Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym §§§.práce nějaká je.A bude zima hurá http://www.novinky.cz/domaci/292385-ke-konci-tydne-se-ochladi-az-na-12-snezit-muze-i-v-nizinach.html
středa, 6. února 2013
 
cendahohen
cendahohen U mě 2 oprava píchlé pneu jinak bez erupcí.
středa, 6. února 2013
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Chlapi i dámy pneuservisácké jak to u Vás dnes vypadá? Včera u nás tady vše roztálo. Dnes v noci spadl 1cm a na servise nějak živo. Prodáno 4ks 225/45-17, 2ks 195/70-15C a 4 ks 165/65R 14. Nějaká erupce na slunci, nebo co?
středa, 6. února 2013
 
cendahohen
cendahohen Všichni se tu vztekáte jak tu netoušové k...í ceny,ale ruku na srdce.kdo jim to pak nazuje?Michale dělal jsem taky.jetý pneu,ale je to už dlouho,Musel jsem platit dph,clo a taky se to na celnici kontrolovalo. Povolení ministerstva životního prostředí jsem taky měl.Dnes stačí bydlet na Chomutovsku být nepřizpúsobivý spoluobčan,Sociálku a zdravotní zaplatí gádžo,on si třikkrát v týdnu sjede do němec pozbírá šrot. (pneu) . A v sobotu neděli v tom nečase musí chudák stát na burze aby to prodal,žádný dph ani daně a pak že se tu nedá na pneu vidělat.
středa, 6. února 2013
 
Anonym
Anonym VLK pánové uvědom te si,že většina velkých internetových prodejců má svůj příjem né z marže na pneu,ale s machinace s DPH. Fiktivní vývozy,fikrivní firmy v zahraničí a jejich urychlené likvidace...a zase založení nových.A stát? Klidně spí ! Tzn.minimalní marže 21% a z toho zbývá dost i na korupci.
středa, 6. února 2013
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Míšo ty ses tedy rozčertil! Máš však pravdu, dnes jsem prodával 5 letních 265/40-20 a takové ten pán z hotelu svět viděl tak max. z ponorky a to ještě byla kalná voda. Tak ať si tam zatím prodává těch 5 rozměru na kterých stéjně houby s octem vydělá a věřím, že na něho taky dojde. Jedno je však pro mne osobně jisté, kdo mu dodává je pro mne skutečný srab a ubožák. A mi říct obchoďák takový blábol, tak to raději ani tady teď nenapíšu co se stane. Naštěstí ke mne raději moc nejezdí, vědí že se s nimi vůbec nemazlím.
úterý, 5. února 2013
 
Anonym
Anonym Boxer- z Bestdrajvu nebo velko Barumu. Je to stejnej kurnik. Vetsina tech trotu co bere z velkobarumu ale prodava za skoro nakupky, kurvi to a vydelavaj na jinejch gumach.
úterý, 5. února 2013
 
Anonym
Anonym Boxer- Brouku Pytliku, je to suma fuk jestli beres bestdraj
úterý, 5. února 2013
 
Michal
Michal No, to je v prdeli. protože oni mu takhle vzali letos všichni zpátky tu zimu, to je pak začarovaný kruh, protože kdyby se mělo postupovat férově, tak on už by měl dávno pečet na zámečku od taxiku.. Dunlop všechno, Firestone taky. Největší sviňárna je to, že on toho zase o tolik víc neprodá. Berte v úvahu, že on prodává těch svých 6 rozměrů, ale my musíme prodávat všechno, protože k nám jezdí auta i jiná než se 195/65 R15, je pak logický, že asi těžko můžeme prodat 1000 ks ve 195/65 R15 ve firestonech. Ale takový 185/60 R15 nebo 235/45 R17 to nestíhám ani doobjednávat a to jsou jen ty rozměry, které mě teď napadli, ale tohle ti kreténi nevidí, že to není jen o těch 5 rozměrech, na čemž ten debil má postavenou živnost. Jemu takový rozměr 275/35 R20 na audi RS6, který beru i několikrát, z čehož má výrobce větši zisk než z 50 prodaných octavek, vůbec nic neříká....Tohle mi ten obchoďák říct, tak už skáču přes stůl a dělají mu novou protézu a vyndavají mu ze žaludku zbytek gumy, kterou by přede mnou musel sežrat a to jsem hodně tolerantní člověk.
úterý, 5. února 2013
 
Anonym
Anonym §§§.Já zase nakopal do zadku.
úterý, 5. února 2013
 
Moris
Moris Problém je v tom, že pneu prodají každýmu, a potom ještě vnucujou opakuji vnucujou předobjednávky.Jak psal o stránku na zpět DDD že: "Taxíku naverou tisíc kol a zpětně si je vemou .Až jim prej prodám to co on,tak mi to taky vemou". tak za to bych toho obchodáká vyhodil......
úterý, 5. února 2013
 
Michal
Michal Morisi já si myslím, že to je obraz celé společnosti, že to není jen v našem oboru. Ale bohužel se to těmi obory šíří jak mor...
úterý, 5. února 2013
 
Anonym
Anonym Matěji,dnes to bylo na gumy slabší.Jen dva kousky v 15.Servis ale šlape jak švýcary.Ten je základ úspěchu.Dnes jsem se trochu zapotil na pístech,ale šlo to.Bořo díky za dnešní rychlé kafe ve Frýdku a jen ti znovu zopakuji,že bych tě nechtěl mít jako pneuservisáka vedle sebe.Letos to máš dobře vymyšlené a hlavně super vychytané.Ale jak si říkal co ti trotli a hňupi tam dělají za prasárny,tak se ti nedivím že jim to kurde super osolíš!A Morisi přesně je to tak že tu vyrostl na tom našem hnoji plevel největší co může jen být.I na ten se však najde chemie,sekera,či plamen a lehne navždy tomu věř!
úterý, 5. února 2013
 
Michal
Michal Bořku já jsem si teď všimnul, jak jsi se ptal na to s těma ojetýma pneumatikama včera. Já jsem to nějak přehlédnul, tak Ti odpovídám. Osobně proti prodeji ojetých pneumatik nic nemám. také to nechápu v zimních, nás všechny lidi otravujou kvůli dotkám na jedné straně a na druhé jsou schopní si tam dát ojetou gumu, o které neví nic, na čem jezdila, kde jezdila. Ale znám jeden velký servis, který se zabývá jen ojetými a zisky mají někde, kam se už my nikdy nedostaneme. Lidem se ani tak nedivím, u letních to ještě chápu, šetří tam. Už to úplně nechápu, když někdo tu gumu prodává za 700 jetou a jedná se o 165/70 R14, to mi hlava nabere. Ale dobře, lidé také nakupují auta v bazaru, tak proč ne gumy. Ale zásadně odsuzuju to, co se děje, jak se sem ty starý gumy tahají ze zahraničí. Loni jsem byl na dovolené na Šumavě a po tom hlavním tahu jsem za týden několikrát viděl, jak nějaký frajer s mondeem a vozejkem každý den vozí auto, zahrádku i vozejk narvaný těmahle ojetinama a některýma i pěknýma sračkama, který po jedné sezoně končí na skládce. Takže němci se elegantně zbaví odpadu a my si ho sem přivezeme, takže jsme taková skládka podobně jako se sem tahali v 90. ty šílený ojetiny, na čemž si tady spousta lidí postavilo výhodný kšeft a pak vrakoviště za dva roky nevěděli kam to všechno dávat.
úterý, 5. února 2013
 
Moris
Moris Sorry příspěvek patřil nad managera XY.
úterý, 5. února 2013
 
Moris
Moris Znám pár dobrých obchodˇáků i jejich manážerů, o kterých si myslím, že odvádějí dobrou práci. A taky znám z této sféry lidi, kteří svým jednáním připomínají skutečně domácí dobytek. Prodat za každou cenu, bez úcty k odběrateli, nalhat nesmysly a ještě podrazit a nakonec jak psal Manager XY utíct úplně nikam jinam, protože jim to je všechno jedno....Je to skutečně smutný, kam až do zašlo a jakej plevel nám tu díky tomuto jednání vyrostl......
úterý, 5. února 2013
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Mi se dobře prodává Lassa, Firesone, Bridgestone, Kléber. Taky Barumka, Contík sem tam i Mišák naběhne ve více kusech. Do toho ještě Nokian, Hankook a goodyear. Letos toho budu mít požehnaně a jsem za to moc rád. Je to součást mého plánu který se chystám rozjet. Skutečně nezávidím některým okolním servisům které si z práce udělali holubník, ale na to si měli myslet dříve a můžou si za to co je čeká a nemine svým laxsním přístupem v hodně věcech sami. Jsem moc rád že moji dodavatelé pochopili že je doba kdy si kvalitní, dobře platicí pneuservis řekne co chce, na co skutečně má a společně se pak přistoupí na dobrý dialog a hlavně solidní obchod mezi partnery. Vidím že je to možné a je dobré nacházet nové cesty ke kvalitní oboustrané spolupráci. Já tu cestu momentálně našel. A v této době je to neskutečné pomoc a hlavně výhoda. Na jaře letošního roku se ukáže jak bude ta výhoda velká. Věřím že doslova obrovská.
úterý, 5. února 2013
 
BroukPytlik
BroukPytlik Ferdo doufám, žes měl dobrej den a nechodili ti samý lístečkáři s cenama jako u nás.
úterý, 5. února 2013
 
BroukPytlik
BroukPytlik Co budete letos prodávat za značky? My opět Barum + Conti. V létě se dost prodávali Michelin ale nechce se mi ho moc objednat po loňské zkušenosti s cenama KK a pešíčka. Pirelli nám loni taky vůbec nešli, bridgestone nikdo moc nechce ani za dobrou cenu. Dunloop a Goodyear v létě taky bída. Ještě se docela prodával Kleber. Prodávají se vám nějaké noname číny?
úterý, 5. února 2013
 
Anonym
Anonym Zdravím Brouka Pytlíka a chválím,že po mé včerejší sodě se konečně hezky přihlásil a jak se snaží.Matěji máš +.Jinak podepisovat se Vy někteří analfabeti ať se může každému odpovídat.ManažereXY v něčem máš pravdu, i já nejsem zastánce protektorů a ojetin,ale když vidím kam to ti výhradní smradi,internetoví skunci a třeba takoví poskoci jako byl zapachající zabetonovaný mrtvý FAKE a třeba i ty u nás dodupali,tak se tomu nedivím.Ty pneuservisy musí z něčeho žít a jestli má na nové gumě hovno s papírem tak kur...ať si prodává třeba ty jetiny na kterých vyděláááááááááá!do toho ti je prd s omáčkou.Když je bude prodávat a nebude podporovat šméjdy třeba jako jsi ty tak zdechnete hlady vy ne on.On sice těžce bude dýchat,ale přežije,ale ty když neprodáš tu gumu co jsi zprasil na ni cenu,tak jsi v řiti a můžeš se tak maximálně škrábat v prdeli!Takže ať se prodavají třeba jetiny či protektory tak je to aspoň něco pro ten pneuservis na žití.Ty si pak prodéj manažereXY třeba svoje boty,protože se nechytáš prodat co se týče gum ani ho....Zduž buku kravaťácký.
úterý, 5. února 2013
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz