Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Michal
Michal Broukpytlík: souhlasím. Musíme se více uskromnit to je celé, dokud se ty peníze točí a je z toho aspoň nějaký zisk, je to dobré, horší by bylo, kdydy lidé opradu začali stagnovat a to ekonomické kolo se úplně točit přestalo.
úterý, 5. února 2013
 
BroukPytlik
BroukPytlik Ona to zase taková trgedie není. Pokud tržby a prodeje klesají o procenta, znamená to že jsme se dostali na úroveň roku 2010 kdy tržby ještě rostly. Copak všichni zapoměli jak jsme se měli v roce 2010 dobře? Co je závažně je to , jak nás "svobodná" media masírují a jací lidé nám vládnou a rozhodují.
úterý, 5. února 2013
 
Anonym
Anonym Cenová hlídka-namátková svodka dnešního tisku:Elektřina je na burze rekordně levná, domácnosti i firmy ale za proud zaplatí víc kvůli podpoře obnovitelných zdrojů. __Vánoční sezona se obchodníkům nepovedla a celému maloobchodu se nepodařilo vymanit z recese ani loni. Tržby obchodníků v Česku meziročně klesly o 1,1 procenta, v prosinci o 5,1 procenta. Pokles zaznamenal jak samotný maloobchod, tak i motoristické odvětví.___Průmyslníci letos spatří světlo na konci tunelu. Pozor ale na automobilky, varuje Špicar___V Německu se prodává méně nových aut. Ve Francii a Itálii je ještě hůř Německá ekonomika se dlouhodobě potýká s poklesem prodeje nových aut. Jen v lednu se meziročně prodalo téměř o deset procent vozů méně. S propadem automobilové poptávky se kvůli krizi potýká celá Evropa. Zkopírovat nadpisy i s vyhledáním zabere 40 sekund.
úterý, 5. února 2013
 
Anonym
Anonym Cenová hlídka-Bibe, tak nevím jestli si děláš prdel, nobo to fakt myslíš vážně. Samozřejmě to není jej Kalousek, ale jeho odpovědnost je jasná a tu mu nikdo neodpáře. To bychom se chovali jako nacističtí pohlaváři v Norimberku. Ti také nic nevěděli, za nic nemohli a byli teda jen obětí sytému !!! S tímto pánem často souhlasím:http://frantisekmatejka.blog.idnes.cz/c/319990/Statni-zamestnanci-zadne-dane-neplati-Je-to-ucelova-politicka-lez.html, http://frantisekmatejka.blog.idnes.cz/c/319245/Jak-zabit-Miroslava-Kalouska.html
úterý, 5. února 2013
 
BIB
BIB a jak to má teda Kalousek udělat aby u más stál benzín 18,40? Snížit DPH, snížit spotřební daň? To dělá řádově pár korun.. Za drahý benzín tentokrát Kalousek nemůže..
úterý, 5. února 2013
 
Anonym
Anonym Cenová hlídka-"Chudáci američtí" Americká domácnost loni v průměru vydala za benzin 2 912 dolarů. V přepočtu na koruny je to přes 55 tisíc korun ročně, tedy zhruba 4 600 korun měsíčně. Výdaje jsou rekordně vysoké. Podíl nákladů na pohonné hmoty na hrubých příjmech domácností dosáhl téměř čtyř procent, což byl nejvyšší poměr od počátku 80. let. Oznámil to Úřad pro energetické informace (EIA) při ministerstvu energetiky USA.Průměrná cena benzinu v amerických městech dosáhla loni 3,70 dolaru za galon (asi 18,40 Kč za litr) a byla o 30 procent vyšší než v roce 2010. Zdroj: http://ekonomika.idnes.cz/domacnosti-v-usa-v-roce-2012-rekordne-utracely-za-benzin-pf3-/eko-zahranicni.aspx?c=A130205_085439_eko-zahranicni_fih P.S. Ještě že máme toho nejlepšího ministra financí a můžeme si ta i přes tyto otřesné zprávy žít jako prasata v žitě !!!!!!!!!!!!!!! Vivat jetým gumám.
úterý, 5. února 2013
 
Anonym
Anonym Petr - DDD ano, goodyear dodává většinu KK pneu za úplně jiné ceny než všem ostatním. Když se potřebuje goodyer něčeho zbavit, tak to nabídne jim, protože oni si přisadí 3 % a pošlou to do ulice, a to goodyeru vyhovuje. Goodyear nepotřebuje aby jsme si jako rozumní podnikatelé dali na jejich zboží rozumnej rabat který potřebujeme na rozvoj atd. , tím pádem není jejich zboží tak levné a atraktivní. Co si budeme povídat, je to politika všech výrobců, proto tolik eshopů atd. Jednoduše řečeno e-prodej je bitva výrobců přes český hlupáky.
úterý, 5. února 2013
 
cendahohen
cendahohen Reklamoval jsem jen 4 kusy BF Goodrich,možná se časem naučím psát v souvislostech,sorry
úterý, 5. února 2013
 
cendahohen
cendahohen Mám takovej pocit že to dopadne jako kdysi v německu,když jsem tam v cca v roce 1995 začal jezdit pro pneu.Zákazníka si tam obchodník váží a je mu jasné že neprodává v celém německu,jen on a že múžu jet o 2OO m dál ke konkurenci.Reklamaci jsem tam za 18 let řešil jen jednou,tam do koutu hod´ ty pneu (BF Goodrich na Nissan X trail . bral jsem si jich tenkrát 52 ks.Za tři dny volali reklamace uznaná .Upozornˇuji že šlo jen o kosmetickou vadu.Oni se možná koukli na pneu z dálky ale nikdo s nimi nehíbal,jak jsem je tam položil tak tam leželi.Přece kvúli čtyřem pneu nepříjdou o zakoše. Pneuservisú tam bylo na každém pěkném místě asi 50.Dnes je jich tam v tomto regionu 7 .Starý pán s malým servisem vedle domku ,dělá i drobné opravy a čištění interieru.Zbývajících 6 servisú pamatuji za ty roky 5 až 6 krát jiné barvy velkého řetězce!!!
úterý, 5. února 2013
 
Anonym
Anonym Dobré pneu jsou z Netolic,Grlilouš -Netolice.To je mi ale sebranka na jednom místě.
pondělí, 4. února 2013
 
Anonym
Anonym DDD od servisáka.Moc ji nedělám.Zdar.
pondělí, 4. února 2013
 
Anonym
Anonym Hloupý analfabete ani nevíš jak jsem v pohodě.Dnes už jdu schrupnout,zítra máme práce jak na kostele.Já se totiž narozdíl od některých neschopných práce nebojím a mám ji tolik že se musím brzdit.Servis u nás není nafukovací.A kvalitně dělat je základ.Dobrou všem podepsaným,zvlášť Pytlíkovi a jinak Zduř.
pondělí, 4. února 2013
 
Anonym
Anonym DDD Ferdo od koho ji bereš??
pondělí, 4. února 2013
 
Anonym
Anonym No tak to nas muze zachranit uz jen Ferda
pondělí, 4. února 2013
 
Radek
Radek Grill uz kvuli nemu jede dalsi web, na kterem dorovnava na jeho cenu. Nejlepsipneu.cz
pondělí, 4. února 2013
 
BroukPytlik
BroukPytlik Barumáci spadli opět na hlavu. Je to střelba do vlastních řad. Opravdu nechápu a nerozumim, že je těch 20 tisíc tyxi kusů vytrhne natolik, že si zničí prodejní politiku. Jestli na něj začne reagovat grilouš a součástka , tak si všichni vystřílej náboje, ale kolem bude spousta mrtvých...
pondělí, 4. února 2013
 
Anonym
Anonym DDD.Lassu dělám jen okrajově a ne napřímo.Pešíčka snad někdo práskne lopatou přes makovici ať je už klid.To je paznecht nad paznechty.
pondělí, 4. února 2013
 
Anonym
Anonym Poo. Jo zrovna koukam na taxika ze pere Barum za 43, a ma prolinkovanej jejich sklad, myslim C12 za tu samou cenu, samo plus doprava. To je pekny, uz se tesim na zakazniky jak budou chtit favorita za 630 jinak otocka na podpatku.
pondělí, 4. února 2013
 
Anonym
Anonym DDD. Kolegové dost už bylo urážek .Zajímalo by mě jestli GY dodává KK pneu na přímo,nebo to berou z Polska.Vím,že BarumConti mají z Otrokovic.Já dnes odpískal definitivně Michelin a Goodyear.Mišáci mě nasrali ponížením slev-prý za to může to ,že tam není BOOST,ale jsou to podvodníci.Byla to moje stěžejní značka asi 5 let.Goodyear taky slevama a tou jejich akcí.Nokian už z principu za zimu a jejich přeprodej do polska a zpětně na české internetový šmejdy.Pirellka mě taky sere slevama.Taxíku naverou tisíc kol a zpětně si je vemou .Až jim prej prodám to co on,tak mi to taky vemou.\tvrdí,že mu letos dají prd,ale LŽOU.Zústane mi Barum Conti,tam mám 37 % a uvažuji o pneu Lassa.Zamlouvá se mi jejich obchodní politika .Možná vemu i Yokohamu,ale z Rakouska mi chodí taky pneu z Filipín,tak nevím.Zajímá mě i odkud to bere KK?? Jestli z Německa ,nebo rakouska.Je možný,že rakušáci mají filipíny němci japonce.Ferdo ty děláš Lassu??
pondělí, 4. února 2013
 
BroukPytlik
BroukPytlik Někdy píšu tak rychle , že se zapomenu podepsat, proto sem se zaregistroval, ale nic to nemění na obsahu, za kterým si stojím.
pondělí, 4. února 2013
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz