Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Ještě snad anonyme co píšeš nad Michalem,déj si prosím nějaký název,číslo,heslo,kod! Jak ti mám odpovědět? Když budu na 1000000000000000% přesvědčen že to funguje, že to je to pravé, že to přinese to co má apod., tak se klidně přebarvím na cokoliv. Letos jsme to pomalinku v klidu natřeli v létě za 14 dní a tak za pár let mi to nebude v rámci zviditelnění dělat žádný problém.Ta doba je ale zatím hodně vzdálená a tak zůstanu zatím oranž. Asi tak.
čtvrtek, 13. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--SJM děkuji za tvé vyjadření. Věřte chlapi, že nikdy nebudu nikoho z vás tlačit do sítě. Řeknu své názory, řeknu své myšlenky, řeknu klady a zápory a rozhodnutí bude jen na Vás. Já dávám šanci svým způsobem jim ne oni vyloženě mne. Ještě tam úplně nejsem takže neřešme teď mne, neřešme se mnou Points. Kdo chce vědět více tak ať napíše Hruškovi, ten se nabídnul a je ochoten vysvětlit, pomoct, poradit. Je to nabídka velmi slušného člověka a je pro solidní pneuservisy. Každý ať si to přebere sám v sobě. Děkuji.
čtvrtek, 13. prosince 2012
 
Anonym
Anonym SJM--Blahopřeji p.Mošovi k úlovku roku, myšleno p.Procházka a Bořek. Nepochybuji, že Bořek ví dobře co činí a co od toho očekává. Jednoznačté pozitivum pro síť získat člověka pracovitého, poctivého a přímého. Z marketingového hlediska bych to nazval geniální, jelikož slovo Bořka má svou váhu, je schopen formulovat své představy a pro lidi v oboru je svým způsobem vzorem a má potenciál získat tak další členy. V té záplavě pozitiv se skrývá jedno malé ale, a tím může( nutně nemusí) být nutkání sítě Bořka protěžovat a on si to dokonce zaslouží již tím, že vsoupil. Již jen tímto krokem má sít reklamu, kterou nevyváží celoroční, celostránková reklama ve všech oborových časopisech. To je prostě fakt. Doslova protipólem Bořka je druhý úlovek roku - p.Procházka. Za jeho angažovaností v síti vidím zcela jinou motivaci, což ale chápu. Je zkrátka jinde než 99% serviců v ČR ( kdo si může dovolit za opravu hříbkem účtovat 480 Kč), to prosím nehaním, naopak smekám. Kde mám, samozřejmě nepodloženou pochybnost, je říkejme tomu např.pragmatická politika vůči firemní klientele. Dnes ale víc než kdy dříve platí, že účel světí prostředky. Čas ukáže.
čtvrtek, 13. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Bořku,jako člen sítě by jsi se měl do budoucna přebarvit,ne třeba hned ,ale časem pokud tam budeš chtít zůstat.V německu,francii,pšonsku,rusku je to společná identita.Nechápu proč jsi se unáhlil s tou novou dílnou do svých barev,když jsi o síti uvažoval mnohem dříve.Dle mého to jsou vyhozené prachy.Co já vím ,tak konkrétně operatiní leasing vyžaduje nejen centrální fakturaci,ale i nějakou identitu.Pokud bude potřeba tak přebouchám klidně i obkladačky na dílně,ale něco za něco.Nechci peníze,ale jak říká Procházka TOP podmínky.Neměl by být někdo červenej,druhej žlutej,třetí fialovej,nebo růžovej.Barumáci maj taky stejnou identitu,vianor taky maáš je kousek od sebe....
čtvrtek, 13. prosince 2012
 
Michal
Michal Tomáši, začal jsem s klasickým eshopem a tím jsem se dostal ke klukovi, který měl docela dobře zaběhnutý pneuservis a kupoval ode mě docela často gumy a potřeboval jiné prostory, protože se tehdy dělil s partnerem a trhali firmu, jemu zůstali stroje a mě se naskytla příležitost, když jsem sháněl větší sklad, tak jsem mu to nabídnul, jestli si tam nechce udělat servis, protože před tím tam byl autoservis. Tak jsme to postupně dali dohromady a děláme to prakticky 3 rok spolu. Ale on se hlavně stará o provoz servisu, protože to dělal celý život a já o obchod a zákazníky, to zase byla škoda pustit, protože tam byl hodně slušný odběr a hlavně jsme tím získali spoustu místních lidí a firem, protože to byla dobrá forma reklamy. Ale je fakt, že bez konkurence bychom to nezvládli a neudrželi bysme se, v okolí předloni zavřely dva servisy. Ne snad kvůli nízké práci, ale protože majitelé víc než do servisů začali investovat do svých baráků a bavoráků a ten druhý se zastřelil a dětičky to provozovat nechtěli. Já když jsem s gumama začínal tak jsem hrozně chtěl mít servis, ale na to jsem sám neměl prachy a ani zkušenosti, protože jsem předtím dělal přejímacího technika u prodejce aut. Takže já určitě nikdy nebudu pravý servisák to má Ferda i ostatní naprostou pravdu, protože přezouvat jsem se naučil až před těma dvěma lety:-(
středa, 12. prosince 2012
 
Anonym
Anonym F.Já mám na nákladní od Barumky maximálně 36%.Víc mi nedají ani náhodou.A to jim pár desítek kusů 20-22,5 prodám.
středa, 12. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Tomáš- Michale ty máš internetový nebo kamenný obchod a pneuservis k tomu????Nějak jsem to nepochytil.Dík
středa, 12. prosince 2012
 
Michal
Michal Gumo to tady Bořek opravdu nikdy nenapsal, aspoň za ty dva roky co jsem tady. Já sám jsem s ním asi před rokem a něco o sítích diskutoval a tehdy mi to i napsal, že by se síti za předpokladu, že by v tom viděl smysl nebránil. Bořku, moc díky za odpověď. Já jsem si říkal, že by jsi to celé přemalovával:-). Jinak já mám na nákladní Barumky 38%, já ale podotýkám, že nákladní gumy prakticky nedělám, to je pár gum ročně, ono tady není moc pro koho, do těhle končin prahy kamion ani náznakem nezabloudí a ani sem nesmí nic nad 10t, takže já prakticky jenom pro dálkaře z kralup a pár menších nákladních max. 17,5 co mají firmy, kterým dělám osobáky.
středa, 12. prosince 2012
 
Anonym
Anonym SKUTEČNÝ FERDA.Bořo fandím ti.Vím od tebe o co celkově jde a o co se tady hraje,tak se nerozptyluj zbytečnostmi.Děléj si svoje a bude to OK.Někteří nemají vůbec ani šajnu. Na to nemají a nikdy nebudou mít.Jinak sněhu jak blázen a jezdí to jak má.Kurnik,líbi se mi to a jen ať kype víc a víc.3-4mm už těm chytrákům nezabírá a tak se to rozbíhá.Jen tak dál.A internety jsou plné a plné a plné a jsou kde? Kde? kde? V prd.............Hurááááááááááá
středa, 12. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Gumo, špatně čteš příspěvky a to hodně špatně. Nikdy jsem neřekl a ani nenapsal, že nikdy někam nepůjdu. Vem to tady 2-3 roky zpátky přečti sy co jsem psal a pak uvidíš. Starší pneu vůbec nedělám, tak nevím na co narážíš. Jinak, prosím tě děláš nákladní pneu? Jestli ano, prosím tě kolik máš procent od dodavatele vyloženě na BARUM, jestli to můžeš říct. Ale prosím pravdu, žádné hausnumera tady neházej. Poprosím o slevy % třeba i takového dříče jako je HROUDA ale i ostatní.Děkuji.
středa, 12. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Guma-Není to tak dávno co se Bořek tloukl do prsou jak nikdy nikam a jen sám a sám.A ejhle.Bořku zaskočil si mě.Dají se v Pointu sehnat lepší ojeté pneu nebo co?Jedině,že ty ojeté pneu budete brát od Prochyho a dále je montovat.Jinak mě to hlava nebere.
středa, 12. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Pan Procházka to má vždy dobře spočítané,počty,ale došly léto zima.Tak potřebuje někomu dodávat,takže do pointu a jestli si myslíte že se rozdělí o fleety,tak to ani náhodou.Potřebuje takové jako je pan Bořek atd.To je jako v Premiu,tam chce dodávat všem členům nějaký pan Hnída nebo jak,ale nějak to nefunguje.Kdoví proč?To samé bude v PointSu až to všem dojde.Jarda.P.S.Jde to přes moc rukou,jinde budou levněší.
středa, 12. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Tak jsem se před chvíli vrátil na servis, sednu koukám na diskuzi a mám radost že se rozpoutala diskuze. Mrzí mne však anonymové všech ražení, že nenajdou odvahu si dát jakoukoliv značku, jméno apod. Tak moc to není a nikomu to nic chlapi neudělá. Těžko se pak však komukoliv z Vás odpovídá když je neznámý a 5x za sebou jiný anonym. Buďte trochu rozumní, déjte si prosím jméno a i ten Ferda je v tomhle nanejvýš solidní. Tobě členu skupiny můžu doporučit pokud jsi nespokojen odejdi, rozveď se s ní. Nejsi spokojen, nejsi rád, jsi nazloben tak můžeš hned odejít. Nikdo tě nedrží a nevede tě za ruku že musíš a máš na to plné právo. Odejdi si sám a pak můžeš psát co a jak. Teď mám až obavu jestli jsi momentálně vůbec ještě členem, protože možná vím o síti více než ty, ale oba dobře víme, že svobodu v síti máte všichni, takže nechápu tvé zbytečné rozhořčení. Každý se může rozhodnout sám a je to jen na něm. Michale veř že mne to k ničemu nezavazuje a nikdy nedobrovolně nebude. Pokud s tím nebudu spokojen ze dne na den jdu pryč a neřeším nic. Vím jaký je možný potenciál v blízké budoucnosti a věřte mi prosím chlapi že pokud se to rozjede tak jak se to za 2 roky nastartovalo bude to přínos i pro ostatní třeba solidní a kvalitní pneuservisy které v síti nebudou. Mám jasnou představu, myšlenku, vizi , cíl a věřím že je tady šance jít cestou třeba i této změny. Míšo ani se nebudu přebarvovat, jak si někdo myslí že musím, vždyť letos jsem dal jen za probarvenou omítku na sklad s oranžovou barvou 75tisíc a protože servis byl už po 4 letech nepěkný přetřel jsem ho cely i s kanclem za dalších 32 tisíc, aby barva byla stejná. Je to bomba a každý kdo přijede říká že to je skutečně nepřehlédnutelné. A to jsem to mohl už rovnou přetřít do barev sítě. Neudělal jsem to a vím proč. Že si dám k bráně totem s Points, že si dám na své stránky logo že jsem v síti mi nic neudělá a vím že pro některé skupiny v podnikatelském sektoru to bude mít i pro mne přínos. Že vím co mi to přinese a že to mám spočítané? Mám, protože v tomhle oboru dělám více jak 20let překvapit mne může málokdo. A protože si zakládám na svobodě vím že ji tam absolutně zatím mám a pokud bude budu pomáhat a také využívat co půjde. Vážím si že o mne více jak 2 roky usilovali, že mne pozvali na jejich akce a nebyl jsem členem , že jsem mohl klidně přijít jako cizí člověk na jejich valnou hromadu a to je to čeho si vážím. Bojovali o mne a dokázali že se můžou stát mými partnery. Jsou věci které mi tam vůbec nevoní, musí se mnohé pozměnit a zapracovat na nových věcech, ale taky vím že to jde obejít a bez problému koupit jinde bez jakýkoliv nervů a stresů. Vysvětlím malým příkladem.-Michelin si sami jezdí po servisech v sítí a dělají objednávky přes jejich smlouvy. To u mne nikdy nebude a neexistuje abych s nimi sepisoval totálně nesmyslné promiňte kraviny a ještě aby mi faktury posílali oni. Proto si budu nakupovat tyto pneu dál u jiných svých dodavatelů, nebo maximálně v nouzi podpořím třeba Frantu Kuldána s Horní Dolní, Hrušku, Martina z Olomouce, nebo Procházku co jsou v Pointesu a co mají s nimi spolupráci. Jim to taky pomůže, skupině taky a Já aspoň s Michelinem nemám nic osobně. Já prostě s Michelinem ČR nechci mít hlavně nic společného přes papíry , to si musí do budoucna dořešit síť a ta to stejně vyřeší a bude to tak jak chce ona, ne Michelin tomu věřte. Rumunsko to pak maximálně dořeší. Až se tam změní systém, politika, obchodní duch a hlavně úcta k pneuservisům kterým tolik pokřivili ústa, pak možná změním názor. Nepotřeboval jsem je doposud, nebudu je potřebovat ani teď to vím moc dobře. A protože je tam svoboda tak vím že mne nikdo nebude trestat, drbat a penalizovat za to že chci koupit jinde. Kdyby tomu tak nebylo můžu si zbalit saky paky a jít. Hezký večer. Bořek Filipec. http://www.pneucentrumprofi.cz/
středa, 12. prosince 2012
 
Anonym
Anonym To je pravda,se tady o tom psalo hodně dlouho a té závisti....
středa, 12. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Viz zde vychvalovana Akce Yokohama na jaro myslite ze vznikla nekde v kancelari? nabo v Nemecku na centrale.Ne jenom Frante Mosa videl ze davam s servise poukazky lidem co koupi sadu na kontrolu tlumicu, brzd na stlici a vuli v napravach za 99Kc. A hlavne porad se bavime o podpore prodeje. A najednou posila mei a vola zda by to slo ta a tak a kolik asi za to. A rika no oni o nas stoji tak at nam pomuzou. Byla to alce vymyslena primo s servisech. V poctu podanych kusu jiste naprosto marginalni ale jakej mela panecku ohlas u ostatnich servisu zde a hlavne u zakazniku.
středa, 12. prosince 2012
 
Anonym
Anonym jednu ihdulonu i pro tebe
středa, 12. prosince 2012
 
Anonym
Anonym To se mi v Pointu nestalo.Je pravda,že ti u Nás nikdo nedá prachy třeba na geometrii v rámci rozšiřování služeb-to jsem se doslechl od člena Premia.Samo sebou je to dlouholetý,spíše celoživotní "gudyrák"Ale zase ti nikdo nenařizuje % prodaných pneu -podíl značek atd...
středa, 12. prosince 2012
 
Anonym
Anonym vím o jednom příkladu a to my stačí : premio po naskladnění zimních pneu poslalo dopis členům, že v rámci podpory jim berou půl procenta ročního bonusu zpětně. Jestli ho chtějí dostat tak jedině dokoupit další tisíce kol zimáků.
středa, 12. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Není potřeba věřit, narozdil od jinych siti kde se ti snazi vsechno nadiktovat, A ty prejimas nejaky model. Tak sit Point S muzes sam tvorit, prichazet s napady brat od ruznych znacek, mas vlastni znacku Point S. Neni to nic co by ti pomahalo primo. Neni to nic zadarmo, Ale muzes se na vsem podilet.Jenze to se spouste servisu moc nechcem Spousta chce nejake vyhody zadarmo ale to v Point s nikdo nenajde. Jeste se mi nestalo ze bych na nejakou otazku nedostal odpoved. Proto jsem s Frantou MOsou sedl do auta a jel do Lyonu na setnani narodnich Pointesu. Vse jsem videl zblizka . Hlavne jak je to mala spolecnost vzhledem k mnozstvi statu a pobocek. Vsude to ridi par lidi. Treba u nas je to Franta Mosa a Tomas Hanzelka jako soucasni jednatele a pani ucetni a jedna pomocna sila. Tot cely aparat.
středa, 12. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Co ti kdo veme? Identitu? I Prochy je částečně v barvách.Co víc??Pokud nejsi velkoobchod,nebo internet.Bavil jsi se s někým??
středa, 12. prosince 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz