Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym DDD do 5 na straně 5 ve PR bych uvítal třeba "Hrušku",nebo Skutečnýho Ferdu,ale ten si nebude chtít vystoupit z anonimity-nedivým se mu.Zajímavá by byla reportáž o KK pneu.Dále bych uvítal přehled , klady-zápory myček kol,geometríí a servisní techniky-ne pouze vyjádření a lobování prodejců,ale skutečné recenze servisů.
neděle, 3. února 2013
 
Anonym
Anonym DDD nastávající sezona bude pro nemalou část zničující.Jak tak koukám po internetu skoro každý třetí servis má vlastní e shop.Výhradní a velkoobchody se klepou strachy,volají a navštěvují servisy neustále a dokola.Prodejci značkové kvalitní servisní techniky se zaměřují i na garáže a nabízejí noname stroje původem odkud jinud než z číny.Očekávám hodně velkou bitvu a devalovaci ceny nejen za zboží,ale hlavně za práci.Slevové portály si asi budou mnout ruce nad blbcema co budou ku...it cenu práce.Prodej bude nulový a půjde jen o to nalákat zákazníka do servisu na práci a jako bonus další služby v podobě geometrie,klimatizace,uskladnění kol.Samosebou se slevou min.50%,ne li zadarmo.Jen doufám,že začnou chodit kontroly po servisech -pracovní smlouvy,el.revize,revize zvedáků a mnoho dalšího.Jedině tak se dá napravit tento upadající obor.Jen mi schází uprava zákona co se týče oprav pneu.Přeci nelze dělat nouzovou opravu pneumatik nějakou tyčinkou v servise??? To lze max.někde na silnici.Servis není o nouzovém žešení,ale o kvalitní a bezpečné opravě.Proto se to jmenuje SERVIS.
neděle, 3. února 2013
 
Anonym
Anonym Nevím v čem dělám chybu někdy se nezobrazím hoj čenda hohen
sobota, 2. února 2013
 
Anonym
Anonym Michale díky za tip.
sobota, 2. února 2013
 
Michal
Michal Čendo Zkus benet, tam se dostaneš v pohodě na jiné ceny u těch 15ek na brock, alutec nebo anzio. nic proti alcaru, ale tam probíhají současně tři různé akce a ceny jsou tam hodně rozdílné.
pátek, 1. února 2013
 
cendahohen
cendahohen A proč to u O.Z v Lexani funguje ?Proč je nemá net levněji protože v Lexani používaj mozek ne prodat jen dnes a zítra ale taky pozítří.Ceny nepodrážej.
pátek, 1. února 2013
 
cendahohen
cendahohen Nekoušu a ani nejsem neurotik .
pátek, 1. února 2013
 
cendahohen
cendahohen Kdo si co si §§§ ???
pátek, 1. února 2013
 
cendahohen
cendahohen Napsal jsem ten článek pod tímto ,ale nejsem s počítačem kamarád tak se omlouvám,podepisovat se snad umím díky čenda hohen.
pátek, 1. února 2013
 
Anonym
Anonym §§§.Napřed se snaž podepsat a pak si připadéj jak blázen.Jak ti má kdo odpovídat další analfabete.jinak je to normál.Musiš hledat jak jehlu v kupce.Pneumatuky na jaře budou ještě horší.
pátek, 1. února 2013
 
Anonym
Anonym Chlapi tak si připadám jak v blázinci.Co my poradíte potřebuji pro zakoše 4 alu 6-15 Enzo B .Volám do Alcaru cena múj nákup 1851,volám do Tirexu múj nákup 1720. Kouknu na net a 26 obchodú ho prodává za 1620.Tak se ptám kde je múj zisk,a proč na mě lidi koukaj jak na zloděje?
pátek, 1. února 2013
 
Anonym
Anonym §§§.Hloupý analfabete nic jsem nezměnil,nic nechápeš a když se neumíšještě k tomu i podepsat,tak jsi negramotný blb.
pátek, 1. února 2013
 
Anonym
Anonym Ano BIBe , jsou vyjímky a čest jim, kteří dělají v létě zemedělce, zahrádkáře, motorky a kolaře, v zimě cestáře a celoročně nákladní a EMy včetně oprav. Takové pneuservisy jako ty žádný autorizovaný servis, či autodílna příliž neohrozí. Tvůj záběr služeb je mnohem větší než pouze přehození a vyvážení pneumatik do 16". Je za tebou vidět spoustu práce a úsilí a to se mi líbí. Matěj
pátek, 1. února 2013
 
Anonym
Anonym pargrafe nejak jsi změnil názor,předchvili si gumaře nazval hlupakem.Tak tak je to z českou povahou...
pátek, 1. února 2013
 
Anonym
Anonym §§§.Michal a BIB taky máte pravdu.Všude to je ale rozdilné.Servis je však mít vždy přínosem.
pátek, 1. února 2013
 
Michal
Michal Já částěčně souhlasím s Gumařem 1 a naprosto souhlasím s BIBEM. Možná bych to viděl jinak, kdybych nebyl v Praze a neměl kolem sebe šílené množství autoservisů, které se mezi sebou masírují naprosto šíleným způsobem a už padají i hlavy a mezi pneuservisy ani jedna. Já kdyby nám úřad povolil menší stavební úpravu, tak bychom chtěli udělat geometrii, protože jsem sondoval, tak geometrii v nejbližším okolí nemá nikdo a i ty servisy říkali, že by k nám dávali auta na geo, že s tím musí jezdit daleko a někteří buď nemají místo nebo prachy. Ale to se letos ukáže, peníze na to mám, ale uřední šiml je ku*va, tak uvidíme. Ale do olejů, rozvodů a jiných mechanik se určitě pouštět nebudu. Jsem rád, že mi ty autoservisy vozí auta na přezutí a mám z toho slušný zisk. Někteří to neumí a ti, co to zkusili s těmi učni, tak od toho skoro všichni upustili, ony stačí dvě stržené patky na 225/40 R18 a roupy je při cenách gum přešli, nebo dělají jen do 15" plech a na alu stejně vozí sem.
pátek, 1. února 2013
 
BIB
BIB Děláme jen čistě vše co se týká pneu a to od kočárku po obří agro resp. em. A že bysme přežívali se říct určitě nedá. Každý pneuservis má své zákazníky a svoji specifickou oblast, nemám rád český fenomén - paušalizování.
pátek, 1. února 2013
 
Anonym
Anonym §§§.Anonyme podepiš se!jinak ale souhlasím.
pátek, 1. února 2013
 
Anonym
Anonym Dnešní skutečnost je taková, že s minimální marží na pneu a velkou konkurencí v přezouvání pneu není možné vydělat pouze s pneuservisem který funguje 2 měsíce v roce. Zbytek roku je pár oprav, sem tam nějaká droboť ale drtivá většina zisku přichází během těchto 2 měsíců. Je zbytečné se hádat kdo za to může. Pneuservis bez mechaniciny a dalších služeb pouze přežívá, a autoservis bez pneumatik je jako samoška bez chleba a mléka. Přežijí jen ti co se dokáží aktivně přispůsobit zákazníkům a dělají svoji práci dobře za rozumné peníze.
pátek, 1. února 2013
 
Anonym
Anonym §§§.Gumaři1 to máš blbé,ale dnes všechny autoservisy už mají sezouvačku a vyvažovačku takže tvé vysvětlení je matoucí a i částečně trochu hloupé.Ty dílny ti vzali lidi,ty dílny ti je odlákali,my co máme k pneu i servis jsme se jen museli přizpůsobit době.Napsal jsi nesmysl a nevíš jak to asi vzniklo a dnes i funguje.Vylez z dílny a zajeď si po ostatních.Možná najdeš chybu.Ale začni u sebe.
pátek, 1. února 2013
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz