Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Michal
Michal BroukPytlík: počkej to je trochu přehnané 20%. Já to mám skoro podobné jako Ferda, mám yoko v běžném nákupu 195/65 R15H za 973 a 205/55 R16H za 1230 a hankook za 974 a 205/55 R16 za 1195. A dle mého názoru jsou japonci pořád trochu dál než korejci.
pátek, 22. března 2013
 
Anonym
Anonym Jinak Michale mám podobný názor na frenčízy jako ty.Moša i když ho osobně neznám však jedinný překvapil.Je tam cítit pohoda,žádné tlaky,nic netlačit.Ostatní mažou jen med kolem huby a Firstop raději schoval ocas a stáhnul se,protože by musel lhát jak tiskne.
pátek, 22. března 2013
 
Anonym
Anonym PYTLÍČKU 20%? MÁŠ ASI TEPLOTU?YOKOUŠE 195/65r15 V H MÁM V NABÍDCE UŽ PO PŘEKUPU ZA 940KČ,205/55r16 v H ZA 1170KČ.A HANKOOK I KDYŽ JE DOBRÝ TAK ALE ZA -20% JI TY NIKDY NEKOUPÍŠ TAKŽE SE HOĎ DOLEDU A VYCHLADNI.NEBO MÁŠ TAK BLBÉ NÁKUPKY,ŽE SE RADĚJI POSTARÉJ ABY JSI LÉPE NAKUPOVAL.ZDAR.
pátek, 22. března 2013
 
Shambo
Shambo BF : Shinsetsuna Yokohama! Jazykem našich otců - laskavá Yokohama! :)
pátek, 22. března 2013
 
BroukPytlik
BroukPytlik Pěkné, ale není to tak , že to yoko pro český trh prostě strašně přestřelila a jen napravila chybu? I po dorovnání ceny je o 20% dražší než Hankook, a to také není špatná guma.
pátek, 22. března 2013
 
BF
BF Yokohama mne dnes skutečně velmi mile překvapila. Když se chce tak to jde. Stačí si o tom povědět, probrat problém s kolegy pneuservisáky a obchodním zástupcem, zavolat do Rakouska a když je rozumné vedení a hlavně když chce tak tu změnu prostě udělá. Tady slovo -nejde- neznám. Buď to jde špatně nebo se mi nechce. Tady to špatně vůbec nešlo a hlavně to chtěli změnit a hned rychle změnili. Je to o kvalitní komunikaci mezi jednotlivými stupni pneubranže i samé podpoře. A ta zatím funguje. Já za to tedy moc děkuji.
pátek, 22. března 2013
 
Poo
Poo Asi myslíš jeden nejmenovaný INTERNETOVÝ OBCHOD (ne velkoobchod ! ) z Šenova. 20" Yokohamy na Q7 se slevou 71% na koncového zákazníka a více než 100 ks skladem , hmmm zřejmě dobrej oddíl ... Jo hned jsem si vzpoměl na to jak tu Shambo psal o výrobní ceně....
pátek, 22. března 2013
 
PneuservisZatopek
PneuservisZatopek Pánové,jsem v šoku!! V době falešných cenových polik,podlizaní,zatajování informací vyhradních dodavatelů,dělaní z nás stádo hloupých ovcí je tu pravý opak ! Yokohama dorovnává marži na rozměrech,který cenově zprznil jeden nejmenovaný "velkoobchod".Tomu říkám podpora,nevěřil jsem,že ještě existují féroví výhradní dovozci.Jen tak dál Yokohamo,Point-S a Františku....a ostatní výhradní se můžete přidat.
pátek, 22. března 2013
 
BF
BF Shambo, tohle jsem řešil včera na 245/75-17,5. Zadky mu odjeli napřed. Naštěstí šli jen do svodidel a on lehl na nápravu. Vina je jen a jen řidiče. Nekontrolují dotažení kol a když jsou povolené tak to tříská jako blázen! Oka na šrouby upravené do elipsy.Neslyší, nevidí a pak to někdy dopadá špatně. Majitel mu to ale pěkně spočítá. Chybama se člověk učí.
pátek, 22. března 2013
 
Shambo
Shambo Není to moc veselé, ale pro gumaře poučné. A přece se točí. http://www.youtube.com/watch?v=1ggO0AhKYK0
pátek, 22. března 2013
 
BroukPytlik
BroukPytlik Jinak je potřeba číst mezi řádky a nevěřit všemu co se nabízí. Mnoho lidí má poněkud velkou fantazii a rádo se honí za fantaziemi, které třeba neexistují.
pátek, 22. března 2013
 
BroukPytlik
BroukPytlik Jo Zeitgeist to je vydatný.. netreba stahovat stačí shlédnout zde: http://www.youtube.com/watch?v=ZhnMdN1yg6g
pátek, 22. března 2013
 
Hrouda
Hrouda Děkuji pane Mensa za odpověď. Přeji krásný den.
pátek, 22. března 2013
 
Milan
Milan Tak včera jsem konečně mohl sednout k novému pneurevue a detailně prozkoumat. Hm bude ještě sranda. Jinak omlouvám se za odkaz který sem dám ale je to dokument o nás všech. http://ulozto.cz/xLwbrUV/duch-doby-avi Asi hodinu co jsem to viděl jsem jen seděl a nemohl nic jen jsem nechápal. Takže takhle nějak to vše je a takhle nějak si nás i v pneu oboru výrobci pohrávají. Jen se na to koukněte někdy když budete mít blbou náladu. Jinak si tu dobrou hnedka pohnojíte. Cus
pátek, 22. března 2013
 
Michal
Michal SJM: tak teď jsem se po delší době upřímně zasmál...první poslové jara...no tak to je nářez:-))))))))))))))))
pátek, 22. března 2013
 
Michal
Michal Pane Mensa, děkuji za info.:-)
pátek, 22. března 2013
 
mensa
mensa Pro Michala: zástupce First Stopu tam nebyl, protože jednoduše nezodpověděl otázky :-(
pátek, 22. března 2013
 
mensa
mensa Pro Hrroudu - hezký den, tak já myslím, že to z toho vyplývá, ale jestli mám odpovědět, ANO nebo NE, tak samozřejmě říkám NE. Čili ne vždy věřímt tomu, co mi kdo pro časopis sdělí.
pátek, 22. března 2013
 
SJM
SJM K otázce sítě se nemohu vyjádřit, nemám zkušenosti ani informace, nikdy jsem o tom ani neuvažoval ale mám jinou zprávu. Tak mě včera volal ten tástupce velkoobchodu, že lednová nabídka platí, nikoliv však vyšperkovaná únorová, tak rozhodl jeho šéf. No a já se rozhod také vyčkat. Včera zde zavítali první poslové jara, myslím tím naše důchodce. Nikoliv ale přezouvat, pouze vyzjistit ceny za práci, protože na Nově a v Blesku psali, že se oteplí až v půli dubna a u Kaufu je šopka, kde celé auto udělají komplet za 350 Kč, říkali. Gumy kupovat nechtěli, májí totiž nové, ještě od nás ( kolem r. 2005-6) ! Toto je naše realita, to jsou naše skutečné mantinely a koridory pane.
pátek, 22. března 2013
 
Michal
Michal Ferdo,já osobně ty sítě moc nemusím. Je to možná tím, že bych se tam cítil sešmerovaný a ztratil bych nezávislost a volnost. Ač si z nich říká kdo chce co chce. Volné to prostě není. To vidím tady u těch kolem, co do toho vstoupili, že to žádný zázrak není. Doslova kousek od sebe mám Firstop, tuhle jsem se s tím klukem potkal, celkem si rozumíme a říkal, že je to agonie, nic víc, že to sice něco málo přineslo, ale, že by z toho skákal 1 m vysoko, to rozhodně ne. Tehdy, když do ní vstupoval, tak jsme se o tom tehdy hodně bavili a pitvali to spolu. Tehdy jsem mu říkal, že bych do toho nechodil. Už jen kvůli padají poptávce po sk. bridgestone. Jemu se to líbilo, on je dělal roky, nějaké marže tam byly, taky slibů bylo hodně a u spousty z nich taky jen zůstalo. Mě osobně se moc nelíbí, že by mi nakazovali jaký sortiment mám prodávat, protože když se na tu situaci podíváš, tak sám víš, že to na jednom koncernu postavit nemůžeš. Sice ho tehdy ubezpečovali, že si může prodávat i jiné značky, ale stejně to musel točit hlavně na těch BR, aby dosáhnul na výsledky. Tehdy jsem mu říkal, že když už tak vehementně někam chce vstupovat, tak bych volil Vianor, nebo Bestdrive, hlavně kvůli tomu sortimentu, protože už v té době to bylo znát, že ten BR je čím dál méně prodejný oproti ostatním. Já osobně prostě nejsem zastáncem vstupu do chomoutu takové organizaci. Jasně, 10 hlav 10 názorů, někdo tam třeba je spokojený. Ale zatím z toho co jsem tady viděl, tak mě to nepřesvědčilo a vyjádření zůčastněných v pneurevue mě o tom přesvědčilo, že to rozhodně není tak růžové a zalité sluncem, jak se tehdy prezentovalo. Dle mého názoru z těch dotazovaných je to asi trápení u Premia a Euromasteru. Proč tam nebyl zástupce Firstopu, tak to by mě zajímalo. Mně se tam rozhodně nejvíc líbí ten point a Moša. To je rozhodně hodně smysluplné a taky už z toho, co jsem o tom vyčetl v rozhovorech, tak to štábní kulturu má a podle mě velmi dobře promyšlenou a dobrou. To je dle mého názoru zamřené na tu konkrétní skupinu členů a jejich potřeby a je tam dle mého názoru mnohem lepší směrování se na potřeby člena. U těch ostatních mi to pořád přijde jako zaměření na značku a výhodný prodejní kanál primárně pro importera než zaměření se na toho konkrétního člena.. Snad jsem to dobře vyjádřil.
čtvrtek, 21. března 2013
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz