Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym Česká bankovní asociace zhoršila odhad vývoje ekonomiky pro letošní rok. Podle ní se letošní výše HDP v porovnání s minulým rokem nezmění.
čtvrtek, 10. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Karasové,to je taky záhada.Beru v potaz platba "keš" kamion ..a to je bratru min.10% navíc.To vím na 100%
čtvrtek, 10. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Leda by měl zdroj co mu dá o 10-15% více.Doprava něco stojí...
čtvrtek, 10. ledna 2013
 
Anonym
Anonym SJM--Michale, moc dobře to namixovali, B-C-M, G-D, Bri., Pir - zatím všechno. Předloni nakoupili bratru za 0,5 miliardy Kč. Když se podíváš, jaké máme v čr složení aotoparku, jaké jasou příjmové skupiny, potom ač nerad, ale musím uznat, že B je dostačující pro 1/2 zákazníků. Chtěl bych být malou muškou na zdi, kdy bratři KK vyjednávají s p. Vorlem, že mají zájem nakoupit bratru za 250.000.000,- Kč. Ta % co jsem jen tušil, když vidím jejich výsledky, budou možná ještě skromná, ale znovu opakuji, z obchodně-ekonomického hlediska to dělají moc dobře. Vymezení vůči servisům je věc jiná. Peníze holt dělají peníze, to bylo, je a bude. Pan Bednárek je moc slušný chlap, ale je naivní si myslet, že se tam teď všichni nahrnou on každému naloží 54% na fakturu!!! To by byl blázen a sebevrah.
čtvrtek, 10. ledna 2013
 
Anonym
Anonym §§§.Tondo to máš pravdu.Pro servisy je to pak jen dobře,že to Pešule tak má.Aspoň bez problému můžeme konkurovat takovému hňupovi jakým bezesporu je.
čtvrtek, 10. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Tonda.Záleží z jaké ceny kdo dá jakou slevu.Trotl taxikář pere 53% Z loňského ceníku,který je cca o 15% horří než letos.
čtvrtek, 10. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Petr D. je to tak, vidim ze Michelinu s timto systemem hori koudel u prdele a musi se chytit za nos nebo se pakovat do segedinu
středa, 9. ledna 2013
 
Anonym
Anonym §§§.P.D.I kdyby ti třeba dal zrovna nějaký Bednárek jen třeba 53% na fakturu tak je to určitě lepší než se prosit a dohadovat s výhradními.
středa, 9. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Petr D. díky Bořku, jelikož mě michelin nabizel na max. podminky po max. bonusech jen 54,2% a na ty podle všeho stejně nedosáhnu tak se na ne vyprdnu a vezmu vše od p. Bednárka nebo podobného obchodnika, během par dni se u me ukaze obchodak od michelinu tak uvidime jestli se probrali..
středa, 9. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Michelin 205/55R16"W Primacy 3 NETTO cena S DPH 1812,58 Kč. 15" netto nejsou
středa, 9. ledna 2013
 
Michal
Michal SJM: myslíš jako dělat jen pár značek? No, to víš, že ano, protože mít od všeho všechno je sice fajn, že si zákazník může vybrat, ale je to taky pěkně o hubu. Na druhou stranu to taky není zcela bezpečné, protože když jedeš na dvě tři značky a oni udělají levárnu, viz Nokian, o GY nemluvě, tak se to pak blbě vykrývá jinou, když ji neděláš...ona každá mince má bohužel dvě strany.
středa, 9. ledna 2013
 
Anonym
Anonym SJM--tak se vtom z dlouhé chvíle nimrám a dostal jsem se bratry KK. Vidím, že přestali experimentovat se značkami a drtí to do 15 Barumkou a u vyšších též Barumka + 4 premiovky a konec. Tam asi 37+1,5 nestačilo, že?( tak kolik tipujete, 44, 45 nebo 46 ?) Ale být na jejich místě, tak to udělám stejně, má to hlavu a patu.
středa, 9. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Petr - ať si naskladní internet a ty garáže, kterejm to dali za stejný podmínky jako mně po celoživotní spolupráci. Já se vždy naskladňoval a ostatní v okolí brali ode mně, a byl klid v cenách. Teď to má napřímo kdejak vocas tak já se naskladňovat nebudu. Co zaseli to sklízí. Chtělí víc , nemaj nic.
středa, 9. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Jsem zpátky s lyžovačky a jdu zase na to i v tom letošním roce.Bednoš teda Bednárek je pohodář.Má docela slušné jméno u pneuservisů.Nebyl nikdyu rpuťák jako někteří hňupi z internetu.Závistivci ho pomlouvají a snaží pošpinit,ale jsou to oni co jsou špíny a filcky.Bednoš má pro letošek slušné ceny a je jisté že to hne žlučí těm smradlavým skunkům internetu i výhradních bohulinkům.Jen do nich pánové.Jen jim déjte čouda.Jen jim přitopte!Zduř.
středa, 9. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Petr - přesně tak to je. Hlavně pak pan ředitel Májek je jak urvanej. Vydržte
středa, 9. ledna 2013
 
Michal
Michal Bořku oni takhle obvolávali víc lidí, kdo ji neudělal. Kamarád v Klatovech co bere napřímo, ji taky neudělal a jemu vyloženě začal obchoďák vyhrožovat, ať nepočítá se zimou a že mu okamžitě zhorší léto. Jsou v těžké tísni a tu přeobjednávku tam neudělalo hodně firem a to i hodně velkých a začali na ně hodně tlačit. Myslím, že začínají být mišeliňáci dost nervozní.
středa, 9. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Kdo se u něho emailem přihlásí a ukáže také své stránky servisu, že to není vyloženě nějaká plechová bouda, ten určitě dostane solidní podmínky. A o tom to je. Podpořím raději jak říkám tohoto soukromníka než kravaťáky kteří se musí naučit chovat a jednat ze solidními pneuservisy. Trest je nemine i touhle formou spolupráce servisů proti nim.
středa, 9. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Myslím si že to není problém.Já mám s p.Bednárkem roky pozitivní zkušenosti. Jak si kdo ustele tak si i lehne. Každýať se ukáže apodletoho může i brát. Raději podpořím jeho než ty tam co si myslí že jsou oni jen ti nejlepší, nejchytřejší, nejmocnější. A že to má ze zahraničí mne jen těší, aby tady ty některé darmožrouty konečně někdo naučil se k solidním pneuservisům chovat. Takže pánové všichni rozumní ať to využijou a ti špatní ať závistí puknou.---http://www.pneu-bednarek.cz/
středa, 9. ledna 2013
 
Anonym
Anonym DDD :ještě přilezou s prosíkem a se slevou 60%
středa, 9. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Petr D. Bořku můžeš zveřejnit toho dodavatele nebo raději soukromě na mail?
středa, 9. ledna 2013
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz