Pneurevue.cz » Fórum » Jakou zouvačku a vyvažovačku?

Jakou zouvačku a vyvažovačku?

 

středa, 12. března 2014

Prosím o radu, budu vybavovat nový pneuservis a chtěl bych se s Vámi poradit do jaké značky bych měl jít. Koukal jsem po ATH ( prý Německá výroba) za rozumnou cenu. Ještě mi někdo nabízel značku Borten ale to se mi zdá nějaké podezřelé. Prosím o jakoukoli radu a názor.

 
 
 
 
Landik
Landik Ahoj, ahoj, já mám zkušenost se zouvačkou od Ferdusu. Poradili mi ji na https://www.mojedilna.cz/zouvacka-osobni-lc889n-10-24-automat . Tehdy jsem jako "domácí servisák" ještě jenom začínal, takže se mi pomoc šikla. S prodejem nebyl problém , k tomu není co dodat. Zouvačka samotná zatím bez problémů, využívám ji jenom na osobáky. Žádný zádrhel nebo něco podobného. Takže za mě spokojenost.
středa, 27. února 2019
 
Filip15
Filip15 Já mám zkušenosti se značkou Bright z vawobchod.cz. Nedávno jsem ji kupoval novou a zatím všechno šlape jak má. Cena je v pohodě, s obchodem se dá velmi dobře domluvit. Jsou to odborníci, takže ve všem poradí.
čtvrtek, 31. května 2018
 
Hrouda
Hrouda Fido mám nesnělou otázku už maš ten stroj v dílně? Můžeš ně poslat fotku toho stroje jak na něm pracuješ a potom mě říci jak jsi spokojenej ( můžeš i zdílet zde) nějaký stroj jsem pořídil a většinou mám nějaké výhrady, tak mě zajímá akce :D Pokud to je problém zaslat fotku v akci , tak ......
středa, 9. srpna 2017
 
Fido
Fido Chlapi díky za tipy, měl jsem takovou starou vraždu z Číny. Teď jsem trošku rekonstruoval dílnu, tak jsem vzal taky Bright LC889IT automat, na osobní, dodávky apod. na Vawobchod.cz Domluva i dodání v pohodě, zatím šlape jak hodiny, už mi může přijet i nakladač.
neděle, 6. srpna 2017
 
Hrouda
Hrouda Hodně štěstí . A mnoho spokojených kámošů.
pátek, 14. dubna 2017
 
daniel1
daniel1 ..tak jsem nakonec objednal tu vyzouvačku značky Brihght z vawobchod a jsem zatím vpohodě , garáž mám zařízenou jakž takž a tak už makám. Celkem sem se bál,že bude málo práce, ale spousta kámošů a známých mi vozí auta, takže práca bude.. teď musím makat dvojnásob, ať to pořádně rozjedu, přítelkyně mi včera oznámila že je těhotná, takže mám radost! koukal jsem že rodičovská je pěknej flus, takže makat makat:-D
čtvrtek, 13. dubna 2017
 
Hrouda
Hrouda Butler HP...... Mohu jen doporučit. super stroj a to vážně.
neděle, 26. března 2017
 
daniel1
daniel1 Zdar chlapy hledám vyzouvačku do svýho pneuservisu co zařizuju doma v garáži. Neshodl jsem se s kolegem a jelikož mě tak trošku odrbal tak jsem se na to vykašlal a šly jsme od sebe. Po rozmluvě s manželkou mi to bylo schváleno. s kolegem jsme si tak nějak věci rozdělili a já se koukám na netu po nějaké. jsem koukal na vawobchod.cz neznáte značku Bright? maj tam celkem za normál peníz. koukám,že už tady o tom taky Pavel píše..
pátek, 24. března 2017
 
Hrouda
Hrouda Poo - Je to tak, je to hlavně o srdíčku, ale i tak musím s rozumem není to levné a co hlavně poslední dobou mám potíže co se týká nákupu čeho si jen vzpomenu. Před půl rokem Butler navi.... a ještě předtím dodávka Boxer. Měl jsem dobrou dodávku a chtěl jsem něco mladšího, abych nedělal ostudu a jak to dopadlo ?Dám nějakou fotku a jednou se tu rozepíšu . Ale Děkuji za zájem a názor. Pavel 123 Bright néééé ja nechci mám John bean a je OK . Jen si hraju a nechci těžce vydřené prachy odevzdat Burešoj , tak je hodlám utratit a mít něco co mě bude těšit.
středa, 25. ledna 2017
 
Pavel123
Pavel123 S těmito značkami já osobně zkušenost nemám, ale kolega který má autoservis, Borten měl a měl s ní nějakej problém.., co konkrétně to netuším. já sem si doma v garáži udělal malou dílnu, provozuju ji druhým rokem a objednal jsem vyvažovačku Bright na stránkách co už tu někdo dával..vawobchod.cz, a zatím funguje v poho. tady jsem objednával aj brusný kotouče a nějaký to nářadí do dílny když bylo v akci. cena nebyla přemrštěná a dodání pode sjednaného termínu dodrželi vždy. za mě spokojenost.
středa, 25. ledna 2017
 
Poo
Poo Zkušenost s tímto strojem žádnou nemám, ale než vyvažovačka mi to asi spíše více příjde jako diagnostika která umí i vyvažovat. Pěkná mašina, i když už se dělá asi 10let. Pro běžný pneuservis? no nevím jestli běžný zákazník bude ochoten platit za vyvážení a diagnostiku házivosti (no tak mi to teda změř ale nic za to nechtěj) a pořizovat takovou mašinu pro pár jedinců co to ocení je hooodně na zvážení. Ale asi rozumím, není to o návratnosti ale o srdíčku.
úterý, 24. ledna 2017
 
Hrouda
Hrouda Mohu poprosit někoho z vás jakou máte zkušenost s vyvažovačkou Hunter Road Force Elite ? Mám vážný zájem zakoupení tohoto stroje, ale informace ohledně vyvažovačky jsem získal jen od prodejce a jednou jsem na této vyvažovačce pracoval v prostorách prodejce. Informace od konkurenčních firem prodávající podobné stroje zkreslují a mlží. Může mě někdo opravdu říci jaký je tento stroj ? Pokud jste prodejce strojů a budete mě chtít poradit napište do komentáře že jste prodejce z názvů v této diskuzi to někdy není poznat. Jde o to být upřímný a napsat hlavně nedostatky získané při práci na této vyvažovačce. Pokud nějaké jsou za tuto cenu jich určitě moc není a nezabere to moc času. Děkuji s pozdravem R. Šanda.
pondělí, 23. ledna 2017
 
Michal111
Michal111 Ahoj, já mám dobrou zkušenost s vyzouvačkou z vawoobchod.cz Nebyl problém ani s dodáním a co se týče ceny, myslím že je ok. Koupil jsem i více věcí od nich a za mě říkám spokojenost. Mohu doporučit
pátek, 28. října 2016
 
Hrouda
Hrouda Co to je domácí využití ?????? To jako Hobby ???? . Nebo to budete dělat na plný pecky. :D:D
úterý, 30. srpna 2016
 
KarelKRZT
KarelKRZT Zdravím, nechci aby to vypadalo jako propagace, ale i my jsme si koupili vybavení pro přezouvání na vawobchod.cz a musím říci, že zde mají poměrně dost strojů, pro domácí využití. Jinak jak píše Pavel Twin Busch určitě ne.
úterý, 30. srpna 2016
 
RomanUDG
RomanUDG Nazdar já osobně mám zkušenosti s http://www.vawobchod.cz/lc870n-poloautomaticka-zouvacka-osobni-a-dodavkove-pneu. Dokonce musím říct, že je to dobrý pomocník i do malé firmy kde je více aut. Pevně věřím, že by se hodila i do kvalitního pneuservisu. Je však pravdou, že firma nabízí i mnohem komplexnější stroje, které splňují i více funkcí.
čtvrtek, 5. května 2016
 
Pavel
Pavel Hlavně ne od Twin Busch.Nemají náhradní díly ani zájem při poruše stroje něco řešit!!
čtvrtek, 31. března 2016
 
Hrouda
Hrouda To jistě :D Až tam budete volat někdo prosím poptejte se jak je na tom můj nákladní zvedák už ho opravují docela dlouho . Snad se to podaří no u čínských krámů nikdo netuší kdy to bude zase fungovat. Teď vážně prodávají dobré vložky a jiný materiál bez problémů doporučuji , ale stroje .......... je to dost často bráno jak spotřebák.
středa, 23. března 2016
 
Annix
Annix Tohle je už trošku starší diskuze, ale zkuste se podívat na eshop V&W Morava. Mají tam všechno možné vybavení pro pneuservisy a za slušné ceny. Nebo jim alespoň zkuste zavolat či napsat a poradit se s nimi. Opravdu se v tom dost dobře vyznají.
úterý, 22. března 2016
 
Hrouda
Hrouda Docela náročnej koníček ( dodržovat všechny ty revize a nažízení a podobné věci jako opravdový pneuservis včetně pĺacení daní a hlášení pro úřady od život. prostředí a td..... ) není lepší rybařit :D
pondělí, 31. srpna 2015
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz