Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Mi se dobře prodává Lassa, Firesone, Bridgestone, Kléber. Taky Barumka, Contík sem tam i Mišák naběhne ve více kusech. Do toho ještě Nokian, Hankook a goodyear. Letos toho budu mít požehnaně a jsem za to moc rád. Je to součást mého plánu který se chystám rozjet. Skutečně nezávidím některým okolním servisům které si z práce udělali holubník, ale na to si měli myslet dříve a můžou si za to co je čeká a nemine svým laxsním přístupem v hodně věcech sami. Jsem moc rád že moji dodavatelé pochopili že je doba kdy si kvalitní, dobře platicí pneuservis řekne co chce, na co skutečně má a společně se pak přistoupí na dobrý dialog a hlavně solidní obchod mezi partnery. Vidím že je to možné a je dobré nacházet nové cesty ke kvalitní oboustrané spolupráci. Já tu cestu momentálně našel. A v této době je to neskutečné pomoc a hlavně výhoda. Na jaře letošního roku se ukáže jak bude ta výhoda velká. Věřím že doslova obrovská.
úterý, 5. února 2013
 
BroukPytlik
BroukPytlik Ferdo doufám, žes měl dobrej den a nechodili ti samý lístečkáři s cenama jako u nás.
úterý, 5. února 2013
 
BroukPytlik
BroukPytlik Co budete letos prodávat za značky? My opět Barum + Conti. V létě se dost prodávali Michelin ale nechce se mi ho moc objednat po loňské zkušenosti s cenama KK a pešíčka. Pirelli nám loni taky vůbec nešli, bridgestone nikdo moc nechce ani za dobrou cenu. Dunloop a Goodyear v létě taky bída. Ještě se docela prodával Kleber. Prodávají se vám nějaké noname číny?
úterý, 5. února 2013
 
Anonym
Anonym Zdravím Brouka Pytlíka a chválím,že po mé včerejší sodě se konečně hezky přihlásil a jak se snaží.Matěji máš +.Jinak podepisovat se Vy někteří analfabeti ať se může každému odpovídat.ManažereXY v něčem máš pravdu, i já nejsem zastánce protektorů a ojetin,ale když vidím kam to ti výhradní smradi,internetoví skunci a třeba takoví poskoci jako byl zapachající zabetonovaný mrtvý FAKE a třeba i ty u nás dodupali,tak se tomu nedivím.Ty pneuservisy musí z něčeho žít a jestli má na nové gumě hovno s papírem tak kur...ať si prodává třeba ty jetiny na kterých vyděláááááááááá!do toho ti je prd s omáčkou.Když je bude prodávat a nebude podporovat šméjdy třeba jako jsi ty tak zdechnete hlady vy ne on.On sice těžce bude dýchat,ale přežije,ale ty když neprodáš tu gumu co jsi zprasil na ni cenu,tak jsi v řiti a můžeš se tak maximálně škrábat v prdeli!Takže ať se prodavají třeba jetiny či protektory tak je to aspoň něco pro ten pneuservis na žití.Ty si pak prodéj manažereXY třeba svoje boty,protože se nechytáš prodat co se týče gum ani ho....Zduž buku kravaťácký.
úterý, 5. února 2013
 
BroukPytlik
BroukPytlik Jestli má být toho diskuze o něčem, tak se prosím neurážejte když má někdo jiný názor než vy
úterý, 5. února 2013
 
Anonym
Anonym Ty trotle ty asi budeš něco jako tan FAKE.Ten šel taky od válu
úterý, 5. února 2013
 
Anonym
Anonym hele...konecne...pseudomanager., taky názor.......Laco
úterý, 5. února 2013
 
Anonym
Anonym Já být manager prodeje, řeknu vám asi to: Strčte si keci někam, mě nazijímá váš servis, je mi ukradená značka kterou zastupuji, protože dnes manageruji Pirelli, zítra Michelin a pozítří třeba hrnce Zepter. Jako managera mě nezajímá co řídím, ale co z toho má můj chlebodárce a potažmo já. Ten produkt, v tomto případě pneumatika je pouze prostředek k dosažení zisku, na který se nemohu jakkoliv citově vázat. Mimochodem, mnozí z vás mají plnou hubu keců o kvalitě, úctě k zákazníkovi a když dojde na marže, najednou vám vyhovují protektory i ojetiny. Tak kdo je větší gauner? Manager XY
úterý, 5. února 2013
 
BroukPytlik
BroukPytlik já myslim, že pešíček prostě tlačí káru před sebou a snaží se rychle prodat aby měl peníze na zaplacení faktur. Nakupuje v ČR protože mu stát vrátí dph ale on bude platit až po sezoně... tedy pokud bude platit... Já dělám s českým velkoobchodem a mám 37% bez povinosti odebrat Continental, ale jsou to prý nadstandartní podmínky.
úterý, 5. února 2013
 
Anonym
Anonym jo dělám
úterý, 5. února 2013
 
Anonym
Anonym A děláš ji na přímo 12345 z Barumu, kolik??? Já mám jen 36%....zdraví Fero
úterý, 5. února 2013
 
Anonym
Anonym Martin: Proč se nepodepíšeš, neumíš to???? Pořád dokola!
úterý, 5. února 2013
 
Anonym
Anonym To už ti kokoti KK z Ostravy ji prodávaj alespoň za 1189kč.
úterý, 5. února 2013
 
Anonym
Anonym 12345: Taxíku jde na ruku ContiBarum.Můj nákup s dph 1058 tj 37%.Pak si je ještě odvezou to co neprodá šmejdi jedni.
úterý, 5. února 2013
 
BroukPytlik
BroukPytlik spíš je to tím , že beres od best drive a ne od barumu. To je totiš vžitý omyl. Best drive je maloobchodní síť, která současně velkoobchodně prodává i dalším servisům, ale má svoje náklady a cenovou politiku. Druhou variantou je odebírat od velkoobchodu, kde musíte vzít 5000 ks s podílem 30% conti abyste se dostali na lepší podmínky. 3 možností je oslovit velkoobchodní partnery jako KK, DP, Urban, Kely, Tirex, GPD kde ti mouhou dát až 37%, a nebo odebírat ze zahraničí. Pešíček bere od velkoobchodu stejně jako Grill, ale nedávají VO slevy ale rovnou to perou do ulice.
úterý, 5. února 2013
 
Pavel
Pavel Barum Bravuris 2 195/65 R15 H nákup od barumky 1108Kč s DPH (sleva 34%)Beru od nich 16let.Pešíček do ulice 1065Kč s DPH i s poštovným!Tomu fakt nerozumím.
úterý, 5. února 2013
 
Moris
Moris spíš mi to přijde jako muzejní exponát.....soudním podle velmi širokých odvodnovacích drážek, že musí být dost hlučná.......
úterý, 5. února 2013
 
Michal
Michal Poo: to je moc hezká guma, taková kombinace závodní pirellky na rally, Potenzy RE002 Adrenalin a i trocha toho letního goodridu je tam vidět:-)
úterý, 5. února 2013
 
Anonym
Anonym Cenová hlídka-BP tou poslední poslední větou jsi řekl vše: "svobodná média" a jací lidé. Média jsou poplatná zájmům majitelům a inzerentů a vládnoucí špičky žijí v symbióze s mocnými médii. Filtrace, řazení a důležitost zpráv si dnes nezadá s předlistopadovímy a to tu máme bohudík internet, který v té době nebyl. Jen tak se jde dopátrat jaká je přibližně pravda. Zamysleme se, kolik svinstva, lží a přetvářky jen v pneuoboru. Myslíte, že jinde je to jiné?
úterý, 5. února 2013
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz