Pneurevue.cz » Fórum » Máte zkušenosti s mobilním pneuservisem?

Máte zkušenosti s mobilním pneuservisem?

 

pondělí, 18. října 2010

Otázka ze dne 18.10.2010

 

Uvažujete o něm jako o jedné z alternativ rozšíření nabídky služeb?

 
 
 
Anonym
Anonym predavaju sa este pneumatiky na webe? :) tuto sezonu som v servise este ziadnu nevidel :) predavaju len eshopy, ktore predzasobili. a takych je nastastie dost malo
pondělí, 1. listopadu 2010
 
BIB
BIB tuto sezonu zatim hodnotim velmi pozitivne, pomer pneu od nas vs. z netu 100:1, holt mit dobre zasobeny sklad je k nezaplaceni
pondělí, 1. listopadu 2010
 
s-mann
s-mann Krásná reportáž na CT1. Doufám jen, že zimní pneu budou v r.2011 povinné bez vyjímky, navíc po letošku se budou řidiči obávat nedostatku a sezona pojede naplno již koncem září. Konečně se přestaneme babrat ve sněhu a soli, přestanou trpět mašiny,zvedáky a hlavně mechanici. No nebyla to dnes nádhera. Teploučko,sluníčko a jedeme auto za autem do 18.00. Super. P.S. Po gumách dnes z www ani vidu ani slechu. Jak je to u vás?
pondělí, 1. listopadu 2010
 
Anonym
Anonym :HOGAN - IHLE tě platí za reklamu?
pondělí, 1. listopadu 2010
 
Radek
Radek Někde se tu ty tištěné válí, ale nepoužívám je. Objednávám na webu, je to rychlé a aktuální. Kleber na jednom rozměru co jsem potřeboval doplnit navíšili o cca 80,- bez. Ale je to logické. Když je poptávka a zboží nedostatek tak se ceny zvyšují.
pondělí, 1. listopadu 2010
 
HOGAN
HOGAN Radek máš tedy nějakej jejich novej aktuální ceník?Já jedu pořád podle toho ceníku co jsem dostal v polovině září a dnes jsem objednával nějaké A4 a pořád stejná cena a žádné zdražení.Jestli tedy máš nějakej novej zdraženej ceník tak mi prosím dej info ze kdy je abych si ho také vyžádal nebo se alespoň přeptal jak to je opravdu.I když popravdě si myslím že jsi krmelec a že jen promiň ten výraz kecáš.
pondělí, 1. listopadu 2010
 
Radek
Radek Jste asi zapomněli jak IHLE rozesílá svůj tištěný katalog téměř každému. Moji známí ho od nich dostávají každou sezonu. Jeden dělá kovoobrábění a jeden má autodopravu (dvě dodávky). Každý z nich potřebuje prodat. A že IHLE nezvedlo ceny, tak na to také zapomeň. Také od nich občas něco vezmu když není zbytí a vidím že zvyšují ceny jako každý. A proč také ne při této poptávce.
pondělí, 1. listopadu 2010
 
Anonym
Anonym IHLE prodává za VO ceny každýmu kdo má živnost, tedy i vašim zákazníkům.
pondělí, 1. listopadu 2010
 
HOGAN
HOGAN Marek myslím si že doufají,že nám obyčejným pneuservisákum to nedojde.Před sezonou se snaží a cpou a pak upřednostňují svuj maloobchod a na nás kašlou.To se mi nelíbí a proto s něketrými (Chára,Procházka) z nich už jsem skončil a to že teď jdou a sníží slevy tedy fakticky pro nás zdraží už je mi fakt jedno,protože kupuju tam kde mi ceny drží celou sezonu a nezdražují.
pondělí, 1. listopadu 2010
 
HOGAN
HOGAN Pardon ta zpráva měla být pro RADKA!!
pondělí, 1. listopadu 2010
 
HOGAN
HOGAN S Mann s tim IHLE je to Tvuj názor že dávají všem kam se dá.Asi nemá smysl Ti ho vyvracet,protože budeš velký odborník.Já dělám pneuservis již 15 let a fakt je ten že jsem ještě neviděl ani naslyšel že by IHLE někde mělo svuj pneuservis nebo svoji maloobchodní prodejnu.Myslím že jsou fakt jediní kdo maloobchod nedělají a tím mě neberou busines jako Chárové,Procházkové,Careny a jím podobní.Ale je to opravdu jen muj názor.Jestli víš o nějakém jejich pneuservisu nebo obchodu tak mi dej vědět.
pondělí, 1. listopadu 2010
 
Anonym
Anonym ONIO je na trhu již někoik roků. Běžný eshop napojený na velkoobchody.
neděle, 31. října 2010
 
Anonym
Anonym tomu, že zdražujú, sa nedivím, ale že na to odberateľov neupozornia, to je neseriózne. stačí napríklad email: pozor, od 1.11. sme upravili ceny ... nestíhame s rozvozom, je možné, že Vám bude tovar meškať... atď. či nepopulárne opatrenia je lepšie zamlčať? ale pred sezónou, to bolo rečí ... sme drahší, ale garantujeme ceny počas celej sezóny, profesionalny servis call centra ... . tak ak su tak profesionalny, tak kde je problem?
neděle, 31. října 2010
 
Anonym
Anonym Nevím, čo sa čudujete, pneumatiky zkrátka nejsou v dostatečném množství a v tržní ekonomice je cena výsledkem nabídky a poptávky. Ty velkoobchdy to netěší, ale co mohou dělat než čekat. Výrobci si mnou ruce. A co teprve ty jarní ceny,to bude nářez. Není jiná možnost, než že zvýšení ceny přeneseme na zákazníka. Přestaňte být připosraní. Za vodu se platilo za kubík 1,20 a dnes 70Kč a co.
neděle, 31. října 2010
 
Anonym
Anonym v tejto sezone sa aj seriozne velkoobchody spravaju neseriozne. zdrazuju bez ohlasenia, meskaju so zasobovanim, niet sa komu dovolat, niet sa komu stazovat, tvaria sa, ze je vsetko v poriadku. i touto cestou sa im chcem "podakovat". len tak dalej, my nezabudame.
neděle, 31. října 2010
 
Anonym
Anonym To je jasné, ale co jsou konkrétně zač?
sobota, 30. října 2010
 
Tomáš D
Tomáš D Onio s.r.o. = www.pneumatiky.cz
sobota, 30. října 2010
 
Anonym
Anonym Říká zde někomu něco firma ONIO z Brna? Jsou na trhu dva roky a mají údajně všeho nepřeberné množství za skvělé ceny.
sobota, 30. října 2010
 
Anonym
Anonym Spíše pracují, je sezona.
sobota, 30. října 2010
 
Anonym
Anonym A právě i proto odešli a už tady nepíšou.Je to určitě škoda.
sobota, 30. října 2010
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz