Pneurevue.cz » Fórum » Jste připraveni na nadcházející zimní sezonu?

Jste připraveni na nadcházející zimní sezonu?

 

neděle, 27. září 2009

Otázka ze dne 27.9.2009

 

Co od ní očekáváte?

 
 
 
Bořek
Bořek Pokud jsi to koupil za 3000 euro, tak to je naštěstí solidní cena, ale jestli jsi nespokojen, tak to není nejšťastnější kup i když ti to pomohlo smazat dluh. Jsou to taky peníze a slušné. Já mám myčku DARNER od vás ze Slovenska a jsem s ní hodně spokojen. Myslím si, že kartáčová je podstatně lepší než granulátová a jak tak sem tam přijedu do nějakého pneuservisu kde mají myčku, tak jen na ty granulátové nadávají a nejsou vůbec spokojeni. Mohu se tě zeptat odkuď jsi a jak dlouho máš pneuservis?
úterý, 8. prosince 2009
 
profik
profik :) Vsak ja som tu mycku ani nechcel kupit, ale bol to zapocet s mojim odberatelom, ktory mi vyse roka nevedel vyplatit faktury a tato mycka mu stala nevyuzita v rohu. O to ma to menej mrzi, ze to bol dobry zapocet a prisiel som k nej za 3000eur, ale som fakt sklamany z toho, co dokaze. Kolesa z nej lezu mokre a spinave.
úterý, 8. prosince 2009
 
Bořek
Bořek Profíku zajíma mně proč jsis koupil myčku Wulkan, která podle mne nepatří k těm nejlepším co na našich společných trzích existuje?
pondělí, 7. prosince 2009
 
BIB
BIB 528 je právě ten typ který se mě zdál nejvhodnější, děkuji za pozvání, když budu mít cestu k Třinci rád se zastavím.
pondělí, 7. prosince 2009
 
Bořek
Bořek BIB, mám TC 528 L-L
pondělí, 7. prosince 2009
 
Bořek
Bořek Bib v tom případě vůbec neváhej a kup si ji. U tebe s 5 sezouvačkami se určitě využije a najde si své pevné místo. Toho se nebojím a budu rád, když si někdy najdeš cestu za mnou a přijedeš. Profíku Sicam AF2500 je velmi kvalitní stroj, takže dobrý nákup jsi podle mne udělal.
pondělí, 7. prosince 2009
 
BIB
BIB Bořku který typ L-L stolku máš na servise?
pondělí, 7. prosince 2009
 
BIB
BIB Díky za zhodnocení LL, momentálně mám na servise 5 montážních stolků na osobáky takže ten nejstarší by se vyřadil a jeho místo zaujal LL, co se týče nějaké lepší vyvažovačky tak to by se řešilo v další sezóně, ta co měří i vibrace mě taky zajímá.
pondělí, 7. prosince 2009
 
profik
profik Ja som tohto roku zainvestoval a kupil mycku kolies Wulkan a vyzuvacku Sicam AF2500. Mycka je o nicom, ale taka vyzuvacka by nemala chybat v ziadnom poriadnom servise. Prezuvam rozne divociny, ale tento stroj si poradi so vsetkym do 30". Inak pocul som o vyvazovacke, ktora meria aj vibracie, neviete ktora to je? Alebo dajte tip na niejaku naj naj super, pretoze chcem mat na dielni to najlepsie ...
sobota, 5. prosince 2009
 
Bořek
Bořek Montážní stroj s LL systémem jsem koupil na jaře. Chlapi po týdením testu si ho nemohli vynachválit a poprosili mne o koupi. Teď po půl roce tvrdé práce, kdy na stroji jsou udělány stovky přezutí mohu jen jednoznačně konstatovat, že to byla skvělá investice. Minulý týden byli u mne servisáci z Motortecu a dělali kontrolu stroje a jeho údržbu. Sám jsem u toho byl, absolutně bez známek nějakého většího opotřebení, nebo nějakých závad. Jsem opravdu nadmíru spokojen a když si uvědomím, že s tím dělám od klasických 12 a největší jsem na tom zatím bez jakýchkoliv problému dělal 22 kola, tak mohu upřímně říct, že jsem velmi rád, že se na náš trh dostal takovýto univerzální stroj, který není jen na RFT, ale pokryje téměř celou škálu a sortiment pneu. Je to vynikající investice,doporučuji a klidně kdokoliv může přijet ke mně na servis a zhlédnout ho v činnosti. Přece jenom máme teď už více zkušeností a praxe, než prodejce a víme různé fígle a vychytávky, které tento stroj ještě vylepšují. A především je už stroj použitý po několika set montážích a demontážích takže aspoň jde vidět kvalita zpracování stroje. Nebojím se ho doporučit a ten kdo má na servise aspoň 2 sezouvačky, tak jedna by klidně mohla být tato.
sobota, 5. prosince 2009
 
BIB
BIB Bořku jak jsi spokojený s montážním stolkem systému L-L? Uvažuju o investici do vybavení a tento stolek by už i u mě našel uplatnění, díky.
sobota, 5. prosince 2009
 
martin
martin Dík za info .Dnes se každý snaží prodat tak abych byl přem v obraze.
pátek, 4. prosince 2009
 
Kikos
Kikos Myslím si že zrovna prodejce co Bořek napsal TG i TIPTOP ti v tomhle mazat med kolem pusy nebudou a řeknou ti pravdu.U membrány nemáš téměř žadné další náklady.U filtrového ano.Já mám membránu a nic s tím 3 roky nedělám ani nemusím.Jinak pro W4C jsem od Ostravy,takže nejsme tak daleko od sebe.
pátek, 4. prosince 2009
 
martin
martin To máš pravdu,ale mě zajímá jestli jsou s tím ještě nějaké jiné náklady jak jsem psal.Jedna věc je co ti řekne obch.zástupce a druhá je co ti poví kolega z branže.
pátek, 4. prosince 2009
 
Kikos
Kikos Martine, vždyť na TG pneu mají nejenom ten ruční,ale i na stěnu a výběr velký.Podívej se pořádně.Asi jsis nevšiml.
pátek, 4. prosince 2009
 
martin
martin U TG na veletrhu jsem zhlédl ten jejich manuální aparát,ale ta obsluha.Až to trochu upraví s možností montáže na stroj,nebo zeď tak to beru,ale takhle ne.Bral bych pevný klasický,ale jde mi o to jaké jsou s tím náklady-spotřeba el.prudu,výměna filtru,membrán a tak.Chci radu od odborníku co to mají v praxi.
pátek, 4. prosince 2009
 
V4C
V4C Pro odlehčení: Kolega z velké nejmenované firmy, která v ČR zastupuje předního světového výrobce traktorů a další zem.techniky se pochlubil, že ve svém obřím a moderním servise plní všechny gumy zásadně dusíkem, ale z bomby. Na můj údiv, kolik že jich musí spotřebovat, odpověděl, že i 3,4 za rok!!! To je potom ziskovost.
pátek, 4. prosince 2009
 
Bořek
Bořek Martine,jestli ti mohu doporučit, tak velký výběr mají na www.tgpneu.cz Určitě ti dobře poradí a vybereš si to co potřebuješ. Já sám mám na servisech generátory od Sicamu a od Tip Topu. Jsem spokojen.Má to svůj účel.
pátek, 4. prosince 2009
 
martin
martin Dobrý den pánové.Jakou máte zkušenost s generátory dusíku?Mám ho zatím v tlak.lahvích,ale uvažuji o lepším zařízení.Zajímá mě poměr náklady na provoz a výkon .V sezonu se jedná asi o 6 aut za hodinu.S tím,že mám 2 stáni a potřebuji hustit min 2 kola zároveň.Nedělám nákladní pneu.Díky moc
pátek, 4. prosince 2009
 
Kikos
Kikos Ano přesně tak to dneska je Bořku.Pneuservisy se rodí jak houby po dešti a taky tomu houby rozumí a pak to dopadá na celé odvětví. Stroje katastrofálníza pár kaček, na vrata dá ceduli pneuservis a je to v pr....
pátek, 4. prosince 2009
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz