Pneurevue.cz » Fórum » Máte zkušenosti s rozšiřováním pneuservisu směrem k autoservisním činnostem?

Máte zkušenosti s rozšiřováním pneuservisu směrem k autoservisním činnostem?

 

pátek, 23. září 2011

Otázka ze dne 23.9.2011

 

Myslíte si, že tato orientace vyřeší problémy a výzvy, kterým čelí pneuservisní branže?

 
 
 
FERDA
FERDA Já mám Lassy v nákupu za 3350kč s dph a jdou docela dobře.Když dojdou jdu do Mastercraftu.Tak co se ti nelíbí.Cena,značka?A déj si laskavě Nick.
neděle, 6. listopadu 2011
 
FERDA
FERDA To je dnes dobrá cena za takovou docela solidní gumu.Co se ti nezdá nepodepsaný?
neděle, 6. listopadu 2011
 
Anonym
Anonym 215/70R16 SUV past-neví někdo kde se daj ještě sehnat krom AM pneu -Mastercraft á 3100s dph
neděle, 6. listopadu 2011
 
Hrouda UL
Hrouda UL U nás 3,11 jako když utne. Jedem tak na 50%.Pneu máme už jen v základních rozměrech conti nebo Dunlop, ale opravdu jen pár kusů.Dokupuji u Barumu a GPD něco tam ještě je a celkem za slušné peníze,ale jen základ nic moc.
sobota, 5. listopadu 2011
 
Anonym
Anonym Koukám,hledám pneu a zjištění,že většina e shopu má stejný počet pneu 1-2 ks jako slavný Tirextyre z Modetic.Hmm je to pořád samej překupník,co mu jen chodí všimné za pneu.
sobota, 5. listopadu 2011
 
BIB
BIB tak nám zítra zkončí 4. extra silný týden, od pondělí už to bude znatelně slabší, zatím to vypadá na cca 70% vytíženost osobního servisu
pátek, 4. listopadu 2011
 
Broonl (severní Čechy)
Broonl (severní Čechy) Tire (4.11.2011 16:02) "většinou už zbývají zákazníci co si pletou zimní pneu se sněhovými :-)" geniální hláška a pravdivá :D
pátek, 4. listopadu 2011
 
Tire
Tire 4. týden stále narváno, sobota naobjednaná ale od příštího týdne očekávám útlum tak o 50% - většinou už zbývají zákazníci co si pletou zimní pneu se sněhovými :-)
pátek, 4. listopadu 2011
 
Broonl (severní Čechy)
Broonl (severní Čechy) U nás už je to taky slabší, asi nebudeme po měsíci dělat v neděli.
pátek, 4. listopadu 2011
 
Matěj
Matěj Tak jak vám to jde? U nás docela pokles. čekáme až napadne. Jak to vidíte?
pátek, 4. listopadu 2011
 
FERDA
FERDA Hezké a potřebné na ty chytráky.
pátek, 4. listopadu 2011
 
Anonym
Anonym Něco k pousmání-v Olomouci před Globusem stojí čí leží lodní kontejner a v něm mobilní pneuservis.Vedle unimobuňka-asi kancelář či co.A to hlavní-kolem poskakují nějací Banderovci ve vaťácích a přehazují kola,na lavičce mají termosku s čajem a rumem))) I když je to ode mne přes pul města,tak tam posílám zoufalce s pneumatikama z internetu,jelikož mám ceduli,že nejsem smluvní partner žádného int.prodejce.Jedem se vrátil,že to neumí přezout,tak jsem mu řek at zavolá tomu prodejci a domluví mu někde servis)))
pátek, 4. listopadu 2011
 
Moris
Moris Já se snažím brát od velkoobchodu co nemají vlastní pneuservisy popř. napřímo, protože at už je to bestdrive nebo jopeco a dálší co mají vlastní nějakou sít tak vás klidně k vašemu zákazníkovi obejdou a podlezou na ceně. Úplně normální věc jinak samozřejmostí je mlžení ohledně skladových zásob a rozměrů co jsou zrovna v kurzu.Sám od nich někdy beru, ale jenom když už nemůžu jinak.
pátek, 4. listopadu 2011
 
Broonl (severní Čechy)
Broonl (severní Čechy) Souhlasím s Bořkem, že eshop Jopeca je opravdu něco děsnýho. Vyložená lahůdka je jejich filtr, pokud zvolím období až po volbě rozměru, tak se vymažou opět všechny parametry. A takových věcí je tam bohužel víc, beru taky pouze jako doplněk, ale úplně nejhorší ceny nemají.
čtvrtek, 3. listopadu 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Tire-jestli myslíš,že vyloženě kritizuji jen JOPECO tak to zas né. Když obchoďák přišel byl velmi slušný a mohu říct, že mne zaujal velmi solidním přístupem. Co však musím vyčíst je jejich amaterský shop vyhledavač, pak i naskladňovací ceny na zimu byly pro mne jen výsměchem pro solidní pneuservisy a teď ty 19 kola za cenu která neodpovídá skutečnému stavu pneumatiky. Takové základní školácké chyby u takovéto firmy která se všude honosí kde jen můžou. U mne moc tedy neuspěli a jsou dost špatní. Beru je jako sem tam na doplnění. Vím, že to tady čtou a věřím, že se třeba pak začnou více soustřeďovat na celkovém zlepšení svých chyb a hlavně zlepšení činností pro nás pneuservisy.
čtvrtek, 3. listopadu 2011
 
Tire
Tire Já jsem franchisant bestdrive, nevím jak ostatní sítě ale u nás na vysočině to můj hlavní dodavatel nezvládá - předobjédnávka vykrytá cca. z 90% (to se dá přehlédnout) ale už cca. 3 týdny nemá v drtivé většině rozměrů co nabídnou (z části i má chyba měl jsem udělat větší předobjednávku), bohudík mám i jiné dodavatele kteří jsou na tom se skladovýma zásobama lepe i když s vyšší nákupní cenou ale s tím musí člověk počítat. (např. letos mě několikrát podrželo hodně zde kritizované Japeco, minulý rok jsem bral i přes GPD ale ti jsou letos hodně marní a když není nazbyt tak se obrátím na KK i když ti letos střílí za hodně vysoký ceny).
čtvrtek, 3. listopadu 2011
 
FERDA
FERDA Skoro všichni mají teď problém.Každá síť má své - i +.
čtvrtek, 3. listopadu 2011
 
Liberec
Liberec Je tady někdo členem nějaké servisní sítě??Máte taky problém s dodávkou pneu,nebo ne,když jste centralizovaní.Mám nějaké nab.tak se ptám.Dík.
čtvrtek, 3. listopadu 2011
 
Hrouda UL
Hrouda UL Bořek-Třinec (2.11.2011 13:52)Moc dobrej příspěvek . O Jopecu jsem tu již psal něco podobného dříve. A ten závěr je také hustej a podle pravdy.
čtvrtek, 3. listopadu 2011
 
Roman
Roman Kolik jste toho kolegové objednali v Barumu, já ještě počkám na ceny konkurence, nenechám se do ničeho tlačit.
čtvrtek, 3. listopadu 2011
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz