Pneurevue.cz » Fórum » Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

 

pondělí, 2. ledna 2012

Otázka ze dne 2.1.2012

 
 
 
 
Michal
Michal Ano, to je velká pravda. Tak za to velké kamarádství se hodně přičinil bývalý OZ GY, dnes OZ tirexu pan Braňka. Mě by navíc velmi zajímala otázka. Jak se slučuje ražená politika GY, tedy dodávat firmám, které pneu prodávají jen v kamenných obchodech a servisech, když dodávají pneu Tirexu,který to pere přes AXU za to stejné co tirex VO? Toto "přátelství" zachránilo Tirex v hodině dvanácté, ale zavání mi trochu nadržováním.
neděle, 8. ledna 2012
 
redakce
redakce Pro servis jižní morava: Děkujeme za příspěvek a otázky budeme rádi tlumočit. Vaše redakce.
neděle, 8. ledna 2012
 
servis jižní morava
servis jižní morava Dobré nedělní dopoledne. Děkuji redakci za informaci ohledně změn v GYcz. Je zřejmé, že redakce obdržela tuto informaci z PR oddělení GY a pouze ji zveřejnila, což je zcela v souladu s posláním média. Je ale již na nás čtenářích, co si z této informace vezmeme. A já to chápu takto: Předkládá-li nám vedení GY první zpráu v roce, jak si prohazují posty, kdo kam přechází a návdavkem pro ohromení plebejců přidají vzletné anglické výrazy, nepochopili co český pneuservis potřebuje. Mě nezajímá, kdo, kde, ským, ale jaké budou ceny, zda se budou opakovat cenové veletoče, jak konkrétně bude stanovena obchodní politika, zda mě, jako servisu mohou do jisté míry garantovat, že Tyrex s GY nebude devastovat maloobchod atd.. Také by mě zajímalo, jaká opatření mají přijata a kam se pneumatiky budou ubírat, když se rozpane eurozóna, nebo jen zkrachuje konečně Řecko,Maďarsko,Itálie, co lze v pneumatikách očekávat, když bude pouze stoupat napětí v perském zálivu a nedej Bože, když tam začne vojenský konflikt a barel bude za 200 a ještě bude chybět. To by mě zajímalo. Děkuji. P.S. Možná znáte někteří pořekadlo: "Když nefunguje vykřičený dům, nemá smysl hýbat s postelema, ale je třeba vyměnit......"
neděle, 8. ledna 2012
 
Michal
Michal Jednoznačně zástupce nebo představitele firem ryze tuzemských velkoobchodů, kteří u nás něco znamenají. Tedy pány Urbana, Procházky, Cháry. To jsou aspoň mnou velmi uznáváné rize české firmy, které na našem trhu mnoho znamenají a něco tady dokázali. Podnikají opravdu mnoho let a zabývají se jak pneuservisem na vysoce špičkové, kvalitní úrovni a i velkoobchodem a maloobchodem. Všichni mají vlastní síť pneuservisů, nemají jen jednu provozovnu a do toho ještě prodávají pneu ve velkém. Tohle je úplně TOP činnost, která vyžaduje opravdu vysokou dávku nejen odvahy, ale hlavně profesionality. Všichni jsou v kontaktu jak s výrobci, tak s velkoobchodními, tak mi maloobchodními zákazníky. Tito lidé jsou pro mě opravdovými vzory a pro mě osobně jsou jejich názory a pohledy na trh nejvíce směrodatné. Myslím, že by měli ke spoustu námětům a dotazům opravdu co říci, protože to vidí z opravdu důležitého pohledu. Těžko definovat v současné době, jaké otázky bych jim položil. Převážně s jednou firmou jsem v docela úzkém kontaktu a musím říct, že mi opravdu hodně udala a ovlivnila směr mého podníkaní a hlavně způsob mého podnikání. Myslím, že ať byste jim položily jakoukoliv otázku, která se v dané době, bude týkat zrovna aktuální situace, tak by určitě obohatily nejen časopis samotný, ale i náhledy některých lidí z oboru. Názory koncových pneuservisů v časopise, jak jsem již zmínil před měsícem v minulé anketě jsou v podstatě pořád stejné a obecně známe, které už ničím nepřekvapí a točí se to pořád kolem toho samého (tedy nedostatek pneu, garážové dílny nebo eshopy) a obzvlášť někteří stejně odpovídají po svém a ne podle otázky nebo tématu...
pondělí, 2. ledna 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz