Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym Poo. Práce na servise krásně běží, ale z toho co tu člověk čte je smutno, přesmutno.
sobota, 20. října 2012
 
Anonym
Anonym SJM--3080 bez dph. KK pro regist. 3873 bez dph = rozdíl 807,-Kč = 26%, Tirex 3642,- atd. Jak vidíš, snadno jsi našel někoho, kdo je má s DPH levnější než KK bez DPH pro servisy a to mě moc vadí. Vím, že nějaký Franta z Horní Dolní, se strarou dodávkou a stodolou u babičky je proti obratům a skladovým zásobám Káček i Tirexu veklé "Ho..", ale internet je jako oheň, dobrý sluha, ale zlý pán. Stále více se na něm prosazují bezcharakterní podnikavci, podnikající mnohdy za hranou zákona ( což Bohužel v naší žemičce se stává normou, jak vidíme dnes a denně, na rozdíl od tykadéka), nastrčit na int.firmu bílého koně, DPH do kapsy, zkrachovat a zítra jedeme pod jiným názvem, je dnes téměř běžný podnikatelský postup. Podnikatelské prostředí a morálka není nic jiného než odraz celospočenského mravního úpadku, nastoleného politickými elitami a podporované soudcokracií. Příkladů je nespočet: V kaméné provozovně vás buzeruje kdejaký úředníček za nicotné blbosti, na netu můžete u zboží uvádět nesmysly, lži, např. o vítězi testů, dopravě zdarma a na svém drůhém webu doprava 99ks/ks, když všichni víme, že balík (2ks) pro velké zákazníky je za 65-70 Kč, čili zisk obchodu generuje doprava, na kterou málokerý má živnost. Otočme to úplně, napíšeme že Barumka v 16" je zdarma a dopravné na ks je pouze 1840,- včetně DPH ! Pokud tento stát řídí mafiánské skupiny pomocí nastrčených loutek, není důvod se domnívat že v podnikání tomu bude jinak. Největší zloději nás straší Řeckem, ale všemožně nás přibližují Albánii. Tam máte jako dopravní prostředek buď to Mercedes, nebo osla, nic mezi tím. A již jen perličku závěrem co se chystá. Možná někteří víte, že když si koupíte nemovitost, zaplatíte prodávajícímu a ten, pokud nezaplatí daň z převodu, jste ze zákona povinnou osobou vy, který peníze vydal, nikoliv ten, který je přijal!!!!! Tato zrůdnost, kterou si nedovolil uplatňovat ani Fidel Castro v dobách největší slávy, se má u nás stát běžnou od r.2014 ve všech obchodních vztazích registrovaných subjektů. Poctivce potrestáme 2x a zloděje necháme na pokoji. Jdu blejt, velebnosti.
sobota, 20. října 2012
 
Anonym
Anonym Přesný obrázek naší společnosti ! V loňské zimě byl pneumatiik nedostatek, a já měl nárůst velkoobchodu o stovky procent. Najednou všichni volali a byli nejlepší kamarádi i když jsem je několik let neslyšel. Platba samozřejmě na fakturu. Po zimě jsem u některých dost dlouho čekal na zaplacení a ještě poslouchal řeči, jak to, že u některých rozměrů šla cena v průběhu sezóny nahoru. No a co dnešní sezóna. Najednou nikdo nevolá, pneu si servisáci kupují na netu a vůbec jim nevadí, že musí platit hotově. Najednou peníze jsou. Vím, že se ozvou. Kvůli likdvidaci a nebo s nějakým problémem. KK pneu rád nemám, ale naprosto chápu jejich politiku !!! A půjdu touhle cestou.
sobota, 20. října 2012
 
Anonym
Anonym SJM promiň ale jak hledám tak nejlevnější 225/45R18 95V Nokian jsem našel za 3819,-vč dph. http://www.pneunejlevnejsi.cz/produkt/6-levne-pneu_osobni-vozy_zimni-pneumatiky/225-45-r-18-95-v-wr-a3-xl Kde jsi viděl za 3080,-? Jestli to není tajné prosím.
pátek, 19. října 2012
 
Michal
Michal ....a za to může ten pitomej schengen a zrušení cel...to mi nikdo nevymluví...
pátek, 19. října 2012
 
Anonym
Anonym SJM--rozumím Jirko, ale cenový rozdíl téměř 25% ?!?! To je nějak příliš. Čtu to asi takto: Servisy naskladňují cca 15-20 běžných rozměrů a pokud je chtějí udat, musejí ceny přiblížit internetu a podotýkám z vlastní zkušenosti, že zákazníci tento trend již většinou zaregistrovali. To ponese sebou změnu poptávaných rozměrů zavedených velkých prodejců, menší objemy v kusech, ale zase vyšší marže u větších gum-pozitivní důsledek. Čáru přes rozpočet ale začínají dělat podnikavci,hlavně podél hranic, kteří našli příležitost zde, ve velkém cenovém rozdílu netuctových rozměrů a pendlují do německých velkoobchodů a dokáží využít akcí již zmíněných Nokian i GY. Nepřijde-li do konce listopadu pořádná sněhová nadílka, budou asi pánové českých velkoobchodů asi hodně nervozní. Ti bezejmení hoši to budou jinak stíhat vozit po malých objemech z Německa.
pátek, 19. října 2012
 
Michal
Michal Jirko, já jsem na tom takhle. Dunlop 0, Goodyear 0, Michelin zatím okolo stovky většinou od 16 výš a pak SUV ty nový LA2 a PA4 pro silný káry,, continentalů mraky, ten to letos u mě vyhraje, toho už nepřeskočí žádná jiná značka. V podstatě Ti to řeknu tak, že nic jiného než celý koncern Continental neprodávám. matador, barum, strašně frčí semperit a po continentalu jsou lidé jak zbláznění. Kleber, BFG zatím málo, ale zase bych neřekl, že je to nějaký výkyv. S Nokianem jsem se nikdy moc nechytal, ten buď lidi chtějí a nic jiného, nebo řeknou, že se jim v Praze rychle sjede a máš po prodeji. Ale ten continental mě teda překvapil. Já na něj vsadil a vsadil jsem dobře. DUnlop Goodyear jsem nevzal ani gumu a dobře jsem udělal, rozhodně mi nechybí. A pak se zase začíná slušně prodávat pirelli.
pátek, 19. října 2012
 
Anonym
Anonym To je ta výhoda Michelinu,ale jinak je to všude stejný.Podvody na prodejce atd...
pátek, 19. října 2012
 
Anonym
Anonym Jirka - je to jednoduchý SJM. Nokian tak jako Goodyear předražil cenu pneumatik u nás v ČR. Z toho důvodu se žádný velkoobchod proti venku nechytá s cenou. Řeči o dph a podvodnících z polska jsou jen kecy. Viděl jsi někdy na netu mimo pana nemocného (Pešíčka) levněji Michelin než ho máme všichni. Neviděl. Protože Michelin prodává všem stejně. Rád ho nemám. Jen pro příklad. Když se chce tak to jde mít po celé evropě srovnanou cenu. Taky jim to všichni vrátíme. Ať se z toho třeba pose...
pátek, 19. října 2012
 
Anonym
Anonym To: SJM. Dnes jsem řešil případ, který s tímto docela úsce souvisí. Jakýsi eshop z ostravska si v polsku u HP objednal zboží. Toto zboží mu přišlo za extrémně dobrou cenu, ale fakturuje mu to české sro, ani ne rok staré s pochybným vlastníkem. Jinými slovy, poláci sem vozí zboží na bílé koně (sro) které tady neodvádějí dph , po několika měsících zaniknou a objeví se nové. Takovým to způsobům obchodu se konkurovat nedá a tyto případy velmi množí. Proti internetu se dá obchodně jít, proti podvodníkům to ale nejde.
pátek, 19. října 2012
 
Anonym
Anonym Všichni chtějí Nokiany a mám jich mraky.
pátek, 19. října 2012
 
Anonym
Anonym petr d. vsichni chteji alpiny a uz pomalu docházejí.. klebery zatim jdou malo ale i jejich čas přijde..
pátek, 19. října 2012
 
Anonym
Anonym SJM--postřehy týdne. Zařek jsem se, že sklad max. do 205/55 16 a konec. Dle zákona schválnosti se na na nás obracejí velmi dobří známí, kterým chce člověk vyhovět a předem počítá s tím, že to bude za 0 zisku. Jedná se o 16,17,18" ne úplně běžné rozměry. Dopusud jsem mrknul na Karase,Tyrex,Procházku,GPG,Jopeco a vždy se něco našlo tak, aby to bylo těsně kolem internetu. V tomto týdnu 3 případy a všude jsem nalezl cenu, jaká se běžně na netu pohybuje, pouze stím rozdílem, že zatím co jmenovaní to mají bez DPH, na netu to má kdejaký Kryšpín i s DPH. Klesl jsem tak hluboko, že jsem to tam objednal, ale 600-900Kč na gumě je ku...a rozdíl. Např. 225/45R18 95V Nokian mám za 3080,-bez. Prochy,KK,tyrex se nechytají. Jinak tady na chudé Moravě to pomalu začíná jít, ale zatím hodně vlažně.
pátek, 19. října 2012
 
Radek
Radek 155/65 R15 Audi A2
pátek, 19. října 2012
 
Anonym
Anonym Jirka - Michale jak se u tebe prodávají premiovky ? (michelin, goodyear, conti, dunlop atd) u mně bídně. Jedou levnější značky. Ne že by mně to vadilo. Mám z nich víc, ale je to naprosto zvrat v tom co dřív zákazníci chtěli.
pátek, 19. října 2012
 
Michal
Michal Na čem prosím Tě jezdí takový rozměr 155/65 R15? To jsem snad ještě neviděl, na 165/65 R15 jsem zvyklý, ale 155/65 R15 to jsem na žádném autě neviděl. vím, že snad 145/65 R15 měl takový ten divný smart, ale jinak je to rarita
pátek, 19. října 2012
 
Anonym
Anonym jinak práce požehnaně ve 3 lidech 4 auta za hodinu +něco navíc.Trouba z ušmudlané dílny 300 m ode mě si taky pořídil šroty z kelly a dal servis ma slevomat,ale zatím koupeno jen 10 poukazů,tak nevím .Jen mi často projíždí kolem dílny a kouká jak se to má dělat.Zatím furt plno,Uskladněná kola jsou tak z 10 % namontovaná.Čeká se asi na sníh.Operativní leasing zatím zamrzl,taky čekaj.Jdou komplety na nová auta a kupodivu i litá kola.. Přijel mi zákazník,že chce přezout,ale očistit kola od samolepek a já se ho zeptal,kde na tom byl a on,že jsem tím znám,že jsem drahej,ale děláme to poctivě .A to mě Těší.Sobota narvaná do 15 hodin .Pneu C segment Barum Snovanis 15" klasika vyprodáno po 1990 kč.Cca 80 kol.Zbývají Klébry a Contíky cca 60 kol.Prodávají se malé 15" .155/65R15,165/65R15".215/55R16 taky dost.Octavky jsou prodělek,ale jdou.Felicie po 880 kč-Matador,Barum.Geometrii mraky,rovnání disku tak 4 za den.4est pracujícím servisákům.
pátek, 19. října 2012
 
Anonym
Anonym Myčce
pátek, 19. října 2012
 
Anonym
Anonym Lukáš.Díky za info k mičce,tu myčku jsem našel,ale vadi mi to otvírání do boku ,prutok vody a hlavně rozměr kol.Dělám dost velká kola a na ty je rozměrově právě te Wulkán 4+4 jak dělanej.Ale přesto díky.
pátek, 19. října 2012
 
Michal
Michal Výborný den to byl, není to stres a práce jak na kostele....ale jsem úplně mrtvej. Prodej dobrý, lidi poctivě jezdí přesně, fakt super. Hodně se prodávají obutá kola, kupodivu je to většinou samá korea a pak samo škodovky. Zatím super, tak doufám, že to aspoň chvíli ještě vydrží.
čtvrtek, 18. října 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz