Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym SKUTEČNÝ FERDA.Anonymní trotlnapsal: Vy podporujete polskou ekonomiku? Z toho máte být smutný,že se našim lidem nedaří prosadit v nerovným boji a NE se radovat.-Ty blbý mamlase,jaký nerovný boj???Jsi dementní???Kdyby ty prasata výhradní nebyly nenažrané doslova svině tak dávno je to v pohodě.Běž do německa povyprávět co se tu děje a jdeš okamžitě na cvokárnu!!!!Okamžitě
sobota, 8. prosince 2012
 
Anonym
Anonym SKUTEČNÝ FERDA.jsem rád že taková kapacita jakou je SJM mi dává svým způsobem za pravdu.A tobě šulinku s malým pérem co píšeš pod ním nikomu nezávidím,nemstím se a nemám mindráky.Ty jsi jeden s těch skunku o kterých píšu.Jsem tu jak jsem již několikrát napsal abych zvednul stojaté vody a naprudil sráčky typu výhradních panabohu a internetových flákačů typu FAKE!Mám rvelkou adost že jses ozval čulibrku,sednul jsi na lep jako moucha na leppásku.jasně že budu podporovat Poláky a třeba i Maďary jen ne ty skunky kteří tady stéjně neplatí většinou daně.Raduji se že zhynou jak prašivý psi!Poláky nezkousnu já je žeru a obdivuju za svou pracovitost a umění se kdekoliv na světě prosadit.Před markety přezouvat za 200?Ty jsi trotl!!!To už je dneska běžné i levnější na servisech typu bouda,šopa,hnojárna takže nic nového tady nevymyšlej.My peoti pšonkům jen umíme kecat,okrádat a tlachat nesmysly.A ty tu jen kidáš starý hnůj.Dness mám bojovou náladu tak pište skunci!Zduř!
sobota, 8. prosince 2012
 
Anonym
Anonym ja šukaju pneumatiku))) tak zachvíli budu volat do polska )))))))nene umí česky a lépe než výhradní.Naslouchají zákazníkúm.
sobota, 8. prosince 2012
 
Anonym
Anonym SJM--hezký večer všem. U nás je pouze ve stínu max.1 cm, jinak krásně sucho. Tento týden to bylo lepší než minulý, ale i tak žádný festival. V minulém týdnu jsme si udělali inventůru. Léto 2013 máme až pár rozměrů kompletní, doberu cca 10-15% co letos a je vymalováno. Pokud se nestane zázrak, zimy mě zůstane min.50% a to jsem vzal jen 60% co loni. Zimní tu má obuto 95% ponejvíce loňské a předloňské, samozřejmě také starší. Co se pšonků týče, divím se, že mnozí právě objevili Ameriku. My to máme relativně dále a i tak berem poslední 3-4 roky pouze tam. Prodejci v Beneluxu mají z poláků těžké spaní. Nevím jak to mají jiní, ale já platím na dřevo, což je v Polsku poměrně běžné. Mého dodavatele neohromíte tabulkami prodaných kusů, na to z vysoka kašle. Cash je základ pro jednání o ceně. Existuje šance, že polská větší angažovanosrt tady by mohla pomoci při nastolení normálnějších podmínek v oboru. Docela se těším, zda Mišáci a jiní budou stále skákat, jak páni Procházkové, Chárové a další písknou. Pro polské obchodníky je celá naše slavná zemička velká co do počtu obyvatel, jako je polské Slezko. A poslední postřeh-proti Beneluxu nenabízí Poláci téměř žádnou čínu, tu nahrazují Matadorem.
sobota, 8. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Ferda napsal :......Nahradí tě Polák a bude klid.Stéjně tak nahradí Hnídka,Pešpíčka,Urboše a další strupy jako dnes mrtvý interneťákový,tabulkový mamlas FAKE.Budiž mu země navždy těžce zabetonovaná.Takže Poláci šup sem ať se z toho ti smradlavci už nikdy nevzpamatují...................TO JE NEJVĚTŠÍ HLOUPOST,co jsem kdy slyšel! Vy podporujete polskou ekonomiku? Z toho máte být smutný,že se našim lidem nedaří prosadit v nerovným boji a NE se radovat.,Jen jste závistivý k lidem co jsou blízko a něco dokázali,ale poláky už nějak zkousnete...jen počkejte,až tady všude najedou před supermarkety a budou přezouvat celé auto za 200,- Kč.Doufám,že tohle forum má nějakou odbornou úroveň a neslouží léčení mindráku lidem s malým lulinkem co jen závidí a mstí se!
sobota, 8. prosince 2012
 
Anonym
Anonym SKUTEČNÝ FERDA.Ať si naperou do každé díry,šopy,hnoje.Stroje,kvalita,teplo,pohodlí vyhraje.Šuldové co jen šetří budou stéjně jezdit jinam.A GUMAŘI,výhradní jsou už za pár měsícu totálně mrtví,pochop to už do řiti!!!Nikdo ti nic nezaručí,každý na tebe smolí a z vysoka!Jim jde jen o jejich koryta a jsou to prasata!Smlouvy ti dají,ale výhodné jen pro ně.Nebuďte někteří jak naivní blbci!Takže ať tady Polští pšonci jezdí a vozí vlaky gum.Robit se bude a tam to bude o žití,bytí a až se to vyčistí ten nechutný humáč co tu naprasili pánabozi a takoví jako byl zabetonovaný internetový tabulkový skunk FAKE tak pak bude možné něco začít od začátku.Lehnout,padnout,zkrachovat a možná pak se něco změní.Je tu humáč a ten musí vyhnít a zkompostovat se,pak bude líp.Zduř.
sobota, 8. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Gumař-nesouhlasím s Ferdou,je to střelba do vlastnich řad! Aby se tahle špatná situace,tenhle bordel spravil,musí začít výhradní dovozci.! Musí zaručit výhodné podmínky slušnému servisu s kompetentním vybavením a odbornosti.Musí ochránit ceny,zaručit dostupnost,komunikaci a pak ať klidně vytáhnou smlouvy...a věřte že rád podepíšu smlouvu,která mě bude chránit a ne ponižovat.
sobota, 8. prosince 2012
 
Anonym
Anonym ti skvělí poláci ale zavezou každou garáž,i tu na konci světa.I ten co prodá 5 pneu za rok,má stejné nákupní podmínky jak velkoobchod....
sobota, 8. prosince 2012
 
Anonym
Anonym doře FERDO )))
sobota, 8. prosince 2012
 
Anonym
Anonym SKUTEČNÝ FERDA.Jirko nevím o své zakomlexovansti a co jsi ty osobně za boudu,ale já určitě nejsem.Michal je pro mne jen a jen překupník sice slušný,ale že brečí nad šikovnými Poláky mne teda nevzrušuje.Řekl svůj názor a já svůj.Takže asi tak.Ty nebreč pořád a nefňukéj a děléj něco pořádně,pak nebudeš pořád jančit a kňurat.Někdy jsi horší jak baba v přechodu.
sobota, 8. prosince 2012
 
Anonym
Anonym A ještě snad že sních tento týden přinesl práce jak na kostele.Takže vezmuli to podle stavu a situace je to dost dobré.Gum je jak hvězd na nebi,je co pořád prodávat.Boudaři kolem nás jsou na prášky.Nemají si do čeho prdnout.Jo kvalitka se pozná a ti noví čerství plechočáři nemají nejen to teplo ani na ty zvedáky a stroje co jsou potřebné k pořádné robotě.Takže jinak zduř buci puci internetoví,také naši výhradní pánabozi a ať vás nejenom naši milí Pšonci vyštvou a třeba i zničí!Končí se vám nenažraně rozežraná kariera.Zduř.
sobota, 8. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Jirka - zakomplexovaný ferda už jde proti všem. Ty musíš bejt garáž na konci světa :-)))
sobota, 8. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Pšonci u nás!!!Huráááááááááááá.Konečně ty nenažraná prasata výhradní a skunci internetoví vyhynou jak to prase na porážce.Čím více jich tu bude tím lépe.Podporovat,podporovat a ještě znovu podporovat.Sám od nich beru a budu jak jen to půjde kdykoliv než abych bral od těch našich nenažranců.My servisy už nemáme co ztratit.Michael ty ano ty jsi jen překupník,takže klidně padni.Nahradí tě Polák a bude klid.Stéjně tak nahradí Hnídka,Pešpíčka,Urboše a další strupy jako dnes mrtvý interneťákový,tabulkový mamlas FAKE.Budiž mu země navždy těžce zabetonovaná.Takže Poláci šup sem ať se z toho ti smradlavci už nikdy nevzpamatují.Zduř!
sobota, 8. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Myslím že ne ti co se odnaučili dělat v montérkách,ale ti co se to vůbec nenaučili a byli nejchytřejší jak se dělá pneuservis.Ti co se jen převléklli se mají možnost a šanci vždy vrátit do dílny.Ale ti co se to předtím nenaučili tak se určitě už učit nebudou,už jen proto že to není žádný kšeft.Amen.
sobota, 8. prosince 2012
 
Michal
Michal Jojo, já jsem ten časopis dostal taky, ale upřimně to na Pneurevue nemá:-), taky jsem se docela divil na odpovědi. Já sám o sobě se oprav litých disků docela bojím, maximálně dělám lakové opravy a opravuju rýhy od obrubníků, ale když chce někdo rovnat disk, tak to beru do Pneuservisu Vulkán, tam se mi osvědčilo, že jsou šikovný a dělají to opravdu dobře a kvalitně. Ale někdy mě fascinují někteří místní fajnšmekři, kteří když jsme se bavili tak to řeší mnohdy palicí a kusem prkna (myslím opravdu lité disky, ne ocelové), že to prý někdy jde, což je podle mého velký velký hazard jak z diskem tak především z bezpečností.
sobota, 8. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Podle mě nejvíc brečí ti,co se odnaučili dělat v monterkách.Já jako i manuálně pracující majitel umějící jak pneuslužby tak autoservisní práce vč.geometrie strach moc nemám.
sobota, 8. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Amen
sobota, 8. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec- Krásný mrazivý sobotní den přeji všem z Třince. Celkem 5cm sněhu, teplota pod -10C a dnes práce jakš takš. Týden byl celkem úspěšný, prodej pneu se nastartoval díky snížku který trošku podráždil opozdilé řidiče. Po havarii a následné opravě geometrie se nastartovali opět i mechanické opravy vozidel, bez niž bych dnes stěží mohl dělat jen pneuservisní služby a jsem za to i rád. Čeká nás všechny hodně těžká a myslím že i dost dlouhá doba temna. Válka na všech frontách začala, je a bude nemilosrdná, dotkne se všech a pohltí všechny lumpy, podvodníky ale stáhne třeba i ty dobré a nevinné poctivé borce v oboru. Hodně také záleží jak kdo myslel na budoucnost, jak kdo rozhazoval nesmyslně peníze ne do oboru, ale na domy, auta, dovolené a další nesmysly a takové taky znám a ti hodně zabrečí. Těm to i klidně přeji. Kdo si nenechal žádnou rezervu, nenaslouchal a neposlouchal problémům v trhu pneu bude muset pykat. Na konci tunelu je ale vždy pro ty dobré světýlko naděje a tak věřme, že se to dotkne především těch lumpů, podvodníku a paznehtu našeho oboru. Bořek Filipec. http://www.pneucentrumprofi.cz/
sobota, 8. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Petr - ano přesně to zažívám dnes a denně. Mám za rohem blbce, kterej dělá jen dva měsíce na jaře a dva měsíce v zimě. Přezutí při nákupu pneu zdarma a takový kraviny. Když má vyděláno zavře a jeho zákazníci jezdí ke mně s defektama a maj podobný kecy. Tak přemýšlím udělat cenu na defekt za 500,- Kč a pro mé klienty za 50% slevy. Teplo a lidi 6 dní v týdnu něco stojí. Machrovat 4 měsíce v roce umí každej.
sobota, 8. prosince 2012
 
Anonym
Anonym To máš pravdu,ale cenou by jsi byl někde u OMCN což je bratru 200 000 ,čína tě vyjde na 90 000 i s montáží a dopravou.To je ten malér.Určitě nastanou těžké chvíle i prodejcům auto pneuservisního vybavení.Na jednu stranu prodávat itala za pár kaček,tak to má opravdu každý a to by se nám asi nezamlouvalo.Na druhou stranu je to balík.Já si koupil 3D geometrii i se zvedákem -OMCN cca 850 000 kč a to měl takovou geometrii málo kdo a cena seřízení tomu odpovídala.Dnes to koupíš za pytel hrušek a má to kde kdo a cena??? Jsou i tací co to dělají za 400 kč do ulice.To platí i o rovnání disků.Platil jsem za to kolem 100 000 a dnes to máš už za 60 000.Dělá to kdejaká šopa do 250kč.Trh je nasycen vším možným,konkurence obrovská,poptávka skoro minimální.Včera jsem dostal konkurenční časopis kde byla otázka opravovat,nebo neopravovat alu disky??Je to těžké,mírně koplý disk dělám,ale urvanej límec ne.Některé otázky a opovědi jsou zajímavé.Horko těžko někdo vyhodí 3 ks alu disků,když se již ten model nedělá.Na druhou stranu takové Dezenty se kroutí sami o sobě.Ale znám i takové co dokáží udělat s kolem zázraky a bez problému to jezdí několik let.Je to ovšem na zákazníkovi.V Německu je to třeba je zakázáno a tady si ovšem protiřečíme.Chceme německé pravidla-řemeslná činnost přezouvání pneumatik,zákaz prodeje jetých a na druhou stranu je spousta jejích nařízení která porušujeme viz oprava alu kol.Ekonomika,vyspělost ,finanční zázemí je mezi námi a nimi nedosažitelná.A o tom to je.Jem měl včera zákazníka s defektem a ten si pochvaloval,že si může počkat v prodejně ,kde je teplo a při tom koukat přes velké prosklené okno do servisu.Jen mi vyčetl,že jsem drahej ,že mu to v létě tam ten boudař opravil za půlku.Říkám mu,jestli to dělal hříbkem,nebo knotem,on že neví.A když jsem mu řekl proč tam nejel ted ,tak má prej zavřeno.Jsem mu řekl,že se ani nedivím v takové zimě,když tam nemá topení tak ani kompresor nenastartuje.Ono to topení není zadarmo .
sobota, 8. prosince 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz