Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
cendahohen
cendahohen SJM A MICHALE moc pěkně jste to napsali !!!!
čtvrtek, 21. února 2013
 
Anonym
Anonym Fr.T. stojí to za to přečíst do konce http://siksta.blog.idnes.cz/c/322543/Vlada-si-konecne-vsimla-ze-vitr-nefouka.html
čtvrtek, 21. února 2013
 
cendahohen
cendahohen Pokud se tu nebude moci psát otevřeně bude mě to mrzet škoda pane MM počítačový odborník nejsem ale vše co jsem poslal na to to forum je z mé strany pravda a nikdy jsem tu nikoho neočerňoval, Pokud by byl zájem všechna svá tvrzení mohu dokázat.Chápu že firmy a lidé kteří u vás utrácí za reklamu jsou na prvním místě.Neshovávám se za anonymní figurku.váš dotazník jsem vyplnil a na tom to foru je na mne pro kohokoliv i můj telefon.Rád jsem tu četl a získal od zkušenějších kolegů cenné rady a zkušenosti pokud forum bude cenzurováno nebo zrušeno bude mě to mrzet pro to si uložím adresy některých přispěvatelú abych se na ně mohl v budoucnu obrátit pro radu eventuelně doufám že některý z šikovnějších kolegů otevře podobné forum.
čtvrtek, 21. února 2013
 
Michal
Michal Ale tady přece nejde o nějaké kastování. To s těma pneumatika AB (nejmenujme výrobce, tak pišme v iniciálech) byla známá rok provařená věc a veřejně se o tom rok mluvilo, tak nevím, kdo se co čertil. Tady jde o princip, že zrovna zmiňovaná firma, o které se tu hovořilo káže vodu a na druhé straně pije víno. O to jde. To, že jim dává gumy je v pořádku, máme svobodný trh a nelze ho omezovat. Ale co je levárna je to, že všude tvrdí, že to nedělají a přitom dělají opak a ještě za obchodních podmínek, které nejsou absolutně férové vůči ostatním a není to čistá obchodní soutěž. Pro mě za mě, ať si mu to tam valí po kamionech, ale ať to veřejně přiznají, když je to tak exponovaná záležitost a netvrdí, že to nedělají. Ono se všude honosit, že dodáváme těm a těm velkým pneuservisům není problém veřejně přiznat, ale jak dojde na internetový obchod, tak se mlčí a chodí se kolem toho jak kolem horké kaše. Ono by se na to jinak pohlíželo, když by nelhali a přiznali to, když k takové situaci dojde. Ale ne, že se budou chovat jako naši zákonodárci...NEEE, TO MY NEEE... a přitom vzadu už startuje narvaná dodávka směr firma XY. Hlavně si to nerozesrat ani na jedné straně. A to je prostě nefér. Víte já jsem se tady nikdy netajil tím, že dělám eshop i servis. Ale přijde mi jako drzost a nefér vůči ostatním, když se pak dočtu, že oni nepodporují eshop. Mnohokrát aniž bych ty firmy znal, tak jsem prostě vzal své údaje z firmy, na kterou mám eshop a požádal u té zmińované firmy o registraci. Okamžitě mě zaregistrovali, okamžitě mi nabídli podmínky, volal OZ, chtěl schůzku nasypal podmínky a přitom jejich nejvyšší se honosí v časopise jak internet nepodporují. V tom je celý zádrhel, že se prostě nehraje férově a ono je to mimochodem neférové vůči oběma stranám. Mě by to třeba štvalo, mám eshop a dočtu se, že mě oficiálně nepodporujete a na druhé straně se mi snažíte narvat gumy a teď, když se tady někdo ozve, tak se parta lidí s kravatami urazí a začne vykřikovat, že je to neférové a že je to udavačství??? Ono by nebylo, kdybyste se svými zákazníky hráli ferově. Kdybyste to oficiálně přiznali, tak by si možná chvíli někdo zanadával, ale to je tak všechno. Ale teď když dostáváte zpětnou vazbu a chování, které sami provozujete, tak se Vám to nelíbí. Sklízíte jak jste zaseli, nic víc, nic míň. A ani tu odvahu sem na to reagovat nemáte. Podívejte na pana Částku, ten svoji kůži na trh nese. Pravda, spousta lidí a to mi štve ho začne urážet a nadávat mu a není to vůči němu fér, protože z očí do očí by si to nedovolili a to mi hrozně štve jak mu nadávají. Ale tam pan Mensa nezasáhne, ale tady když jde o firmy, které platí reklamy, tak najednou zahájí cenzuru.
čtvrtek, 21. února 2013
 
Anonym
Anonym Pane Menso, je to smutné, je to škoda, je to realita. Je to Vaše rozhodnutí, na které máte plné právo a tečka. Jedná se o Váš byznis, který jste vybudoval, který Vás snad i živí a je na zváženou, zda pro přílišnou otevřenost názorů, někdy zavádějicích a zcela vyjímečně nepravdivých by, mnozí z nás neučinili stejný krok a všichni víme proč. Pokud se ale zdejší diskuze zkončí na tématech tipu "dnes svítilo slunce a je proto je krásně na světě", ztácí pro jakýkoliv smysl. I tak Vám ale patří uznání za tento počin, který změnil uvažování a postoj mnoha z nás a to tím, že i přes rozličné vzdělání, životní zkušenosti atd., nejjsme již jen tupé, lehce manipulovatelné stádo hloupých servisáků. Nyní již pouze několik zcela obecných vět. Za minulého režimu, kdy vládnoucí stranou zde byla KSČ, se šeptávalo rčení " V nevědomosti je síla". Najivně jsem se domníval, že ho již nebude třeba, nicméně posledních několik let nabývám dojmu, že toto rčení nabývá u vládnoucích elit po celém světě na významu, EU potažmo ČR nevyjímaje. Příkladů vidíme stovky. Pokud tento princip prosazuje ČLR, KLDR je to pochopitelné, pokud Rusko i to se dá chápat, pokud se zamyslíme nad jeho dosavadním vývojem, ale EU ? To je na pováženou, ale jen do té doby, pokud si připustíme, že pan-soudruh Baroso byl členem komunistické mládeže Portugalska. Dík médiím vím naprosto přesně, že zavražděná přítelkyně Pistoriuse měla prázdný močový měchýř, ale masové protesty v Bulharsku zbýdačených lidí, které zpustila jedna nejmenová firma jsou bezmýzamnou událostí zdejších médií. Kladu si řečnickou otázku : Proč asi ? Je v zájmu médií, jež mají konkrétní vlastníky, informovat otevřeně o situaci, která někomu není po chuti? Odpovím si sám. Není. Pokud někomu toto něco připomíná, podobnost je čistě náhodná. S pozdravem Váš příznivec SJM.
čtvrtek, 21. února 2013
 
Anonym
Anonym milý brouku
čtvrtek, 21. února 2013
 
cendahohen
cendahohen Anonyme co cenzura ta by vyhovovala???
čtvrtek, 21. února 2013
 
cendahohen
cendahohen Proč jsou ty anonymové tak tajemný maj strach že by jsme s nima nepokecali????
čtvrtek, 21. února 2013
 
BroukPytlik
BroukPytlik Jinak je podle mého názoru škoda, že předchozí anonym nepíše častěji. Má jistě o co říci.
čtvrtek, 21. února 2013
 
BroukPytlik
BroukPytlik A je to pravda nebo ne? Jinak to, že obchodní zástupci se snaží pro svoje "koně" dostat nejlepší podmínky je logické. Vždyť jsou za to hodnoceni. To že některé zastoupení výrobců nedává zboží internetům, kteří cenou ničí trh, je podle mě správná cesta.
čtvrtek, 21. února 2013
 
Anonym
Anonym Česká závist s pravopisem nemá společného nic, nicméně to patřilo k tomu, co bylo vymazáno. Anonymně si vyřizovat účty s kýmkoliv konkrétním na webu je ubohé. Přitom pisatel určitě mohl toto řešit osobně, ale chtělo by to jen trochu férovosti a ne jen to ubohé, podlé a zákeřné udavačství. Neřeším, jestli je to pravda nebo ne, řeším jen lidskou kvalitu nebo spíš ubohosti pisatele, který má určitě osobní důvody si vyřizovat svoji zášť tímto způsobem.
čtvrtek, 21. února 2013
 
Radek
Radek Povinná registrace by tomu prospěla p. Mensa. Možná by tu bylo nudněji. Nebo mít dvě oddělené části pro registrované s identitou a bez.
čtvrtek, 21. února 2013
 
Michal
Michal Nebo že by jen naše česká závist? - Co má společného česká závist s pravopisem?
čtvrtek, 21. února 2013
 
BroukPytlik
BroukPytlik Pánové, klídek. Ta debata není o pravopisu ale o všem co hýbe gumařinou.
čtvrtek, 21. února 2013
 
Anonym
Anonym Možná... ale co si projít pravidla českého pravopisu? Stěžovat se píše s S! To jste opravdu takový duševní chudák, že ani neumíte napsat jednu větu bez gramatické chyby? Nebo že by jen naše česká závist?
čtvrtek, 21. února 2013
 
Anonym
Anonym Asi si někdo ztěžoval,že vylezla pravda najevo .
čtvrtek, 21. února 2013
 
mensa
mensa Vážení přátelé, dlouho jsem byl zastáncem svobodné diskuze bez jakékoli regulace, ale v poslední době poněkud měním názor. Nelze do nekonečna tolerovat, že skupina anonymů či těch sice formálně registrovaných, ale stejně neidentifikovaných, si bere do úst konkrétní jména lidí z trhu a píše o nich, a je úplně jedno, zda pravdivě nebo nepravdivě. Je to prostě nevyvážené a jedna skupina je proti té druhé znevýhodněna. Pokud od nynějška anonym nebo kdokoli neidentifikovatelný bude zmiňovat ve svých příspěvcích konkrétní jména nebo firmy, budeme tyto příspěvky mazat. A pokud to nebude dál fungovat, tuto diskuzi zcela uzavřeme pro lidi bez registrace (myslím tím ale takovou registraci, z níž je zřejmá identita, nikoli registraci typu Ferda Mravenec). Věřím, že toto opatření ppochopíte. MM
čtvrtek, 21. února 2013
 
Anonym
Anonym Jirka.Dobré info.
středa, 20. února 2013
 
Anonym
Anonym já na bráchu,brácha na mě...
středa, 20. února 2013
 
Anonym
Anonym vrána k vráně sedá...
středa, 20. února 2013
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz