Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym * před začátkem sezóny doporučuji shlédnout následující video. http://www.youtube.com/watch?v=YevIvsBTEiQ
čtvrtek, 24. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Já sem chladnej.V dílně netopím,musím šetřit))))Kšeft stojí za ...
čtvrtek, 24. ledna 2013
 
Anonym
Anonym * letos to bude hodně zajímavý. Kdo si udrží chladnou hlavu , neprohloupí.
čtvrtek, 24. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Už už se to začíná řezat.Huráááá,hip hip huráááá
čtvrtek, 24. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--O tom že budou mít tady své zastoupení se vědělo několik let, takže jako podraz to neberu vůbec. Hankook pokud nepříjde s kvalitní produktovou a hlavně prodejní taktikou na a pro servisy tak se nemá šanci prosadit. To že to dávají na Hyunai, Kia a další jim pak jak píše Michal nepomůže. Téměř vždy prodáme my co potřebujeme. A když nebudeme chtít prodat Hankook tak ho prostě neprodáme. Můžou si to pak dat na internet, ale stéjně jim to ty čísla nikdy neudělá. Pernica u Hankooku, či Smutný u Goodyearu a další v prodeji pokud nepochopí dnešní trh, nepříjdou se poradit do slušných servisu a budou dělat takové pitomosti jako Michelin,nebo teď poblázněný a pro mne hloupý Goodyear atp. tak nemají šanci uspět a shoří jak papír politý benzínem. Rád bych si s takovými lidmi promluvil. Né však do telefonu, či blbým emailem, ale přímo do očí, protože to je jediná cesta jak jim to tvrdě naservirovat až pod nos. A buď to pochopí, nebo jsou to jen lidi kteří mají své vidiny a smyšlené cíle.
čtvrtek, 24. ledna 2013
 
Anonym
Anonym §§§.Nevím jak ty ale já mam dopravu s ARTGUMU zdarma negramotný anonyme.Čím víc prodejců teď tím jich méně zůstane za čas.
čtvrtek, 24. ledna 2013
 
Anonym
Anonym GPD přece nemohlo čekat, že budou mít hankook na doživotí. Oni si hankookem velmi dobře vydělali. Toto je postup všech značek vstupujících na nový trh. Nokian taky přišel po několika letech Anděla. Do té doby byly nákupy o 10% lepší než mají dnes největší zákazníci. Od příštího roku bude Hankook skoro za cenu dunlopu jako je to v německu.
čtvrtek, 24. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Kolik lidí bude platit polákum kartou? Doprava je drahá. Nečekám , že by jejich ceny nějak zásadně změnili trh. Taxik to bude stejne drtit za pár kaček a bude to stejný jako loni. Snad si ty interneťáci co neumí počítat koupí kalkulačku a spočítaj si náklady, zisky a rizika. Potom si snad najdou jinou práci. Prodejců pneumatik je prostě strašně moc.
čtvrtek, 24. ledna 2013
 
Michal
Michal Radku to jsi napsal přesně, GPD tady hankook vypiplal, protože se tady šikmáčům v první řadě nevyplatilo držet zastoupení a roky se tu snažili, aby to bylo bráno jako legitimní značka a oni na ně udělají tohle. To je nůž do zad jako kráva. Když jsem si včera přečetl článek na titulce, tak jsem se hluboce zasmál. Jestli si myslí, že budou mít nějaký strmý růst - navíc v této době - tak se pletou. Jestli je namlsalo, že se dostali do prvovýbavy pár VW, fordů a dokonce i fabií, tak bych hodně rychle slezl na zem, protože je to stejné jako bridgestone. Prvovýbavy hodně, ale návratnost ke značce hodně hodně mizivá, prakticky nulová a to je nějaké jméno. Drtivá většina lidí jde po ojetí první sady do jiné značky. Je zajímavý, že když tam má někdo z prvovýbavy michelin, tak se k němu tak ze 70-80% vrací znova. Dobré porovnání je ten nokian. I v dnešní době, po těch letech, se mi každou sezonu stane, že se mě dost velká čás lidí, když jim nokian nabídnu zepta: Nokian? To neznám, kdo to vyrábí. Takže ambice hankooku nechápu. Mohli by si zajít do prodejny VW a zeptat se pár prodejců, jak měli problém, když zákazníkovi předávali auto a několikrát se jim stalo, že se zákazník vyloženě naštval, že na německém autě má korejské pneumatiky a museli to přezouvat. V jednom případě jsem u toho byl, protože jsem jim tam vezl continentaly a to mi až toho prodejce bylo líto, jak ten chlap na něj řval. Takže dostat tuhle značku prodejně dolů nebude zase tak velký problém, pokud budou vymýšlet kraviny a je úplně jedno, že jdou kvalitou nahoru čím dál víc, o tom to není. Koneckonců ať si jen odpoví na otázku, kdo stojí u toho koncovýho zákazníka a prodává mu gumy?
čtvrtek, 24. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--DDD, Hruška mne předběhnul.
čtvrtek, 24. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Sorryy jejich cena v polsku na kč. 1253Kč s dph.I tak mám zisk 195Kč na kole.Otázka kam až půjdou s cenou u nás.
čtvrtek, 24. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Hruško krásné. Poláci se tady s tím mazat nebudou. Nějací výhradní si bohužel a taky bohudík udělají do kalhot. Jak říkám do jara je času dost a kdo moc nakoupí tak taky hodně prohloupí. Čas přeměny je zde a že to bude ostřé řezané to si buďme přátelé jisti. A DDD nezlob se na mne do toho co si předobjednává Hruška a jiní ti zhola nic není. Napřed se představ jako ON, ČENDA, jÁ apod.aby jsme věděli kdo jsi a pak se můžeš ptát na takovéto otázky ale i tak asi na soukromém emailu by to bylo určitě lepší.
čtvrtek, 24. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Pro DDD, interni informace rad zodpovim kontakt je uveden v moji registraci, ozvi se a situaci muzem probrat detailne. Pro anonym: psal jsem ze ceny nejsou nastaveny a vse maji ve vystavbe toto co jsi predvedl je jeden z duvodu proc se mi jiz nechce prilis prispivat do teto diskuze.
čtvrtek, 24. ledna 2013
 
Anonym
Anonym :)))) oponeo.cz)))) prodávat za jejich ceny tak jsem ve vatě.195/65R15 H Barum Bravuris 2 jejich cena a múůj nákup ..... můj zisk 430K4 s DPH na kusu to je 1720Kč na autě.To budu dělat i práci zdarma.)))))Jinak schází jim tam odkaz na kontakt!!!!!!
čtvrtek, 24. ledna 2013
 
Anonym
Anonym DDD Hruško -ty jsi dělal nějakou předobjednávku v rámci Point S v Barum conti,nebo jinde??? Dík
čtvrtek, 24. ledna 2013
 
cendahohen
cendahohen Hrusko díky za informace doporučil jsem dnes svému dodavateli aby si našel čas a trochu tady početl Defibrilátor mohu zapújčit hoj čenda
čtvrtek, 24. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Jenom upozorneni ne snad pro servisaky ale pro velkoobchody a importery. Prvni mesic zacina pusobit v CR polske OPONEO. vice na oponeo.pl a na oponeo.cz ceny nejsou zatim nastavene ale daji se ocekavat velmi agresivni!! Takze panove jsteli nas chcete zase podelat s cenama tak koukejte pekne srovnat a pohlidat si ceny s Polskem jinak to pekne pofici tam od tud a od Vas nebudem kopovat nic moc. Jejich mail a nasledne jednani bylo velmi vstricne a na solidni urovni.
čtvrtek, 24. ledna 2013
 
Anonym
Anonym DDD .To je hezké ukázat fakturu,ale oni ti to za ty podmínky nedají,jelikož se nějakej skoro důchodce spletl.To je neomluvitelné.Ani Point S nemá takové podmínky.Ty jsou Bar.37% ,conti 47% farkura + nějakej bonus po slevě.A oni zaslali Conti s bonusama odraz 52% a Barum 42,4% s bonusama faktura.To má daleko do podmínek Point S. Karas a ostatní trotli to perou do ulice za hubičku a dokonce i s dopravou.Ani příchod Procházky nějak zásadně podmínky nezlepšil.A to Point S udělá slušné množství.Něko nás asi krmí sračkama..Jsem zvědavej co bude na VH.Nokian přeci taky mlel něco o super podmínkách a pak se ukázal podraz přes polsko.Bla,bla,bla.Všichni jsou lháři a podvodníci.Goodyear jak psal Bořek vymejšlí kraviny alias Michelin.Mišulin zase nějakou kartu,na kterou dojdou žetony"peníze" atd.V těch podmínkách od GY aby se prase vaznalo.Jak bylo psáno kontakty dělaj prachy.
čtvrtek, 24. ledna 2013
 
Anonym
Anonym PTMorava - To , že je pan Němeček před důchodem , to má být jako důvod, že se spletl :-))
čtvrtek, 24. ledna 2013
 
Anonym
Anonym PTMorava - Ahoj , Hruško a kde máš jistotu , že to co ti řekli je pravda a není to jen účelové prohlášení. To ,že je pan Němeček
čtvrtek, 24. ledna 2013
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz