Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
cendahohen
cendahohen anonyme to je prima normálně bych se tomu zasmál ale je v tom bohužel hodně pravdy. K tomu co psal pan Částka musím říct že jsem s ním osobně mluvil a byť jsem velmi malý pneuservis nijak se nade mě nevyvyšoval a bavil se semnou slušně. Nelezu mu do pozadí na spolupráci jsme se z mnoha důvodů nedohodly.
pátek, 22. února 2013
 
Anonym
Anonym Si půjdu koupit kvalitní zubní pastu,ať mám zdravé zoubky na okusování kůry ze stromů.
pátek, 22. února 2013
 
DobrePneu
DobrePneu Vážení kolegové, rád bych se vyjádřil k tématu cenzury, který v posledních dnech vyvolal na tomto fóru mnoho emocí. Osobně velmi rád chodím na toto fórum, protože mě zajímá jaká je nálada na trhu, co servisy trápí, kde vidí cestu a dává mi to mnoho inspirace k dalšímu zlepšení našich služeb. Veřejně jsem přestal přispívat, ne proto že bych nechtěl diskutovat, ale proto, že jsem se tady většinou od anonymů dozvěděl že jsem ču..., deb.. hov... atd. Jsem zvyklý diskutovat o odlišných pohledech na věc, ale diskuze by měla být věcná. Nevadí mi, když se někdo podepíše ferma mravenec nebo banán, jde o to co píše. Několikrát jsem tady četl, že dodáváme panu Pešíčkovi, několikrát jsem otevřeně napsal, že to není pravda, ( do konce roku 2012 neodebral ani 1 ks), přesto tyto anonymní pomluvy čítám dál. Vnímám to jako nečistou konkurenční aktivitu s cílem poškodit nás. Zároveň častá extrémní propagace např. PointS od anonymů (nemyslím teď dobré zkušenosti Bořka a Hrušky) na mě nepůsobí seriózně. Co tím ale chci říct je to , že registrovaná diskuze zabije toto forum a přestane být zajímavá a to by byla škoda. Na druhou stranu je potřeba si uvědomit, že kvalita příspěvků a hlavně napadání bez důkazů (ať pravdivé, nebo ne), nebo vulgární nadávky (teď nemyslim ferdu u kterého je to spíš sranda) zamezuje vstupu kompetentních osob do této diskuze. Myslím, že mnoho z nich tuto diskuzi čte, ale raději se veřejně navyjádří, než aby si vyslechli 3 stránky nadávek... Pneurevue resp. pan Mensa je mimo jiné poniven ze zákona 480/2004 o informačních službách nezobrazovat takové informace , které by mohli mít protiprávní charakter. Pokud si tedy někdo stěžoval, potom některé veřejné informace museli být odstraněny. Proto úroveň a kvalita této diskuze bude záviset hlavně na přispěvatelých. Přeji tomuto fóru hodně přispěvatelů, čtenářů i dobrých témat. Pěkný závěr zimy přeje Václav Částka, DP
pátek, 22. února 2013
 
Anonym
Anonym já budu malovat dílnu
pátek, 22. února 2013
 
cendahohen
cendahohen Michale ten led ti nezavidím,u nás juká sluníčko,lepil jsem jedno kolo,teď chytám lelky...
pátek, 22. února 2013
 
Michal
Michal Prosím Tě Hroudo vůbec nemáš za co, já jsem vzkaz včera četl a vůbec se tím netrap:-) Hroudo ale Continentaly v těch 17kách, pokud se Ti ta akce na to vztahuje, tak to je zase škoda, víš, že po nich jsou lidi jak slepice po flusu, na těch se opravdu vyplatí vydělávat, u těch se s nima určitě nepárej, já to taky tak dělám, u barumky se klidně překousnu, ale u Conti si stojím pevně za cenama.
pátek, 22. února 2013
 
Hrouda
Hrouda Felda je jen pro obraz. v té akci to dělám tak i s ostatnima rozměrama a na 17 nebo 18" kolo je to zajímavější. A pokud se zákazník nečíhne na stránky a příjde zakoupit pneu tak to jde normální cestou .( smlouvání a okecávání a znáteto.) Michale opožděně děkuji za vánoční přání. Já to přehlédl.
pátek, 22. února 2013
 
Michal
Michal Hroudo já bych taky řekl, že to nemáš špatně vymyšlené. Koneckonců dělám to prakticky podobně. Já už akorát těch gum na feldu na sklad prakticky moc na léto neberu. Na letních ty auta už provozuje podle mě každý čtvrtý a zisk je na tom bída, ale jinak to není vůbec špatné, jak to máš vykoumané:-)
pátek, 22. února 2013
 
Anonym
Anonym Poo. K anketě by bylo dobré ješte doplnit údaj s počtem hlasů, takto si jde těžko udělat nějaký obráztek.
pátek, 22. února 2013
 
Radek
Radek Hroudo udělal jsi dobře, myslím že budeš spokojen. K diskusi - myslím že by to chtělo mít neveřejnou pro registrované a ověřené uživatele a tuto ponechat tak jak je.
pátek, 22. února 2013
 
Michal
Michal "Děkujeme, že vyjádříte svůj názor na to, zda by diskuze na www.pneurevue.cz měla být registrovaná nebo neregistrovaná. Čím více hlasů se sejde, tím objektivnější bude názor trhu. Hlasujte v anketě na www.pneurevue.cz" - prosím Vás, co na tom bude objektivnějšího? Názory byly včera zatlučeny do země, tak kdo si myslíte, že tady teď bude dál dle svého přesvědčení přispívat, pokud se to bude odehrávat v tomto duchu jako včera. Já osobně už se ani netěším na nové číslo pneurevue. Bohužel mám předplatné zaplacené čerstvě, takže tento rok tedy dojedu, protože nepočítám, že se předplatné dá vrátit a na příští rok už neprodloužím, protože abych se díval na některé ksichtíky, jak se ve svých nažehlených límečcích s falešným úsměvem na tváři prohlašují, jak je vše zalité sluníčkem a trh jde správnou cestou, tak na to nemám žaludek. A když nechcete pochopit to, co jsem Vám tu včera já i SJM napsal, tak to nemá smysl dál řešit a jakkoliv tu diskuzi dál upravovat.
pátek, 22. února 2013
 
Michal
Michal Čendo u nás v Bráníku je -3 a ráno jsem zahájil odsekáváním ledu z příjezdové cesty, protože nahoře praskla voda a stejkalo to po celé ulici dolů. Takže je to hotová Ladovská zima. Děti se spoustí na ledě dolů z kopce, který končí krásnou 4 proudovou silnicí. Ale dnes se těším na odpoledne prodám tři sady zimáků pro lidi co jedou zítra na hory a na dvě dodávky. Tak aspoň nějaké pozitivum dnešního dne.
pátek, 22. února 2013
 
cendahohen
cendahohen NO nějak dlouho se neozval Bořek asi maká a nemá čas.Počasí u nás v Počernicích pod mrakem -5 stupňů.Zdravím všechny ,rovné gumaře.
pátek, 22. února 2013
 
Anonym
Anonym Poo. Jo Hroudo je to tak jak píšeš, ale já vědět že prodávám pneumatiku s 60,- tak to potom raději ani nebudu brát na sklad, protože pak příde nějaké zlevnění, občas někdo nezaplatí a celé snažení je v pytli. Ovšem také dobře vím jaké to je mít nastartovaný servis, topit na dílně, mít tam připravené mechaniky a nemít do čeho píchnout. Najít mezi tímhle nějaký rozumný balanc není díky výkyvosti sezon jednoduché.
pátek, 22. února 2013
 
Anonym
Anonym Poo. Jardo patříš do kategorie pneuservisu nebo dodavatelů pro pneuservis
pátek, 22. února 2013
 
Anonym
Anonym Jarda.Chtěl jsem inzerovat,budu,ale v tomhle časopisu už nikdy.
pátek, 22. února 2013
 
Anonym
Anonym Jirka - dobré ráno všem, přichází krásné slunečné počasí a já už se těším jak si užiji víkend s dětmi. Co víc napsat ? Jsem prostě rád na světě.
pátek, 22. února 2013
 
Hrouda
Hrouda Poo ještě bych dodal je pravda že prodat 4 sady s pořádným ziskem je opravdu fajn, ale ne lepší než prodat 20 sad se stokorunou (cca) na pneumatice + montáž . Není to stejné jako prodat 20 sad přes net s 50kč bez montáže a s dopravou . Tu cenu dostane jen ten co si to nechá i namontovat a to může felda přinést mě na servis i 750 až 800kč Prodám pneumatiku ventily závaží a to vše najednou. nebo mužu jen motovat kelákum :C Každopádně jsem rád za věcný příspěvek a mám o čem přemýšlet, je potřeba se bavit o věcech.
čtvrtek, 21. února 2013
 
Hrouda
Hrouda Ano sleva je to jako prase. Ale je to pokus. 500m ode mne je žlutej mor a neustále montuju jeho zboží . Tak proto ta sleva. Ale ničeho se neboj ještě se nikdo na tu cenu s tím kodem letos na letní nechytil :D ovšem netvrdím že jindy to prodám dráž . Obvikle 10-12% zisku nepřelezu jinak neprodávám vůbec. Nemám z toho radost , ale loni jsem dostal za uši a cca50% skladu mě zustalo. O nákladních ani nemluvím proto ten příspěvek dole . Pokud máš nějaké řešení rád se o tom pobavím. PS ta akce je dočasná . Proto je to akce.
čtvrtek, 21. února 2013
 
Anonym
Anonym DDD jéé Tomket dostal pokutu .A to se prsí jako férovej e shop. -loupežníci to jsou-vymažte mě Šéfe )))
čtvrtek, 21. února 2013
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz