Pneurevue.cz » Fórum » Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

 

pondělí, 2. ledna 2012

Otázka ze dne 2.1.2012

 
 
 
 
Anonym
Anonym Lojza-Kolegové poradí někdo s nastavením geometrie na Mercedes Vito W639 -novější model ,bez přípravku na změrění ůhlu-Roomes .Jedná se o odklon a sbíhavost.Děkuji moc
čtvrtek, 19. července 2012
 
FAKE
FAKE Polaris 3 EC až GC (GC například favorit) ; Polaris 3 4x4 FC; ContiCrossContact EC, GO a DU mi zatím navezli bez štítků (vyrbeno na začátku roku) ;-)
čtvrtek, 19. července 2012
 
Anonym
Anonym Včera tu bylo napsáno,že Dunlop a Goodyear má EE.takže CC je ještě slušné.Čína tu vběhne s BB i možná lepšími nesmysly a ostatní půjdou louskat buráky.
čtvrtek, 19. července 2012
 
Tire
Tire Tak mi přišla první půlka předobjednávky zimních pneu nová TS850 od Continentalu v rozměru 195/65R15T - hodnoty štítku C C 72Db, nevíte jak je na tom konkurence? ... jen tak pro informaci jelikož nějakou velkou hodnotu v rozhodování zákazníků tomu nepřikládám.
čtvrtek, 19. července 2012
 
Anonym
Anonym Když se dělá na sklad tak to jde i nahoru.Jinak to stéjně ale dopadne těžkým mínusem.
úterý, 17. července 2012
 
Anonym
Anonym prodeje klesly v celé evropě ,výroba v ČR vzrostla o 4,5%
úterý, 17. července 2012
 
Anonym
Anonym Prodeje nových aut v EU padají osmý měsíc v řadě. V červnu bylo registrováno 1,2 milionu vozů, což bylo o 2,8 procenta méně než loni. Za celý půlrok se prodej snížil o 6,8 procenta. Zdroj: http://ekonomika.idnes.cz/prodej-aut-v-eu-klesal-osmy-mesic-v-rade-d93-/eko_euro.aspx?c=A120717_091021_eko_euro_fih
úterý, 17. července 2012
 
Anonym
Anonym Průmyslová výroba v květnu vzrostla, opět to táhnou auta.
úterý, 17. července 2012
 
Anonym
Anonym No vidíš internetový FAKE jak ti to najednou jde.Lékař ti prospěl.
pondělí, 16. července 2012
 
FAKE
FAKE FERDO můj psychiatr mi důrazně doporučil zdržet se výměny invektiv s Tebou. Samozřejmě nepředpokládám, že to vydržím dlouho, ale pokusím se ;-) Přeju Ti hezký den a hromadu práce ;-)
pondělí, 16. července 2012
 
Anonym
Anonym FAKE ty náš internetový poskoku ty žiješ?Já myslel že už nejsi mezi náma a ty se zjevíš jako tajemný duch.A že jsi pochválil SJM je pro mne překvapením.Pamatuji jak jsi ho splul a přitom jeho články jsou stále stejně dobré.Nic se nezměnilo.Nejsi ty náhodou trošku dnes zhulený,nebo jsi konečně vystřízlivěl?Nebo jsi už konečně zašel za tím psichiatrem co jsem ti ho doporučil?
pondělí, 16. července 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Slone, už ať tu jsou. Rád si pokecám.
pondělí, 16. července 2012
 
Anonym
Anonym Slon.Zdar Bořku,zítra k tobě přijede delegace z Hradu,včele s Kalouskem tak si připrav řeč.
pondělí, 16. července 2012
 
FAKE
FAKE SJM zcela upřímně, nejlepší tři příspěvky co jsem tu kdy četl.
neděle, 15. července 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec---Hroudo,vítám tě zpátky. Ze SJM není než jen ne tiše, ale velmi hlasitě souhlasit. Stavaři o stavebnictví se ani nemusíme bavit, když vidím jaké velké firmy tady padají na dlažbu ve svém okolí. Rozprodávají stroje, auta, propouštějí lidi ve velkém a nabízejí objekty k prodeji. A to už i za ceny které byly ještě nedávno zcela nemyslitelné. Tam se už teď tvrdě láme chleba a to vše postupně bude následovat směrem i k nám což už všichni zatím jen částečně vidíme. Velké stavebnictví je u nás v obrovských problémech, male stavby ještě jedou ale do kdy ještě? Do kdy půjde třeba i těžký průmysl, auto výroba, služby? Až nebude práce, až banky nebudou dávat hypotéky, až lidé přestanou stíhat platit? Vše je někde už jasně dáno, my můžeme jen doufat, že to nebude takové hrozné. Já jsem třeba ale v tomto pesimista a myslím si že to bude skutečný masakr. EU na nás stále něco nesmyslného chystá. Lobisté dělají jen pro obrovské společnosti nesmysly typu štítky, teď zase STK apod., které jim stejně nic nepřinesou a budou mít sami jen a jen problémy. Chci vidět jak vyběhne Michelin, Bridgestone, Continentál apod. se štítky v reklamě v televizi na zimu, když nějaká možná ušmudlaná Čína je zdrtí jako malého klacka. To bude podle mne ticho po pěšince. Možná, že tuto zimu ještě ano, ale další ani náhodou. Strach jim to už nedovolí. Udělali totiž největší hloupost kterou jen mohli udělat. Do toho naši politici dělají tak jak dělají. Jen do svých někdy nenažraných kapes brát a krást. Na nějaké živnostníky nejenom z pneuservisu nemají vůbec čas, ale i tu snahu cokoliv dnes už i řešit nejde kdekoliv získat. Dnes už stačilo, zítra začíná nový týden a tak uvidíme kolik bude páce a jak se to vše bude vyvíjet. Zatím to aspoň u mne není vyloženě špatné a práce a prodej je. Jsem za to v dnešní době moc rád. Hezky večer pneuservisáci. P.S.-- SJM napiš zase. Díky.
neděle, 15. července 2012
 
Hrouda
Hrouda Zdar pánové. Tak jsem se vrátil z dovolené a přečetl jsem vše od mého odjezdu až ke STAVAŘ---- . Panuje tu dost špatná nálada :C SJM Tvé články hrozně rád čtu, a to vážně, protože tak to cítím i já, ale také mě z nich běhá mráz po zádech. Ten tvůj pocit s příchodem do firmy (těšení se a naopak) mám také, ale vždy od středy. V pondělí se těším co bude nového a ve středu už nedoufám v nic. :D:D Ale pořád tu práci mám rád a doufám v …………………………….
neděle, 15. července 2012
 
Anonym
Anonym stavař---:je to SJM jak říkáš a ve stavebnicví ještě horší. ---:Jasně, s kým si myslíš, že mluvíš ty čůráku?! Promiňte, ale asi to trochu přeháníte. Pozorný čtenář určitě poznal ukázku z přepisu telefonického rozhovoru pana ministra financí Kalouska a pana poslance Skokana (VV). Rozhovor, který spíše připomínal výkřiky dvou opilců ve IV. cenové skupině, se bohužel odehrál mezi dvěma ústavními činiteli České republiky. Politická kultura se u nás propadla na samé dno „politické žumpy“. Možná to začalo zdviženým prostředníčkem, možná již mnohem dříve, ale to co se děje v poslední době překračuje všechny meze. Slušným lidem se z toho chce zvracet. Nekončící boj státních zástupců, korupce v justici, politizace policie, nekontrolovatelné řádění exekutorů, korupce v politice, uplácení a vydíraní politiků, odposlechy kam se podíváš, rozkrádání veřejných prostředků z regionálních operačních programů téměř v přímém přenosu televizních kamer, narůstající agresivita pachatelů trestné činnosti, stagnující ekonomika a celkově „blbá“ nálada ve společnosti, tak to je ve stručnosti obraz naší „demokratické“ společnosti po více než dvaceti letech od posledních významných společenských změn.
neděle, 15. července 2012
 
Anonym
Anonym Tak tak Gumo.SJM ale má pravdu,zlaté časy jsou už pryč a pořádna krize před náma.Minulosti jsme si nevážili a teď je to nanic.A bude hůř.
sobota, 14. července 2012
 
Anonym
Anonym Guma-Chlapci vydržať.Buďte rádi jaké to je i když je to k blití.Vemte si fakt,že byste byli zaměstnanci.K tomu všemu by Vás buzeroval majitel a výplata v nedohlednu.Ono se to někdy zlepší.
sobota, 14. července 2012
 
Anonym
Anonym DDD : Jsme na tom asi stejně,taky mě to už unavuje.Ta doba, kdy jsem vrážel do servisu je ta tam.Absolutní nechuť v podnikání.Krade kdo může a beztrestně.
sobota, 14. července 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz