Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym polsko (takzvaná evropská čína) dokoná popravu našeho oboru. A pak se něčím naskladňujte. A
čtvrtek, 6. prosince 2012
 
Michal
Michal Podívejte co mi dnes přišlo od nějakého poláka, takže se sem chystá další polskej aušus, který bude hledat lidi typu škarka, aby jim zvyšoval zisky a zasral to tady dalším šméčkem: Vážení, Od 10 let se specializujeme na internetovou prodej pneumatik a jsme největší firmou v této oblasti v Polsku. Dodáváme zboží do mnoha zemí v Evropě (do Německa, Francie, Itálie atd., nyní zahajujeme činnost i v České republice. Naši zákazníci objednávají na internetových stránkách, např. www.oponeo.de či www.oponeo.co.uk atd., česká verze je v přípravě. Prodej se rozvíjí velmi dynamicky a zajímá nás spolupráce s jinými firmami, od kterých bychom mohli kupovat pneumatiky a které by pak posílaly je zákazníkům - v České republice a také mimo ČR do zahraníce. Náklady na dopravu by byly samozřejmě na naší straně. Zajímají nás dva druhy spolupráce: - nakupování u Vás pneumatik a kol pro maloobchodní zákazníky našich internetových obchodů v Evropě, - objednávání u Vás větších počtů pneumatik pro náš sklad v Polsku. Níže najdete několik aktuálních údajů o naší společnosti: - od roku 2001 přes 900 tisíc zákazníků objednalo zboží v našich internetových obchodech - od roku 2007 jsme kótovaní na Varšavské burze cenných papírů - v roce 2011 náš příjem činil 41 milionů eur - v roce 2011 jsme prodali přes 700 tisíc pneumatik - máme sklad pro 200 tisíc pneumatik - zaměstnáváme přes 100 osob Pokud by Vás takový druh spolupráce zajímal, kontaktujte nás prosím telefonicky nebo mailem. S pozdravem Marcin Strzyżewski Specjalista ds. obsługi zamówień i interwencji na rynku czeskim Specialista na Českou republiku marcin.strzyzewski@oponeo.pl OPONEO.PL S.A. www.oponeo.pl Tel.: +48 52 3418 848 Fax : +48 52 3418 850
čtvrtek, 6. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Jirka - nechtěl bych mít na skladě velký kola. Ty nový ceny jdou dolů o ranec. To je mazec.
čtvrtek, 6. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Guma-Hmmm.Znechuceni jsme chováním zástupujicími výrobci.Věřím,že výrobci potřebují naše sklady,ale za ty nám musí zaplatit.Současná situace/i kdyby se prodávalo/nepokreje náklady.Je lepší mít sklad prázdný nežli plný pneumatik koupených za nereálné ceny.To,že si předobjednám a oni mi dají 2-5%je tak na skladníka.Pak ještě jedna finta od Barumu:když zaplatím do 28.2.2013 skonto 2%za letní-dobrý co?
čtvrtek, 6. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Jen výhradní si libujou,oni tratní nikdy nebudou.Vše se zdražuje a oni jdou s cenou dolů
čtvrtek, 6. prosince 2012
 
Anonym
Anonym JJ Kormorán 2500 kol a máš maximální možnou slevu )))).Otázka co z toho.Každej aby prodal si nechá 25 kč na kole a je to zase zkurvený.At si to pošlou drožkařovi a ostatním,co jim lízali prdele.
čtvrtek, 6. prosince 2012
 
Anonym
Anonym tak dneska u nás napadlo 5 cm sněhu, cesty kloužou, ale na servisu se vůbec nic neděje. nic. Asi už je odzvoníno. Možná přijede pár opozdilců pžrd výletem na hory, ale už si toho moc neslibuju.
čtvrtek, 6. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Hmmm, máme za sebou jeden z nejhorších roků v pneu branži. Zdálo by se , že pneuservisy i velkoobchody jsou znechucení situací na trhu a nebudou kupovat dopředu vůbec nic. Stačila jedna akce na kormorán, tedy značku která donedávna byla "skoro mrtvá" a sjem překvapený, kolik prodejců v okruhu mých známých si objednalo. Trh se zcela jistě mění , ale podle mého názoru budou výrobci vždy potřebovat včasné objednávky a sklady svých odběratelů.
čtvrtek, 6. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Svatá pravda,niko mě nebude podotýkám nebude tlačit do nějakých objednávek.Mě teda kurva ne.Já je nepotřebuji.Ted jim hoří koudel u prdele a oni mi tu skoro klečí na kolenou,seru na ně at to dají drožkařovi, Káčkám,hňupovi Hnídkovi,Tirexu a jiným co jim to vozili tam a zpět.Já na ně seru.
čtvrtek, 6. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Velkoobchod v čechách končí a kdo tomu snu chce věřit dál, ten je blázen. Tradiční značky nahradí korejské a čínské což se již děje. Trhu neporučí žádná figurka zastupujícího importéra :-))))
čtvrtek, 6. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Kámo ,byla doba,kdy se mi dařilo tak,že už jsem nevěděl kde a kam se zvětšit,ale nejsem v Praze jako Procházka a nedělám takové fleety o 300 a více vozech.Jen jsem koupil kvalitní vybavení,postavil sklad na uskladněné pneu a ne na nové.Velkoobchod mě nelákal.Obchodáci mě lámali,ale já nepodlehl a jsem dnes štastnej.Ono s jídlem roste chuť,ale všeho s mírou.Dnes mám klidné spaní.Jaro neřeším ani za 60% slevou.Lid je hladovej,auto je to poslední.I střední flotila šetří a na jaro nic nekupuje.Nebojí se ani vyššího DPH.Jen nejdou do krajních mezí.A to se na všechna auto kupovali letní pneu cca 200 kol.A to je už co říci.
čtvrtek, 6. prosince 2012
 
Anonym
Anonym At je to jak je to ,já se do nesmyslných odběrů nehrnu.na jaro jsem poslal včechny k šípku.
čtvrtek, 6. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Petře tak nám to popiš když víš jak to je.
čtvrtek, 6. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Petr - hoši nechci se nikoho zastávat, ale brečíte na špatném hrobě. Situace, která na trhu je je mnohem složitější než si myslíte.
čtvrtek, 6. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Kéž by se z toho trotl Hnídek brutálně posral.
čtvrtek, 6. prosince 2012
 
Michal
Michal Jojo, ten ševčík to pěkně napsal. Mošu jsem ještě nečetl, to si nechávám na lepší chvilky.
středa, 5. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Líbil se mi rozhovor s Františkem Mošou.Má to hlavu i patu.
středa, 5. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Dle mého ty vystihl Ševčík
středa, 5. prosince 2012
 
Michal
Michal Hruško otázka zní: Jak by měl podle Vašeho názoru vypadat ideální dodavatel pneumatik pro pneuservis? Jaké hlavní atributy by neměl postrádat? Odpovídají popořadě: Hnídková, Jaroslav Braňka - Tirex, Václav Částka, Ševčík z Tasy a Vorel z Barum Conti. Nutno uznat,čistě nezaujatě, že nejlépe jak mohl v této situaci odpověděl na tuto otázku p. Částka, nepouštěl se do nesmyslů. Za to Braňka se rozepsal jak mohl, ale to nechci zatím číst stejně jako paní Hnídkovou, protože jsem po pozdním obědě a pro mě osobně jsou tihle dva ztělesním té největší křivosti našeho trhu.
středa, 5. prosince 2012
 
Anonym
Anonym JJ Hnidková tam je,bych je klepl do hnětky ))
středa, 5. prosince 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz