Pneurevue.cz » Fórum » Máte zkušenosti s mobilním pneuservisem?

Máte zkušenosti s mobilním pneuservisem?

 

pondělí, 18. října 2010

Otázka ze dne 18.10.2010

 

Uvažujete o něm jako o jedné z alternativ rozšíření nabídky služeb?

 
 
 
Anonym
Anonym Myslím si, že těch rozumných co má všech 5 pohromadě tady bylo více. Bohužel některé diskuze odradí i ty nejotrlejší.
sobota, 30. října 2010
 
Radek
Radek "s-mann" má určitě všech 5 pohromadě, ale nevěřím že velcí hráči by nedostali gumy na splatnost. Chára i Procházka logicky musí pokrýt i své zákazníky na maloobchodu. Udělal by to tak každý. Nechápu co HOGAN myslí tím že IHLE nechce cpát do nějakých maloobchodu. Ty děláš velkoobchod a nakupuješ u IHLE ? IHLE se snáží cpát kam se dá jako každý jiný. Nicméně každá sezona je jiná a tahle situace je opravdu vyjímečná. Myslím že se trh trochu vyčistí jak od některech eshopů tak i pneuservisů.
pátek, 29. října 2010
 
Marek
Marek Máte pravdu HOGANE. Já celkem chápu, že potřebují zboží pro jejich provozovny, ale pak se ptám: proč to nenapíšou rovnou na internet, že velkoobchodně neprodávají a že pneu jsou blokovány? Proč neřeknou, že jejich linka do VO je nefunkční a že telefony nikdo nebere? Proč za mnou každou chvíli jezdí jejich obchoďák a nabízí pneu? Abych k nim potom přijel a oni mi řekli, že mi je neprodají??? Takhle dělají blbce ze mně a já pak ze svých zákazníků. Jsou asi trochu na hlavičku.
pátek, 29. října 2010
 
HOGAN
HOGAN Naprosto s Vámi pánové souhlasím.Ve všem.S Chárou už jsem skončil dávno,tuto sezonu i Procházkou dělá ceny ale zboží co potřebuji nemá-a proč jasně ho radši foukne k sobě na servis.Ale to je jeho věc mě to jen přidělalo problémy.Beru teď u IHLE mají relativně ještě nějaké zboží a hlavně mají zájem mi ho prodat a ne ho cpát do nějakých maloobchodu.Taky je fajn že se tam docela v pohodě dovolám.
pátek, 29. října 2010
 
já
Nejsem zrovna ten, který často někoho chválí, ale "s-mann" je jeden z mála v této diskusi, který má všech 5 pohromadě!
pátek, 29. října 2010
 
s-mann
s-mann Pro Michala: Myslím, že jsi přesně nepochopil jak jsem to myslel. Je faktem, že ceny letí nahoru ne pouhou spekulací, ale i faktickým nedostatkem kaučuku a následným nedostatkem pneumatik. Křivka růstu byla nastolena a je třeba se na ni svést. To je běžné tržní chování u jakékoliv komodity. Internet má problém o něco větší než servis: ti pseudoprodejci, napojeni na Tyrex ostrouhají, jelikož se Tyrex zachová stejně jako Chára. Ti velcí mají provoz a náklady kalkulovány na prodej desítek a stovek ticíc kusů. Výpadek i 10% nedodaných kusů může způsobyt vážný problém. Je dobře to vidět na tomketu, jak týden co týden tlačí s cenama na pilu. Také si myslým, že příště bude složitější naskladnit za stovky milionů se splatností 1/2 roku. Proč by to výrobci dělali, když budou moci prodat za větší peníz a s běžnou splatností. Dobře vědí, že bezpečnější je mít 1000 malých odběratelů, než jednoho velkého. Pokud budou chtít neťáci dostatečně naskladnit, nevyhnou se úvěru a dle výsledků předešlých let nebude ten z nejlevnějších, odhaduji PA 7-12%. Malá firma-malé problémy, velká firma - velké problémy. Dík za příspěvky.
čtvrtek, 28. října 2010
 
Anonym
Anonym Chárovi se nediví, uděla by jsi to samé.
čtvrtek, 28. října 2010
 
BIB
BIB Právě jsem se vrátil ze servisu, dnes jsme jeli jen ve dvou lidech, všechny auta která jsme měli objednané braly nové pneu. Zatím jsme internetové gumy u nás prakticky neviděli, je jich čím dál míň a naše prodeje stoupají. Pneu vedeme jen jednoho koncernu a nakupujeme přímo od výrobce, před sezonou jsme byly upozorněni že pneu nebudou tak at si uděláme kvalitní předobjednávku,to se taky splnilo.. takže naštestí pneu zatím máme, lidi jsou spokojeni že jsou obslouženi a to je to hlavní :-)
čtvrtek, 28. října 2010
 
servisman
servisman Je pravda, že všichni včetně netu jsou nuceni zdražovat, ale k čemu to je, když pneumatiky nejsou dostupné? Nedá se sehnat téměř nic a vše mít skladem není reálné. Například Chára, ten mě nasral, že to snad ani možné není. Všechny pneu si stáhl na své provozovny pro maloobchodní prodej, nejde se k ním ani dovolat, arogantní jsou jak dobytek a ještě se smějí, když odejdete s nepořízenou. Naslibují a pak se ani neráčí ozvat. Neskutečné jednání. Jen dodám Cháru jsem jako dodalvatele volil vždy jen v krajních situacích.
čtvrtek, 28. října 2010
 
Michal- Praha
Michal- Praha nevidím co by se mělo změnit. Ceny jdou sice nahoru ale všem a né jenom internetu. marže i tak zustane stejna. A to že budeme prezouvat internet za 1500 se uz tady psalo mnohokrát ale pokud si vzpominám tak jste všichni psali ze i tak internet neprezujete. Tim jste prihodili kseft garazistum kteri jsou nase hrozba, ne internet.
čtvrtek, 28. října 2010
 
FERDA-Ostrava
FERDA-Ostrava Naprosto souhlasím.
čtvrtek, 28. října 2010
 
s-mann
s-mann Jak tak koukám, jsou to tady samý hlouposti a přitom jsme aktéry zlomového okamžiku, na který 10 roků čekáme. Nechápu! V cenách i dostupnosti pneumatik nastalo zemětřesení, internet je bez gum,stejně jako obchodníci, zdražuje jako prase a mi se ptáme, co s mobilním servisem? Je na čase, aby lidé pochopili, že vozit si prdel pro rohlíky, dětičky po kroužcích atd. je jistý luxus, za který je třeba si něco připlatit i v podobě pneumatik. Nastala konečně doba, kdy se nemusíme hrbit před frajerem v bouráku, při kecech, že na internetu to stojí tolik a tolik. Běž a kup si je tam, já Ti je za 1500 přezuji. Nazdar. A je vymalováno. Před servisem stojí řada slušných lidí, kterým dám rád slevu na pneu i práci, ale abych měl pod 300 na 15" Octavii? To ne. Co říkáte na nevěřícné pohledy majitelů, jež přesedlali z Fabie I. na II. Při zjištění, že komplet s prací je kolem 8, se jim dělá zle a ti starší odjíždí s nepořízeno i ze zvedáku, jelikož byli zvyklí přezout starou Fabku komplet za 5. Nemají s sebou ty prachy a ještě si myslí, že jsem zloděj. Přestaňme se konečně podbízet cenou. 15" plech musí stát min 200/ks na malém městě,krajská 250-300. Není nač čekat. Máme téměř nejdražší auta v Evropě,benzín téměř určitě, tak proč mít nejlevnější práci?
čtvrtek, 28. října 2010
 
manik
manik To Hruška: pravdu máš. Všichni jen nadávaj na internet jak vydělává a oni nevydělávaj...
úterý, 26. října 2010
 
Hruška
Hruška Ty jo tady to ale upadlo. Toto nemá nic společného s odbornou diskusí.
úterý, 26. října 2010
 
DP
DP To je trapný :-))
pondělí, 25. října 2010
 
Anonym
Anonym beru od Dobrých pneu, předobjednávku dodali celou a dávaj slevy od 6 do 8% oproti maloobchodu. A ted v sezoně expedujou do 7 večer! Spokojenost.
pondělí, 25. října 2010
 
Hrouda UL
Hrouda UL Pořídil jsem si montážní sadu na nákladní pneumatiky do sevis.vozu Jedné ameriské zanačky a zezadu na obalu je napsáno Made in China. Dělá se něco dneska jinde než v číně????
neděle, 24. října 2010
 
Anonym
Anonym lepší než podporovat karásky,grilouše,a charouše atd...
pátek, 22. října 2010
 
Anonym
Anonym Někdy se to nevyplatí
pátek, 22. října 2010
 
Anonym
Anonym beru na přímo od dovozce........
pátek, 22. října 2010
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz