Pneurevue.cz » Fórum » Máte problémy se získáváním kvalifikovaných pracovníků?

Máte problémy se získáváním kvalifikovaných pracovníků?

 

pátek, 21. května 2010

Otázka ze dne 21.5.2010

 

Byl(a) byste ochoten(ochotna) přijmout do své provozovny učně a podílet se na jeho výchově, pokud by k tomu existovala vhodná legislativa?

 
 
 
Anonym
Anonym Mám obdobné čínske mašiny. Nejsem pneuservis (menší autoservis), to bych si jistě koupil stroje se zajistěným servisem. Je jasné, že pokud by mne to živilo tak nekoupim něco na co si budu muset vyrábet díly nebo zkoušet od které firmy mi na to to či ono pasuje. Moje zkušenosti jsou takové: moje zouvačka už zula a obula stovky kol, bez problémů. Do kol, která jsou riziková se nepouštím, ae těch zase tak moc není, závadu jsem zatím neměl, ale pokud jsem zháněl nějaké příslušenství nebo drobnosti tak pasovalo téměř vždy něco od Italske konkurence, v mém připadě převážně od TECO. Co se vyvažovačky týče tak jak jsem koupil tak pracuji. Na začátku sezony vždy zkalibruji a pak bezproblému vyvažuji. Nechal jsem se zmasírovat kampaní, že čínské stroje vyvažují špatně, tak jsem vzal kolo, vyvážil ho, poznačil si kam jsem dal závaží a zase je sundal. Kolo jsem zavezl k CHárovi, aby mi ho vyvážil. Měli jsme na vnitřku i vnějšku plus minus 5 gramu stejne hodnoty. To je OK. Tyto mašiny se mi dávno zaplatily, pokud budu a to budu příští rok kupoval mašiny další ( nečekal jsem takový zájem zákazníků ) koupim nejspíš nějaké evropské stroje. Ale to jen proto, že už když jsem koupil čínskou zouvačku a vyvažovačku za 50000 tak evropská konkurence byla kolem 110000, dnes lze koupit i evropské stroje v sadě pod 80000. To už zas tak velký rozdíl není. Prostě záleží na tom, k jakému účelu stroje poslouží. Golemtech prostě není na zřízení plnohodnotného pneuserisu. Osobně poradím se misto na mašiny golemtech podívat na stroje od Ferdusu, ne že by byly lepší, ale Fedus je stabilni firma zabívající se pneuoborem. A vybaví dílnu od závaží, ventilů až, po zouvačku. Beru od nich sem tam něco a s přístupem jsem spokojen. (nedělám reklamu, mašiny od nich nemám, ale mám o nich od kolegů dobré reference, spotřební zboží používám převážně od VaW záleží na cenách. Ono se dnes dováží spousta strojů z číny: Golemtech, HCTtechnology.......jsou to překupníci co mají mašiny naskládané na dvoře, ale Ferdus je záruka toho, že zítra , za měsíc....bude existovat.
čtvrtek, 8. července 2010
 
FERDA-Ostrava
FERDA-Ostrava Nezlob se,ale kup si aspoň nějaké levné kvalitní italské stroje a ne nějaké kopie na které nebudeš mít nikdy pořádný servis a o nějaké vyšší kvalitě silně pochybuji.
středa, 7. července 2010
 
L.K.
L.K. Zdravím, nemáte někdo zkušenost s těma levnýma zouvačkama/vyvažovačkama Golemtech?
středa, 7. července 2010
 
D.O.
D.O. Chystám se koupit kompresor a utahovák a mám vyhlídnuté zboží od AIRCRAFT, máte s touto značkou nějaké zkušenosti? Vypadá kvalitně. Cena slušná, ale ne podezřrle levné. Díky D.O.
sobota, 3. července 2010
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Mám 3D3 Arago od John Bean a i když patří mezi nejdražší na trhu, je vynikající. Vřele ti ji doporučím.
středa, 30. června 2010
 
profik
profik Do ktorej geometrie by ste investovali? 3D alebo kamerova? Viete odporucit niejaku konkretnu s dobrou cenou a vykonom? Vsetci obchodaci pridu a chvalia svoje, tak ma napadlo poradit sa s Vami.
pondělí, 28. června 2010
 
BIB
BIB s kterýma pneuservisákama se potkám v Lipsku na Porsche Experience pořádané Michelinem? Mělo by nás tam být jen cca 30..
pondělí, 28. června 2010
 
S-mann
S-mann Vcelku mě pobavila nabídka AM Pneu s dovětkem, že neprodávají přes e-shop. To je docela možné, ale již neuvádí, že berou u Delda, stejně jako každý druhý. Nevím, proč se všichni letos upínají na Deldo? Minerva,Trackmax,Zetex,Rockstone a nevím co ještě za názvy pro jednu a tu samou čínskou pneumatiku. AM mě nabízí pneumatiky za velmi podobnou cenu, jakou nabízí každý interneťák na zákazníka. Deldo dle mého není cesta pro vekoobchod, viz.KK.
sobota, 26. června 2010
 
Pavel
Pavel BIB:o utahovácích od würtu mám jen dobré reference, podívám se na to ještě jednou Pavel
úterý, 22. června 2010
 
BIB
BIB s Ferdusem a DD-nezbeda-pneu nechci mít nic spolecného z duvodu jenz tady byli jiz diskutovany, nehledím jen na cenu ale i to pozadí, rucni utahovacky nam vysli nejlepe od wurthu..
úterý, 22. června 2010
 
Hrouda okres UL
Hrouda okres UL Dostal jsem do 1000ks 31% nad 1000ks 33%. Přiznávám že se s prodejem nedostanu přes 1000ks tak to ani nekoupím.70% pneu má zákazník z netu."Asi jsem drahej barum na felicii 740kč" ale zač to chtěj???
úterý, 22. června 2010
 
Pavel
Pavel BIB: Přece jenom by mne zajímala spíše zkušenost s výrobken, než nějaké osobní postoje. Co DD PNEU? Prodává číny stejné kvality jako Ferdus, stejně od DD spousta servisů bere. Koupím zboží od toho, kdo mi ho dá za nejlepší poměr cena/kvalita. Prodejci pneumatik a pneuvybavení taky prodá tomu, kdo zaplatí a ne jen pneuservisům. Pavel
pondělí, 21. června 2010
 
Narkoman
Narkoman Jo kdyby to byla nula. Ale ono je to u osobáků ještě i v mínusu. Minule u mě byl obchoďák z Tirexu nabízel mi super ceny na Barum a když jsem mu ukázal ceny na zákazníky z ulice na jejich Axe tak se vymlouval, že to bude asi chyba a že nejsou Axa. Jak máme prodávat, když barumka kazí cenu a ceny na internetu jsou levnější než za kolik prodává ona nám a nebo jejích dýleři? Já na barum se*u.
pondělí, 21. června 2010
 
Poo
Poo Já se jen divím že se Barumce už dávno nerozsypala síť jejich frenčízantů, to co se teď po snížení cen a slev děje v nákladních kolech je maso. Rozdíl servis-konc.zákazník 0%
pondělí, 21. června 2010
 
BIB
BIB od Barumu už jsem nevzal osobní pneu cca 6 let a nic na tom nehodlám měnit, je to hnus co dělejí pneuservisům. Od ferdusu bych už z principu nevzal nic, na trh vali cinske "vyzouvacky a vyvazovacky" na kterých pak kde jaký zedník ve stodole kazí ceny..
pondělí, 21. června 2010
 
Pavel
Pavel Dobrý den, máte někdo zkušenosti s utahovákem BASSO od Ferdusu? Díky Pavel
neděle, 20. června 2010
 
Martin
Martin Já dostal nabídku na 35 %. Ale nejdu do toho. S barumkou jsem skončil letos v létě, už ji neprodávám. Na internetu se na webech www.axa-pneu.cz (teda Tirex), www.pneunet.cz (Škarka) a www.pneu-servis.cz (Pešíček) dala sehnat za takové ceny, že jsem neměl šanci se na to ani dostat, kdybych od Barumu bral desitinásobek svých objemů. A oni to prodávali lidem z ulice. A poslední kapka byla, když si Barum otevřel svůj vlastní obchod na internetu 123pneu.cz. Takže Barum pro mě skončil!
neděle, 20. června 2010
 
Tom Ostrava
Tom Ostrava Mě dabídli 34% ale seru na ně z Barumky nevemu ani kolo i když jsem baral kažky rok celkem dost!! Teď servisum nabídnou 34% a Tomketu,Tirexu, D.P. a jim podobným 38% a víc, jako kažký rok! A ještě k tomu prodavají přímo na netu řekněme za 30%!! To je opravdu hnus.S Barumkou jsem skončil.
sobota, 19. června 2010
 
kikos-Ostrava
kikos-Ostrava tak asi 33%
sobota, 19. června 2010
 
Poo
Poo Na Barum 32+3* (* když splníš co my chceme)
sobota, 19. června 2010
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz