Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym hurá funguje to jako jinde v tomto státě.......
úterý, 26. února 2013
 
Anonym
Anonym Jééé herec je tady.Zdravím.jj ale taky máte nějaké ty plechové šopy z plechu ))))))
úterý, 26. února 2013
 
Anonym
Anonym Neřešte Pešíčka, je jedno, zda to bude Pešíček nebo někdo jiný. Pokud importér nezvýhodní přidanou hodnotu k prodeji pneu (servis) a bude se brát jen objem prodeje, pak nemáme šanci nikdo konkurovat. Ono když si spočítáte všechny bonusy, dodatkové slevy atd, tak se na jeho ceny dostanete taky, jenže jemu stačí prodávat s 30-50 Kč na pneu. Jak si před FU obhájí, že prodává pod nákupní cenou, do které rozpouští i své bonusy je jeho věc. Prodávat za tyto ceny se dá i bez šulení DPH, jen na tom zbývá velká 0, avšak dodatečné bonusy od výrobců je zahojí. Primární problém je v tom, že je prolinkovanej do skladu k většině importérů a nám všichni obchoďáci tvrdí, že s Pešíčkem nikdo nedělá...bla bla...Pneu mu cpal Michelin, Conti, Nokian, Pirelli atd...Až importérům většina velkoobchodů nezaplatí, což se již hodně děje, evropské centrály vymění místní vedení importů, kteří každý rok razí jinou politiku, tak pak možná nebudeme dřít bídu s nouzí...hawk
úterý, 26. února 2013
 
Anonym
Anonym Kamiku,začínaj vládnout červený šátečky v převlečeným kabátu
úterý, 26. února 2013
 
DobrePneu
DobrePneu Naši zákazníci, kteří mají prolinkovaný svůj eshop a naším se dají spočítat na prstech jedné ruky. Více jich neplánujeme.
úterý, 26. února 2013
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Berme to z humorem přátelé. Mince má vždy dvě strany a tak to prostě je. Máme pravdu my i částěčně redakce. To je taky pravda.
úterý, 26. února 2013
 
Anonym
Anonym Tak jsem sem vlezl a dnes odlejzám mějte se hezky všichni slušný gumaři hoj čenda hohen
úterý, 26. února 2013
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--pokud bylo myšleno FERDOVO psaní o rodině p. Hnídka a hlavně dceři p.Hnídka,která tady částečně zavedla v pneusektoru Australskou buš tak pod to se klidně podepíšu Já Bořivoj Filipec. Tyhle informace má Ferda dobře prověřené a to co napsal je podle mne dost velká pravda. Nevidím na tom nic špatného zveřejnit skutečný stav věcí, proto se i pod to místo něho podepíšu. I když budu jako anonym zase smazán.
úterý, 26. února 2013
 
Michal
Michal Já vím Bořku, rozhodně jsi nikoho nejmenoval...ach jo.
úterý, 26. února 2013
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Já jsem žádné jméno nenapsal aspoň si to taky myslím Míšo.Snad nás anonymy jen někam stěhují do jiné sekce tohoto fora:-)
úterý, 26. února 2013
 
cendahohen
cendahohen Hoši tady nějak mizí příspěvky.CO.JE????
úterý, 26. února 2013
 
mensa
mensa bohužel, než bude hotova aplikace na registrovanou diskuzi, budeme muset mazat všechny anonymní příspěvky. Bohužel na tom budou biti někteří nespravedlivě, ale tato funkce je nastavena automaticky, protože jsme ji dělali narychlo. Přiměl mě k tomu fakt, že můj apel z minulého týdne žádný vliv nezanechal a dnes jsem dokonce zaznamenal, že byly sdělovány i soukromé údaje o rodinných příslušnících. Na tom se opravdu nechci podílet, kdo to bere jako cenzuru, je mi líto. Otevřít diskuzná fórum si může prakticky každý, takže kdo chcete diskutovat anonymně, můžete se domluvit a zřídit si fórum např. na svých stránkách. MM
úterý, 26. února 2013
 
Anonym
Anonym Zbohem
úterý, 26. února 2013
 
Anonym
Anonym Jmenoval jménem a názvem. chachacha )))) kuwa ,že tu nejsou smajlíci bych se vavrátil ze židle jak kdosi v sobotu psal,že v kině viděl osobu dotyčnou ,jak se prohání v dodávce s reklamou na autě dotyčné společnosti s majitelem za volantem.
úterý, 26. února 2013
 
mensa
mensa Dobrý den,
úterý, 26. února 2013
 
Anonym
Anonym Neví někdo kolik má XY shop z Netolic prolinkováno eshopů??
úterý, 26. února 2013
 
Michal
Michal Tady zase zakročil cenzor. I proti Bořkovi, který mi odpovídal. Proč pane Mensa? Co tam Bořek napsal takového, že jste to musel vymazat? děkuji za odpověď.
úterý, 26. února 2013
 
Radek
Radek Ono to zase tak snadno nejde zatajit příjem když eshopy většinu posílají přepravkou a ta jim následně vše posílá na účet. To že ti mechanik poškodil pneu při montáži jde použít spíše na servisu kde máš přístup k hotovým penzům.
úterý, 26. února 2013
 
Michal
Michal Hruško to je v prdeli...by se jeden posral, když to čte. A já tady když nakoupím gumy, tak faktury dám do dalšího období ZDO, abych neměl nadměrný odpočet a abych měl pořád nějaký odvod nebo minimální odpočet. a oni se s tím takhle neserou. I když je fakt, že jeden zákazník po mě chtěl, abych mu prodal bez dokladu a bez DPH, když jsem mu řekl, že to neudělám, že by mi neseděl počet kusů na skladě, tak mi řekl, že přece můžu říct, že jsem ty gumy třeba serval při obouvání. Já na něj koukal jak z jara...ale to mě nenapadlo, že se to opravdu děje.
úterý, 26. února 2013
 
Anonym
Anonym Nakoupis pneu na sezonu v cervnu a cervenci normalne v CR. Prijdou ti na kontrolu DPH protoze chces velkou vratku DPH. Gumy si prepocitaj ve skladu vsechno sedi. DPH ti stat vrati. Pak probehne sezona ty pneu prodas ale doklady nedolozis do ucetnictvi. Tim padem bys mel mit pneu na sklade. Ale sezenes nejakyho biliho konika ktery jakoby zamestnes na dva mesice a po dvou mesicich ho propustis a napises zes ho vyhodil protoze ti to rozkradl. A nebo napises zes ho nechal kompletovat kola a on ti je pri montazi zkurvil otrhal patky a tys je musel zlikvidovat. A nebo proste zavolas policajty ze ti nekdo vykradnul sklad. A nic se nezjisti ale ty odepises gumy za kolik chces a nepradal jsi a a DPH mas doma. A nebo ti to jenom vyhori jak obcas vidime v televizi a to by jsme se asi divily co je porom ve spise co horelo. Pnave podvod vladne svetem a budte radi ze nejme takovy. Snad nas to neznici a prezijem a nemusime verit ze nalestene firmy jsou take zdrave a poctive
úterý, 26. února 2013
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz