Pneurevue.cz » Fórum » Jste spokojeni s tím, jak Vaši dodavatelé zajišťují servis strojů a zařízení ve Vašem pneuservisu.

Jste spokojeni s tím, jak Vaši dodavatelé zajišťují servis strojů a zařízení ve Vašem pneuservisu.

 

úterý, 12. ledna 2010

Otázka ze dne 12.1.2010

 

Napište své osobní zkušenosti, ať již pozitivní nebo negativní.

 
 
 
roman22
roman22 Ahoj Jirko,pokud by to šlo, tak bych se rád přidal.Zní to velmi zajímavě,a po něčem takovém se poohlížím.Samozřejmě bych se revanžoval.Pokud budeš mít zájem tak více na: astradíly@seznam.cz .Děkuji
středa, 24. února 2010
 
Jirka
Jirka Na Chicago pneumatik jsem se díval, má u nás větší zastoupní na Ingersoll taky, ale myslím , že servis bude horší. Díval jsem se na CP na shopech v USA ceny více než poloviční. Mám v USA rodinu, která mi je může poslat bez CLA a DPH. Cena by byla kolem 400 dolarů za 3 utahovačky. U nás kolem 24000. Zase bych to tady nedal do nákladů, i tak budu o CP z USA uvažovat 400 dolarů je směšná cena je to 30 procent ceny u nás. Poštovné by bylo 2000 kč to je 10000 místo 24000 v čr. Máte někdo zkušenosti se servisem Ingersoll v čr? Díky Jirka
neděle, 21. února 2010
 
Ševa
Ševa Jirko ještě na upřesnění. Problém würthu a podobných dodavatelů nářadí je v tom, že po čase nikdo neví kdo jim zboží v té určité době vyráběl. Protože to jsou pouze obchodní firmy. Dej si do vyhledávače utahovačky CP, nebo třeba Ingersoll a kup tam, kde ti to bude vyhovovat. Hodně štěstí!
neděle, 21. února 2010
 
BIB
BIB p. Stoklasu kontaktovat nebudu protože tato spolupráce by mě určitě nic nepřinesla, pneu beru výhradně od výrobce/oficiálního dovozce, ale mě zajímalo o kolik korun méně nakoupí servis u vás třeba 195/65-15 saver 91H oproti beznemu zakaznikovi?
neděle, 21. února 2010
 
Tom
Tom Tak koukám jak se tady internetový obchodníci začali rozmáhat. Anubis zmizel a místo něj je tady najednou aktivní Dobrý pneu, které pokaždé píše pod jiným jménem.
sobota, 20. února 2010
 
podpora pneuservisu
podpora pneuservisu BIB: prosím kontaktujte Petra Stoklasu na telefonu 773 95 65 15. Vše osobně vysvětlí.
sobota, 20. února 2010
 
Jirka
Jirka Ševa:O to mi právě jde. Aby jsem mneměl problém s pozdějším servisem. Mám na to tak 3 týdny pak počítám začne hromaha práce. Díky Ahoj
sobota, 20. února 2010
 
Ševa
Ševa Jirko, vyber si hlavně značkový (RC - Rodcraft, CP - Chicago Pneumatic...) utahovák,kvůli pozdějšímu servisu a hlavně nešetři na úpravé jednotce vzduchu (odlučovač vody, regulátor tlaku a přimazávač) jednotka by měla být u každého odběrného místa kde je utahovačka. Důležitý je také max. tlak - většinou 6 - 6,5 baru. To je moc důležité pro životnost utahováku! A ještě jedna rada, když utahovák není schopen povolit matku, netrap ho dlouho po pár rázech dej silnější nebo ruční trhák.
sobota, 20. února 2010
 
Marek
Marek Chlapi, jak to tak tady čtu, je mi z toho celkem smutno. Pneuservis je solidní obor a hlavně tvrdá práce. Je škoda, že tento obor se dostal do stádia, ve kterém se dneska nachází. Tento stav už není o zdravé konkurenci, je to devastace oboru. Chování velkoobchodů a internetových "prodejců" zapříčinilo tento neutěšený stav, který vede k úpadku oboru. Pamatuji si poměrně dobře dobu, kdy IHLE začalo distribuovat své ceníky každému, kdo měl živnostenský list. A tak se stalo, že prodejna instalatérských potřeb začala nabízet vedle původního sortimentu i levné pneumatiky. Podobných případů nebylo málo. Odtud byl jen krůček k tomu, aby pneumatiky pronikly na internet. To by ani tak nevadilo, pokud by internetový prodej měl alespoň nějaká pravidla a úroveň, což se jak vidíme neděje. Přeji všem servisů, kteří v současné době podnikají v pneubranži, aby se jim do budoucna dařilo co nejlepé, neboť si to za svojí tvrdou práci zaslouží.
sobota, 20. února 2010
 
Anonym
Anonym Diky na Wurth se zajedu podívat. Pro mě je to nejblíže do Modřic u Brna.
pátek, 19. února 2010
 
morava
morava Doporučuji jedině wurth mám je na servise 5 let a měním jen plasové planžety.Ale pokud možno tak jen celohliníkové ne plastové .To je muj názor.Stejně tak na levné pneu.cz jenom tady lobují lobují a lobují.Jen se proboha nenechejte zmasírovat jejich kecama.Pokud někdo kromě of.dovozcu na internet prodává není muj obchodní partner.Mám v okolí několik partnerských servisu ruzných internet.prodejcu a je to katastrofa!!! Odbornost 0,vybavení0 ,ale všem je to u prdele .Hlavně těm interneťákum,jim jde jenom o misto na mapě a o montážní místo pro ty šetřílky co čučijou na síti.Proč si neobjedou levné,nejlevnější tirex a spol své partnery at ví komu co dodávají..Serou na to ,hlavně že je tok peněz.
pátek, 19. února 2010
 
Jirka
Jirka Od vurtu jsem bral spojovací materiál a nějaké spreje. Na jejich utahováky se podívám. Diky
pátek, 19. února 2010
 
BIB
BIB Jirko za ty roky se nam osvedcil jedine wurth
pátek, 19. února 2010
 
BIB
BIB Dobre pneu: a o kolik procent má pneuservis lepsi cenu nez bezny zakaznik? Me neprijde ze je tam jeste nejaky prostor pro rabat servisu..
pátek, 19. února 2010
 
Jirka
Jirka Ahoj chlapci, s jaké utahováky mi doporučíte. Na jaro chci koupit 3 nové tahováky. Máte nějaký tip na kvalitní utahovák nějaké méně známě značky, ať neplatím za značku, ale za kvalitu. Tak 5000 bez DPH za jeden. Díky
pátek, 19. února 2010
 
Dobré Pneu
Dobré Pneu Ševa: Ze všeho nejraději prodáváme domácí produkty, to je ale možné pouze v případě že o to výrobce má zájem... např. Barum nechce abychom prodejem podporovali naše velkoobchodní partnery....
pátek, 19. února 2010
 
Dobré Pneu
Dobré Pneu BIB: nikdy jsme na internetu nebyli nejlevnějšíz toho důvodu, že necháváme velkou část naší marže pneuservisům. Netvoříme bezzejmenné s.r.o. pro anonymní e-prodej jako některé velkoobchody.
pátek, 19. února 2010
 
Anonym
Anonym Přesně tak stačí že v době recese bohatnou na tom,že evropští výrobci přesunuli výrobu do číny.Natož ještě prodávat jejich vlastní výrobky,které stejně stojí za ho..o. To mužeme rovnou vyvěsit rudé vlajky a prodávat rossavu!! už dnes mají vlastní sítě prodejen potravin a žrádla,je jen otázka času,kdy zaplaví i automobilové odvětví.vyrábí pneušroty,zvedáky pneumatiky a náhradní díly.Je to past vedle pati.....
pátek, 19. února 2010
 
Ševa
Ševa Jen opatrně s podporou levného asijského zboží, aby si tady brzy za Vaše peníze nezačali stavět asijské pneuservisy! Je třeba podporovat evropské výrobky nebo tady zdegenerujeme!
pátek, 19. února 2010
 
BIB
BIB jak chce dobre pneu podporovat pneuservisy kdyz beznym zakaznikum prodava za ceny ktere prodava?
pátek, 19. února 2010
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz