Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Michal
Michal To je stejně v háji. To mi řekněte proč si takovéto stroje nemůžeme vyrábět sami. Byly jsme země, která měla jednu z nejkvalitnějších ocelí a vůbec vyspělý průmysl, který nám mohl kde kdo závidět, měli jsme desítky ne li stovky průmyslových podniků a kde jsou dnes? rozprodané cizím firmám, které to poslali do háje, aby jim zmizela konkurence, nebo to vytunelovali, rozkradli..to by jeden blil když to vidí. Takovéto stroje se mohli vyrábět u nás a byly by určitě desetkrát kvalitnější než italský a rozhodně více než čínský. ach jo
pátek, 7. prosince 2012
 
Hrouda
Hrouda Je to čínská mrdka , ale jinak to nešlo!!! Italy jsem kupoval doteď a příjď si poslechnout jak pracuje jejich čerpadlo ITALSKÝ na nákladní stahovačce a pobleješse . je to moje první čína a pokud se to zase bude sr...t tak i poslední a začnu si to vyrábět sám . Protože v létě bude dost času pane ....Karle , Romane , nebo kdo jsi.
pátek, 7. prosince 2012
 
Anonym
Anonym A s tou manželkou musíš i spát nebo chodíš jen na pivo?
pátek, 7. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Gumař- má pravdu příspěvek že"právě sledujeme začátek konce českého velkoobchodu" Dokud nedojde k celoevropskému srovnání cen pneu(zatím se to daří jen Michelinu)tak obchodní zastoupení a potažmo i velkoobchody se značkami Barum,Nokian,Bridgestone,Nokian....atd.na českém trhu nemají komu prodávat.Doteď české zastoupení bylo arogantní,blbí Češi kupujjte dráž než Němci či Poláci a držte hubu a teď přichází odveta,předobjednávky se budou dělat přes PNEUB2B a ostatní intrnetové překupníky.Nejsem přece blázen naskladňovat 1000 ks Nokianu s 52% když si ho "stáhnu s Evropy" s 60% ! Narovnat cenové podminky v rámci celé Evropy a bude dobře!! A pak i Vámi milovaný Pešíček a spol.budou mít po podlizačných cenách!
pátek, 7. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Petr - Michale s Kriegem dělám dlouho a nemám s ním jedinej problém. Beru větší kola a občas nákladní michelin. Má dobrý ceny a čerstvý dotky. Dává mi na fakturu a dlouhou splatnost, ale to proto, že od něj beru již dlouho. Z art gumu beru krátce, dobrý ceny ale je to polák, víš jak .
pátek, 7. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Ten němec dodává i na Eios Poitesu.A pšonci jsou dravci ,ti lezou kamkoliv.Joo karasovci udělali na sevrní moravě peklo,tak se to jako bumerang vrací.....
pátek, 7. prosince 2012
 
Anonym
Anonym To máš blbý,moje žena ,dělá se mnou tak ví co a jak.Před lety chtěla ona koupit 3d geošku,po sezoně druhou myčku atd.Je to žena na pravým místě,ví že když se vydělá může rozhazovat plnou hrstí,ale zase když je třeba zainvestovat do toho co sype tak to neřeší.No a když to stojí za hovno,tak je skromná.Prostě ideál.
pátek, 7. prosince 2012
 
Michal
Michal tak pneub2b má další dva dodavatele: Reifen Krieg GmbH a Art-Gum Spólka z o.o. Znáte je někdo? mně to vůbec nic neříká.
pátek, 7. prosince 2012
 
Anonym
Anonym No něco v tom duchu budu muset, ji přece nezajímá kolik toho mám skladem:-)
pátek, 7. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Ty ji koupíš Karibik,nebo kabelku LV ??
pátek, 7. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Tak to bude mít paní Hroudová krásné vánoce:-). To moje by mě hnala:-)
pátek, 7. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Kamárádi,jaro bude stát za pendrek a nepomůže tomu ani 60% na faktuře od kohokoliv.Kdy už to ti oslové pochopí.Trh je přesycen,velkoobchodů mraky,požadavky výhradních nehorázné,navyšování odběrů nereálné.Ale jim jde jen o čísla z toho mají výplatu.Budou muset jík k lopatě ,nebo do montérek.Jednomu jsem řekl,že mu dám 100 tisíc měsíčně,ale musí si na to vydělat prodejem u mě na prodejně když mi tak navyšuje cíle.Ukázal jsem mu konkerenčí ceny e shopů,káček,drožkaže a konkurence v okolí za kolik se prodává.Jsou mimo mísu oni si myslí,že udělaj cenu na Kormorám ,Michelin,Barum Conti a já vemu kamion.Hovno vemu ,žetony zašiju do matrace .
pátek, 7. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Co jsi bral taky tu čínskou mrdku averlift či co??Mám něco podobnýho.Cena super,ale ital to není ))) nebo (((
pátek, 7. prosince 2012
 
Hrouda
Hrouda Dík Michale. Ale všíchni jsme určitým způsobem ohroženi. Musíme se snažit a alespoň touto cestou se podporovat a informovat jak se věci mají. všem přeju dobrou noc.
čtvrtek, 6. prosince 2012
 
Michal
Michal Hroudo, tak to Ti moc gratuluju k novému přírustku. To jsi si udělal předčasného ježíška.:-) A Ty se vůbec neboj, Ty jsi poctivý dříč, Ty budeš mít práci pořád, o to se opravdu neboj!
čtvrtek, 6. prosince 2012
 
Hrouda
Hrouda Nazdar chlapáci tak jsem si dnes udělal radost se svojí ženou a koupili jsme si na servis nový zvedák nůžky do podlahy. Firma VM conzulting nám ho dnes dovezla a zabudovala. Zatím spokojenost spolupráce dobrá, teď jak se projeví ten zvedák snad bude v pohodě. Jinak za doporučení děkuji panu Pavelkovi z BVB a tímto ho pozdravuji pokud to tu navštěvuje. Práce zatím pohoda prodej ne moc a z toho co tu čtu je mě úzko a netuším jak si přebrat některé příspěvky. Jsou dost drsné a dost pravdivé, ale to v tom dalším roce nemůže být taková katastrofa co budu dělat s tím zvedákem to nemůže být konec branže :D
čtvrtek, 6. prosince 2012
 
Michal
Michal Obchodníci to dobrý jsou, to jo, to už od doby těch jejich slavných stánkových trhů. Ale hlavně jsou to především velký švindlíři, viz ta jejich technická sůl a kdoví co to všechno ještě proběhlo. A tak to bude i s gumama, jen co se tady otrkaj. Já bych v životě od takových leváků nevzal ani ventilek, i kdyby mi tu gumu prodávali za 100 Kč...tady je vůbec špatně, že si jako stát necháme líbit, aby se na náš trh dostali a zaplavili ho svýma aušusama, to je celej ten podělanej schengen
čtvrtek, 6. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Evropská centrální banka srazila odhad vývoje ekonomiky eurozóny 6. prosince 2012 14:57, aktualizováno 15:31 Evropská centrální banka prudce snížila odhad vývoje ekonomiky eurozóny na příští rok na minus 0,9 až plus 0,3 procenta, dosud čekala minus 0,4 až plus 1,4 procenta. Horší bude i vývoj v letošním roce, uvádí nová prognóza banky. Zdroj: http://ekonomika.idnes.cz/ecb-prudce-snizila-odhad-vyvoje-ekonomiky-eurozony-fh4-/eko_euro.aspx?c=A121206_150247_eko_euro_spi
čtvrtek, 6. prosince 2012
 
Anonym
Anonym souhlas, právě sledujeme začátek konce českého velkoobchodu, otázkou je co to bude znamenat pro servis. Myslete si Polácích co chcete, obchodníci jsou více než dobří. Naše velkoobchodní smetánka prodala 50000 pneumatik a již si všichni vozili prdele v medvědech. Polské velkoobchody jsou o dva řády jinde a po letošním roce nebudou výrobcům dlužit, na rozdíl od místních. bye, bye Tyrex,KK,GPD, DP, Jopeco, Verex,Taxi ......
čtvrtek, 6. prosince 2012
 
Anonym
Anonym můžeme poděkovat vředu KKpneu, jejich aktivita v polsku nese takovéhle ovoce. Už nevěděli komu rozdat pneumatiky skoro za nákup. A bumerang je zpátky. Tenhle boj odnesou zejména velcí prodejci. Už se těším na 2013 :-)))
čtvrtek, 6. prosince 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz