky oni pociťují. Je mi však také jasné že i oni nastoupili do vlaku který byl nastaven podle mne někým jiným na špatnou trať a dnes se někteří nachází před slepou kolejí se zarážkou na konci. Východisko není možné dokud se trh nevyčistí na tom jsme se oba shodli a protože to většinou nebude dobrovolné loučení pro nikoho, tak to bude pro některé hodně bolestné. Je to však potřeba. Bylo to pro mne příjemné, rozumné a zajímavé setkání, které mi dalo zase další informace které jsou dnes morálně hodně drahé a hlavně v současnosti nezbytně potřebné. Rád se s nimi také podělím, protože se třeba mezi pneuservisáky informovat máme. Můj názor.
středa, 30. května 2012
 
Anonym
Anonym Nějak mi to neštimuje:Procházka -kolos jako prase,Chára,Šafránek jak by smet,min 4 provozovny,ale nikdo z nich očividně žádný e shop. KK 2 servisy,ale z XX % internetový obchod.Je pravda ,že mají opravdu skvělé zásoby,ale 3% rozdílu nic moc.
středa, 30. května 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--servis jížní morava.Díky za článek.I když nesouvisí přímo s pneu, tak je dobré napsat i toto. Vše souvisí se vším.V našem státě je už skoro vše možné a to co se zdálo nemožné je dnes již jen slovo.
středa, 30. května 2012
 
Anonym
Anonym servis jižní morava--Dobrý večer Bořku a páni servisáci. Nadpis je pouze obligátní fráze, jelikož jsem dnes neskutečně nasrán na tento stát, že se mě ani nechce mluvit. Co se stalo: Je to vlastně úplně soukromá věc, nemající s oborem nic společného, nicméně to člověka poznamená a ubírá sil. V r.2010 jsem dostal z FÚ dopis, abych podal vysvětlení, jelikož v daňovém přiznání z nemovitostí nesouhlasí kat.čísla. Vše jsem dokladoval notážskými zápiisy atd. V květnu mě vyzvali, že nejlepší bude, když dodám opravené dodatečné přiznání, aby bylo jasné, která čísla jsou stará a nová ( byl jsem tam osobně asi 5x, jelikož čísla z katasru nesouhlasila co měl FU) vše jsem dohledávali podle notářských smluv. Nakonec jsme to vyplnili společně a paní mě děkovala, že konečně to začlo sedět. A jako poděkování jsem dnes dostal platební výměr na pokutu za opožděné tvrzení daně. Mohu se odvolat, ale ne proti odůvodnění rozhodnutí a odvolání nemá odkladný účinek (§ 109 daňového řádu). V zemi, kde se rozkrádájí miliardy,odklání miliony, na účty babiček politiků a kmotrů přichází milony od neznámích dobrodinců, senátor Novák, jemuž prokázali přijetí úplatku 40mil, dostane pokutu 5mil. a podmínku, korupčníci dostanou od prezidenta milost a blbce, co na plakát naktreslí tykadla, zavřou až zčerná. Perlička na závěr: jelikož jsem státu nezpůsobil žádnou újmu, pouze se údajně opozdil s přiznáním, vyla mě vypočtena na základě dnů 203 Kč ( podle §250 ods.3 minimálně však 500 Kč). Nejde mě o těch 5 usratých stovek, ale o princip. Jsem z toho všeho zhnusen, otráven a celkově apatický. Za komančů jsme říkali, kdo nekrade, okrádá rodinu ( krádeží se myslely šroubky ve fabrice, pytel cementu a tak podobně). Myslel jsem si, že tato slova nikdy nebudu moci říci, ale dnes to dokážu - Zlatí komanči. O gumách někdy příště a pište.
úterý, 29. května 2012
 
Anonym
Anonym Tak a je to pěkně v kapse a zároveň i na ho....Sklady mají Buci,Puci i ti slušní prodejci všichni plné a neprodává se ani za nic nijak extra.Zima před námi,gum bude dost,ceny na nic,vymyslené štítky doslova na houby věc,jen je to výrobní lobbing.To jsem zvědavý jak to příští rok budou interneťáci a kravaťáci posílat někomu na servis.To bude pořádných vrátek.Slavné DOT a teď štítky,to si užijou.Nadbytek výroby je přehnaný už teď.Trh je brutálně přesycen gumami a nemá je kdo brát.Takže shrnuli to jednoduše tak je to s prodejem pneu a především pěknou škvárou z nich minimálně na rok úplně v pr...A jestli ta Řecká nefachčenková holota a verbež splní své sliby tak EU jde nejen do kytek,ale přímo do řiťulky.To pak začne mazec až se z toho někdo hodně posmolí.Zimu letos řeším okrajově.Něco už mám na začátek a zbytek bude v pohodě dostupný.Na internetu se to bude řezat jak prase tak si počkám co se z toho a ještě slavného EU vyvine.Zisk z gum to ale nebude,nebude,nebude.Ještě že jsou i ty servisní věci a díly.Tam se to sice už též prasí jak jen jde a některé nestojí za nic,ale ještě to nějakou dobu vydrží,to je podstatné.Ještě jsem zapomněl napsat důležitou věc.Mám takovou radost když jsem tu psal že naši kravaťáci by měli vylézt z brlohů klimatizovaných kanclů a už je to tady!Teď se to jen hemží kravaťáky po pneuservisech a fňukají jak malé děcka.Normálně se směji jak jim to jde.Jen brečte,žadoňte,třeba se i před námi posmolte ale hodně z vás to má již spočitano.I když letos zprasíte ceny a vše kolem co jde,nepomůže vám to ani trochu oddálit ten váš konečný a zasloužený odstřel do věčných lovišť.Jsem tady pro vás interneťáci a kravulinky.Zduř.
úterý, 29. května 2012
 
Moris
Moris Co se týký tady toho motofocuse plagiáty se prodávají a kolikrát je i přebalují do jiných krabic to je pravda......Na druhou stranu je pravda že z např. nejznámější autokelly berou i značkový servisii a to i nechválně známy starline v případě že dělám nabídku zákazníkovi na náhradní díly tak ho nechám vybrat ze střední a lepší třídy.
úterý, 29. května 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz