Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Michal
Michal SJM: je to tak, smutné to je. On s tím autem uměl prd. Prý s ním jel úplně poprvé a ze záběrů je vidět, že v horizontu šlápnul na brzdu a při plném dosedu ji měl pořád zašlápnutou, proto ho to rozhodilo. Ale nejvíc mě dojal pan kandidát Okamura, který rally jako takovou odsoudil, přičemž loni se na závody sám hlásil jako řidič, ale nevzali ho..
neděle, 18. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym SJM--velmi smutný víkend a nemyslím ani na počasí, ani na Berdycha, ale na rodiny pohřbívajécí své dcery. Ty naše nářky jsou v porovnání s tím naprosto bezvýznamné. Povídá se zde v kraji zde ledacos, hlásí se svědci, ale namají video. Zajímavá je neověřená zpráva, že páni závodníci již v pátek slavili v UB konec sezony, údajně i páni doktoři, obhájci slabých a bezmocných, jako např. lihové a LTO mafie. Není cítit vůle ani síla něco vyšetřit. Pan jezdec je navíc velmi zkušený, jen letos jel např. první podnik, navíc se přihnal vítr v okamžiku kdy auto vylétlo z horizontu atd. atd.............................. .
neděle, 18. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym TADY JE TAKOVÝ MARAS ŽE TO MUSÍ LEHNOUT! NESKUTEČNÝ ŠPATNÝ SEN PŘICHÁZÍ.UŽ DO POSLEDNÍHO SLOVA VĚŘÍM TĚM CO TADY PŘED ROKEM PSALI CO PŘÍJDE.JAK SI TO PROČÍTÁM KROUTÍM JEN HLAVOU JAK TO PRAVDIVĚ VIDĚLI.MNOZÍ JSTE JE AŽ URÁŽELI,MNOZÍ JSTE JE NEBRALI VÁŽNĚ.MĚLI PRAVDU A TEĎ TO BUDE JEŠTĚ I HORŠÍ A MNOHEM VÍC NÁROČNĚJŠÍ.NEVÍM KDO NÁM POMŮŽE,ALE JÁ MAM DOCELA STRACH.
sobota, 17. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Chalan máš svatou pravdu.
sobota, 17. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Keby dodavatelia suhlasili s odberom nepredanych pneumatik, tak by nemohli preposlat na cetralu peknu tabulku predajnosti :) Oni sa tvarili do poslednej chvile, ze to koncovy trh nakupuje, ale zatial pneumatiky ostavali na nasich skladoch. Samozrejme to dostali do takej krajnosti, ze buducorocny prepad predaja bude katastrofou a ich cintorinom. Narast predaja pneumatik bola za posledne roky iba bublina, ktora praskla ... drzat predajnost neustalym otvaranim novych a novych dodavatelov, ktorym naplnili sklady ... Uplne fatalna sprostost a aktualny pripad je otvorit ako predajcu Okey elektro :) samozrejme uloha je splnena, t.j. naskladnit noveho predajcu, vykazat predaj :) Samozrejme vsetci zabudli, ze tie pneu, ktore tu nahadzali na sklady sa este musia na trhu predat a spotrebovat, co niekolko rokov este potrva ... cize touto obchodnou politikou, okradali svoje buducorocne predaje :) Chitili sa do vlastnej pasce!!! :) a nechapem, ze este na nasom trhu sa najdu kratkozraki blbci, co nakupili vypredaje aj so starymi DOT :))) ved ceny noveho tovaru na leto klesnu a este raz klesnu a koncom leta budu uplne dole, pretoze az tak padnu predaje importerov i velkoobchodov. Budeme radi, ak na tovare, ktory nam ostal z minuleho roka prerobime len 10% :( Takze ti co sa ulakomili na terajsie zlavy pridu nato, ze koncom leta budu mat pneumatiky za sice aktualnu cenu, ale so starou DOTkou. Jedno Vam poradim - buduci rok predaj pneumatik vygeneruje minimalny zisk alebo dokonca stratu, tak ak chcete prezit, dajte si poriadne zaplatit za svoju pracu.
sobota, 17. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Tak to by mě ty jména zajímaly.
sobota, 17. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Zkrachoval dodavatel autodílů Autoprima. Zbyly po něm dluhy 95 milionů. Tak a kdo bude jako první z velkoobchodů pneumatik ? Prosakují velmi zajímavá jména, která by člověk nečekal. Na druhou stranu krach po česku znamená především problém pro dodavatele krachujícího, nikoliv pro zkrachovaného. Nastoupí konkurzní a soudcovská mafie a vše uzavře v duchu české reality " věřitelé plačte".
sobota, 17. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym proveřte spolehlivost vašeho dodavatele, když vás pochopí a podpoří tak je to v pořádku, jestli ne, možná bude lepší poohlédnout se jinde. Takové sitauce se pravděpodobně budou opakovat.
pátek, 16. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Perfektní odpověď.i když mne nepotěšila moc děkuji.
pátek, 16. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Pokud koncový zákazník reklamuje zboží má na to dodavatel 30 dní. Během této doby však může podat písemné vyjádření, že reklamované zboží bylo zasláno výrobci na detailejnší analýzu. Tímto se prodlužuje doba na vyřízení reklamace. Pokud je to firma, potom se na reklamaci se vztahuje obchodní zákoník, kde není žádná doba nařízená. V případě , že nemáte podepsanou smlouvu , která tuto dobu na vyřízení reklamace stanovuje, potom je na dodavateli, kdy a jak reklamaci vyřídí. Ve vztahu mezi firmami je reklamační řízení otázkou serióznosti a vyspělosti služeb a odběratelského vztahu.
pátek, 16. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Potřebuji radu.Reklamoval jsem vadné náhradní díly a protože to bylo více jak 30 dní musel jsem zákaznikovi vrátit peníze.Dodavatel náhradních dílu mi to ještě nezaplatil ani se nevyjádřil.A že to má u výrobce a ten má podle obchodního zákoniku na to 90 dní.Je to pravda???Má mi můj dodavatel taky dát peníze nebo zamítnutou reklamaci do 30dní nebo může až do 90?Jestli pak by nebyla uznána a Já dal zákaznikovi peníze,kdo mi nahradí škodu?Díky za radu.
pátek, 16. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym výprodej michelin:zial pneumatiky už boli vyprodané )))
pátek, 16. listopadu 2012
 
Tire
Tire dneska mě dostal do kolen jeden zákazník (pojišťovák) škoda superb. dovezl si z anglie od sináčky nějakou noname značku z Indonésie (prej na tom jezdí půlka Londýna) a teď k tomu hlavnímu rozměr pneu 195/55R16, když jsem mu řekl že ten rozměr rozhodně na takové auto nepatří, že by to měl jako pojišťovák vědět, jen se přihloupě smál. Tak jsem ho jak se říká natáhl na práci a samozřejmě bez dokladu.
pátek, 16. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Myslim ze to co ted predvedl Nokian a v lete Pirelil s Pesickem a take vlastne Michelin A Conti je prokazatelne prodej jejich na koncoceho zakaznika pres drozkare. Ja sam to chapu jako absolutní poruseni vsech principu velkoobchodníka. A je potreba se tomu branit. Posledni dyn o tom diskutuji s kde kym a mezi reci je mi priznano ze servisy jsou povazovany za posledni zkostnatele ocasy, kteri nakupuji za nejhorsich podminek nejvetsi mnozstvi pneu. A to napric spaektrem vsech dodavatelu at velkobchodu a importeru. Porad se v pneuservisech prodava za nejvyssi cenu a nemaji moznost si na nic sahnout at uplatkem nebo zpetnou provizi. Proto vsichni otviraji nove kanaly a kde jinde nez pres net. Tam kde z toho neco maji sami. Ono je tezka videt jak dodavam nekomu do podnikani zbozi a on vydelava a ja se o nej staram a mam jenom zamestnanecky plat. Tomu by mohla zabranit moralni hodnota ale ta je tatam ve sem okolo nas. Jed potreba vymyslet obranu a jedine co mne napada je osetrit to obchodní smlouvou a odberateli a dodavatel kde se dodavatel zavaze ze nebude provozovat maloobchod a nebo transparentne za jasne danych podminek any nedoslo k poskozeni odberatele tím ze znehodnotil dodavatel koupene zbozi prodejem za nizkou cenu. Je potreba to promyslet a zacit konat. Jinak na pneumatikach do par let nebude nic.
pátek, 16. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Jirka - Michale, ty pirelky mu vzali jen proto, že se to zboží u něj neprodávalo. Nemohli si dovolit aby tam ty pirelky strašili až do teď. Tak to od něj vzali zpět. Kdyby se mu prodávali dobře, tak by mu dodávali do dnes. Teď vypadají hezky, že kazil ceny tak to stáhli. Kecy, kecy ,kecy.
pátek, 16. listopadu 2012
 
Michal
Michal Anonym:...pirelli jak vidno to bere bez problémů. Pešíčkovi 1000 gum...
pátek, 16. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Letos to budou všichni a rádi.
pátek, 16. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym a kdo z výrobců to dělá, že bere nazpátek neprodané gumy?
pátek, 16. listopadu 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz