Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym Sezóna byla dobrá , ale skončila hrozně rychle. Jak tady psal Bořek, lidi jezdí na ojetých zimních. Já čekám če se prodeje pomalu povlečou celou zimu. Navíc lidi budou jezdit na zimních celý rok a tak čekám, že se zimáky budou prodávat i třeba v červenci a srpnu.
pátek, 16. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Proto je třeba nenakupovat u výhradních,nebo to pak mít ošetřené vzájemnou dohodou.Vrátit zboží můžeš vždy.Ne za rok, ale 2-3 měsíce je podle mne normální.
pátek, 16. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Matěj. Osobně si myslim, že výhradní nic zpět nevezmou. UV minulosti jsem to s nima řešil a řekli mi, že je to riziko podnikání a že nic zpět vzít nemůžou. Tak jsem s nima skončil. Velkoobchod mi nabídl podobný % a část předobjednávky mi vezme zpět.
pátek, 16. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Ferdo klídek, nenervuj se. --Anonym--Pánové si určitě na faktuře taky přečtou 0,05% z nezaplacené částky za jeden den.. Dneska je to rychlé! Nato pozor!!---z úsměvem to přehlížím. To pane jste trochu mimo realitu. Dnes je to právě hodně hodně pomalé a nefunguje tady nic. Kdyby to tak bylo jak píšete, tak tady už dávno není to co se zde nachází za doslova bordel a je tu nastaven pořádek jako např. v německu. Zkuste tam nezaplatit? Upozorní Vás jednou a pak jste ztracen. U nás se 30-60-90 dní po splatnosti vůbec neřeší. Podvodníci mají rej a kšeft. A když náhodou někdo zapomene třeba i Já a dostanu slušnou zprávu, že není zaplacena nějaká faktura, tak pak nemám problém zaplatit. Stát se tohle může a stane každému. Pak mi přijít nějaká penalizace úplně bez upozornění by znamenala konec vztahu a to si moc lidí rychle rozmyslí. je rozdíl solidní partner a šméjd který to dělá účelově. Podvodníci tady v Čechách a na Moravě neřeší nic a vůbec nic se jim nestane. Takže těch 0,05% si nechte prosím vyfotit a zarámovat. Strach mám z jiných podstatných věcí dnešní doby a ne z hloupých a mimo realitu píšicích lidí, kteří ví velké nic o tom jak a co tady funguje a nefunguje. A příště se prosím podepiš. Bořek Filipec . http://www.pneucentrumprofi.cz/
pátek, 16. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym FERDA. 0,05% si strč do pr.e.. ty výhradní podvraťáku!To ti tak políbím maximálně prdel a jebnu ti ty gumy na hlavu!Však Vy přilezete a budete škemrat aby jsme Vám odlehčili ty Vaše plné sklady starých gum.Šulini blbí a ještě vychcaní!Zkuste mi poslat příští rok nějakou 2011 a níž.Vyperu to jako i letos a to jste bylinajednou takhle maličtí.Sráči.Ještě prudit budete.Běžte konečně něco dělat pro servisy a ne jen pro sebe a internetové podvody a poskoky!FAKE zduř!!!
pátek, 16. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Pánové dodavatelé.Už vyhrožujete?My Vás jen upozorňujeme na to,že si máte za včas objednat dopravu,ty Vaše gumy nám ve skladu překáží.Tak Vám budu ještě účtovat skladné.
pátek, 16. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Dneska je to rychlé na to pozor :-))))))), tady už se někdo z importu začíná pokakávat. Směšné procenta za zaplacení předem. Hoši importi, nic netrvá věčně, a ti internetáci, tam už prodeje nahoru nejdou, prostě vrchol netu je za námi a kam teď s těma gumama co ???
pátek, 16. listopadu 2012
 
Tire
Tire Měl jsem obdobnej problém s Bestdrivem před dvěma roky, objednal jsem omylem špatný rozměr 8ks... a musel jsem skoro klečet na kolenou aby mi to vzali zpět... loni to pak už bylo v pohodě tak jsem zvědavej letos.
pátek, 16. listopadu 2012
 
Michal
Michal Nenabádám, ale dožralo mě to jednání Pirelli vůči drožkařovi, tam nebyl problém vzít 1000 kol zpátky a myslíte si snad, že dostal nějaké penále??? prd dostal a vzpoměl jsem si na sebe, když jsem chtěl vrátit 4 gumy v tak blbým rozměru, který jsem jen objednal blbě, jak mi to nevzali a odpověď? z naší strany proběhlo vše v pořádku...po těch letech a tenhle idiot vrátí 1000 a co..na jaře se jede nanovo
pátek, 16. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Pánové si určitě na faktuře taky přečtou 0,05% z nezaplacené částky za jeden den.. Dneska je to rychlé! Nato pozor!!
pátek, 16. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Pane Michale vy nabádáte :-)
pátek, 16. listopadu 2012
 
Michal
Michal Z pravidla je na všech fakturách napsáno a v podmínkách taky, že zboží je až do úplného zaplacení majetkem dodavatele. Těžko Vám někdo může z výhradních říct, že to nevezme zpět, prostě nezaplaťte a hotovo, oni se o to přihlásí sami..Viz drožkař a Pirelli. Co se budeme pořád ohlížet..oni to taky nedělají.
čtvrtek, 15. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec---SJM Němci vědí co příjde. A oni narozdíl od nás ještě umí počítat.
čtvrtek, 15. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym SJM--pana taxikáře osobně neznám, udělal jsem si jen úsudek z jeho rozhovoru a z toho jak dělá obchod ( perlou je 60 Kč manipulační poplatek, když si pro gumy sami dojdete). Zkrátka, je to ale jen taková normální česká žumpa, kterých je tu všude kam se podíváte. Jistou útěchou nám je snad jen fakt, že v pneu branži se doposud neházíme do Orlíku, nebo odstřelujeme před servisem. Stavaři jsou v prdeli, srojaři tam nabrali kurz. Jak se propadne HDP Německa, to začne hukot. Němci nejsou jižani, co v létě nepracují a v zimě tančí, ti jsou zodpovědní a když vídí jak se sousední státy řítí do řiti, nebudou utrácet jako smyslu zbavení. Pouze jejich ekonomika je obrovská a stejně tak její setrvačnost. Německo ještě nepatrně roste o 0,3%, a v Barumu již provedli první snížení plánu o 1 milion ks ! Další snížení mohou následovat.
čtvrtek, 15. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Jinak naprosto souhlasím z Hruškou. Klidně neplatit výhradním. Pokud máš gumy skladem a můžeš je vrátit tak jsi v pohodě. Žádná fa není závazná ať je tam napsáno co chce. Zboží vraťte v celku, nepoškozené a buďte v pohodě. Můžou hrozit penálem jak chtějí, budou taky rádi že jim zůstanou aspoň ty gumy. Jak sleduji co vznikají za podvodníci kteří nikdy nezaplatí a zmizí ze světa a zůstanou po nich jen dluhy a pláč výhradních, tak se zase já opravdu směju. A kdo podepsal nějaké kraviny těm výhradním podvodíkům tak je to jen a jen jeho chyba. Nemá si pak brát na sklad.
čtvrtek, 15. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Jak sleduji jedná se především o Nokian W+ vyrobený v Indonesii. Další věc je že jsou všechny tyto pneu vyrobeny koncem roku 2011. To znamená že za pár dní jsou už pro mnohé lidi díky jejich všudepřítomné reklamě kde se jen dalo už staré. A toto se stane i příští rok černou můrou ostatních výrobců. Nedávno tlačili všem do hlavy ať si lidé kupují jen čerstvé, nové div né teplé z výroby a najednou budou sami prodávat 2-3 roky staré gumy! Mají plné sklady a jsou těžce nanervy! Tak to narvou na internet kde skoro nikdo nic neřeší. Lidi nic nevratí zpět a výhradní a interneťáci si myslí že to přivezou k nám blbým pneuservisákům a my to za tašku hrušek přezujeme. Chlapi proberte se!
čtvrtek, 15. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Nokian na 59%, to celkem ujde...
čtvrtek, 15. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym JO, moc pěkně jsi to vystihnul.
čtvrtek, 15. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym já vám řeknu proč mu dávají taková procenta. Je to politika. Vědí, že jede za minimum marže a vlastně stanovuje pomyslnou prodejní cenu pro jejich zboží. Tím nepřímo nutí nás všechny prodávat za to samé a zejména premiové značky toto potřebují. Za ceny s rabatem který potřebuje pneuservis pro fungování a rozvoj by se premiovky nikdy v takové míře neprodávali. To je kolegové ten pravý důvod ! Pešíček je naprosto ideální prostitutka pro importéry. Možná ho sám pan Hybš porodil :-)))
čtvrtek, 15. listopadu 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz