Pneurevue.cz » Fórum » Máte zkušenosti s rozšiřováním pneuservisu směrem k autoservisním činnostem?

Máte zkušenosti s rozšiřováním pneuservisu směrem k autoservisním činnostem?

 

pátek, 23. září 2011

Otázka ze dne 23.9.2011

 

Myslíte si, že tato orientace vyřeší problémy a výzvy, kterým čelí pneuservisní branže?

 
 
 
Hrouda
Hrouda "Skvělé je hlavně to, že pneumatiky si přezuju sám doma. " Nechápu ?????????? Prosím . To jako doma v obýváku ????? Nebo Filip 789 nejseš z branže černých rukou ( pneumontér) a raduješ se že nemusíš navštěvovat ty zloděje a zlatokopy v pneuservisu a můžeš se přezout o sezonu sám ??????
čtvrtek, 29. září 2016
 
Martinsram78
Martinsram78 To Filip789 - mohu se zeptat jakou vyvažovačku pneu jste volil? Já budu muset vyměnit a přemýšlím o této http://www.vawobchod.cz/cb68b-vyvazovacka-osobni-3d-automat, mám teď poloautomatickou a nejsem až tak moc spokojen...
čtvrtek, 29. září 2016
 
filip789
filip789 Zdravím chci reagovat na Martinsram78. Vawobchod.cz je skutečně jeden z dobrých obchodů, který nabízí pneu servisové vybavení. Já jsme si od nich domů bral vyzouvačku pneumatik a vyvažovačku. Skvělé je hlavně to, že pneumatiky si přezuju sám doma.
středa, 3. srpna 2016
 
Martinsram78
Martinsram78 Ahojda, já zařizoval pneuservis a hodně hledal v diskuzích a recenzích. Po mém průzkumu jsem hodně věcí nakoupil na vawobchod.cz a je to přes rok, co mi jejich stroje slouží. Nakupoval jsem toho více, tak jsem dostal i slevu. Dokonce se mi po 7 měsících rozbila vyzouvačka a oprava byla rychlá... Mohu doporučit.
pátek, 24. června 2016
 
Hrouda
Hrouda To jsou věty jako z Teleshopingu . Ale je pravda mám zvedák TDL od VAW a po čtyřech letech se podělal a zase chodí, servis mají OK i cena OK. Ale teď už jsem pořídil GAITER a za pár let budu srovnávat.
pondělí, 16. května 2016
 
pepazdepa
pepazdepa nelobuj za čínské šroty.
pondělí, 16. května 2016
 
RomanUDG
RomanUDG No já jsem využil stroje, které jsou více účelové a nebo jsem zvolil stroj, který nezabírá až tolik místa na zemi. Je pravdou, že mě k rozšíření činnosti donutili okolnosti. Začali jsme mít méně práce a já potřeboval zaplatit alespoň veškeré pohledávky. Stroje co jsem potřeboval jsem si vybral na vawobchod.cz. Nabízejí zde spoustu alternativ právě i k tomu, aby se i do menších pneu-servisních dílen vešlo co nejvíce kvalitních přístrojů. Se všemi stroji co jsem od nich koupil jsem naprosto spokojen. Občas se samozřejmě stane, že něco zazlobí, ale servis je super.
pondělí, 16. května 2016
 
Vasa
Vasa Chvilku jsem nad tímhle krokem uvažoval, ale nakonec jsem se rozhodl, že zůstanu čistě pneuservisem. Na autoservisní činnost už bych neměl dost místa a taky lidi, pracuju v pneuservisu sám a k tomu mám ještě jednoho kluka, který mi pomáhá (hlavně teda v sezónách). Jezdí ke mě dost lidí z firem, které mám v okolí, takže práce mám dost. Z vaw obchodem mám taky zkušenosti, beru od nich pravidelně zboží a všechno bez problémů. Mám i dobré ceny díky registraci a seženu tam všechno potřebné.
pondělí, 30. listopadu 2015
 
Pavel002
Pavel002 Já jsem všechno vybavení do pneuservisu kupoval tady www.vawobchod.cz a byl jsem spokojen jak s cenou, tak s kvalitou. Můžu jen doporučit.
čtvrtek, 24. září 2015
 
Poo
Poo Jižní čechy také momentálně dost slabé, jak na prodej tak i práci. Na to že se po ránu začíná objevovat poprašek sněhu jsem si myslel že to bude lepší. Jinak můj názor je že pouze na ceně to staví jen naprostí primitivové co toho jinak moc nedokážou. Neříkám být nehorázně drahý ale na udržení určitého stndardu a rozvvoje se na něčem vydělat musí, což je čím dál tím těžší protože čím dál víc zákazníků i dlouhodobých se kvůli 2-3% rozdílu neváhá otočit jinam. Vím že u nákl.pneu to může dělat 200-500 na kole. Nemyslím si však že by to bylo jen proto že by na to neměli a museli to řešit ( v poslední době jev i u bohatých firem) ale že se to stává jakýmsi národním sportem jedinců zastávající funkce co o tom můžou rozhodovat. Jinak bych nerad aby to vyznělo jen jako fňukání že to nejde. Tato podzimní sezona byla pro nás hodně vydařená.
čtvrtek, 8. prosince 2011
 
Anonym
Anonym Dost bylo pana Pešíčka-jak se daří na servisech?? U nás na Prostějovsku nesněží tak to stojí za prd.Sklady doplněné,ale k....
čtvrtek, 8. prosince 2011
 
Redakce
Redakce K článku Pešíček: inspirace k návštěvě této firmy příšla právě z této diskuze - jak již bylo napsáno níže. Naším úkolem je autenticky zachytit a popsat, nikoli hodnotit. Hodnocení je již na čtenáři. Co se týče "publicity", ta je vedlejším produktem každého článku v každém mediu, nejenom Pneu revue. Rádi přivítáme typy na zajímavé reportáže, předem děkuejme.
čtvrtek, 8. prosince 2011
 
BIB
BIB naše zkušenost je že posledni zimni agilise nevydrží určitě to co předchůdce ale i tak je nájezd oproti konkunci nadstandartni, ovšem jsou i takovy chudaci kteri maji treba renault midlum s 215/75-16 v dvojmontazce, toto auto je nad 3,5t takze musi mit 6mm a nová má kolem 9.. to je teprve sranda..
čtvrtek, 8. prosince 2011
 
Kubasek
Kubasek zdravím ve spolek, zabývám se malou autodopravou. Používám 215-235 /16c. Letošní krátkou zkušenost s Michelin Agilis Alpin je úplně tristní. Použitelná životnost, abych splňoval min 4mm je +-25tis km. Potvrzeno na více autech. Chápu, že listopad nebyl zrovna zimní, ale takové náklady nelze akceptovat. Můžete mi dát radu, do které značky pneumatik investovat. Moje auta najezdí cca 10-20tis měsíčně, takže je pro mě životnost pneumatiky velice důležitá. Pravděpodobně na úkor přilnavosti, ale to se asi nedá nic dělat. V minulých letech zimní pneumatiky vydrželi okolo 50ti tisíc km na hnané nápravě (přední náhon na tom byl trochu hůř oproti zadnímu), alespoň taková je má zkušenost. Co by doporučili odborníci? Díky
čtvrtek, 8. prosince 2011
 
Anonym
Anonym souhlasím,ale jak již bylo řečeno výzvu redakce našla zde,tak o nic nejde,jen pokud se to nebude brát třeba jako reklama.Já bych na oplátku uvítal návštěvu u Pneu Drnec,který jak je možno shlédnout určitě nepatří k těm "za každou cenu být nejlevnější".To je servis o kterém si taxikář Pešíček může nechat zdát.
čtvrtek, 8. prosince 2011
 
FERDA
FERDA Hruško,perfektně a pravdivě jsi to napsal.
čtvrtek, 8. prosince 2011
 
Hruška
Hruška Ale to přeci není možné aby si firma dělala co chtěla když, tím takto škodí v branži. Není to škoda ve velkém, al e je to narušení určitých principů a hodnot.Pan pešíček mluví o předražené konkurenci!! Ale proč je ta konkurence dražší než on. Zřejmě proto že se chce dál rozvíjet, dát utržit dalším firmám v naší branži co nám prodávají a servisují stroje a dodávají nám závaží a dodávají nám pneu včas a podle dohody a neruší objednané zboží na ktere u nas jiz ceká zákazník.Většina opravdu pěknýcha moderních servisů nerejžuje peníze do vlastní kapsy, ale snaží se držet akceptovatelnou cenu aby mela na další rozvoj a zákazníkovi který v takovém servise nakoupí se to vratí další službou a servisem. Tedy u mě to tak funguje. A je problém že se v dnešní době nahlíží na vše co není nejlevnější jako na něco kde mě chteji jen okrást!!! Tento způsob podnikání, který nám byl v článku popsán je naprosto tristní a s opravdovou pneubranží nemá nic společného. Jak zde bylo napsáno jedná se o pouhé obchodování nákup prodej a je jedno co dělám jestli pneu, elektro nebo šampony. Přijít zacinkat penězi dostal slevu a prodat.NIC VIC, NIC MIN. Odbornost- nikde, inspirace- nikde. A o takovém člověku čtu v odborném časopisu. Ale v mediich je dnes kazdý kdo zaujme. Ale uz se neresi zda pozitivne a prinasi neco druhym a nebo negativne a nezaslouzi si tuto publicitu.
čtvrtek, 8. prosince 2011
 
Anonym
Anonym po týdnu klidu se to tu trochu rozjíždí-diskuze ))
čtvrtek, 8. prosince 2011
 
Roman
Roman Pešíček - ať si dělá co chce. Je to firma bez koncepce, budoucnosti prostě nic, dnes prodává pneu, zítra elektro, pozítří nábytek. Pokud mu to prodávají velkoobchody, proč ne. NEJVĚTŠÍ PODRAZ vidím v tom, že mu to prodávají importéři. Jisté je že to je Michelin a Nokian. Co to znamená ? Že z nás všech mají prdel. A co s tím ? Pešíček nakupuje rok co rok 8 základních rozměrů do 16tek. Na větší kola nemá prachy ani nervy. Tak těch 8 základních rozměrů od Michelinu, kleberu, kormoranu, nokianu prostě kupovat nebudu, vemu si sadu od rozměru a nazdar. Spočítat je to jednoduché, když většina pneuservisů nenaskladní tyto rozměry, které dělají 70% prodeje importérů, budou v prdeli a pešíček jim to nedožene ani náhodou :-))). Zas to není tak těžké ztrestat tyto importéry kteří se chovají jako on, prodat za každou cenu komukoli.
středa, 7. prosince 2011
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz