Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym Zanechte lelkování, poslední šance něco prodat přichází ---------------Příští týden udeří zima v plné síle Až dosud byl listopad teplotně lehce nadprůměrný, koncem měsíce by se však měla situace změnit. Podle Petra Dvořáka z Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ) totiž příští čtvrtek přijde silné ochlazení, které s sebou přinese i sníh.
pátek, 23. listopadu 2012
 
Radek
Radek Zajít si přes den uvolnit do lesa,zalyžovat, apod.Těch stresů už je kolem nás až dost.Víkend prostě prožít v pohodě.kdo se toho ale ujme???Najde se někdo? = A kdo se ptá? Anonym beze jména, bez registrace.
pátek, 23. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Panove urcite zajimava myslenka. ALE. Co na takovemto setkani probirat ???? Co od toho ocekavat.?? Tedy krome nadavani na vzniklou situaci, pomlouvani ostatnich atd. Pri rozmysleni techto veci, by to mohlo byt prinosne. Jinak se zeptam. A neni uz takovyto spolek a to Sdruzeni vulkanizérů vice na http://www.spolecenstvovulkanizeru.cz. Mozna by stacilo byt cinny v jiz zalozenem spolku. Probudit ho k životu a za cas by se na kvalitní pneuservis nahlizelo jinak. Proctete tyto stranky a Hlavne informace o spolecenstvu a mozna je to ono. Ano, napřiklad já jsem to jiz tady psal nekolikrat. Jsem ochoten se podelit o sve zkusenosti z obchodu i servisu, a naslouchat ostatnim zda delam veci dobre, oponavat, diskutovat atd. Ale pouze s nekym o kom vim kdo je cim se zabývá atd. Takovato Diskuze jako je zde je dobra pro jakousi informovanost a prehled v deni okolo nas. Ale nikam nas neposune jako pneuservisní branži.
pátek, 23. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Už se těším na nové číslo PR ))))O tom Point S to bede asi zajímavé
pátek, 23. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Standa.Já bych navrhoval pana Součástku
pátek, 23. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Nejlépe by bylo kdyby prostě někdo udělal sraz servisáků jak říkal Bořek.Kdo by chtěl ten by se závazně nahlásil,poslal zálohu a bylo by to.Každý servisák by se tím ověřil co je zač a tím pádem by to mělo smysl.Určitě by mi nevadilo kdyby přijel i třeba Michal který je spíš internetový prodejce než servisák,ale tady vystupuje profesionálně a slušně.Nemuselo by to být někde v žádném super hotelu.Právě naopak.Někde na horách v klidu si večer sednout pokecat a rozebrat situaci.Zajít si přes den uvolnit do lesa,zalyžovat, apod.Těch stresů už je kolem nás až dost.Víkend prostě prožít v pohodě.kdo se toho ale ujme???Najde se někdo?
pátek, 23. listopadu 2012
 
Michal
Michal Právě jde o ty jména, to je fakt dobrý
čtvrtek, 22. listopadu 2012
 
Radek
Radek Je úplně jedno jestli se ví kdo je kdo. Alespoň by se přispívalo pod jedním jménem. takto se může každý vydávat za koho chce.
čtvrtek, 22. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym JJ registrace je dobrá,ale stejně nekdo neví,kdo je kdo ,jen Bořek napsal i název svého servisu a Hruška taky.Jinak nikdo.Já taky ne
čtvrtek, 22. listopadu 2012
 
Radek
Radek Kolik se dostaví lidí, toť otázka. Volalo se tady po registrované diskusi. Když p. Mensa investoval do redakčního systému s registrovanou diskusí tak si stejně většina není schopna tu registraci udělat a patlá to sem po staru. To již trochu napovídá jak by celé sdružování možná dopadlo.
čtvrtek, 22. listopadu 2012
 
Moris
Moris Zdravím, Jirko sorry že jsem ti neodepsal na ten rozměr ale myslím, že to je stejně jedno-problém je plošný.....co se týká toho srazu jeví se mi to jako dobrý nápad v mimosezoním čase se někde vidět a udělat setkání..... jak říká Bořek pro pneuservis by to bylo hodně těžké sezvání ostatních........spíše by to byla akce snad pro pneurevue......)) Druhá věc kolik se nás skutečně dostaví.....
čtvrtek, 22. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec---Myslím Luboši, že by to bylo nanejvýš potřebné a dobré. Není to však vůbec jednoduché. Najít někoho je dnes skoro nemožné. všichni máme práce ze servisy, zaměstnanci, chodem apod. A ještě dělat něco takového potřebuje především čas a ten má dnes málokdo. Nebylo by špatné kdyby solidní pneuservisáci se třeba v lednu sešli někde na horách a strávili víkend v potřebné diskuzi a jednáních. Kde, kdy ale hlavně kdo to zařídí je ale myslím hodně těžké. Kéž by mezi námi byl někdo kdo má tyto možnosti.
čtvrtek, 22. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym SJM--Na příští zimu zatím nenakupovat,bude brutální snížení cen.Výrobci potřebují vyrábět a prodávat.Zimy jsou plné sklady po celé evropě.Kdo pochopí prodá. -- Možná jsou sklady plné, ale jinak to funguje jinak. 1) Každý výrobce má vlastníka, rodinu, inv. fondy, banky a ty zase mají nějakého vlastníka a prvořadým úkolem je vydělávat. 2) Výroba a prodej je pouze nástroj k dosažení zisku. 3) ideálem je prodat max. množství za max.ceny. To je ale teorie. Realita je ovšem také prostá i když se snaží nám páni manageři a ekonomé vtloukat do hlavy, jak je to strašně komplikované, náročné a vysilující - nastavit max.cenu, za kterou to lidi ještě koupí a prodat toho co nejvíce. Nicméně i výrobce má své náklady, pod které nemůže. Pokud mu výrazně klesá prodej, nemůže bezhlavě slevovat. 4) Příklad - Sergio Marchionne ředitel Fiatu se snaží přimět automobilky v Evropě, aby snížily výrobní kapacity o 30% a zachovali si tak marži pro přežití a rozvoj. Zatím se tomu bránili pouze německé, vyjma Opelu. Myslíte, že v gumách to bude jiné? Možná bychom se podivili, kdo a jak jsou provázáni lidé na vrcholu gumařské piramidy. Atomobilky byly celá desetiletí tahounem průmyslu, ale i tady se může opakovat scénář z textilního a spotřebního průmyslu. Je přeci ekonomicky dlouhodobě neudržitelné, aby německý, belgický dělník na montážní lince Opelu vydělával 3500€ a výrobek prodával čínskému dělníku, který vydělá 300€. Aby došlo k přibližné rovnováze, Čína nás na oplátku zavalí hračkami, textilem a elektronikou. Celá slavná Evropa i USA žije na dluh a dnes se již ani nesnaží předstírat, že netisknou peníze dle libosti. Viděl jsem zcela nedávno top servis, kde polovinu skladu na místo pneumatik zabýraly brambory, cibule,česnek, vejce atd. Kulil jsem oči jako blázen. Majitel, starší, sklromný ale úspěšný pán povídá: Jezdit se může, ale jíst se musí. S odstupem času jsem z jeho uvažování nadšený.
čtvrtek, 22. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Luboš - chlapi, nemyslíte, že je čas na založení opravdu reprezentativního sdružení pneuservisů, které by representovalo naše zájmy?
čtvrtek, 22. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Petře souhlasím s tebou na změnách, které jsou velmi potřebné . Po těch volám často již poslední rok a jsem stále přesvědčen že kvalitní pneuservisy mohou hodně ovlivnit. Musí však především chtít. Jde to dnes již částečně dost ovlivnit a vidím to na řadě příkladu. Situace chlapi není dobrá a dlouho ani vůbec nebude. Ba naopak. To horší nás teprve čeká. Záleží na každém z nás jak se k tomu postaví. Každý je částečně i strůjcem svého štěstí.
čtvrtek, 22. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Petr - Pirelli brala zpět léto také od jiných partnerů. Většinou to byli větší kola. Pokud by nastavili takový systém (letní za zimní a opačně) je to pro mě partner a chci s ním spolupracovat. Například Goodyear s předraženým létem a zimou a ani snaha cokoli řešit. Je čas na změnu systému a je na každém jak si nechá kakat na hlavu.
čtvrtek, 22. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Sklady plné,ceny jsou dole,ale na předobjednávku ti takové podmínky nikdo nedal,možná tak pouze s bonusama,sleva po slevě.Ale těm trotlům dávaj jistě ještě lepší.Michelin ve slavném výprodeji nic nemá.Všichni jen lžou lžou a lžou.Je pravda,že servisy nakupují za nejhorší ceny na trhu,ale jsou pro výrobce velmi důležití.Jak kdosi napsal tak jsme ro ně jen pohunci a "blbci",že to za ty prachy nakupujem.Pokud někdo nepříjde s něčím jako Yokohama na jaře s akcí -geometrie- pro Point S a hlavně bez získání dat,tak nic nevemu.Všem těm kokotům v kancelářích zůstávají prachy za nehtama,ale na servis nic nepustí.Ani ty zasraný montérky pro kluky nedají.
čtvrtek, 22. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Na příští zimu zatím nenakupovat,bude brutální snížení cen.Výrobci potřebují vyrábět a prodávat.Zimy jsou plné sklady po celé evropě.Kdo pochopí prodá.
čtvrtek, 22. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Když tak koukám na ty momentální ceny Nokianu nechtěl bych tím mít zasekanej sklad když se to teď pohybuje kolem 60% na kusovej nákup. To skoro člověk zapřemýšlí jestli už něco nenakoupit na příští zimu.
středa, 21. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Pešíček bere na přímo od: Pirelli, Bridgestone, Michelin a nyní Nokian a Barum.
středa, 21. listopadu 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz