Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym Petr: Myslím že když jsme chtěli být součástí EU tak bychom se také tak měli chovat. V německu mají pneuservisy na pneumatikách marži 00 prd ale jelikož jsou pneuservis tak si práci nechají zaplatit. Jak jsem se přesvědčil tak to platí i o Itálii a západní země natom nebudou jinak. Je to jenom o rozhodnutí a nebát se říci si za práci odpovídající cenu.
úterý, 29. ledna 2013
 
Michal
Michal Já stejně nechápu jednu věc. Naši slavní zákonodárci nás krmí nesmyslnýma zákonama, nařízením a někdy vyloženě blbostma, ale že rezerva není v zákoně povinná, to nikdo neřeší, aspoň ta pitomá dojezdovka by v každém autě měla být. Je mi jasný, že takový ty velký mrchy, BMW a spol. ty rezervu nemají, ti by si ji stejně neměnili, ale že to není povinný v takových fabiích a octaviích, to je docela blbost. já si nedovedu představit, že bych jel bez rezervy byť jen na druhý konec města. Vždyť ten luxus, že si můžu bez problémů někde i dál od civilizace v klidu přehodit kolo a za 10 minut frčet dál je k nezaplacení.
úterý, 29. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec---Petře není co dodat. naprosto souhlasím. U mne by za to zaplatil+- do 2 tisíc. Když jsem minulý týden jel v noci po 2hodině na servis a naučtoval podle ceníku za výjezd 600 bez dph + disk v plné ceně a práci taky bez kompromisů, tak mi tu stéjně málem líbali ruce. Při -15C, někde v noci hledat hotel a mít nervy co a jak bude s věcmi, lyžemi apod jsou rádi že jim to někdo vůbec udělá. Včera to samé několik zákazniku od policie co mi to dohodili, protože mám skladem gumy a to je pak i přínos. Jo ty díry dokážou pořádně nazlobit.
úterý, 29. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Petr: Takže chlapi zvedat ceny za práci!!!
úterý, 29. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Sorry PETR: Itálie 90 EUR
úterý, 29. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Itálie 90 EUR = 2340,- Kč
úterý, 29. ledna 2013
 
Anonym
Anonym 1500,-kč
úterý, 29. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Petr. Zážitek se servisem v Itálii. V noci -35° takže mi zparafínovala nafta. Ráno nemohu před odjezdem nastartovat, takže nezbívá než zavolat do servisu 1 km vzdáleného aby mne odtáhli sundali kryt motoru a horkovzduškou nahřáli, a za 15 minut mohl odjet. Kolik by byla Vaše cena za tuto 1 km dlouhou, odtah na laně cestu? S prací na 15 min.? (podotýkám že Ital auto dal na zvedák, podíval se jak vypadá spodek auta, auto sundal, kroutil hlavou a pak šel najisto).. Jenom by mne zajímala Vaše cena.
úterý, 29. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Jo Hroudo tito učni mi taky někdy pijou pořádně krev. Vím sám jaký jsi poctivec a dříč. Však má prosincová návštěva u tebe mi dává jen a jen za pravdu. Kus práce jsi udělal na tom už konečně tvém servise. Jen ať se ti daří, moc ti to přeju. DDD-někdy to je tak jak popisuješ, někdy zase je to dobré. Dnes jsem měl třeba skutečně lepší den. Nějaké opravy spodku, čepy, tyčky, uložení tlumiče, výfuk, geometrie, defekty a 2 sady na Off. Někdy to však taky stojí za starou bačkoru. Ale to jsou prostě služby. Nestojíme někde u výrobního pásu s nepřetržitým provozem, my čekáme až zákazník příjde k nám. To je ale prostě život. Ovlivnit to můžeme jen částečně kolik příjde lidí a to kvalitou, vybavením, službami apod. Zbytek je i o náhodě.
úterý, 29. ledna 2013
 
cendahohen
cendahohen Ještě že nám sem,tam Hroudo něco napíšeš asponˇ se tu zasmějem.
úterý, 29. ledna 2013
 
Hrouda
Hrouda autoservis: dnes jsem zase opravoval pneu nejspíš po šikovném učni. Předek od traktoru diagonálmí konstrukce a v dílně v obci nedaleko mě mu tam práskl učeň tedy v pokročilém věku (zustane učněm do smrti) radiální vložku a jště ve špatném směru ,ale to jen na okraj. Každý ať dělá co umí a nerozhodují tu prachy že je to snadný výdělek. Každý je politikem a také tomu rozumí málo kdo. :D :D
úterý, 29. ledna 2013
 
Anonym
Anonym DDD asi tak nějak,jen málokdo má nějakou práci.Jel jsem dnes do velkých servisů na kamarádskou návštěvu a všude se houpe nohama.I sevis aut stojí za ...Lidi chodí a ptaj se co to bude stát a čím to může být,že už doma před barákem vyměnili co se dá a že to pořád cuká ,klepe,vrže...a jestli to nemůžu napíchnout na počítač za 50 kč...No hrůůůza.
úterý, 29. ledna 2013
 
cendahohen
cendahohen Koukám že všichni dřete !!! Já dnes jedna výměna těsnění u snímače tlaku,dvakrát vyvážení přední kola pánovi má přijet kupec tak aby se to neklepalo.A jeden otec s Fábií pro dceru chce jezdit v zimě,tak chtěl sundat letní 165 70 14 se 7 milimetry a nandat pěkné zimní 3,5 mm 185 60 14 tak jsem ho poslal do .......!
úterý, 29. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Tak to je síla.Dnes přijel zákazník odlepit pneu -odrazit patky,že si to doma přezuje a pak se staví to kolo vyvážit...
úterý, 29. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Roboty je teď dost.Gumy sem tam nějaké prodáme.U mne teď jede hlavně servis.Dír je jak máku v makovici a tak to mají pořádně vybité.
pondělí, 28. ledna 2013
 
Michal
Michal SJM: :-)))))))))))))))))))))) tak teď jsi mě úplně odboural:-)))))))
pondělí, 28. ledna 2013
 
Anonym
Anonym SJM--je to podobné, tady také téměř denně 1-2 sady, alespoň něco. Chtělo by to takové výkyvy alespoň do dubna. Co se děr týče, zrovna dnes jsem si říkal, že se vyrojily jako houby po dešti. Kruháč máme jako tankodrom a tady se řeší, proč ochranka nevarovala občana Zemana, že je před ním schod. Z toho by se jeden pos..... .
pondělí, 28. ledna 2013
 
Michal
Michal Tady mrtvo. Navíc taje sníh před očima, 7 st. nad nulou. Díry už se začínají dost dělat a jsou na některých místech hodně nebezpečné. Ale nutno říct, že se to snaží silničáři hned opravit a o pár dní se udělá vedle větší. Loni to ale bylo o dost horší.
pondělí, 28. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Tak jak chlapi u Vás s práci? U mne je dost sněhu a protože jsou hrozné díry na silnicích tak se prodej pneu rozjel. Nemám tohle rád a je mi to i líto když nějaký řidič prorazí pneumatiku a ta už nejde opravit a pak to většinou musím párovat, ale na druhou stranu děkuji za to že se sklady zimních pneumatik u mne postupně ztenčují. Denně se takhle prodají 2-3 páry + nějaké celé sady pro ty kteří jsou už na tom hodně špatně a neujedou na tom současném větším množství sněhu. Do toho jsou díky dírám i výměny čepů, táhel a samozřejmě je pak i geometrie. Díky i za to. A co u Vás?
pondělí, 28. ledna 2013
 
cendahohen
cendahohen Michale to je ale naše národní vlastnost plácat se po zádech,a když se otočíš šup šroubovák do ledvin!!!!
pondělí, 28. ledna 2013
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz