Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym K.D.Dát na jaro 2013 velkou předobjednávku?To je téměř sebevražda!Pár gum ať se neřekne beru,ale jen to nejnutnější.Zbytek v průběhu roku bude v klidu možno nakoupit kdekoliv a za lepší ceny než u výhradních.Hrouda neuvažuje mozkem anonyme,je přinucen tímto hnusně podrazáckým praktikám se jen podřizovat,protože zatím nemá možnost jinde dobře nakoupit.To se ale už celkem brzy asi změní.Vydírat pneuservisy je nesolidní postoj.Příjde pak nějaký překupník a podrazí ho s cenou jen proto,že je potřeba prodat za každou cenu.A Hrouda je pak stéjně i s předobjednávkou nahraný.Takhle to není to dobré dělat.
pondělí, 17. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Co se týče nákladních Barumek, tak to se bude mít lépe určitě a bez jakéhokoliv naskladnění. Takže nemusíš nic Hroudo předobjednávat. Můžeš ale nemusíš. Slyšíš ten rozdíl? Můžeš! Musíš jen umřít, to je v životě dáno. Výhradní absolutně nepotřebuji anonyme ke kvalitním službám. Nepotřebuji je ani na kolenou, ale taky bez nich jde a hlavně půjde v klidu a pohodě pro kvalitní pneuservisy typu Hrouda v blízké budoucnosti žít. A vstoupit může, ale nemusí. Hroudovi já osobně rád kdykoliv pomůžu. Cesty tady jsou jen je umět dobře využít, né zneužít..
pondělí, 17. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Hroudo vlez do point S a budes se mít líp
pondělí, 17. prosince 2012
 
Anonym
Anonym a uz je to tady,to bylo kecu ze nevezmeme ani kolo. Hrouda ma pravdu a uvazuje mozkem.Konecne tady nekdo rekl celou pravdu a ne jen porad dokola,ze vyhradni poslete do pr..a ze budou klecet na kolenou.
neděle, 16. prosince 2012
 
Hrouda
Hrouda Muj poslední příspěvek patřil pro anonim. Bořek byl rychlejší ve psaní.
neděle, 16. prosince 2012
 
Hrouda
Hrouda Pokud jsi dostal 37,5% na barum tak je to dobrý , určitě od českého dodavatele nedostaneš víc ! Pokud ano tak prosím poděl se o Info. Možná nějak zvenčí jak tu někteří nakupujou nebo za velký nákup . Blahopřeju. Ono je to složitější NENAKUPOVAT ! Já pokud nenakoupím tak nedostanu podmínky na zbytek roku a nejde o osobní pneu , ale já hlavně zemědělský a nákladní to mě živý a ty potřebuji nakupovat celí rok a ne jenom na jaře a na podzim. Určitě někdo řekne že je možnost jiného zboží než toho od barumu , ale možná v jiném kraji pokud mě tu jezdí většina zákazníků na zboží od Barumu tak ho potřebuji ( jsem tak trochu v pasti ) a to jsem na předzásobí nedostal 37,5% na BARUM dostal jsem méně. Nikde nedostanu tak rychle nákladní pneumatiku na servis než od barumky . možná ještě logistika u GPD funguje, ale to má háček cena je jako z marzu. Pouze pro ilustraci a bez urážky takto funguje spoustu dalších dodavatelů a to nejsou zdaleka tak pružní s dodáním zboží jako GPD 315/70R22.5 Barum BD22 13 170,00 30,00% 9219 a nějaká sleva za hotovost , toto není reálná cena na které se dá stavět nabídka pro další prodej . Pokud nebudu spolupracovat neudělám alespoň nějakou předobjednávku tak vlastně nebudu. Nenašel jsem jiného dodavatele, který mě přiveze do 24h jednu duši . Jo možná takoví jako Pan Turek ti mě jí přivezou , ale nabídka pneu, kterou jsem před časem obdržel na email měla dalších 50sát adresátů a většina jsou dopravci tedy koncoví zákazníci a kde je prostor pro mě nebo mám dělat jen prostředníka nebo prostředníček na servis. Takže za mě : závěr je předzásobení udělat musím :C
neděle, 16. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec---Hezký pošmůrný nedělní večer. Tak nám stál všechen sních aspoň tedy v Třinci. Všude bláto,špína a nevlídno. Taky jsem dostal nabídku na Barum podobnou té o které tady píše anonym. Co napsat? Snad, že nikam nespěchám, gum je a bude neskutečný přebytek a na tu pravou nabídku si v klidu a teplu počkám v pneuservise. Rozdíl max. 2% mezi nákupem v předobjednávce a pak kdekoliv v dokupu nebudu řešit teď nesmyslnými nákupy. U jiných značek je to podobné a nebudu se stresovat s předobjednávkou na první pokus. Kdo si tentokrát počká ten se i dočká. A kdo nevezme nic taky vůbec neprohloupí, je a bude pěkně z čeho brát.
neděle, 16. prosince 2012
 
Anonym
Anonym http://www.youtube.com/watch?v=zqCxzIIsPLs
neděle, 16. prosince 2012
 
Anonym
Anonym F.Na co je mi Barum za 37% na předskladněné když pak běžně koupím za 35-36%.Ať jim to tam raději teď leží a smrdí,pak dají 37 i více ještě rádi bez naskladnění.Klídek hoši.Nic si teď neberte.Oni přilezou doslova po kolenou.
neděle, 16. prosince 2012
 
Moris
Moris Jinak souhlasím s Hroudou dál bych sem nějaký počítadlo.....osobně si tipnu že denní návštěvnost je asi tak 1000-2000 návštěv....tak schválně.......
neděle, 16. prosince 2012
 
Moris
Moris http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=dEX8HsLw1eo&feature=endscreen - ako to nerobit :)))
neděle, 16. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Haleluja Bůh nás pasí.Musíme pykat za naše hříchy a provinění.Žehnám nám všem klid v duši i po těle.Spasitel si pro nás brzo přijde.
neděle, 16. prosince 2012
 
Anonym
Anonym a něco navíc: Nová auta se špatně prodávají. Některé modely tak zlevňují na rekordně nízké částky Listopad se stal pohromou pro prodejce nových aut v Česku. Registrace meziročně poklesly o více než deset procent._______________ milošek 16.12. 16:56 Chvilka počtů Dělám v německé fabrice pro vozy BMW. Čistého vydělám 14 000,- Kč. Abych se do práce vůbec dostal, projedu měsíčně 4 000,-. Tedy mi zbyde na bydlení stravu a rodinu 10 000,-. Můžete mi tedy pane redaktore poradit za co bych si měl koupit nové auto??? Asi vůbec nevíte, co se tady v tom zkurveném státě dějr vy najivko! Naštěstí už zbývá jen 5 dnů ....
neděle, 16. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Aby jste z těch % nepos.... ! Dokud budou všude plné sklady, je zbytečné to řešit. Všichni se musí zbavit nejprve těch letošních i pod nákupkou protože rok, rok a půl stará dotka je pořád lepší než dva a půl roku stará. Jen hlupák si myslí, že když "dobře" nakoupí i dobře prodá.
neděle, 16. prosince 2012
 
Anonym
Anonym se Ti ty procenta zdají dobrý???Mě ne ani za 100 ks
neděle, 16. prosince 2012
 
Hrouda
Hrouda Je možné aby tu bylo počítadlo denních přístupů a momentálních návštěvníků bude to zajímavé číslo.
neděle, 16. prosince 2012
 
Anonym
Anonym SJM--dobré odpoledne z polojasné a teplé ( 8°C) Moravy. Jsem si jist, že letos pro mě sezona zkončila a jarní prázdiny na tom nic zásadního nezmění. Zopakuji, že gum zbylo tolik, že na jaro i zimu 2013 jsme již dnes připraveni. Tento týden i do našich odlehlých končin dorazilo 4 číslo PR. Přes týden jsem ho pouze prolistoval a rozpomněl jsem si na film Amadeus, kde císař novou operu Mozarta ohodnotil "Příliš mnoho not", mě se jevilo příliš mnoho fotografií. Na tomto dojmu nic neměním, nicméně pro přečtení jsem našel i velmi zajímavé čtení. 1) testy výhradně německé, úspěch Conti je tak předvídatelný, ale zaujal mě výsledek LM-32 od totálního propadáku AMuS po absolutní špičku AutoBildu!!!! Jasný důkaz pro nás, že není nutné věřit všemu, co se nám k věření předkládá. 2) " Evropa a zimní": 100 mega na obzoru --dobře napsané a bohužel to jen potvrzuje mé pesimické očekávání ohledně našeho "dohánění" západní Evropy. Podepisuji každé slovo pouze v odstavci SUV kde se píše, že SUV v centrální Evropě je pro bohatou menšinu. Já bych ji označil spíše za zbohatlickou menšinu, jinak přesné. Tento nenápadný článek přesně naznačuje trendy pro náš budoucí vývoj. ( Aktuální průměrný plat v Německu se pohybuje v současné době kolem 30.268 EUR ročně). Nicméně většinový meridián je v Německu blíže průměru než český meridián který leží pod hranicí 20000/měsíc. Na tyto počty nemusím být absolventem Harvardu, abych pochopil, že lid pobírající 1/3-1/4 mzdy a platící stejné a mnohdy i vyšší ceny za všechno, se nemůže chovat stejně při koupi jakéhokoliv zboží stejně jako např. občan Německa. Od Nového roku opět zvedneme DPH a zdražíme všechno a současně nezávisle na DPH porostou ceny všech energií, pojištění a potravin při současném zmrazení platů min. od r.2009 ! V únoru přijdou složenky s novými částkami, které již tak mizernou náladu srazí na samé dno. A do toho se bude pomalu jařit a lidi by měli brát servisy útokem? Cha, cha, cha. Bude zle, na Moravě hodně zle a služby to odskáčou jako první. 3)"Odkryj štítek..." opět dobrý pravdivý článek, jasně ukazující nesmysly vycházející EU, pneumatiky nevyjímaje. Přikládám něco k pousmání i pláči: http://www.youtube.com/watch?v=OU8K6oCm2w8 4)"Markety:zpráva po 10 letech" perla tohota čísla. Kdybych ty pány managery nazval, že spadnuli z Marsu, urazil bych tím případné Marťany. 5) Okay: chceme patřit mezi největší hráče - jdu blejr velebnosti.
neděle, 16. prosince 2012
 
Hrouda
Hrouda Za jaký odběr pneu? nad 1000 ks :D HMMMMMM
neděle, 16. prosince 2012
 
Anonym
Anonym osobní barum,matador 37,5% Conti,semperit 47%
neděle, 16. prosince 2012
 
Hrouda
Hrouda Entr kdo to vymyslel. Sleva nanákladní to ti napísu do emailu . Narušilo by to vstah s některými spolupracovníky . Jinak zdravím panan Pergnera z I.B.Z
neděle, 16. prosince 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz