Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym 3670,- Kč s DPH můj nákup z venku
pondělí, 26. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Jo 245/40/18 zimní
pondělí, 26. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym No cena byla nižši o 220 Kč než našem Eoisu a slo o Vredestein, podle me to musej koupit za par svestek a maj na tom peknej vejvar.
pondělí, 26. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym a co to bylo za značku?
pondělí, 26. listopadu 2012
 
Radek
Radek Normální cenou bych to nenazval, ale uváděno to předpokládám nebylo ani na webu ani na faktuře.
pondělí, 26. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Tak jsem si to myslel dobre, setkal jsem se stim nekdy pred 10 lety. je to na pneu z nejlevnejsipneu.cz prodano samozrejme za normalni cenu
pondělí, 26. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym je to jako ošklivá ženská. Funkční ale ošklivá...
pondělí, 26. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Taková 2. jakost. Povrchové chyby, jako jsou špatně čitelné nápisi na bočnici případně běhounu a podobné kosmetické vady. Mě ljsem za to , že takové pneumatiky výrobci již do trhu nedodávají. Možná pro Afriku a střední východ, kde to nevadí... Matěj
pondělí, 26. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym křivý vzorek, drážka posunutá.Je to většinou na traktorech,vlečkách apod.
pondělí, 26. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--kosmetická, estetická vada. Nemá vliv na funkci.
pondělí, 26. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Panove prosim Vas co znamena ne pneu vypalene DA diky
pondělí, 26. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Jirko přesně tak. Je pravda, že ty spolky co to budou dále přeprodávat klidně zezačátku podepíšou nějakou smlouvu, ale jakmile zjístí že to nejede, že se to moc neprodává, že to není tak žhavé zboží jak počítali, tak začnou dělat různé opičky a kulišárny aby se toho zbavili. A zbaví se jenom podrazy a výprodeji i třeba pod cenou. Problém je to že než na to překupníci příjdou zase budou mít ti pneubozi odběr, papírové cíle splněné a servisy zase musí jen částečně koukat a vydržet. A to je čas! A ten je dnes hodně drahý. Každý den stojí toho servisáka nemalé peníze. Takže to zase bude jen hloupý koloběh nesmyslné obchodní politiky.
pondělí, 26. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Jirka - ono to není tak jednoduché dodávat komukoli. Neplacení za zboží je opět v kurzu a na splatnost už dává jen blázen. Takže ať to zkusí, dodávat jiným než prověřeným.
pondělí, 26. listopadu 2012
 
Hrouda
Hrouda Až neudeme nakupovat , tak jak si představují v Barumu ,Michelinu a td. tak to otevřou , tak jako to udělaly již dříve v OKAY prodejci stavebnin a kovomaty nebo domácí potřeby možná při cestě do KINA si budete moci u pokladny koupit pneumatiku. Oni někde prodají když né na servis tak někde určitě ,protože je pořád dost lidí co si myslí jaký je to kšeft prodávat pneumatiky.
neděle, 25. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Je jisté,že to co se děje teď a tady je hnusný.Nikdo z toho nebude nic těžit.Kéž by to skončilo brzy.
neděle, 25. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec-Hezké nedělní popoledne Petře. Ještě že Já skutečně nic takového s Barumem a ostatními pro mne některými pneuubožáky nemusím. Každému vždy říkám když mi tu podsouvají smlouvy, dávají si nároky, chtěji mi něco nařízovat z jejich vyšších míst, že musí se jen v životě umřít, nic jiného na světě neexistuje co se musí. Vždy je jinde svobodná volba, jen osud kdy příjde totální konec neovlivníš. Takže podstatou je, že ty můžeš ovlivnit co, jak a od koho budeš nakupovat. Ty jsi ten co se rozhodne a příjmeš nebo nepříjmeš nějaký obchodní návrh. A jak píše GUMA ať se požerou mezi sebou. Já nechci být jejich otrokem a ani nikdy nebudu. Moris taky rozumně napsal že pneumatikátor není největší konkurenci pro pneuservisy ale pro ty výhradní pneubohy kteří v nedávné minulosti dělali takové zásadní chyby které pro některé byly začátkem brzské záhuby. A Hruškovi moc děkuji za to že přišel na to jak se tady dělají další a další podrazy na pneuservisy.
neděle, 25. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Guma.Bohužel je to tak,všichni "velcí"mají plné sklady letních,které chtěli zaplatit zimou,ale ono ouha zima také leží skladem.Jejich řešení právě sledujete,zbavit se desetitisíce kusů za každou cenu.Tak ať se chlapci navzájem sežerou.Je fakt,že tím se trh pěkně zkazí,ale ono se toho už moc neprodá i kdyby napadl metr sněhu.Vyhlídka to není dobrá,protože léto bude podobné, prodat za každou cenu.To je odměna pro ty z Vás,kteří jste od nich nakupovali.Díky Vám oni vyrostli.
sobota, 24. listopadu 2012
 
Moris
Moris tady končí všechna slušnost a nastupuje agrese tohle je skutečný poškozování obzvlášť mě irituje v názvu price killer což je jasná narážka na cenu a chování ke konkurenci a zavánějící podvodem.....at se na mě nikdo nezlobí ale to jakým způsobem se chová konkurence kolem mě nejenom na internetu je ubohý a doufám že velkoobchodu zustanou opět kola na skladě..... s timto se níž asi už klesnout nedá, když chtějí prodávat stejně do servisu jako na koncovýho zákazníka..... jsem rád že jdou výhradní do každý garáže skoro na stejný podmínky co se samozřejmě VO nelíbí.... opravdový pneuservisáci budou mít práce dost, která je pronese přes příští rok.... pro každý dobrý pneuservis bude přínosem sebezničení těchto paskvilů nakonec jejich zákazníci jsou především servisy, který to mají na další prodej a co se týká koncových je to skutečná elita, která jde vychcaně po ceně a nejlíp, když na tom druhý očividně prodělá teprve potom jsou uspokojeni ......Přišel s tím Grill a Částka všude billbordy a potom se přidali další a začli prodávat bez odpovídajícího zisku a mysleli si jak nás všechny zničí a že ukážou světu nikdy předtím to takto nefungovalo a fungovat nebude.....kéž by praskla ještě nějaká dluhová bublina at se vzduch skutečně pročistí a padne evropská unie strůjce finančních problému a jednostranně výhodných kšeftů výměnou za dotace který dostáváme na největší kokotiny a nic nedělání....Myslím že pneumatikátor není hlavní konkurencí pro pneuservisy, ale pro výše zminovaný....
sobota, 24. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Petr - Bořku a práve u barumu je to názornĕ vidĕt. Aby jsi mĕl dobrou slevu na barum, tak musíš vzít procentuelnĕ conti. Potom nikdo neví co s tím conti dĕlat tak šup na net za nákup. A pořád dokola :-(
sobota, 24. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Pěkný odkaz SJM, teď už jen vymyslet jak ze zbavit lokajů.:-) Poo
sobota, 24. listopadu 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz