Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym servis-Yokohamu dělám,ale jsou většinou z Filipín.Beru to z Rakouska.Nejvíc vydrží A Drive nejmíň C drive.Na Multivana235/55R17 se mi osvědčily Advan S-T to je držák.Zimní jsou dobrý,jen trochu mizí.A to,že tu akci měl jen \point je dobrý,bylo to podpoření sítě a neměl to každý,jen kvalitní servisy.
sobota, 26. ledna 2013
 
Michal
Michal To je fakt, ta Yokohama to je neskutečně suprová guma. Já je dělám poměrně hodně a je to taková srdeční záležitost a loni jsem dával Advan Sport V103 na auto v rodině, se kterým taky jezdím a teda řeknu Vám, že lepší gumu, jsem na autě nezažil, to kam se séřou ty slavný pilot sporty, potrhlý potenzy, kde jednou omylem hrábnete a vzorek na měrkách. To jsou čistě komerčácký gumy, ale na funkčnost je ta yoko jednoznačně nejlepší guma vůbec, hlavně neskutečně vychytaná co do různých vychytávek jako třeba ta vroubkovaná hrana bloků. A hlavně i v těch zimních mají neskutečně drží na mokru. Škoda jen, že už tam není ta adaptabilní chemická sloučenina jako měla V901, ty novější V902 a 903 ty už to nemají, ale i tak to japončíci mají zmáknutý, stejně jako auta. Fakt na yokohamy nedám dopustit. Je fakt, že všechny mají výrobu v japonsku, semtam jsem na některých rozměrech viděl thajsko, ale už od pohledu bylo vidět, že tam je kvalita totožná jak u japonských. Japonci by si to narozdíl od evropských tajtrlíků nedovolili. A navíc při té cenové politice yokohamy není co řešit.
pátek, 25. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Já volim Samuraje!
pátek, 25. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Jinak ještě PREMIO jsou většinou jen donucení chudáci a některé servisy neumí skoro nic.Je tam pár super borců,ale zbytek je 3 cenová skupina,takže od tama nic nehrozí.Ti stéjně nadavají jak je Goodyear jen podjebává a ošujuje.A tímto to jen posrali.Mám radost,že Poláci se nám tady hezky tlačí.Ceny krásně klesají a klesají.Takže nějaký blbý Goodyear,Michelin,Nokian a podobní hotentoti a prasáci trhu si letos pobrečí.Jééé Já mam radost jako malý Fero co si honí péro.Dobrý ne?Jak to tak sleduji tak vidím že tu bude na tom našem pokakaném českém písečku veselo a veselo.Nevím jak vy internetoví břídilové a především výhradní šmudlové co sedíte a jen na to jak puci čumíte.Už je Vám z toho hezky blbě a bude húúúůř.Čísla nepřicházejí,nejsou,nepřijdou a ani nebudou,nebudou.Ha,konečně jste v prkvančicích tak jako je potřebný zimník tuhému.Je čas na frontální útok ne na hrad,ale na Vás vy poskoci a skunci oboru pneuservisního!Do Vás a na Vás je třeba hůl,lopatu a beton!3xzduř!
pátek, 25. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Zduř kluci.Boxere co vím Yokouš měl akci,že když jsi koupil třeba 30sad tak ti za každou dali 40Euráču zpátky.Podmínkou bylo že jsi byl kvalitní servis a měl geošku.Takže né pro každého plechaře a boudaře.Udělals geo a litr byl doma.Krásná akcička.Slyšel jsem že někteří měli i 100sad a 100litrů mít na bonusech se už vyplatí a 100sad prodat v jedné dobré značce je brnkačka.Yokouš je dobrá guma dělaná jen v Japonsku a prodává se dobře.lepší jak ty Kur...Micheliny,posrané Bričky,Dunlopy apod hovínka z kterých máš tak prd.Yoko nechtěl nějaké debiloviny typu adres,informací o lidech atp.Bylo to přímo na servis a tam to šlo prý poznat.Servis dal zadarmo geošku lidem do ulice a dostal ji hned zaplacenou.Jednoduché jako facka a ti trotli jako například podle mne blbec Smutný apodobní hotentoti vymýšlejí cypoviny na entou!Nakopat do řitia a přetáhnout bičem přes kulky!
pátek, 25. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Petr D. I já volím samozřejmě Karla
pátek, 25. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Boxer: Sorry Yokohama
pátek, 25. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Volíme KARLA
pátek, 25. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Boxer- pripada mi, ze se vsichni zblaznili-ne? Stejne s tema darkama neprodaj vic i kdyby se na hlavu postavili! Jenom si vystrǐej vlastni prachy a nase remeslo v ocich zakaznika padne az na samy dno a z nas udelaj ubohy podbizejici se chudaky. Dneska poukazky, zejtra se budeme podbizet montazi zdarma - t.j.cesta do sracek! Tyhle poukazky nam prachy neprinesou........... Rekne mi nekdo co tak svetobornyho vymyslel ten Avon?
pátek, 25. ledna 2013
 
Anonym
Anonym agent: Já chci také do Poitu S. Nakoupím tam Barumku 165/70-13 za 791,-. Pěšule ji dopraví až do baráku za 730,-. Můj vývar, mínus 61,-Kč. A TO SE VYPLATÍ !!!! Běžte všichni do pr...... .
pátek, 25. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Rentabilitu ))) sem se sekl v tom zápalu smíchu
pátek, 25. ledna 2013
 
Anonym
Anonym :-))))
pátek, 25. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Dobrýý třeba si z toho ti ..vemou příklad a zvednou si tak tentabilitu
pátek, 25. ledna 2013
 
cendahohen
cendahohen No to je príma dělat dneska v čechách pneuservis. Zkuste( výhradní¨\ zavádět takový krávoviny v německu. Nám pneuservisům v čechách, by jste s internetˇákama taky mohli, najust že si nenecháme soustavně s..t nahlavu,udělat to že by jste mohli v číně objednat nafukovací a skladací Pneuservis a každému zákazníkovi nabídnout k u Vás koupeným pneu tento zdarma!!!!
pátek, 25. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Melou z posledního chlapci v košilkách.Oni si asi myslí,že přetáhnou zákazníky do Premia ??? Já ta č..y přetáhnu ale po zádech nákladní mont pákou.Jeden osel vedle druhýho,ale udělat pro servisy výborné podmínky to nééé.jen podrazy Excellent,poukaz palivo a ,lístky na žrádlo.To je jak za bolševika.Já nikdy nikomu už nadám adresy mojich zákazníků,a ani v případě akce co má Yoko pro point s.Těším se na válku cen a servisů.Snad se vytříbí zrno od plevele a ti kokoti na slevomatu budou olizovat zdi .
pátek, 25. ledna 2013
 
Anonym
Anonym DDD Správně,Yokohama a Point S
pátek, 25. ledna 2013
 
PneuservisZatopek
PneuservisZatopek k tomu co jsi napsal Bořku se podepisuju.Goodyear je svou politikou už dlouho uplně mimo a co teď předvedli je opravdu směšné.
pátek, 25. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Bořek-Tinec---Taky jsem dostal od Goodyearu pitomosti které vymysleli a tak jsem jim odpověděl-------Vážený p. Smutný, Vaše předzásobení pro mne osobně je výsměchem pneuservisní práce. Jestli si myslíte, že Vám někdo v dnešní době dá z rozumných nezávislých pneuservisáků data svých zákazníku, tak jste doslova zcela mimo mísu. Již před léty jsem tvrdě napadal systém Michelinu kdy následně stahováním dat zneužili pneuservisy ke svým zákeřným cílům v síti Euromáster. Někteří servisáci na to hodně doplatili a když s nimi dnes hovořím nenajdou slušného slova pro to jak to nazvat. Byl to podvod, který se teď snažíte provést i Vy pro Prémio a protože jsou téměř všichni na toto připraveni, tak Vás chci upozornit na to, že to udělalo zlou krev mezi Námi. Velice se tímto tématem také zabýváme na www.pneurevue.cz v sekci diskuze, kde Vám osobně poradím, aby jste tam častěji chodil a také třeba přispěl příspěvky. Vám absolutně totiž není co do databáze lidí servisů, Vy máte a hlavně měli byste podpořit právě ty pneuservisy aby jste mohli vůbec v dnešní době přežít. Někomu z ulice rozdávat nesmyslné poukázky na jídlo oblečení apod. mi připadá že místo aby jste byli chytří a rozumní tak děláte nesmyslné a ubohé věci tam, kde Vám to nikdy nic nepřinese. Protože jsme z toho už všichni vyléčení, tak na nás tyto hloupé amatérské finty neplatí a nebudeme ze sebe dělat doslova voly. Celá Vaše objednávka je pro mne směšným pokusem o něco na co v současnosti nemáte. A jak jste napsal ---bližší informace o této kampani Vám sdělíme později---, tak za tuto větu bych Vám momentálně jen řekl, že jste totálně mimo realitu a troufalost se kterou jste to napsal hraničí s rozumem. Poradím Vám jen ať rychle přepracujte tento Váš sebevražedný návrh předzásobení, a je nastaven zcela jinak, protože s tímto si vykopete maximálně v Goodyearu a hlavně mezi pneuservisy hrob. Když máte možnost nesmyslně rozhazovat peníze do ulice za hloupé poukázky, tak to určitě neprovádějte, protože to nebude fungovat. V dnešní době a zvlášť pokud něco chcete vůbec na českém pneutrhu prodat, měli by jste konečně nabídnout něco kvalitním pneuservisům kteří budou prodávat vaši značku. Příkladem je Yokohama kdy svou akcí jednoznačně pozitivně zaútočila na náš trh a servisy to velmi dobře ocenili. Letos tato akce pro velký úspěch bude zopakována a na to se Já osobně velmi těším, protože toto je cesta podpory kvalit prodeje pneuservisu. To má totiž smysl, myšlenku a hlavně význam a ne co teď předvádíte Vy. Zamyslete se nad sebou i nad tím co jste vymysleli za doslova promiňte mi to slovo hovadinu!!! S pozdravem Bořivoj Filipec http://www.pneucentrumprofi.cz/
pátek, 25. ledna 2013
 
cendahohen
cendahohen Konečně něco pozitivního !!!!
pátek, 25. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Dobrýýý,ale kdo nám zvedne náladu???
pátek, 25. ledna 2013
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz