Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Michal
Michal To nemyslíte vážně? Mě nevezmou 4 gumy, který blbě objednám a tomu imbecilovy jich vezmou 1000 jo???
pátek, 9. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Já jdu.
pátek, 9. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym kukám někdo v pátek večer pěkně kalííííí. Co zítra do práce se nejde ?
pátek, 9. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Demokracie rozkvétá, byť s kosmetickou vadou: ti, kteří kradli po léta, dnes dvojnásobně kradou, ti, kdo nás léta týrali, nás vyhazují z práce, a z těch, kdo pravdu zpívali, dnes nadělali zrádce. Ti, kdo nás léta týrali, nás vyhazují z práce, a z těch, kdo pravdu zpívali, dnes nadělali zrádce. Demokracie prospívá bez nás a pragmaticky, brbláme spolu u píva, jak brblali jsme vždycky, farář nám slíbil nebesa a čeká na majetky, my nakrmíme forbesa za dvě či za tři pětky. farář nám slíbil nebesa a čeká na majetky, my nakrmíme forbesa za dvě či za tři pětky.
pátek, 9. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Michale,Pirelli mu to zboží vzala zpět.
pátek, 9. listopadu 2012
 
Michal
Michal Pánové, upřímně, jak víte kolik toho prodají? Poznáte kolik toho prodá Pešíček? Nepoznáte, protože ty jeho čísla co má na webu, že jsou jako na jeho skladě jsou smyšlená. Viz případ letních pirelli P7 Cinturato v několika rozměrech. Ještě v září jsme tu řešili, že tomu trotlovi zbylo na skladě kolem 1000 kol P7 v několika rozměrech. Najděte si u něj ty rozměry teď a zjistíte, že v nich nemá ani gumu. Toho jsem si všimnul asi před 3 týdny a asi těžko je najednou tak rychle všechny prodal, když se jich nebyl schopný zbavit od května, tak že by najednou během 14 dní prodal přes 1000 letních gum? To je směšné, buď je na tom skladě vůbec neměl a fláknul tam nějaké číslo z portálu pirelli, nebo si to prostě vymyslel...a nebo byly v pirelli takový frajeři, že by mu vzali zpátky 1000 kol? pochybuju..nevím, jestli bere přes zastoupení, ale jak znám Šafránka, tak ten vezme zpátky gumy jen fakt málokdy a to musí být už opravdu zákazník, natož, že by tomuhle idiotovi vzal 1000 kol.
pátek, 9. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym to by jsi se divil, kolik toho prodají
pátek, 9. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym OKAY vsadilo na pneumatiky.....určitě chceme patřit mezi největší hráče na internetovém trhu....jo elektro je taky v prdeli....ale to si nevybrali dobře....120 jejich prodejen jim myslím v tomhle moc nepomůže, leda by na parkoviště před obchod dali zvedák a v obchodě místo ledničky mašinu a misto pračky vyvažovačku.
pátek, 9. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Snad se někdo najde,kdo daruje kulku,nebo raději broky některým politikům a náměstkům,radním a hlavně lobistům.Zvyšování DPH nás dovede někam na ůroveň Užgorodu,kde jsem byl letos na cestách s offroady. Je to smutné,ale nikomu z obyčejných lidí to nic nepřinese.Jen se bude ještě více šetřit .
pátek, 9. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Společnost Creditreform očekává, že celkový počet insolvenčních návrhů na podniky za rok 2012 přesáhne hranici třiceti tisíc. Pro řádné podnikání to je jeden z nejčernějších roků v novodobé historii Česka. V absolutních číslech bylo jen v říjnu podáno přes tři tisíce insolvenčních návrhů, to znamená, že denně na soudy přijde v průměru stovka žádostí, aby nad tím či oním dlužníkem byla nastolena věřitelská kuratela. Některé podniky padají do rizika insolvence opakovaně - vždy se z toho nějak dostanou, ať už tím, že zaplatí, nebo soud neuzná insolvenční návrh, například protože není dostatečně doložen. Jenže pak na ně podá insolvenci zase někdo jiný.
pátek, 9. listopadu 2012
 
Michal
Michal Jirko přesně...
čtvrtek, 8. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Jirka - souhlasím s fakem, eshopy budou a je zbytečný to tady pořád řešit. Pro kvalitní pneuservis se slušnou historií není a nikdy nebude zákazník z netu jeho zákazník. Není třeba se tím ubíjet .
čtvrtek, 8. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Art gum tam sice je ale ceny nejsou vůbec zajímavé, vede taxikář
čtvrtek, 8. listopadu 2012
 
Michal
Michal Jojo, přišlo to, Art-gum je tam taky...já pořád říkám, že z polska nepřijde nic dobrého, nejdřív sůl, pak nokiany a teď tohle...ale jinak to pneub2b bude další bublina jako popgom a spol. stejně se to v tom přesyceným trhu nechytí,.
čtvrtek, 8. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Tak tak ,podusit ty boudy z plechu a šopy s vrakovištěm.
čtvrtek, 8. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Jinak práce je dost,gumy taky jdou tak je to v pohodě.Jen těch šop a plechočářu se vyrojilo nějak moc.Třeba je nechat podusit a vydusit.kontroly na ně!
čtvrtek, 8. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym FAKE zduř!Konečně tě už propustili.Ani nevíš jakou mám velikánskou radost.Zjistili že jsi pebytečný pucflek a tak tě vyprali?Hoď montérky a bude ti to slušet.Nechceš přijít na brigádu?Práce jak na kostele,tak podavače klíču jako ty zaměstnám.Sezona a pohodlný život pro tebe za stolem skončila.Budu až brečet jak mi po tobě nebude smutno.Jéžišmarijá já to snad ani do budoucna nepřežiju bez tabulkového poskoka internetu.Tak zduř a užívej života starouši!
čtvrtek, 8. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym No tak koukám na ty stránky těch PneuB2B a co sem tak pochopil, tak nabízej interneťákům připojení-propojení (samozřejmě za poplatek) jejich e-shopů na to jejich PneuB2B + spedici gum za výhodný podmínky. Takže to není jen pro pneuservisy, ale i pro veřejnost! No to nám tady takovej ART-GUM pěkně zamává s cenama, až to půjde do ulice za 5% !!!
čtvrtek, 8. listopadu 2012
 
Michal
Michal Bořku, to jo. dnes jsme se o tom bavili s jedním zákazníkem a on mi řekl: Nejhorší je, že já si koupím tu nejdražší pneumatiku, gumy vyhazuju, když mají 5 mm, dbám na všechno jak mám a pak mě smete nějaký kretén na sjetých gumách.
středa, 7. listopadu 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz