Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym SJM--dobré odpoledne z polojasné a teplé ( 8°C) Moravy. Jsem si jist, že letos pro mě sezona zkončila a jarní prázdiny na tom nic zásadního nezmění. Zopakuji, že gum zbylo tolik, že na jaro i zimu 2013 jsme již dnes připraveni. Tento týden i do našich odlehlých končin dorazilo 4 číslo PR. Přes týden jsem ho pouze prolistoval a rozpomněl jsem si na film Amadeus, kde císař novou operu Mozarta ohodnotil "Příliš mnoho not", mě se jevilo příliš mnoho fotografií. Na tomto dojmu nic neměním, nicméně pro přečtení jsem našel i velmi zajímavé čtení. 1) testy výhradně německé, úspěch Conti je tak předvídatelný, ale zaujal mě výsledek LM-32 od totálního propadáku AMuS po absolutní špičku AutoBildu!!!! Jasný důkaz pro nás, že není nutné věřit všemu, co se nám k věření předkládá. 2) " Evropa a zimní": 100 mega na obzoru --dobře napsané a bohužel to jen potvrzuje mé pesimické očekávání ohledně našeho "dohánění" západní Evropy. Podepisuji každé slovo pouze v odstavci SUV kde se píše, že SUV v centrální Evropě je pro bohatou menšinu. Já bych ji označil spíše za zbohatlickou menšinu, jinak přesné. Tento nenápadný článek přesně naznačuje trendy pro náš budoucí vývoj. ( Aktuální průměrný plat v Německu se pohybuje v současné době kolem 30.268 EUR ročně). Nicméně většinový meridián je v Německu blíže průměru než český meridián který leží pod hranicí 20000/měsíc. Na tyto počty nemusím být absolventem Harvardu, abych pochopil, že lid pobírající 1/3-1/4 mzdy a platící stejné a mnohdy i vyšší ceny za všechno, se nemůže chovat stejně při koupi jakéhokoliv zboží stejně jako např. občan Německa. Od Nového roku opět zvedneme DPH a zdražíme všechno a současně nezávisle na DPH porostou ceny všech energií, pojištění a potravin při současném zmrazení platů min. od r.2009 ! V únoru přijdou složenky s novými částkami, které již tak mizernou náladu srazí na samé dno. A do toho se bude pomalu jařit a lidi by měli brát servisy útokem? Cha, cha, cha. Bude zle, na Moravě hodně zle a služby to odskáčou jako první. 3)"Odkryj štítek..." opět dobrý pravdivý článek, jasně ukazující nesmysly vycházející EU, pneumatiky nevyjímaje. Přikládám něco k pousmání i pláči: http://www.youtube.com/watch?v=OU8K6oCm2w8 4)"Markety:zpráva po 10 letech" perla tohota čísla. Kdybych ty pány managery nazval, že spadnuli z Marsu, urazil bych tím případné Marťany. 5) Okay: chceme patřit mezi největší hráče - jdu blejr velebnosti.
neděle, 16. prosince 2012
 
Hrouda
Hrouda Za jaký odběr pneu? nad 1000 ks :D HMMMMMM
neděle, 16. prosince 2012
 
Anonym
Anonym osobní barum,matador 37,5% Conti,semperit 47%
neděle, 16. prosince 2012
 
Hrouda
Hrouda Entr kdo to vymyslel. Sleva nanákladní to ti napísu do emailu . Narušilo by to vstah s některými spolupracovníky . Jinak zdravím panan Pergnera z I.B.Z
neděle, 16. prosince 2012
 
Hrouda
Hrouda Bořku promiň dlouho jsem tu nebyl. Není na psaní čas . Teď jsem o sedm stránek pozadu tak to dočítám.
neděle, 16. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Došla mi před.obj.Barum Conti
neděle, 16. prosince 2012
 
Anonym
Anonym F.Gumiček jsou všude neskutečné mraky.Výběr a škála nepřehlednutelná.Výhradní začínají být v těžkém stresu.V lednu a únoru budou pořádat doslova manévry na servisy i internety jen aby prodali.Marně.
neděle, 16. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Jarda.Nechtěl bych být Obchodní zástupce.Jsem takový čudla malí servis.Teď v klidu proběhla kontrolní inventura.Letních pneu skoro na celé léto,ale také zimních mám na příští zimu dost.Z tiché pošty vím,že i ti velcí jsou na tom zrovna tak.Tím pádem jsme velmi dobře předzásobeny na celý příští rok.Kdyby chtěli importéři snížit náklady,na rok zavřou a nikomu nebudou chybět.Hezké vánoce.
neděle, 16. prosince 2012
 
Anonym
Anonym kurwa hoši dnes nikdo nechlastá nebo co ???
neděle, 16. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Všichni asi přemýšlejí copak se to tady u nás děje v pneu oboru za nepořádek.Nebo už to vzdali a pláčou v rohu dílny a výhradní+interneťáci v kanceláři.
pátek, 14. prosince 2012
 
Anonym
Anonym úplné mrtvo
pátek, 14. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Tady je dnes klid jako před bouří,bud se všude maká,nebo fláka.
pátek, 14. prosince 2012
 
Anonym
Anonym F.Já jsem pro přímé.Nepřímé je někdy nedostatečné.
čtvrtek, 13. prosince 2012
 
Anonym
Anonym petr d. jeste nikdy nikdo neprojel s tim ze mu neprime tmps ukazuje falesny defekt ale me se to na aute stalo dvakrat ale to v lete za velkého tepla, obesel jsem auto, vyresetoval to a ok :-) jinak já jsem pro neprime TMPS, prijde me dostacujici..
čtvrtek, 13. prosince 2012
 
Anonym
Anonym F.S tím jsem se nikdy zatím nesetkal a to s nepřímým měřením se vidím skoro denně.
čtvrtek, 13. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Petr - kolegové v posledních dnech přibývá zákazníků, kteří přijedou s defektem pneumatiky který jim hlásí systém v autě. Defekt však na pneumatikách žádný není. Domnívám se dobře, že to mylně vyhodnocuje vůz kvůli různému protáčení kol ve sněhu (snímaní přes ABS) ???
čtvrtek, 13. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Jaro bude těžké,ale zadarmo to nikdo dělat nebude.Krachnou,padnou,lehnou mnozí tam i tam.
čtvrtek, 13. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Jaro bude nejhorší za 20 let a nepomůže ani geometrie zdarma,práce zdarma.Za chvíli budene dávat pneumatiky k montáži zdarma,jelikož jich budou mít plné sklady
čtvrtek, 13. prosince 2012
 
Anonym
Anonym To se nestane kamarádi,nikdo z těch velkých sem nenapíše.Možná to ani sami nečtou,jen jim to něko přetlumočí a oni mávnou rukou:no a co......Karasové,Šafránek,Chára,Hnída,Kajgr,Prochy,Kaltáci,Drnec,Vránek-renocar,Tirexáci,GPD Babnička,drožkařové.......nikdo veřejně jen Částka.
čtvrtek, 13. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Guma.38%Jardo je to tak.Kdyby se každý přiznal,tak tady nebude skoro ani čárka.Radím ,s nákupem počkat až se chlapci vystřílí.Net se již vystřílel.slyšíte to ticho.
čtvrtek, 13. prosince 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz