Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym To je ale škoda to si budem psát už jen jaké je počasí a tak? Šanda
čtvrtek, 21. února 2013
 
Anonym
Anonym Omlouvám se za nepodepsaný příspěvek to ten Entr Šanda
čtvrtek, 21. února 2013
 
Michal
Michal Ne. To Ti smažou. Ruka cenzora je nemilosrdná.
čtvrtek, 21. února 2013
 
Anonym
Anonym To už se tu nesmějí psát věci jako že Jopeco a K.A.L.T kazí cenu pneumatik na truhu ?
čtvrtek, 21. února 2013
 
Anonym
Anonym SJM jsem tu byl
čtvrtek, 21. února 2013
 
Anonym
Anonym Vážení kolegové, vážená redakce, nebudu nikoho jmenovat, upozurňuji předem. V poslední době jsem si říkal, kam až ta rozprava může dojít a po pravdě jsem to čekal, přesto jsem byl nemile zaskočen. Měl jsem před několita léty uzké pracovní vazby na nejmenovanou firmu. Samotřejmě, stále i po těch létech znáte některé lidi a tak se sem tam něco dovíte a to je jen špička ledovce. Nicméně i to stačí k tomu, že některé informace jsou tak šílené, že si říkáte, že to ani není možné a hodíte je za hlavu. Po nějakém čase ale tady nějaký "Věnceslav" napíše to a to a najednou si poskládáte 1 + 1 a jen se divíte, že je to přesně to, čemu by jste včera ani za mák něvěřil. Těch různých zpráv je tolik, ale nedají se vůbec publikovat, jelikož nejsou ověřené a nelze je nikdy ověřit. Znáte to, vypadá jako kachna, kejhá jako kachna, chodí jako kachna, bude to zřejmě kachna. Je tam ale to "zřejmě". Tady totiž nerozhoduje zda je to pravda, ale kdo,kde,jak,proč atd. to řeknul. L.M. nahlásil korupci a letěl, XY ma MZČR nahlásil korupci - letěl, ZX nahlásil korupci na MOČR a byl obvyněn policií z pedofílie a to jsou prosím relativně známé osoby. Bezejmené hrdiny ze servisu taková firma zadupe do země kdy se jí zlíbí a nebude najímat profesionálního odstřelovače jako na M. Elegantně jí postačí FU,UP,IBP,COI,KHS, IPO. Když je zadání, vžy se něco najde, to v naší džungli nařízení není problém. Každý měsíc jedna, dvě kontroly, nějaké pokutky a do půl roku to balíte. To není má spekulace, to stojí ve výroční zprávě BIS o prorůstání org.zločinu do státních struktur !!!
čtvrtek, 21. února 2013
 
Anonym
Anonym Jirka.Asi mě taky ujel vlak.Chtěl jsem navázat na včerejšek,ale ouha,nikde nic.Jen nějaký inteligent tady peskuje tvrdé y a z,s.Nevím,abych nehřešil.Zaměním jméno.Drožkař má asi dlohé prsty,že to tak heknul.P.S.Odhlásím odběr toho skvělého časopisu.
čtvrtek, 21. února 2013
 
Anonym
Anonym to se to líbí )))
čtvrtek, 21. února 2013
 
Radek
Radek Vypadá to že v obraze seš.
čtvrtek, 21. února 2013
 
Anonym
Anonym Poo. Dopoledne jsem tu nebyl a asi nejsem v obraze, tak nevím jestli mi něco uteklo a nebo jde o včerejší informace ohledně nového obchodního zástupce soukromého severočeského velkoobchodníka. Jestli je to tak, tak tomu až tak nerozumím protože jsem sice nějaké jméno napsal ale nic špatného nebo špatně myšleného. Bylo to jen v reakci na to že Michalovi bylo jméno nějak povědomé...
čtvrtek, 21. února 2013
 
Anonym
Anonym DDD souhlasím.Píše se zde pravda i když někdy hulvátsky,ale jinak to nejde.To že někteří výhradní a obchodníci potřebují dostat přes držku za ty jelich levárny -přeprodej přes polsko,lístky nejen na žrádlo atd....Jak říká p.Máca v článku ,že mu byla vrácena předobjednávka k přepracování jsem si vzpoměl na jeho slova o podrazu s pneumatikama od výhradního zastoupení.Toto neni o přesdržku to je na mnohem více.Co si ti smradi vůbec myslí,že si budeme plnit sklady a oni statistiky??????
čtvrtek, 21. února 2013
 
Michal
Michal Pane Mensa, jenže to, co jste napsal není prostě pravda a při všech sympatiích k Vám mícháte hrušky s jabkama. Nemůžete srovnávat velikost servisu Bořka, který má obrovský servis a je úplně někde jinde na jiné úrovni, než obyčejný malý podnikatel, se kterým lze velmi lehko zamést, myslíte si snad, že vydíraní, výhružkám se náš obor vyhýbá, ani omylem. Uvědomte si, že žijeme v české republice, kde se všechno řídí podle hesla: Vy jste malej, tak držte hubu. Spoustu lidí to co se v našem oboru děje štve, jak je s nimi zacházeno a jak se s nimi vymetá a vidí jak si s nimi vytírají tito lidé zadek. To není o žádné závisti. To je o tom, že si tady parta firem s kmotrovským smýšlením myslí, že bude s každým vymetat a teď když začínala být poměrně slušná síla proti nim a spousta lidí se začalo ozývat, nenechalo si to líbit a oni si přestali být jistí v kramflecích začali se trochu bát, tak zasáhnou takhle a nechtějí si nechat srát na hlavu. O ničem jiném to nebylo. O žádné závisti, díky této diskuzi začala spousta lidí z oboru procitat a viděli, že si nemusí nechat všechno líbit a že jsou východiska a nejsou v tom sami, že nejsou ovce, které musí žrát jen trávu v té dané ohradě, ale můžou jít do jiné vedlejší, která jim nabídne kvalitnější a čistou trávu. A Vy to teď, aniž bych Vás za to nějak odsuzoval, já Vás zase na druhou stranu chápu, šmahem smetete. Navíc v okamžiku, kdy o těch lidech nebylo napsáno zase nic tak hrozného, jen pravda. Já Vaše obchodní zájmy chápu, ale nenechte to dojít tak, aby ti, kteří Vám platí za reklamy prostřednictvím Vašeho časopisu šířili svoji propagandu. Váš časopis si díky tomu, že jste začali vystupovat opravdu nezávisle a ukazovat věci i tak jak jsou začali kupovat i ti, kteří o to dříve nestáli. Já sám jsem díky tomu co píšete a ukázal Váš časopi několika spřáteleným firmám v okolí, tak si je objednali. Je to jednoduchá úměra.
čtvrtek, 21. února 2013
 
Anonym
Anonym Pane Menso, znovu opakuji, nedá se než nesouhlasit s Vaším názorem, ale s tím Gottwaldem, co cítím jako jistou podpásovku. Nepochybuji, že jste velmi dobře pochopil, jak jsem to mínil, co hlavně jsem tím chtěl sdělit a již vůbec mi nepřišla na mysl Vámi uváděná pararela. Když jsme u těch přirovnání, která se samozřejmě dají interpretovat a ohýbat, jak se každému právě hodí, ale budíž: Zmínil jste pana Filipce, kterého si asi oba vážíme. Pro mě je to takový "Havel". Člověk přímý, který se nebojí a nekrade. Ale jak si pamatujeme, takových lidí bylo, že se daly spočítat na prstech dvou ruk. O zbylých 15 milionech se hlásalo, že pevně a neochvějně stojí za politikou strany a vlády a jak víme, nebyla to vůbec pravda. To, jak plyne zdejší diskue, mě připomíná onu dobu. Drtivá většina má větší či menší strach se veřejně projevit, ale pod pokličkou to již začíná bublat a je pouze a jen otázkou času, kdy hrnec přeteče. Tenkrát nebyl internet a situace nazrála, není důvod se domnívat, že nenazraje i tentokrát. To jsou zákonitosti vývoje a jen hlupáci u kormidla, si myslí, že jsou u něj na věky věků a je lhostejno, zda drží kormidlo pneumatik, státu nebo EU. S ozdravem SJM
čtvrtek, 21. února 2013
 
Anonym
Anonym je to hrozné že se někdo stydí jak podniká a místo aby se obháil že to není pravda požáddá o cenzuru
čtvrtek, 21. února 2013
 
mensa
mensa Pro Michala: Pan Částka je také náš inzerent, takže to není tak, že bychom toto opatření dělali kvůli inzerci. Ale když jsme u toho, samozřejmě, že při našem rozhodování o čemkoli bereme v úvahu naše obchodní zájmy, to by bylo přece pokrytectví říkat že ne. Já uznávám, že spousta anonymních příspěvků zde je pravdivých a že kritizuje určité nepravosti, takže so to ta kritizovaná strana řekněme zaslouží. Ale jsou tu i ty, které pravdivé nejsou, případně jsou to polopravdy či účelové konstrukce, a že si tu hodně lidí vyřizuje přes anoynmní diskuzi své účty. A tu hranici nelze objektivně určit. Má původní idea (hodně lidí ví, že jsem ji často obhajoval) byla: totální otevřenost, nulová regulace. Nyní jsme dospěli k přesvědčení, že to má svá úskalí. Žádnou cenzuru nezavádíme - jen od teďka platí, že pokud budete pást o panu X (v dobrém i ve zlém), tak se pod příspěvek podepíšete. Já souhlasím, že ta totální otevřenost něčemu pomáhala, ale kdyby měla jen jednomu nespravedlivě uškodit, tak je vše špatně. SJM nabízí paralelu s KSC a v heslu, že v nevědomosti je síla. Já zase nechci jednat v duchu gottwaldovského hesla, že když se kácí les, létají třísky. Podívejte se na pana Filipce, ten taky napíše svůj kritický názor na konkrétní osobu či firmu a nebojí se podepsat. Myslím, ž to fungovat může.
čtvrtek, 21. února 2013
 
cendahohen
cendahohen Fr.T máš pravdu članek príma a tak si tady v klidu čekáme na Blanické Rytíře.......
čtvrtek, 21. února 2013
 
cendahohen
cendahohen SJM A MICHALE moc pěkně jste to napsali !!!!
čtvrtek, 21. února 2013
 
Anonym
Anonym Fr.T. stojí to za to přečíst do konce http://siksta.blog.idnes.cz/c/322543/Vlada-si-konecne-vsimla-ze-vitr-nefouka.html
čtvrtek, 21. února 2013
 
cendahohen
cendahohen Pokud se tu nebude moci psát otevřeně bude mě to mrzet škoda pane MM počítačový odborník nejsem ale vše co jsem poslal na to to forum je z mé strany pravda a nikdy jsem tu nikoho neočerňoval, Pokud by byl zájem všechna svá tvrzení mohu dokázat.Chápu že firmy a lidé kteří u vás utrácí za reklamu jsou na prvním místě.Neshovávám se za anonymní figurku.váš dotazník jsem vyplnil a na tom to foru je na mne pro kohokoliv i můj telefon.Rád jsem tu četl a získal od zkušenějších kolegů cenné rady a zkušenosti pokud forum bude cenzurováno nebo zrušeno bude mě to mrzet pro to si uložím adresy některých přispěvatelú abych se na ně mohl v budoucnu obrátit pro radu eventuelně doufám že některý z šikovnějších kolegů otevře podobné forum.
čtvrtek, 21. února 2013
 
Michal
Michal Ale tady přece nejde o nějaké kastování. To s těma pneumatika AB (nejmenujme výrobce, tak pišme v iniciálech) byla známá rok provařená věc a veřejně se o tom rok mluvilo, tak nevím, kdo se co čertil. Tady jde o princip, že zrovna zmiňovaná firma, o které se tu hovořilo káže vodu a na druhé straně pije víno. O to jde. To, že jim dává gumy je v pořádku, máme svobodný trh a nelze ho omezovat. Ale co je levárna je to, že všude tvrdí, že to nedělají a přitom dělají opak a ještě za obchodních podmínek, které nejsou absolutně férové vůči ostatním a není to čistá obchodní soutěž. Pro mě za mě, ať si mu to tam valí po kamionech, ale ať to veřejně přiznají, když je to tak exponovaná záležitost a netvrdí, že to nedělají. Ono se všude honosit, že dodáváme těm a těm velkým pneuservisům není problém veřejně přiznat, ale jak dojde na internetový obchod, tak se mlčí a chodí se kolem toho jak kolem horké kaše. Ono by se na to jinak pohlíželo, když by nelhali a přiznali to, když k takové situaci dojde. Ale ne, že se budou chovat jako naši zákonodárci...NEEE, TO MY NEEE... a přitom vzadu už startuje narvaná dodávka směr firma XY. Hlavně si to nerozesrat ani na jedné straně. A to je prostě nefér. Víte já jsem se tady nikdy netajil tím, že dělám eshop i servis. Ale přijde mi jako drzost a nefér vůči ostatním, když se pak dočtu, že oni nepodporují eshop. Mnohokrát aniž bych ty firmy znal, tak jsem prostě vzal své údaje z firmy, na kterou mám eshop a požádal u té zmińované firmy o registraci. Okamžitě mě zaregistrovali, okamžitě mi nabídli podmínky, volal OZ, chtěl schůzku nasypal podmínky a přitom jejich nejvyšší se honosí v časopise jak internet nepodporují. V tom je celý zádrhel, že se prostě nehraje férově a ono je to mimochodem neférové vůči oběma stranám. Mě by to třeba štvalo, mám eshop a dočtu se, že mě oficiálně nepodporujete a na druhé straně se mi snažíte narvat gumy a teď, když se tady někdo ozve, tak se parta lidí s kravatami urazí a začne vykřikovat, že je to neférové a že je to udavačství??? Ono by nebylo, kdybyste se svými zákazníky hráli ferově. Kdybyste to oficiálně přiznali, tak by si možná chvíli někdo zanadával, ale to je tak všechno. Ale teď když dostáváte zpětnou vazbu a chování, které sami provozujete, tak se Vám to nelíbí. Sklízíte jak jste zaseli, nic víc, nic míň. A ani tu odvahu sem na to reagovat nemáte. Podívejte na pana Částku, ten svoji kůži na trh nese. Pravda, spousta lidí a to mi štve ho začne urážet a nadávat mu a není to vůči němu fér, protože z očí do očí by si to nedovolili a to mi hrozně štve jak mu nadávají. Ale tam pan Mensa nezasáhne, ale tady když jde o firmy, které platí reklamy, tak najednou zahájí cenzuru.
čtvrtek, 21. února 2013
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz