Pneurevue.cz » Fórum » Moje zkušenosti se shodnými pneu jedné značky, jen vyrobenými v různých závodech

Moje zkušenosti se shodnými pneu jedné značky, jen vyrobenými v různých závodech

 

středa, 16. ledna 2013

Zaznamenali jste někdy takový rozdíl a můžete ho objektivně doložit? Není to spíš náhoda nebo zaujatost? A myslíte si, že se ty "horší" pneumatiky záměrně posílají na "méně náročné trhy"?

 
 
 
 
Anonym
Anonym Už jsem to tu jednou psal , jednou GY podruhý MICH pro SRN něco jiného pro OST také mám to černě na bílém a podruhý barevné na bílém. Mašinka se jmenuje Hunter GSP 9700 s pozdravem čenda hohen
středa, 6. února 2013
 
Anonym
Anonym ...ještě k těm reklamacím. Přesněji řečeno, několikrát se mi stalo, že pneu GY vyrobené v Něměcku byly velmi problémové. Sice s nedokáži představit, že by GY v evropských závodech výrobky třídil a na důležité trh pouštěl vyšší kvalitu, ale na druhou stranu by mě to vůbec nepřekvapilo. Že výrobek nebude přesně stejný ze dvou různých továren je pochopitelné, ale otázka spíše zní: Je Made in Germany zárukou kvality, nebo spíše zárukou toho, že pokud se to dostalo na "východ", nemělo to správné výstupní hodnoty pro západní velké trhy?
středa, 30. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Pracoval jsem několikl let jako reklamační technik pneumatik - běžné osobní a dodávkové, standardní značky. Od té doby nemám rád GoodYear - Dunlop a jejich značky, protože problémy s nimi byly výrazně častěji, než s jinými. Po přečtení tohoto článku mě napadlo, zda stejné zkušenosti mají i reklamační technici v Něměcku :-)
středa, 30. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Potvrdzujen Hroudovu skusenost. Taktiez som sa zucastnil niekolkych navstev vo fabrikach vyrabajucich pneumatiky, vratane Nyiregyhaza a dostal som tu istu odpoved, do prvovyroby idu kvalitnejsie kusy a do predaja idu aj kusy so slabsou kvalitou spracovania. Ja by som si hanbu pri premiovych znackach teda nerobil a preto ich postoj nechapem. Profik
sobota, 19. ledna 2013
 
Hrouda
Hrouda Už při návštěvě v Michelinu ve městě Nigeriaza Jsem se o dvojím metru přesvědčil , do prvovýroby pro automob. Prům. jdou pneu s jinýma parametrama na kvalitu a vyváženost než k nám na servis a to znamená že to může být i horší. ………… ……….Na otázku jednoho borce že mají dvojí metr nepřišla odpověď pouze usměv na tváři.
pátek, 18. ledna 2013
 
Anonym
Anonym F.Jo a ještě ty chytrolíne,nafoukat to 6atm můžeš,ale až to praskne tak co řekneš bezpečákovi když můžeš foukat max.na 3,5???Víc na nich totiž ani není povoleno a NESMÍŠ více hustit.Zařiď ať tam na ni je vyraženo 6atm a jsme v klidu.Ty si mi ale papírový chytrák a o práci na dílně víš kulový.
čtvrtek, 17. ledna 2013
 
Anonym
Anonym F.Nokian si maximálně nasral za to co udělal za tunel.Letos mu to servisy spočitají.A mimochodem WRG2 z Ruska byla totální hadra.Hovno najela a guma o ničem.
čtvrtek, 17. ledna 2013
 
Moris
Moris Poměrně hodně přesně řečeno no člověka co jezdí "jenom na Nokianech" až moc přesně a příště se aspon podepiš.
čtvrtek, 17. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Jezdím Nokian z Ruska a lepší pneu jsem nejezedil !!! Je to o servise, zaměstnancích a vybavení pneuservisu. Větší nevyvážka jde např. vyřešit pootočením pneu. Mimo jiné Nokian se musí při nazouvání přefouknout až na 5-6 atms. a poté si špičkově sedne až k patce pneu a lze ho výborně dovážit a nemá házivost. Každá pneu potřebuje něco jiného, ale bohužel většina pneuservisů pouze "bouchá pneu na disky" Ano pneu nejsou 100% stejné, ale abych na jedné najel 1000 a na druhé 50000 je o způsobu jízdy, tlaku v pneu, umění a stylu jízdy a nepochybně o stavu vozovek...
čtvrtek, 17. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Michelin Pilot Sport 235/35 R17 vyrobena ve Francii, naprostá spokojenost.Tatáž pneumatika, vyrobena v Brazilii je sice taky tichá,auto na suchu vede bezvadně, ale asi po roce je po ní.Jsou to saze.No proto to vozí asi do východní evropy, i takovou dálku.Ve francii jsem je v prodeji neviděl.
čtvrtek, 17. ledna 2013
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz