Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym Mě nabízeli poláci na Barum o 2-3% víc než mají členi Spointu a bez dalších podmínek, ale když jsem viděl, že on v 195 uvádí 5000ks za tu cenu, seru na to. Doprodám loňské zásoby za ceny abych se toho zbavil a jinak léto neřeším. Fr.
středa, 20. února 2013
 
Anonym
Anonym J.R. Drožkaž je nastrčený čert čtvrté kategorie, ty zlodějiny všeho druhu realizují kmotři s tituly, kontakty, vlivem a horou peněz. Takovému Avidoxu nedá Intersprint na fakturu ani kolo, to je každému asi jasné. BP podívej se, kde má Riwerworld síldo, v chatce zahrádkářské kolonie splolečně s desítkami dalších firem. Proč asi?
středa, 20. února 2013
 
Anonym
Anonym Ten bordel contibarum se asi zbláznil.Drožkař pere do ulice 195/65R15 H bravuris 2 s 4,15 kč zisku v porovnáním s mojím nákupem z COC.Potkali jste na té žranici na Žofíně i toho zmetka?? V PR si stěžoval,že ho nezvou na plesy....Bych mu nacpal vepřovou hlavu do řiti.
středa, 20. února 2013
 
Anonym
Anonym Jardo ,já ti tu devítku zaplatím,ale prvně vem drožkaře )))
středa, 20. února 2013
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec---Jarouši, neboj nebudu trapnéj. Velké akce nechám skutečně na jiné časy. To co potřebuji a chci udělám, dostavím, pořeším a zbytek má čas to mi nikam neuteče. Nikde prosím tě nechoď do zbrojního obchodu bylo by tě třeba i škoda. Déj si ranní kafíčko jako teď já, koukéj ven jak hezky chumelí a déj si pohodu, klídek. Hezký den.
středa, 20. února 2013
 
Anonym
Anonym Jarda.Počkám do 8.hodin ráno ,až otevřou v obchodě se zbraněmy, koupím si devítku a prásk.Protože po přečtení příspěvku soudruha stavitele to je ta správná cesta do budoucna.Bořku nebuď trapnej a nepouštěj se do velkých akcí.
středa, 20. února 2013
 
BroukPytlik
BroukPytlik Michale už jsme o tom mluvili je to jasný. Avidox bere v intersprintu, poníží cenu o 8-10% , vyinkasuje 21% DPH které neodvede a za rok nebo 2 po něm nezbyne než dluh na dph. Společnost je psaná v UK jako LTD, kde ručí osoba která nezodpovídá za hospodaření firmy, tedy vlastník není postihnutelný. Stejným způsobem to dělá polský Handlopex s několika firmama v ČR. Podle nového zákona však za neodvedené DPH ručí odběratel. Tedy pokud pan Pešíček nebo Grillovo Tomket(alias Riwerworld - nejlepsipneu.cz) nakoupí od avidoxu a jim podobným , je pravděpodobné, že to bude muset dodanit. Jestli to finančák ohlídá a prokáže v naše tunelářském systému je velká otázka.. Strašně to ničí trh a poctivé prodejce. Je to hnus a je mi z toho na blití velebnosti.
úterý, 19. února 2013
 
Michal
Michal Problém je, že u toho joudy to moc na levárnu s DPH nevypadá, to spíš u těch co to vozí z ciziny a šmelí tam s DPHčkem. Ale tenhle to bere v čechách a to moc švindlovat nejde. Spíš by mě zajímalo, kdo stojí za takovýma firmama jako je Avidox atd. protože to co mi chodí za ceníky, to jsou ceny, nad kterými mi zůstává rozum stát. Tvrdí, že to mají z anglie a beneluxu, ale je mi to nějaký celý divný...
úterý, 19. února 2013
 
Anonym
Anonym Myslim Poo , že to je spíš podnět pro finanční kriminálku. Já si nejsem úplně jistý, že to u některých prodejců je čistý. To co předvádějí někteří internetový prodejci je nečistá hra s dph. Každou chvíli mi chodí nabídky od nových firem, které nikdo nezná , nabízí zboží, za které se to koupit prostě nedá. Pirelli P1verde nová oktávka 15" za 950,- s dovozem. Platba na ruku...
úterý, 19. února 2013
 
Anonym
Anonym Doufám že už se opravdu něco zlomí a pořádně se jim tato krátkozrakost vymstí. Je to pro mě až neuvěřitelné jak si výrobce nechá devalvovat svoje zboží. Jak tak nad tím ale přemýšlím tak nějakým Němčourům je nějaká čr asi u zadku. Už se moc těším až budu mít ty jejich kola zítra zase v ruce, hned se mi s nimi bude dělat s větší radostí když vím jak si nás jako zákazníka váží a každým dnem nám to dokazují.
úterý, 19. února 2013
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Broučku je dobře že investuješ. Taky letos mám za úkol udělat kus práce. Vím že na to mám jak síly tak určité finance, tak to prostě udělám. Neřeším hodně nesmyslů které jsou a ještě i teprve příjdou. Snažím se ale dělat s mnohem větší rozvahou, rozumem a pohodou. Banky kolem mne obletují jako supi na mršinu jak by mne rádi zasypali jejich drahými úvěry, protože vědí co mám za lubem. Já však nespěchám a zatím je ženu holí, protože vím že v současnosti by to byla má sebevražda s nimi něco uzavírat. Jaro se blíží, sluníčko vyleze a bude zase na tom našem světě líp. Zatím jen odpočívám, relaxuji, brzy hodím trošku očko na rozběhnutí sezony a jinak sleduji bedlivě situaci na tom našem pneu dvorečku. A že se tu tedy od prosince dějou věci. Dobrou noc přátelé pneumatik.
úterý, 19. února 2013
 
Anonym
Anonym Poo. Tak jsem se podíval na stránky našeho přítele taxíkáře. To jak tam teď mastí Ba-Co je teda síla, kam se s našima super nákupama díky předobjednávce hrabeme. Že to Barumce stojí za to si jedním volem nasrat celou republiku.
úterý, 19. února 2013
 
BroukPytlik
BroukPytlik Já to Bořku tak špatně nevidím. To že ekonomika jede dlouho na dluh je jasné. Spirála samozřejmě drtí ekonomiku. Není ale mediální kampaň mnohem silnější než je zdrávo? (Stejně jako v případech ptačích, prasečích a jiných chřipek?)Zajímavé bylo vyjádření J.Bushe když se projevila krize v USA, " kupujte a utrácejte" Proč? Lidé mají strach z krize a proto neutrácejí a šetří. To roztáčí spirálu. Kdo z toho profituje? Hlavně banky a další zlodějské instituce které ušetřené peníze vezmou a nalejí je do rozvojových trhů ,kde je ziskovost větší než v Evropě. Domácí ekonomiku to ale nesmírně devastuje. Proto nešetřim korunky na horší časy, ale investuju je do toho ce je důležité a neztrácí hodnotu. Kdykoli můžu nakupuju od českých prodejců, české zboží, protože tito lidé přijdou a budou chtít pneumatiky na svoje auto koupit od domácího pneuservisu. Ekonomika EU není v dobré kondici, ale ani globálním finančním mocnostem by neprospěl ekonomický pád Evropy. Zatím....doufám... M.
úterý, 19. února 2013
 
Anonym
Anonym www.kdomitoudela.cz :-))) asi nějaká veselá kopa to bude
úterý, 19. února 2013
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Jak tu Ferda včera psal, tak tam už jsme delší dobu taky a to jsme na začátku spirály--Pokud krátkodobá deflace trvá příliš dlouho, může se rozvinout až v deflační spirálu či deflační past. Průběh je pak následující – klesají ceny, což vede ke snížení tržeb a případně zisků podnikatelské sféry, která tak musí snižovat náklady. Ovšem snížení nákladů vede k růstu nezaměstnanosti (propouštění lidské síly) nebo ke snížení mzdy zaměstnanců. Oba tyto faktory – růst nezaměstnanosti i pokles mzdy pak sníží poptávku domácnosti po zboží a službách, což tlačí na trhu opět ke snižování cen atd. ve spirále ve stále rychlejším tempu.-- SJM, mnoho lidí mi říkalo v hojnosti a pohodě podnikání ať to nevidím tak špatně i zde mne někteří napadali a Já jim pak raději ani neřekl co teprve příjde a co je v blízkém budoucnu čeká. Jsme na začátku co z nás nikdy nezažil a jen dobře vím že to bude skutečný masakr a to si přátelé dobře pamatujte a podle toho se i podnikatelsky chovéjte. Držím všem opravdovým pneuservisákům, solidním prodejcům, dodavatelům pěsti pro štěsti a zbytku ať si klidně zhnije, vykvasí a co nejrychleji zanikne. Jim vděčíme za hodně špatných věcí které tu máme naseto v oboru. Prostě skutečná čistka je velmi důležitá. Jiné cesty v dnešní době bohužel už není. Bořek Filipec http://www.pneucentrumprofi.cz/
úterý, 19. února 2013
 
Anonym
Anonym §§§.Si to déj do vyhledavače a máš to hned.
úterý, 19. února 2013
 
Anonym
Anonym Kdo je Pavlo Tomicová?
úterý, 19. února 2013
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec---Pavla Tomicová, Adam Bednárek, Jan Drnec, Antonín Matys a Libor Pernica---zajímavá a pro mne i celkem solidní sestava. Jsem zvědav jak se toho všichni zhostí.
úterý, 19. února 2013
 
Anonym
Anonym §§§.Na testy se v létě stéjně nikdo nedívá.Je však pravda že Michelin už není co býval.Jde to s ním do kytek.
úterý, 19. února 2013
 
Anonym
Anonym a co víc, Michelin a Bridgestone jsou podle nejnovějších testů úplně v háji. http://www.autoexpress.co.uk/accessories-tyres/60111/tyre-test-2012
úterý, 19. února 2013
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz