Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym §§§.A další anonym zase rýpe.Pánové a dámy věnujme se oboru.Každý ať se podepíše a bude klid.
pondělí, 4. února 2013
 
Anonym
Anonym FERDA.Brouku Pytlíku hezký jsi to napsal.Tak se mi líbíš.Zdar.
pondělí, 4. února 2013
 
Anonym
Anonym Ne honil jsem si ocas u PC :-)))
pondělí, 4. února 2013
 
BroukPytlik
BroukPytlik Nejlepší je Ferda, protože Ferda chytrák je. I když má své chyby , tak nám se líbí, s polskem to vyhraje...
pondělí, 4. února 2013
 
cendahohen
cendahohen Opravdu intelektuální chování na tomto foru.
pondělí, 4. února 2013
 
Anonym
Anonym Skutečný Ferda.Já jsem zase vysazen na podvratné živly internetu,výhradní a na analfabety a dementy,třeba jako jseš ty Pytíku Matěji.Jinak bych tě mohl hodně naučit,třeba i v tom divadle,protože ty na to ani nemáš.A teď už se bavme o gumách.Dnes mám 2 sady,po jedné 16a17.K tomu jedna automatická převodovka a co ty kamaráde Pytlíku?Dnes jsi šoupal nohama na ponku?
pondělí, 4. února 2013
 
Anonym
Anonym Ferdo, kdybych tě tady nečetl delší dobu, tak si myslim že seš úplné kurde cyp jak sviňa. měl bys jít do divadla. Matěj alias Brouk Pytlik
pondělí, 4. února 2013
 
Anonym
Anonym SKUTEČNÝ FERDA-Ty hotentote Matěji,buď se přihlaš trvale, nebo jako anonym teď já se podepiš!Problém?Kur... žádný ty pako vylízané!Já se neposeru,ale ty se posmoliš až do slip.A Karasovci to stéjně brzy upraví,takže těch tvých pár cypovin nestojí za řeč.Zduř analfabeti!
pondělí, 4. února 2013
 
Anonym
Anonym Máte pravdu, ostatní ceníky mají asi dobře. Jen mě překvapil ten Dunlop se slevou 55%. Asi ještě nenačetli nový ceníky. Matěj
pondělí, 4. února 2013
 
Anonym
Anonym §§§.Taky mám silné pochybnosti o špatných cenách Karasovců.Podle nich si to mohl kdykoliv a kdokoliv roky nastavovat a bylo to vždy OK.Možná to teď ještě není vše super,ale oni si to zase dají do pořádku,toho se u nich nebojím.Podstatou je však za kolik nakonec stéjně nakoupíš.A ceny letních mají až moc dobré pro lidi z ulice.A o výběru nemluvě.
pondělí, 4. února 2013
 
Anonym
Anonym Tak koukni na good year, dunlop a spol o kterým se psalo dole. např: Dunlop 205/55 r16 ofic. ceník 3340,- ceník KK 3919,- takže NÉÉÉ sleva -55% jak uváděj , ale jen 48% . Byla to reakce na Bořkovo příspěvěk, a abyses nepos... ferdo když se někdo nepodepíše. Matěj
pondělí, 4. února 2013
 
Anonym
Anonym Jinak ať žije Polsko!!!!Nas... takovým darmožroutům u nás co houby dělají a jen na držce tlachají.
pondělí, 4. února 2013
 
Anonym
Anonym Vůbec bych se nedivil,kdyby tohle napsal konkurenční analfabet z internetu,nebo ještě spíše někdo od výhradních který je v prd... že letos nebude Karas a někteří další od nich brat.Jo KK jim taky nelezou do řitního otvoru a z toho jsou těžce na větvi a je jim to těžké požrat!Kurnik,vylezte z ďur smradlavých kanceláři,ty vaše počítače vyfakujte z třetího patra,skočte s nimi a začněte lozit po čtyčech výhradní strupi!Zduř.
pondělí, 4. února 2013
 
Anonym
Anonym Na Vás vy blbí analfabeti co se neumíte ani podepsat jde vidět co jste za trotli.Karas a špatné ceníky?Hahaha.Ten je má hodně dobře a pravdivě nastavené.Jestli však nějaký kok.. z výhradních změní 3x za měsíc ceny tak je jasné,že to všechno nemusí mít hned ok.Nevím jak Pešule a jiní hotentoti,ale Karasovci jsou v tomhle až příliš poctiví.Takže ty demente co se neumíš ani podepsat vysmahni do školy a nauč se podepsat.Jinak táhni do Afriky na poušť.Zduř!
pondělí, 4. února 2013
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Anonyme, podepiš se!!! Nevím kde jsi přišel na to že KK má špatné ceníkové ceny.Vždy si zakládali na tom že měli ceny nastaveny dobře. A nevidím tam zatím nějaké velké rozdíly.Možná že nějaký ceník neaktualizovali, ale zatím tam nevidím vyloženě chyby. Poradíš nám, nebo je to jen tvůj výstřel???
pondělí, 4. února 2013
 
Anonym
Anonym http://www.pneutip.cz/ =http://www.pneubazar.cz/=GPD=Vraník, 100% prolinkovaný sklad ve Slušovicích. Je to všude stejné. Kdo si navykl vozit prdel jen v medvědech, ten udělá pro udržení svého příjmu cokoliv. "Ceny KK jsou klamné" anonime, ještě že jsi objevil Ameriku. Na slevu se z vysoka vy...., zajímej se pouze konečnou cenou. Na internetu je třeba hledat poctivého prodejce s lucernou v pravé poledne. Ten kretén uvede cenu +dopravné 100, ale při osobním odběru +60 a čoi NIC. Což toto proboha není čítankové klamání spotřebitele ? F.T.
pondělí, 4. února 2013
 
Anonym
Anonym Taxík dostane brzo přes držku tomu věř.Možná i více
pondělí, 4. února 2013
 
Anonym
Anonym POZOR! Ceny KK jsou klamné. Ceníkové ceny tam mají špatně a tudíš nedávají slevy -54% ale pouze např. 48%. Tyto podvody se rozmáhají po internetu hodně a potom to staví pneuservisy do špatného světla. Stejně tak to dělá taxik nebo grilouš.
pondělí, 4. února 2013
 
cendahohen
cendahohen Velký na nás dlabou těm je to fuk kdo ty gumy přezuje,hlavně že vymetou pneu ze skladu.Co jim je do nějakýho pro ně malýho pneuservisu.Kdy to kdo pochopí?
pondělí, 4. února 2013
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--anonyme neboj se,neprodá. Interneťáci toho mají tolik, že neví co s tím. Čísla prostě letos nebudou. Myslím že p. Smutný se pomalu může přejmenovat na p. Nešťastného. A na vině je vyloženě On a jeho tým. Jen se podívejte za kolik dává KK pneu Dunlopy a Goodyeary? 50-52-55% i více do ulice skoro na všchny rozměry. I kdyby mu tam třeba něco Smutný ještě dodal, stéjně to bude málo. Čísla prostě nejsou a už ani nějak moc nenaskáčou. Značka GO a DU je totálně zkažená a obchodní přemýšlení lidí kteří to mají na starosti je někde pod bodu mrazu.
pondělí, 4. února 2013
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz