Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
PM
PM Hezký den přeju. Nemáte někdo zkušenost s Hunterem evolution walk away? Přemýším, že ho pořídím do servisu. Poloautonomní stroj zní celkem dobře :) Ušetří Vám práci?..Případně má někdo zkušenost s podobným strojem od jiného výrobce? Rád bych nám tu práci na servise trochu zpříjemnil.. Ať se daří....
pondělí, 23. srpna 2021
 
BF
BF Hezký den přátelé gum z Orlické přehrady. Dnes mi to nedalo a jel jsem se projet jako každou dovolenou do nějakého pneuservisu. Vybral jsem si pod Pískem v Protivíně známý a velmi hezký pneuservis pana Veselého. https://www.veselypneu.cz/ Ač jsem se trefil velmi nešťastně do času, kdy tam měl kamion na přezutí a další osobní auto čekal každou chvíli, tak mne velmi ochotně provedl svým pneuservisem. Téměř jeho první slova zněla ??? Nejsou lidi na práci v servise, nemocenské, dovolené a nestíhám. Na jeho velkém servise byl jen on zdatný blížící se padesátník a náklaďák zrovna dělal pán která měl na beton už přes 60 let!!! Takže kde to jsme? Kde jsme se dostali z pneu oborem, že mladí nebudou dělat tuhle práci? Kde se to vše posunuje? Řeknu to slušně -- do zadnice!!! A vina je vlastně pak kde? Toto je velmi obsáhlá část, na rozebrání a diskuzi a dnes se do toho už raději nebudu pouštět, ale vím, že to co ještě přijde pokud servisy nezačnou napříč celým oborem a všude zdražovat jak pneumatiky, tak především práci, pak to zlomí mnohým pneuservisům totálně vaz. Příkladů bych tady mohl uvézt už několik. Ano, není to populární, avšak není čas ztrácet čas hloupostmi, výmluvami a jen hloupými kecy jak to nejde. O tom jsem přesvědčen. Děkuji tímto panu Veselému za chvilku kterou mi věnoval a mohu jen popřát mnoho úspěchu v práci i v osobním životě. Dokázal mi jako další pneuservisy v ČR, že je třeba rychle něco začít dělat než bude hodně zle a pro mnohé už i doslova pozdě.
pátek, 20. srpna 2021
 
BF
BF Ano Hroudo přesně tak píšeš, jen ty záda nebudou totál zničené za 5let, ale mnohem dřív. Toto video je pro mne jen instruktážní kravina, protože jen ty 2patky mít sražené na autě je utopie a je to práce jak .....Vytahaná guma se mu dobře dělá a ten protektor co tam nazouvá jak by smet. Ano jde to když je to venku se spec. pákami, ale jste dodělaný jak borůvka kdyby jste to měli dělat každý den. Totálně Vás to odrovná velmi brzo. Sami dobře víme co dnes dokážou jen čím dál více těžké osobní gumy s celkovou páteří, plotýnkami, koleny, apod. takže na frajera s pákami na náklaďáky si hrát nebudu i když to umím ještě myslím velmi solidně. Kolem sebe u mnoha kolegů teď mám jen a jen problémy takže naopak jednoznačně zvolnit, zefektivnit strojový park a samozřejmě se musí ZDRAŽIT PRÁCE. Ale opět se ukazuje to co vidíme roky. Připosraní pneuservisáci nejenom nezdražují, ale dokonce i začali mírně zlevňovat práce. Ano i s tím jsem se teď v létě setkal, kdy vše zdražuje brutálním skokem a oni že není tolik práce tak raději hlupáci zlevní. Mě se pěst zavírá a dal bych některým přímo mezi oči aby se jim rozsvítilo. Totálně jdou proti proudu a nakonec stejně zjistí, že je to nezachrání a v ničem jim to absolutně nepomůže. Kvalitní lidi do servisu nejsou a ani jen tak brzo nebudou. Lidé z ulice stejně přilezou na zimu přezout, mnohé gumy nebudou a tak nechápu tyto zabedněnce že ještě vůbec fungují. No, funguji? Spíše kazí vše co jen jde. Ale dočkéj času jako husa klasu se říká a řady servisáků se zase jen zmenší, což bude mít i pozitivum. Jen ať ale neskončí dříve ti, kteří to dělají dobře, zodpovědně, logicky, profesionálně, apod, třeba že jim právě doslova jebne v páteři, nebo kolenu s těch čím dál tím těžších kol a skončí s podnikáním na ůkor těch doslova debilu oboru, kteří mají v mozku jen nasr.... Hezký večer přeji přátelé gum.
čtvrtek, 19. srpna 2021
 
Hrouda
Hrouda No popravdě pokud bych to měl dělat takhle jako na videu, tak si vezmu za jedno kolo tak 2500 Kč protože za 5 let je znej bude mrzák . Jinak s normální zouvačkou cca 750 s DPH jedna pneu je to tak akorát a až zdraží El en. a další věci posunu to někam k 9tistovkam a nebo se na to v.....u a nechám se zaměstnat .
čtvrtek, 19. srpna 2021
 
Tire
Tire http://www.drsnysvet.cz/vymenit-pneumatiku-u-nakladaku-je-pohoda/ a jak přezouváte nákladní pneumatiky vy? a pak přijde nějaký kokot a řekne : „to chcete tolik peněz za pár minut práce?
čtvrtek, 19. srpna 2021
 
Pneunm
Pneunm Jinak CS začal ucházet tak jsem tam vrazil knot a dal jsem to do rezervy, na knotu vážně jezdit nechci. Je to pro mě dost zklamání a řadí se to k dlouhé řadě zázračných inovací v oblasti pneumatik které jsou ve finále úplně k h.... Dírka byla malá, od šroubu, uprostřed běhounu.
pátek, 13. srpna 2021
 
Pneunm
Pneunm No předpokládám že snad myslel TPMS i když možné je všechno. Když si někdo přinese kbelík se starým závažím tak proč ne ventilky. Odmítl jsem ho. Co začal covid tak sice internet beru (s příplatkem) ale tohle by bylo hodně drahé a vím že by to odmítl.
pátek, 13. srpna 2021
 
roman
roman Já z těchto důvodů dávám ventily zdarma, počítám si jenom peníze za jejich montáž (od 20Kč výše dle typu ventilu), TPMS ventily montuji jenom "svoje".
čtvrtek, 12. srpna 2021
 
roman
roman Pneunm: To vidím na přezutí za 3000Kč a více. Měl si dovést ještě mašiny na přezutí, pak by to měl o 100Kč levnější...
čtvrtek, 12. srpna 2021
 
Hrouda
Hrouda HAHAHAHAHAHAHAHA AUUUUUU :):) to je normál Toptrans ( tedy OSVČ nebo malá s.r.o co jezdi pro top.....)obouvaj u nás za randal a nikdy se nemohou objednat čekají a kecaji a pak jedou do prdele.
čtvrtek, 12. srpna 2021
 
Pneunm
Pneunm Řidič dpd: gumy a disky mám ještě objednám ventilky a přivezu to k Vám, nechci aby mi to někde zku..ily.
čtvrtek, 12. srpna 2021
 
hohencenda
hohencenda Bohudík jsem hříbek nikdy (asi je to neuvěřitelné,ale opravdu)nepoužil,žiju a lepím ,holt je to dražší a stojí mě to víc vlastního sádla .
středa, 11. srpna 2021
 
Pneunm
Pneunm My ti rozumíme Romane :) Měl jsem tu jednou šílenou hádku o ceně, "támhle to dělá za tolik a tolik" za tolik já nemám ani montáž a vyvážení "nj ale on to nesundaval, a drželo to" a tak dále
středa, 11. srpna 2021
 
roman
roman Ach jo... Chtěl jsem napsat: neumí opravit defekt knotem...
pondělí, 9. srpna 2021
 
roman
roman Nejhorší na tom je to, že pokud opravíš defekt správně hříbkem, tak hodně zákazníků tě má za "blba", který neumí opravit defekt hříbkem a musíš sundat gumu se slovy "borci vedle to umí i bez sundání gumy". To je fakt na poblití....
pondělí, 9. srpna 2021
 
BF
BF Hezký den přátelé gum. Kdo se chce jako dobrý, kvalitní a profesionální pneuservisák vytočit tak si prohlídněte tohle video. Jestliže autorizované servisy ať už u nás nebo na Slovensku takhle provádějí například opravy pneu, tak bych nejraději podal trestní oznámení. Nedivme se, že pak z nás dělají pak všichni odpad, když tohle jsou schopni provádět. Je mi doslova na blití a jen mne to utvrzuje jaká je dnes těžká cesta profesionálního pneuservisáka. https://www.youtube.com/watch?v=gqcYE_rkvtc
pondělí, 9. srpna 2021
 
Pneunm
Pneunm Díky to zatekani do kordu mě nenapadlo, už jsem to ale dal bez toho. Budu to sledovat a když tak dám vědět kdyby byla nějaká změna. Každopádně na podzim jdou kontíky do důchodu a na jaře na jejich místo nastupují Lassy :)
úterý, 3. srpna 2021
 
roman
roman Též nejsem příznivcem knotů, ale v tomto případě bych to nazval, že "výjimka potvrzuje pravidlo". Knot to dotěsní v plášti aby tam nezatékala voda do kordu a vlastní gel to navíc dotěsní okolo knotu. Myslím si, že tím knotem nic nepokazíš.
úterý, 3. srpna 2021
 
Pneunm
Pneunm Romane když já knotům nevěřím :) Pořád to ucházelo tak jsem to sundal zaďoubal prstem a drží to. I ta vrstva vypadá zevnitř celistvá. Přijde mi že tím knotem bych to zbytečně narušil...
úterý, 3. srpna 2021
 
roman
roman Pneunm: Vrazil bych tam pro sichr navíc knot.
úterý, 3. srpna 2021
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz